با سلام
لپ تاپ سونی وایو بنده به طور ناگهانی بعد از خاموش کردن دیگه روشن نمیشه در واقعا وقتی کلید پاور رو فشار میدم چراغ پاور و شارژ روشن میشه یک یا دو ثانیه و کلا خاموش میشه دوباره مشکل خاصی هم نداشته تا حالا فقط چند روز پیش اینجوری شد یک مقدار باهاش سر و کله زدم درست شد ولی دوباره اینجوری شده و درست نمیشه باتری رو هم چند ساله اصلا استفاده نمیکنم در آوردمش
لطفا بزرگواری کنید من رو راهنمایی کنین خیلی بهش نیاز دارم
مدلش هم VPCCW14FX هست
XFXForce
02-10-22, 19:21
با سلام
لپ تاپ سونی وایو بنده به طور ناگهانی بعد از خاموش کردن دیگه روشن نمیشه در واقعا وقتی کلید پاور رو فشار میدم چراغ پاور و شارژ روشن میشه یک یا دو ثانیه و کلا خاموش میشه دوباره مشکل خاصی هم نداشته تا حالا فقط چند روز پیش اینجوری شد یک مقدار باهاش سر و کله زدم درست شد ولی دوباره اینجوری شده و درست نمیشه باتری رو هم چند ساله اصلا استفاده نمیکنم در آوردمش
لطفا بزرگواری کنید من رو راهنمایی کنین خیلی بهش نیاز دارم
مدلش هم VPCCW14FX هست
سلام
منظورتون از سر و کله زدن که درست شد چی بود دقیقا یعنی چه کار کردید که یه بار درست شد؟
در ضمن وقتی لپ تاپ خاموشه به کمک استفاده از تنها دکمه ASSIST به جای پاور که لپ تاپ های وایو دارن برای روشن کردن لپ تاپ استفاده کردید؟
Tobakosellers
02-10-22, 22:14
سلام
حقیقتش کار خاصی نبود منظورم یکم اتصالاتشو چک کردم یکم تمیزش کردم البته فکر نکنم ربطی داشته باشه بیشتر خودش خود به خود شاید درست شد
بله ولی تاثیر نداشت اصلا انگار بعد از یک یا دو ثانیه برق از توی دستگاه میره
XFXForce
03-10-22, 04:53
سلام
حقیقتش کار خاصی نبود منظورم یکم اتصالاتشو چک کردم یکم تمیزش کردم البته فکر نکنم ربطی داشته باشه بیشتر خودش خود به خود شاید درست شد
خب شاید آداپتورش سوخته
چون قبلا دو سه مدل وایو دیده بودم که مشکل شبیه شما داشتن و از آداپتور بودن
به جز یکیشون که از مدار تغذیه برد بود
- - - Updated - - -
سلام
خب شاید آداپتورش سوخته
چون قبلا دو سه مدل وایو دیده بودم که مشکل شبیه شما داشتن و از آداپتور بودن
به جز یکیشون که از مدار تغذیه برد بود
Tobakosellers
03-10-22, 11:04
آداپتورش سالمه اتفاقاً اول بردم اونو چک کردم یه نفر گفت شاید سی پی یو مشکل داشته باشه به نظرتون امکان داره ؟:1. (28):
XFXForce
04-10-22, 16:05
آداپتورش سالمه اتفاقاً اول بردم اونو چک کردم یه نفر گفت شاید سی پی یو مشکل داشته باشه به نظرتون امکان داره ؟:1. (28):
پس احتمال زیاد از مادربردش هست.
باید به یک تعمیر کار لپ تاپ خوب نشونش بدید