PDA

مشاهده نسخه کامل : گرافیک عجیب در لپتاب ایسوس

omid2ss
22-03-23, 10:18
سلام.عیدتون مبارک باشه.انشالله ک سال خوبی داشته باشید

یه لپتاب ایسوس R542bp هست با پردازنده ای ک البته APU هستش با این مشخصات:
AMD A6-9220 RADEON R4, 5 COMPUTE CORES 2C
64-bit operating system, x64-based processor
Windows 10 Pro 22H2 -- 19045.2604

شاتهای زیر رو بترتیب شماره ک زدم نگا کنید تا متوجه سوالم بشید.تصویر اخر محدودیت تعداد عکس مواجه شد.بصورت لینک گذاشتم.شایدم نشونش بده همینجا
2542925430254312543225433

Only the registered members can see the link

وقتی درایور 17.7 نصبه، اسم گرافیک دوم میشه R5 m420،، اما وقتی این درایور رو حذف میکنم و اخرین درایور سازگاز با این apu ک 22.6.1هست نصب میکنم، اسمش میشه 8500HD !
اصوالا باید بشه رو این گرافیکا سوییچ کرد. اما هیچکدوم این درایورا چنین گزینه ایی ندارن.حتی وقتی از device manager اون R4 رو disable میکنم ، روی R5 m420سوییچ نمیکنه و زده که از یه اداپتور نرم افزاری مایکروسافت استفاده میکنه برا تصویر.

سوال 1:اینو میشه ترجمه ش کنید، 5COMPUTE CORES و 2C ،، پنج کامپیوت کورز که 2تاش برا cpu
3 تایی دیگه 2تا اصولا برا گرافیکه. اون یکی برا کجاشه؟
تو نت چیزی در مورد گرافیک دوم این مدل لپتاب نزده.اما خود لپتابه میگه چنین چیزی دارم:1. (3):

سوال2:اگه ب قسمت تسک منجیر نگا کنید زده ک 5.5گیگ مموری gpu هستش، 3.5گیگم اشتراک گذاشته شده. چطوری میشه؟ دوتا گرافیک ک روی هم 3 گیگ مموری دارن
چطوری حساب کرده؟ رم معمولی سیستم 8گیگه

سوال3:میشه فهمید بلاخره اون گرافیک عجیب کدوم گرافیکه از بین r5 m420 یا 8500hd ؟

سوال 4:راهی هست بشه سوییچ کرد رو گرافیک دوم حالا هرچی ک هست؟خود درایور amd که نصبه که چنین چیزی نداره

XFXForce
22-03-23, 20:44
سلام.عیدتون مبارک باشه.انشالله ک سال خوبی داشته باشید

سوال 1:اینو میشه ترجمه ش کنید، 5COMPUTE CORES و 2C ،، پنج کامپیوت کورز که 2تاش برا cpu
3 تایی دیگه 2تا اصولا برا گرافیکه. اون یکی برا کجاشه؟
تو نت چیزی در مورد گرافیک دوم این مدل لپتاب نزده.اما خود لپتابه میگه چنین چیزی دارم:1. (3):

سوال2:اگه ب قسمت تسک منجیر نگا کنید زده ک 5.5گیگ مموری gpu هستش، 3.5گیگم اشتراک گذاشته شده. چطوری میشه؟ دوتا گرافیک ک روی هم 3 گیگ مموری دارن
چطوری حساب کرده؟ رم معمولی سیستم 8گیگه

سوال3:میشه فهمید بلاخره اون گرافیک عجیب کدوم گرافیکه از بین r5 m420 یا 8500hd ؟

سوال 4:راهی هست بشه سوییچ کرد رو گرافیک دوم حالا هرچی ک هست؟خود درایور amd که نصبه که چنین چیزی نداره

سلام
همچنین آرزوی سال نوی خوب برای شما

1- اشتباه برداشت کردید منظور 2 هسته برای پردازنده هست و 3 واحد محاسباتی برای گرافیک (صرفا اون r4 که داخل پردازنده هست که 3 واحد محاسباتی داره)

2- اون مجموع گرافیک رو 4.5 گیگ زده نه 5.5 گیگ اونم برای گرافیک داخلی نه جدا، که 3.5 گیگش رو از رمتون شیر کرده و خودش 1 گیگ حافظه داره از نوع ddr4
از گرافیک جدا که m420 هست تصویر تسک منیجرش رو نذاشتید اما اون هم 2 گیگ حافظه داخلی از نوع ddr3 داره
اصلا چیزی مثل مجموع حجم گرافیک اول و دوم نیست!

