ورود

مشاهده نسخه کامل : بهترین مانیتور 4K مخصوص گیمینگ با بهترین HDR

mr_miiir
16-09-22, 22:25
درود دوستان , میخوام با کارت گرافیک 3080 ti یا 3090 یه مانیتور 4k با HDR 1000 با قابلیت G-sync و رفرش ریت 168 hz یا 144 hz و یا بالاتر داشته باشم. همچنین مانیتوری موجوده؟ اگه هست لطفا بهم معرفی کنید. برند برام مهم نیستش. فقط یه چیزی میخوام عمری باشه
خیلی ممنون از سایت خوبتون.

XFXForce
16-09-22, 23:07
درود دوستان , میخوام با کارت گرافیک 3080 ti یا 3090 یه مانیتور 4k با HDR 1000 با قابلیت G-sync و رفرش ریت 168 hz یا 144 hz و یا بالاتر داشته باشم. همچنین مانیتوری موجوده؟ اگه هست لطفا بهم معرفی کنید. برند برام مهم نیستش. فقط یه چیزی میخوام عمری باشه
خیلی ممنون از سایت خوبتون.

بهترین مانیتور گیمینگ در حال حاضر SAMSUNG ODYSSEY G9 Neo 49 هست البته مشخصاتش از چیزی که میخواید هم بالاتره. از هر نظر
Quantum Matrix
HDR2000
240hz refresh rate
G-Sync and FreeSync Premium Pro
1ms
کنتراست 1: 1 میلیون

مدل ساده اش غیر نئو هم هست که ارزونتره و مینی ال ای دی نیست.
اما اونم خیلی خوبه
HDR 1000 هست
کنتراست 1:2500
باقی چیزاش یکیه.

این مانیتور ها قابلیت PIP دارن میشه از دو خروجی مختلف همزمان تصویر داشت توی حالت های مختلف.
همچنین صفحه رو بصورت سخت افزاری توی تنظیمات تقسیم بندی کرد مثلا یک 16:9 وسط قرار داد (مخصوصا برای بازی هایی که نسبت های فوق عریض پشتیبانی نمیکنن) و دو تا کناره ها جدا باشه.
مثلا دیسکورد، واتس اپ، برای استریم اینا عالیه این قابلیت و این سایز.

گزینه دیگه خرید سه تا مانیتور ODYSSEY G7 27 هست کنار هم که توی خیلی گیم ها بی نظیر عمل میکنه مخصوصا گیم هایی که POV بالایی نیاز دارن ،
البته سه تا 27 فضای بیشتری داره چون اون یه 49 در عمل دو تا 27 اینچ هست از نظر فضای کاری، اما با 3 تا G7 یه 27 فضای کاری بیشتر میشه.
میشه 3 تا 2K یعنی 6K اونم 240 هرتز اگه پایین تر ست نکنید 10 بیتی!

و 3090 از پس اجرای بازی های جدید توی 6K اونم با HDR تو کیفیت بالا برنمیاد و فریم ریت پایین تری میده.
البته به خاطر داشتن جی سینک مشکل پارگی تصویر پیش نمیاد.
یا میشه کیفیت تنظیمات رو پایین تر ست کرد. اگر از DLSS 2 پشتیبانی کنه بدون RT بشه DLSS استفاده کرد تا FPS بالاتر بره اونم روی ULTRA
اما باز برای آینده نگری و کارت هایی مثل 4090 TI اینا جوابه.

بستگی داره بودجه تون چقدر باشه، چقدر جا داشته باشید،

همچنین سری G8 که تازه اومدن هم 32 که 4K باشه مینی ال ای دی 240 هرتز و
HDR2000 هست.

