PDA

مشاهده نسخه کامل : تایپ مستقیم فارسی در پریمیر

a27f87
28-10-22, 00:41
سلام وقتی میخوام توی پریمیر فارسی تایپ کنم کلمات برعکس و حرف یه حرف نوشته میشن. زبان برنامه رو هم موقع نصب یدعم العربیه انتخاب کردم اما توی تنظیمات گزینه southern asia and meadle east برای من نمایش داده نمیشه درحالیکه با فتوشاپ اصلا همچین مشکلی ندارم. لطفا راهنمایی کنید

XFXForce
29-10-22, 19:12
سلام وقتی میخوام توی پریمیر فارسی تایپ کنم کلمات برعکس و حرف یه حرف نوشته میشن. زبان برنامه رو هم موقع نصب یدعم العربیه انتخاب کردم اما توی تنظیمات گزینه southern asia and meadle east برای من نمایش داده نمیشه درحالیکه با فتوشاپ اصلا همچین مشکلی ندارم. لطفا راهنمایی کنید

سلام

25261

- - - Updated - - -

سلام

25261

a27f87
30-10-22, 01:18
ممنونم اما مشکل من دقیقا همینه که این گزینه‌ای که شما مشهص کردین و گزینه بالاییش برای من وجود نداره.یبار حذف و نصبش کردم بازم فایده نداشت

XFXForce
30-10-22, 02:35
کدوم نسخه پریمیر نصبه؟
از همین منو و زیرشاخه هاش عکس بذارید

a27f87
31-10-22, 00:12
Only the registered members can see the link

آخرین نسخه نصبه و یک نسخه قبلشم همین مشکلو داشتم باش اما نسخه های قبلی یادم نیست.درضمن جاهای دیگه درست تایپ میشه اما فقط قسمت essential graphic و بخش پریستهاش این مشکل جداجدا و برعکس تایپ کردن کلمات فارسی وجود داره

- - - Updated - - -

Only the registered members can see the link

آخرین نسخه نصبه و یک نسخه قبلشم همین مشکلو داشتم باش اما نسخه های قبلی یادم نیست.درضمن جاهای دیگه درست تایپ میشه اما فقط قسمت essential graphic و بخش پریستهاش این مشکل جداجدا و برعکس تایپ کردن کلمات فارسی وجود داره