لپ تاپ گیمینگ میخوام بگیرم و اولویتم بازی world of warcraft هست
بودجه ای هم که دارم بین 25 تا 30 میلیون هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سخت افزار مورد نیاز بازی هم این هست
25215
XFXForce
02-10-22, 02:09
سلام دوستان
لپ تاپ گیمینگ میخوام بگیرم و اولویتم بازی world of warcraft هست
بودجه ای هم که دارم بین 25 تا 30 میلیون هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سخت افزار مورد نیاز بازی هم این هست
25215
سلام
اگر میتونید یک میلیون بیشتر هزینه کنید لپ تاپ بسیار عالی میتونید تهیه کنید.
پیشنهاد من
Acer Nitro 5 AN515-58-79VJ
25216
25217
18 ماه گارانتی اصلی، قیمت 31 میلیون تومان
بهترین گزینه موجود که از جدید ترین سخت افزار ها استفاده کرده باشه اینه. مدلای دیگه هستن که از پردازنده های نسل های قدیمی تر استفاده میکنن اما مثلا رمشون بیشتر هست.
اما از اونجا که رم و اس اس دی قابل ارتقا هست بهتره چیزی بگیرید که پردازنده و گرافیک خوبی داشته باشه و باقی رو اگه نیاز شد بعدا ارتقا بدید.
مشخصات:
intel i5 12500h
12 هسته ای، 16 رشته ای
RAM 8GB DDR4 3200
قابلیت ارتقا تا 32 گیگ (برای گیم های جدید و سنگین بهتره به 16 گیگ ارتقاش بدید)
500GB SSD M.2 Gen4
که جای اضافه کردن اس اس دی اضافه هم داره.
Geforce RTX 3050 Ti
که تو این بودجه قوی ترین و جدیدترین کارت گرافیکی هست
15.6" IPS matte 144hz
مانیتور با کیفیت با رفریش ریت بالا
کیبورد با نور پس زمینه rgb با قابلیت تنظیم دلخواه
خروجی های کامل و زیاد
HDMI - USB Type-c - Lan - USB 3.0 x3
این مدل 2022 هست اگر 2021 بگیرید
با پردازنده های دیگه مثل نسل 10 و 11 یا ای ام دی 5800h هم هست
میشه با 16 گیگ رمش رو گرفت، البته ظاهرش دیگه این شکلی نیست و یکم فرق میکنه.
همچنین با گرافیک 3050 (نسخه بدون ti) ارزونتره اما پیشنهاد میکنم همین رو بگیرید
Siawayne
02-10-22, 15:04
مرسی عزیز بابت راهنمایی کامل
خودم هم نظرم رو این مدل هست ولی اون کسی که میخوام لپتاپ واسش بگیرم اسرار داره که asus بخره
میشه یه لطفی بکنید یه مدل asus هم پیشنهاد بدین
XFXForce
02-10-22, 18:55
مرسی عزیز بابت راهنمایی کامل
خودم هم نظرم رو این مدل هست ولی اون کسی که میخوام لپتاپ واسش بگیرم اسرار داره که asus بخره
میشه یه لطفی بکنید یه مدل asus هم پیشنهاد بدین
متاسفانه مردم ایران یه چیزی میره توی ذهنشون خداش میکنن و دیگه فک میکنن توی همه چی هم بهتریه.
در حالیکه هیچ شرکتی نیست که همه چیزایی که میسازه بهترین باشن حتی ایسوس.
توی لپ تاپ که جوزی ایسوس ایسوس میکنن انگار این شرکت کلا لپ تاپ رو ابداع کرده یا از اول بهترین بوده یا هیچ مشکلی ندارن یا توش سرمایه گذارن.
یادشون رفته یا سنشون نمیرسه یا نمیدونن اصلا که دل سال ها بر بازار ایران و جهان حکومت میکرد و حتی واقعا هم میگفتن اگه لپ تاپ خرکار میخوای فقط دل و برای سال ها درست هم بود (هر چند باز هر برندی مدلای مختلف داره و نباید انتظار یکسان ازشون داشت)
همین الانش اچ پی بزرگترین فروشنده کامپیوتر و لپ تاپ جهان هست اما به این معنی نیست که بهترینه و اتفاقا بیشترین خرابی هم متعلق به همین شرکت هست اما باز به این معنی نیست که کلا بد هست و مدل های خوب هم چن تایی داره.
البته لنوو تونسه اخیرا جایگاهش رو تصاحب کنه. (البته توی بدون در نظر گرفتن ورک استیشن و سرور ها وگرنه اچ پی باز اوله) اما دلیلش فروش زیادش داخل چین با اون همه جمعیت و شرق آسیا و کشوراهایی با جمعیت بالا هست.
و با داستان دل و اچ پی که کل دنیا رو در اختیار داشتن و از آمریکا گرفته تا حتی خود روسیه و چین و ایران کلی از سیستم هاشون چون خانگی چه قابل حمل چه مخصوصا سرور استفاده میکنن فرق مکینه.
حتی سونی وایو هم که به لپ تاپ گرون اما با کیفیت مشهور بود اواخرش لپ تاپ های بد هم تولید کرد.
