سلام. مادربورد asus p5g41t-m le هازد اس اس دی ssd sta 3 نمیشناسه. بایوسش هم آپدیت کردم و با یک مدل cpu دیگه هم تست کردم.
ssd های تست شده vicco, adata, crucial
با hdd بالا میاد و سریع میتونم برم تو بایوس. با هر چهار تا ساتا تست کردم سالم بود. ولی ssd که میزنم رو صفحه شناسایی بایوس میمونه تا هارد دیسک رو شناسایی کنه و del که میزنم برم تو بایوس هنگ میکنه و بایوس رو بالا نمیاره.
XFXForce
25-11-22, 20:00
سلام. مادربورد asus p5g41t-m le هازد اس اس دی ssd sta 3 نمیشناسه. بایوسش هم آپدیت کردم و با یک مدل cpu دیگه هم تست کردم.
ssd های تست شده vicco, adata, crucial
با hdd بالا میاد و سریع میتونم برم تو بایوس. با هر چهار تا ساتا تست کردم سالم بود. ولی ssd که میزنم رو صفحه شناسایی بایوس میمونه تا هارد دیسک رو شناسایی کنه و del که میزنم برم تو بایوس هنگ میکنه و بایوس رو بالا نمیاره.
عجیبه، این برد اس اس دی های ساتا رو میشناسه.
مخصوصا کروشیال ها رو بدون مشکل دیتکت میکنه.
farhadr
27-11-22, 16:56
عجیبه، این برد اس اس دی های ساتا رو میشناسه.
مخصوصا کروشیال ها رو بدون مشکل دیتکت میکنه.
کروشال یک ترا تست کرده بودم ربطی داره؟
به انگلیسی هم سرچ کردم چیزی نفهمیدم همه هم میگن باید کار کنه.
XFXForce
27-11-22, 19:59
کروشال یک ترا تست کرده بودم ربطی داره؟
به انگلیسی هم سرچ کردم چیزی نفهمیدم همه هم میگن باید کار کنه.
من یک ترا تست نکردم اما 240 گیگ ای دیتا و کروشیال رو بدون مشکل دیتکت کرد و کار کرد به عنوان درایو بوت
farhadr
29-11-22, 19:27
من یک ترا تست نکردم اما 240 گیگ ای دیتا و کروشیال رو بدون مشکل دیتکت کرد و کار کرد به عنوان درایو بوت
تنظیمات بایوس قسمت storage رو چه گزینه هاییه؟
STUXNET
04-12-22, 08:09
ومیتونه از کابل sata هم باشه از کابل دیگه ای برای تست استفاده کنید
farhadr
06-02-23, 20:33
دوباره این بورد رو تست کردم.hdd رو همه ساتا ها شناسایی نمیشه و گاهی هم که شناسایی میشه ویندوز رو بالا نمیاره. با فلش بوتیبل میرم فلش رو بالا میاره بعدش ولی هارد رو نمیشناسه.
AMD>INTEL
07-02-23, 09:04
کلا نباید روی شناسایی ssd های ساتا روی این مادربرد مشکلی باشه مگر اینکه مادربرد دارای یک مشکلی باشه .
AMD>INTEL
07-02-23, 09:10
کلا نباید روی شناسایی ssd های ساتا روی این مادربرد مشکلی باشه مگر اینکه مادربرد دارای یک مشکلی باشه .
farhadr
07-02-23, 20:48
رم عوض کردم هارد hdd 250 ویندوز رو اورد بالا. 2 ترا سبر وسترن رو اورد بالا. ولی 4 ترا HGST رو بالا نمیاره ولی تو بایوس میشناسه.