3- گرافیک عجیبی وجود نداره توی دیوایس منیجر هم مشخصه اولی گرافیک خود apu هست و دومی گرافیک جدا! اولی یعنی r4 و دومی r5 m420

4- متاسفانه ای ام دی توی زمینه درایور ضعیف تر عمل میکنه مخصوصا هرچی عقب تر میریم برای گرافیک ها، برای همین گزینه سویچ توی درایورهای جدید تر برای سیستم عامل های جدیدتر حذف شده
هر چند لزوما نیازی به این گزینه نیست و سیستم عامل ویندوز اتوماتیک وقتی نیاز به گرافیک قوی تر باشه و لپ تاپ به برق وصل باشه یا پاور ستینگ ویندوز روی پاور سیوینگ نباشه میره روی گرافیک جدا و وقتی بخواد باتری سیو کنه یا مصرفی نباشه سوویچ روی گرافیک داخلی
اما اینکارو بعضا روی گرافیک های قدیمی مثل این apu ها نمیتونه انجام بده.
اگر ویندوز 7 یا 8 نصب کنید و درایور قدیمی تر گزینه سوییچ میاد. البته بگم گرافیک خارجیش هم خیلی فرقی نمیکنه و کمی قویتر از گرافیک داخلیش هست. شاید بشه حسن اصلیش همون 2 گیگ بودنش هست و بیشتر رم در اختیارتون بودن (که اونم قابل اغماض هست) مخصوصا که apu تون خودش 1گیگ حافظه تعبیه شده رو داره و مثل باقی آنبرد ها همش رو از رم برنمیداره.

omid2ss
23-03-23, 11:23
سلام
همچنین آرزوی سال نوی خوب برای شما

1- اشتباه برداشت کردید منظور 2 هسته برای پردازنده هست و 3 واحد محاسباتی برای گرافیک (صرفا اون r4 که داخل پردازنده هست که 3 واحد محاسباتی داره)
.

یه چیزی هست تو فروم خارجیا میگن ویندوز 10 گرافیگ جدا رو شناسایی نمکینه و فقط با گرافیک مجتمع کار میکنه؟ درسته این؟
یه چیزیم تو Dxdiag پیدا کردم.جلوی device type تو قسمت render نوشته render-only display diver
یعنی چی این؟یعنی فقط برا رندر ه و برا نمایش تصویر نیس و صرفا یه کمک کننده س برا cpu و گرافیگ اصلی؟
2543425435

XFXForce
24-03-23, 00:11
یه چیزی هست تو فروم خارجیا میگن ویندوز 10 گرافیگ جدا رو شناسایی نمکینه و فقط با گرافیک مجتمع کار میکنه؟ درسته این؟
یه چیزیم تو Dxdiag پیدا کردم.جلوی device type تو قسمت render نوشته render-only display diver
یعنی چی این؟یعنی فقط برا رندر ه و برا نمایش تصویر نیس و صرفا یه کمک کننده س برا cpu و گرافیگ اصلی؟
2543425435

خیر این که گفتن تو ویندوز 10 گرافیک جدا شناسایی نمیشه کاملا اشتباه هست، وگرنه خیلی از ماها با همون ویندوز و 10 و 11 داریم همزمان گرافیک داخلی و جدا استفاده میکنیم، مخصوصا که پردازنده های اینتل که اکثرا گرافیک داخلی دارن و کنار گرافیک جدا تو خیلی سیستم هاکار میکنن.
توی لپ تاپ های مثل شما گرافیک جدا هم داشته باشید و برای رندر هم استفاده بشه باز قبل نمایش از گرافیک داخلی رد میشه و نمایش داده میشه برای همین دیسپلی رو گرافیک داخلی زده و رندر رو گرافیک جدا
البته برای اطمینان از اینکه گرافیک جدا داره کاری انجام میده باید مثلا هنگام اجرای بازی برید توی تسک منیجر و ببینید گرافیک دوم داره ازش کار کشیده میشه یا نه
راه دیگه ش اینه که از برنامه افتربرنر استفاده کنید و توی قسمت مانیتورینگ بذارید کارکرد هر کدوم از گرافیک ها رو نشون بده هنگام گیم که ببینید کدوم داره کار میکنه