ورود

مشاهده نسخه کامل : پریدن ssd

DM.JAGUAR
18-12-22, 13:05
سلام.
امروز وقتی که سیستم خودم رو روشن کردم دیدم که یکی از درایو ها که مروبط به ssd su700 هست کلا پریده و توی دیسک منجمنت به صورت خوانده نشده نشون داده میشه و نمیشه کاریش کرد.
ولی توی برنامه hard disk sentinel نشون داده میشه و هیچ مشکلی هم نداره.
دلیل این مشکل چی هست و راهی برای برگردوندنش هست؟

M3RS4D 50062
22-12-22, 13:17
سلام.
امروز وقتی که سیستم خودم رو روشن کردم دیدم که یکی از درایو ها که مروبط به ssd su700 هست کلا پریده و توی دیسک منجمنت به صورت خوانده نشده نشون داده میشه و نمیشه کاریش کرد.

چنتا هارد داری؟
چک کن ببین پاور میتونه برق کافی برسونه؟
کابل های SATA سالمه؟ سوکت روی SSD و مادربرد اوکی هستن؟

XFXForce
22-12-22, 13:35
سلام.

مشکی که داره اینه که فرمت درایو پریده نه ntfs هست نه fat32 نه چیز دیکه ای که ویندوز نشون بده.
حالا اگه همه چی سالم باشه ممکنه با پاک کردن کل پارتیشن و فرمت دوباره درایو برگرده و بشه استفاده کرد
اگر ویندوز مینیجمنت نتونست از برنامه های مخصوص این کار مثل easus partion manager یا IM Patition استفاده کنید
کابلش رو هم عوض کنید
اگر کلا جواب نداد ببینید گارانتیش مونده یا نه اگه داشت ببرید گارانتی

DM.JAGUAR
26-12-22, 17:22
سلام. ممنون از راهنمایی که کردید. نمیدونم چرا ssd چند روز یکبار اینجوری میشه و دوباره درست میشه. اتصالات رو چک کردم و مشکلی نیست. سلامت ssd هم 89 درصد هست.

SajjadKhati
26-12-22, 18:01
سلام
اگه توی hdd sentinel مشکلی نداره ، احتمال داره که مشکل از ویندوز یا ناسازگاری درایورها هم باشه .
البته اگه مشکل سخت افزاری (مثل سالم نبودن کابل ها و ...) نداشته باشه .

اگه از عدم مشکلات سخت افزاری مطمئنید ، ویندوز و درایورها (و برنامه ی مربوط به ssd تون) که مطمئنید همه شون سالم هستن را از نو نصب کنید .
اگه هنوز درست نشد ، با نرم افزارهای فرمت سطح پایین ، یه بار فرمت سطح پایین کنید .

XFXForce
27-12-22, 11:41
سلام. ممنون از راهنمایی که کردید. نمیدونم چرا ssd چند روز یکبار اینجوری میشه و دوباره درست میشه. اتصالات رو چک کردم و مشکلی نیست. سلامت ssd هم 89 درصد هست.

وقتی میپره توی بایوس هم نشون داده نمیشه؟
احتمال زیاد مشکل از اس اس دیتون باشه چون سر ای دیتا ها سری SU و سری Swordfish زیاد این مشکل رو دیدم