کارت گرافیک 580 rx مشکل نویز و خش خش در پخش فایلهای ویدیویی دارم دستکتاپ هم نسبت ایکون ها با تصویر درست نمیشهکابل و ویندوز و درایور و بایوس چک کردم درست نشد لطفا راهنمایی کنید
AMD>INTEL
29-01-23, 05:31
کارت گرافیک 580 rx مشکل نویز و خش خش در پخش فایلهای ویدیویی دارم دستکتاپ هم نسبت ایکون ها با تصویر درست نمیشهکابل و ویندوز و درایور و بایوس چک کردم درست نشد لطفا راهنمایی کنید
سلام
از کابل hdmi استفاده میکنید؟ خش خش در صدا هست ؟ اسپیکر مانیتور ؟
- - - Updated - - -
سلام
از کابل hdmi استفاده میکنید؟ خش خش در صدا هست ؟ اسپیکر مانیتور ؟
mohsenshinobi
29-01-23, 18:45
از کابل hdmi استفاده میکنم و تلویزیون با اسپیکر و مانیتور هم تست کردم همین مشکل داشت مشخصات مادربرد pro b660m--r ddr4
cpu i5 12400f وکارت گرافیک rx580 چون از لحاظ مالی مشکل داشتم نتونستم گرافیک بروز بگیرم امکانش هست با هم مچ نبشن اگر کارت عوض کنم مشکل رفع میشه ؟
AMD>INTEL
29-01-23, 19:27
از کابل hdmi استفاده میکنم و تلویزیون با اسپیکر و مانیتور هم تست کردم همین مشکل داشت مشخصات مادربرد pro b660m--r ddr4
cpu i5 12400f وکارت گرافیک rx580 چون از لحاظ مالی مشکل داشتم نتونستم گرافیک بروز بگیرم امکانش هست با هم مچ نبشن اگر کارت عوض کنم مشکل رفع میشه ؟
سلام
ارتباطی به مچ شدن یا نشدن ندارد .
دلیل سوال این بود که صدا رو از hdmi میگیرید . به خاطر همین سوال کردم .
کارت را دسته دوم تهیه کردید ؟
اگر آره ممکنه کارت در پورت hdmi یا مدار صوتی hdmi مشکل داره و اگر میتونید صدا را از کدک صوتی مادربرد بگیرید تا مشکل برطرف شود .
mohsenshinobi
29-01-23, 22:20
سلام
اگر آره ممکنه کارت در پورت hdmi یا مدار صوتی hdmi مشکل داره و اگر میتونید صدا را از کدک صوتی مادربرد بگیرید تا مشکل برطرف شود . چطور از کدک صوتی مادربرد بگیرم؟
- - - Updated - - -
سلام
اگر آره ممکنه کارت در پورت hdmi یا مدار صوتی hdmi مشکل داره و اگر میتونید صدا را از کدک صوتی مادربرد بگیرید تا مشکل برطرف شود . چطور از کدک صوتی مادربرد بگیرم؟
AMD>INTEL
30-01-23, 18:59
چطور از کدک صوتی مادربرد بگیرم؟
- - - Updated - - -
باید وصل کنید به اسپیکر
اگر اسپیکر ندارید یا باید اسپیکر تهیه کنید یا کارت گرافیک تعویض بشه
کارت های RX580 که در بازار به صورت استوک فروخته میشه عموما ریفربیشد هستند.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
باید وصل کنید به اسپیکر
اگر اسپیکر ندارید یا باید اسپیکر تهیه کنید یا کارت گرافیک تعویض بشه
کارت های RX580 که در بازار به صورت استوک فروخته میشه عموما ریفربیشد هستند.
mohsenshinobi
28-04-23, 22:20
امکان تعمیر کارت هست ؟ تعمیر کار که بتونه تعمیر کنه میشناسید؟