همین ایسوس وقتی از 2007 اومد تو لپ تاپ من از اولین مدل هاش داشتم و کار کردم. و بررسی کردم دیزاین و داخلش رو و به همه میگفتم ایسوس خیلی خوبه و دل و باقی شروع کرده بودن به افت
اما عموم مردم گوش نمیکردن به جز کسایی که مشتری خودم بودن و بهم اعتماد داشتن یا کسایی که حرفی که میشد ثابت کرد درسته رو میشنیدن قبول میکردن.
اما اکثریت هچنان میگفتن باز فقط دل و اچ پی اینا!
الان چن ساله برعکس شده، ایسوس کیفیت ساخت لپ تاپ هاش مخصوصا رده های پایین رده و میان رده رو کاهش داده (شاید از بیرون خیلی مشخص نباشه براتون اما اگر از سخت افزار سر رشته داشته باشید در حد مورد نظر و تعمیرات با باز کردنش متوجه میشید.
جدا از اینکه صرف اینکه توی ایران انقد طرفدار پیدا کرده قیمتش خیی بالاتره از برندای دیگه مخصوصا توی پرچمدار ها، در حالیکه توی جهان جزو پرفروشترین ها توی لپ تاپ نیست و اصلا اون نگاه مردم ایران رو ندارن.
و این پولی که میدید چندید میلیون برای صرف ایسوس بودن مصداق هر چقدر پول بدی آش میخوری نمیشه. چون قیمت دلاریشون یکیه با ام اس آی یا ایسر اینا چه بسا گاهی اوقات حتی ارزونتر
اما تو ایران میلیون ها تومن گرونتره. (حتی توی بالارده ها تا بالا ده میلیون تومن حتی 15 تومن) البته msi هم توی ایران گرون میفروشن با توجه به قیمت دلاریش.
در حال حاضر ایسر تنها برندی هست که هم کیفیتش رو حفط کرده و تازه بهبود هم داده هم قیمتش مناسبه توی ایران با گارانتی رسمی (اگه روزی مثل قدیم که از وایو و دل اینا مردم رفتن سمت ایسوس بیان سمت ایسر همین داستان رو فروشنده ها و وارد کننده های داخلی سر ایسر هم میارن)
جالبه بدونید همین سری نیترو ایسر سال ها پر فروشترین لپ تاپ اروپا بوده و بعضی جاهای دیگه.
یا سری پردیتور بهترین جایزه ها رو برده توی خیلی از کتگوری ها از دیزاین گرفته تا کارایی و غیره.
هنوزم یکی از گرون ترین و خاص ترین لپ تاپ های دنیا که سال ها پیش ایسر تولید کرد و 10 هزار دلار بود و هست که شاهکار بود واقعا
پردازنده دسکتاپی روی لپ تاپ با قابلیت اورکلاک، دو عدد گرافیک 1080 بصورت sli از روی نسل 10 میتونید ببینید مربوط به چن سال پیش هست و چقدر خفن بوده اون موقع
4 اسلات رم! 5 عدد فن با کلی هیت پایپ، مانیتور 21 اینچ منحنی روی لپ تاپ!
ظاهر و طراحی بی نظیر
البته تعداد محدودی ازش ساخته شد یعنی لیمیتد ادیشن بود و یکی از دلایل گرون بودنش جدا از سخت افزار بی نظیرش همین محدود بودن تولیدش بود.
اگر ایسوس بخواد بگیره با این بودجه باید پردازنده 11370 بگیره که خیلی ضعیف تره از 12500
4 هسته ای 12 مگ کش در برابر 12 هسته ای18 مگ کش
حدود 30 درصد هم توی کارایی ضعیف تره، با اینکه 11370 تازه i7 هست اما 12500h یک i5 اما پیشرفت اینتل توی نسل 12 خیره کننده بود.
همچنین گرافیک به جای 3050 ti باید 3050 برداره که حدود 15 درصد ضعیف تر هست.
و به جای گارانتی اصلی باید گارانتی شرکتی بگیره (گارانتی اصلیش تزدیک دو میلیون گرونتره)
از نظر طراحی و کیفیت بدنه هم ایسره بهتره همچنین کولینگ
پس سعی کنید توضیح بدید که با خرید ایسوس داره چند میلیون پول توی جیب فروشنده ها به عنوان سود (و وارد کننده ها) میریزه! نه که جنس با کیفیت تر یا بهتر خریده باشه.
اما اگر بازم اصرارداشت میتونید مدل TUF DASH FX15 2021 رو بهش معرفی کنید.
در ضمن ایسر مدل 2021 با پردازنده قدرتمند 5800H و 16 گیگ رم و 3050 TI هم داره (البته گفتم ظاهرش فرق میکنه)
با همین قیمت تازه توی جعبه ش ماوس گیمینگ ، هدست گیمینگ و ماوس پد گیمینگ خود ایسر سری نیترو هم هست که هم با کیفیت هستن هم بصورت جدا بخواید تهیه کنید چن میلیون پولشون هست!
