سلام دوستان. امیدوارم این تاپیک بتونه برا کسایی مثه بنده که با اندرولت اشنایی ندارن کمک کننده باشه.
از اساتید عزیز خواهش میکنم که بنده رو برای اندرولت پردازنده لپتاپم یاری برسانند که بنده با این مبحث به طور کل غریبه و نا اشنا هستم و هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم. صفر صفرم. باتشکر:11():
ho3einsa
01-01-23, 15:47
اطلاعات سی پی یو - زی
XFXForce
01-01-23, 21:34
سلام دوستان. امیدوارم این تاپیک بتونه برا کسایی مثه بنده که با اندرولت اشنایی ندارن کمک کننده باشه.
از اساتید عزیز خواهش میکنم که بنده رو برای اندرولت پردازنده لپتاپم یاری برسانند که بنده با این مبحث به طور کل غریبه و نا اشنا هستم و هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم. صفر صفرم. باتشکر:11():
آموزشش رو قبلا توی انجمن گذاشتم
اما متاسفانه الان که عکس ها رو قرار دادید مشخص شد که امکان آندرولت پردازنده شما وجود نداره و آفست ها غیرفعال هستن و نمیشه کاریش کرد.
اول یک بار قسمت ts bench برید و همون بنچمارک پیشفرض رو بگیرید، ماکسیمم دما و وات مصرفی مشخص میشه توی صفحه اصلی،
بعد یکبار گزینه CLR رو بزنید که همه دیتای قبلی پاک شه (اما قبلش اسکرین شاتش رو بگیرید)
توی قسمت powe limit اعداد خیلی بالا هستن 90 و 115 برای pl1 و pl2
تیک disable پایینش رو بردارید و برای long عدد 35 و برای short عدد 45 رو وارد کنید
توی منوی options هم گزینه ای هست به prochet offset که روی 8 هست اون رو روی 0 بذارید.تیک nvidia gpu هم بزنید.
الان با تنظیمات معلوم شد که برای لپ تاپ شما رو 92 درجه دچار ترمال تروتلینگ میشه با آفست 8، نه 100 درجه
تیک High performance و speedshift هم بزنید تو منو اصلی و بعدش گزینه Save و turn on
بعد این تغییرات دوباره قسمت بنچمارک همون کار قبلی رو تکرار کنید
باز اسکرین شات بگیرید
و هر دو رو اینجا آپلود کنید
ho3einsa
01-01-23, 22:21
آموزشش رو قبلا توی انجمن گذاشتم
اما متاسفانه الان که عکس ها رو قرار دادید مشخص شد که امکان آندرولت پردازنده شما وجود نداره و آفست ها غیرفعال هستن و نمیشه کاریش کرد.
اول یک بار قسمت ts bench برید و همون بنچمارک پیشفرض رو بگیرید، ماکسیمم دما و وات مصرفی مشخص میشه توی صفحه اصلی،
بعد یکبار گزینه CLR رو بزنید که همه دیتای قبلی پاک شه (اما قبلش اسکرین شاتش رو بگیرید)
توی قسمت powe limit اعداد خیلی بالا هستن 90 و 115 برای pl1 و pl2
تیک disable پایینش رو بردارید و برای long عدد 35 و برای short عدد 45 رو وارد کنید
توی منوی options هم گزینه ای هست به prochet offset که روی 8 هست اون رو روی 0 بذارید.تیک nvidia gpu هم بزنید.