Siawayne
03-10-22, 08:23
واقعا ممنونم بابت این توضیحات کامل و منطقی که دادی
دیگه بهتر از این نمیشه کسی رو قانع کرد
خسته نباشید بابت زحماتی که میکشین
- - - Updated - - -
واقعا ممنونم بابت این توضیحات کامل و منطقی که دادی
دیگه بهتر از این نمیشه کسی رو قانع کرد
خسته نباشید بابت زحماتی که میکشین
Amirrezar123
03-11-22, 17:26
داداش اطلاعاتت عالیه من یه تاپیک باز کردم لپ تاپ برای کار سبک معماری زیر 20 تومن مارک هم برام خیلی مهم نیست میشه به منم کمک کنید
- - - Updated - - -
داداش اطلاعاتت عالیه من یه تاپیک باز کردم لپ تاپ برای کار سبک معماری زیر 20 تومن مارک هم برام خیلی مهم نیست میشه به منم کمک کنید
Speed Racer
07-11-22, 21:48
سلام
پیشنهاد من
25216
25217
بهترین گزینه موجود که از جدید ترین سخت افزار ها استفاده کرده باشه اینه. مدلای دیگه هستن که از پردازنده های نسل های قدیمی تر استفاده میکنن اما مثلا رمشون بیشتر هست.
اما از اونجا که رم و اس اس دی قابل ارتقا هست بهتره چیزی بگیرید که پردازنده و گرافیک خوبی داشته باشه و باقی رو اگه نیاز شد بعدا ارتقا بدید.
مشخصات:
intel i5 12500h
12 هسته ای، 16 رشته ای
RAM 8GB DDR4 3200
500GB SSD M.2 Gen4
Geforce RTX 3050 Ti
15.6" IPS matte 144hz
خروجی های کامل و زیاد
سلام استاد
توی لپ تاپ ها و برندهای مختلف کارت های RTX 3050 و RTX 3050 Ti وجود دارن و خوب طبق چیزی که شما قبلا گفتید از نسخه PC قدرت کمتری دارن.
حالا من می خواستم بدونم چقدر اختلاف، بین این دو تا کارت در لپ تاپ ها وجود داره؟ مثلا چطوری می شه مشخصات این دو تا کارت رو توی هر برند دقیقا فهمید به چه صورت هستن؟ توی سایت هر برند مشخصاتشون هست؟
- - - Updated - - -
سلام
پیشنهاد من
25216
25217
مشخصات:
intel i5 12500h
12 هسته ای، 16 رشته ای
RAM 8GB DDR4 3200
500GB SSD M.2 Gen4
Geforce RTX 3050 Ti
15.6" IPS matte 144hz
خروجی های کامل و زیاد
سلام استاد
توی لپ تاپ ها و برندهای مختلف کارت های RTX 3050 و RTX 3050 Ti وجود دارن و خوب طبق چیزی که شما قبلا گفتید از نسخه PC قدرت کمتری دارن.
حالا من می خواستم بدونم چقدر اختلاف، بین این دو تا کارت در لپ تاپ ها وجود داره؟ مثلا چطوری می شه مشخصات این دو تا کارت رو توی هر برند دقیقا فهمید به چه صورت هستن؟ توی سایت هر برند مشخصاتشون هست؟
XFXForce
09-11-22, 23:11
سلام استاد
حالا من می خواستم بدونم چقدر اختلاف، بین این دو تا کارت در لپ تاپ ها وجود داره؟ مثلا چطوری می شه مشخصات این دو تا کارت رو توی هر برند دقیقا فهمید به چه صورت هستن؟ توی سایت هر برند مشخصاتشون هست؟[/QUOTE]
سلام
بین دو مدل که خب توی نت بگردید هست اختلاف کارایی هر دو مدل لپ تاپیشون.
اما اینکه توی هر لپ تاپی بسته به کولینگ و واتیج کلی ، وات گرافیک هم محدود میشه قضیه جداگانه ای هست.
خیلی از سازنده ها توی قسمت مشخصات دقیق مینویسن هم اینکه کل لپ تاپ با آداپتور چن وات میاد، هم اینکه گرافیکش و پردازنده اش روی چن وات محدود شدن.
- - - Updated - - -
سلام استاد
حالا من می خواستم بدونم چقدر اختلاف، بین این دو تا کارت در لپ تاپ ها وجود داره؟ مثلا چطوری می شه مشخصات این دو تا کارت رو توی هر برند دقیقا فهمید به چه صورت هستن؟ توی سایت هر برند مشخصاتشون هست؟[/QUOTE]
سلام
بین دو مدل که خب توی نت بگردید هست اختلاف کارایی هر دو مدل لپ تاپیشون.
اما اینکه توی هر لپ تاپی بسته به کولینگ و واتیج کلی ، وات گرافیک هم محدود میشه قضیه جداگانه ای هست.
خیلی از سازنده ها توی قسمت مشخصات دقیق مینویسن هم اینکه کل لپ تاپ با آداپتور چن وات میاد، هم اینکه گرافیکش و پردازنده اش روی چن وات محدود شدن.