الان با تنظیمات معلوم شد که برای لپ تاپ شما رو 92 درجه دچار ترمال تروتلینگ میشه با آفست 8، نه 100 درجه
تیک High performance و speedshift هم بزنید تو منو اصلی و بعدش گزینه Save و turn on
بعد این تغییرات دوباره قسمت بنچمارک همون کار قبلی رو تکرار کنید
باز اسکرین شات بگیرید
و هر دو رو اینجا آپلود کنید
درود تغییراتی که گفتین انجام دادم
XFXForce
01-01-23, 22:42
درود تغییراتی که گفتین انجام دادم
تغییرات TPL رو درست انجام دادید؟ یه بار دیگه چک کنید مربوط به پاور رو
بعدش یک بار ریست کنید سیستم رو،
و دوباره بنچمارک بگیرید و اسکرین شاتش رو بذارید
ho3einsa
01-01-23, 22:55
تغییرات TPL رو درست انجام دادید؟ یه بار دیگه چک کنید مربوط به پاور رو
بعدش یک بار ریست کنید سیستم رو،
و دوباره بنچمارک بگیرید و اسکرین شاتش رو بذارید
بله دقیقا
ریستارت کردم باز دوباره چک کردم بنچ گرفتم
XFXForce
01-01-23, 23:16
بله دقیقا
ریستارت کردم باز دوباره چک کردم بنچ گرفتم
خب الان ماکسیمم دما از روی 94 اومد روی 83
ho3einsa
01-01-23, 23:34
خب الان ماکسیمم دما از روی 94 اومد روی 83
بله ممنون. اون استت هایی که تغییر دادیم میشه توضیح بدین چیا بودن؟:11():
XFXForce
01-01-23, 23:46
چون آفست ولتاژ برای آندرولت برای این مدل قفل بود دستمون بسته بود
از یه طرف دمای تروتل 8 درجه پایین تر ست شده بود که اندازه نرمال برگشت
از طرف دیگه پردازنده مصرف بالایی داشت یعنی 66 وات که برای اون کولر با ترمال پیستش زیاد بود پس به اونم به اندازه نرمال ست شد
اما فرکانس رو تغییر ندادیم که تا جایی که توان و دما اجازه میده همچنان بالا بره.
- - - Updated - - -
از طرف دیگه پردازنده مصرف بالایی داشت یعنی 66 وات که برای اون کولر با ترمال پیستش زیاد بود پس به اونم به اندازه نرمال ست شد
ho3einsa
01-01-23, 23:50
ولی همچنان بدون اینکه کار سنگینی انجام بدم مکس ۹۴ درجه رو نشون میده احتمالا یه لحظه تا اون حد رفته بالا. این از چی میتونه باشه؟
دمای حالت بیکاری ۱۰ درجه اومده پایین. حالا میخام برم داخل بازی ببینم تاچند میخاد بره بالا خبر میدم باز همینجا
XFXForce
01-01-23, 23:55
ولی همچنان بدون اینکه کار سنگینی انجام بدم مکس ۹۴ درجه رو نشون میده احتمالا یه لحظه تا اون حد رفته بالا. این از چی میتونه باشه؟
دمای حالت بیکاری ۱۰ درجه اومده پایین. حالا میخام برم داخل بازی ببینم تاچند میخاد بره بالا خبر میدم باز همینجا
اون ماکسیمم دمایی که رفته بوده رو ثبت کرده نشون میده
اون دمای لحظه ای رو مانیتور کنید ببینید میره باز 90 و خورده ای یا نه
ho3einsa
02-01-23, 00:32
اون ماکسیمم دمایی که رفته بوده رو ثبت کرده نشون میده
اون دمای لحظه ای رو مانیتور کنید ببینید میره باز 90 و خورده ای یا نه
من در داخل بازی چک کردم خداروشکر بالای ۷۵ نمیره دیگه. ممنون خیلی لطف کردین نگرانیم حل شد ایشالا که دیگه به مشکل نخورم. ۲۰ درجه کاهش خیلی فوق العادس دمتونم گرم.:11():
چون بالای ۹۰ نمیره دیگه از افت فریمم خبری نیس خداروشکر
mohsen6281
05-03-23, 15:06
سلام خدمت دوستان عزیز
آقا من یه لپ تاپ ایسوس زفیروس m16 دارم که دماش با فیلم نگاه کردن میرسه به 75 درجه ، در آینده می خوام باهاش بازی کنم ، به نظرتون این آندرولت کرد می تونه کمک کنه دما روی این لپ تاپ بیاد پایین؟
اگر ممکنه لینک آموزش آندرولت رو هم قرار بدید
ممنونم