XFXForce
16-09-22, 23:25
البته از 3090 اینا انتظار نداشته باشید که توی همچین رزولوشن هایی بتونن توی بازی های جدید 240 فریم بدن!
که 240 هرتزش خیلی به کار بیاد (اما بحث آینده نگری هم هست و ارتقای گرافیک توی آینده یا انجام بازی های کمی قدیمی تر)
باید منتظر 4090 باشید براش
مشخصا میشه به جز 240 روی 144 و 120 و 60 هم ست کردشون.
یکی از محاسن سامسونگ ها قابلیت ارتقای فریم ویر مانیتور بدون نیاز به بردن به نمایندگی و داشتن دستگاه سرویس هست
و خیلی راحت با یک فلش که توش فریم ویر جدید میاد میشه آپدیتش کرد و هی بهترش کرد (همه مانیتورا این قابلیت رو ندارن)

اینم اضافه کنم از نظر کیفیت نصویر مانیتورهای OLED LG عالی هستن اما دو تا مشکل وجود داره، یکی عمر کمشون هست چون دچار مشکل BURN IN میشن (گاها حتی یعد چن ماه فقط استفاده)
هم قیمتشونم بالاست. برای کسی که اونقدری پول دار باشه که همیشه بتونه هی با تعویض پنل یا خرید مدل های جدید تر جایگزین کنه میتونید بهترین کیفیت تصویر رو داشته باشه.
اما چون شما گفتید مانیتور عمری باشه خب مسلما سراغشون نمیرید.

در کل پنل های TN ارزونترین، سریعترین و با عمر ترین هستن اما از نظر کیفیت، دقت رنگ، زاویه دید اینا پایین ترین رده قرار میگیرن.
مانیتورهای VA از نظر قیمت و سرعت و عمر و ... بین TN و IPS قرار میگیرن. البته از نظر کنتراست بهترین هستن.رنگ مشکی رو بهتر از بقیه نشون میدن (جدا از مینی ال ای دی که کلا پیکسل خاموش میشه و مشکی کاملا واقعی نشون میده) همچنین پنل های جدید و با کیفیت مثل اونایی که معرفی کردم توی سامسونگا خیلی بهتر از پنل های VA چن سال پیش هستن.
اکثرشون هم منحنی هستن.
IPS بین این سه تا گرون ترین هست. هنوز از نظر رفرش ریت اینا به پنلای دیگه نمیرسه (توی پرچمدارها) اختلاف کنتراست زیادی با VA داره (کمتره تقریبا یک سوم)
از نظر دقت رنگ بهتر از دو تا بالایی ها هست و زاویه دیدش از اون یکیا بهتره.
برای طراح ها و ادیتورها این پنل پیشنهاد میشه.
از نظر عمر بین این سه تا کمترین عمر رو داره.

mr_miiir
17-09-22, 08:12
درود
خیلی ممنونم بابت پیشنهادتون , عجب مانیتوریه ! 😄
با این توضیحاتی که دادید باید برم سراغ سامسونگ.
من اکثرن بازی های شوتینگ میکنم و اولین مانیتوری که معرفی کردید یعنی (SAMSUNG ODYSSEY G9 Neo 49 ) این مورد نیازم نیستش. هم به دلیل بودجه. و از طرفی خیلی بزرگ بودن.
این مدلش رو چک کردم خیلی خوشم اومد
SAMSUNG ODYSSEY G8 چون HDR 1000 داره و رفرش ریت بالا و پاسخ دهی سریع! فقط یک سایت بود که موجود داشتش و قیمتش فرقی با G9 نداشت متاسفانه. بنظرتون از کجا با قیمت مناسب میشه تهیه اش کنم؟ و رنج قیمتش چنده؟
من نهایت بودجه ام برای مانیتور رو میتونم تا ۳۰ میلیون بزارم ولی اگه اون چیزی که میخوام تو این رنج پیدا نشه میتونم بیشتر صبر کنمو بهترشو بخرم.
یه چیزی ذهنمو مشغول کرده پنل VA هستش. این پنل برای گیم بنظرتون خوبه برای گیم های شوتینگ؟ , میدونم TN عالیه ولی کیفیت و رنگ ها هم برام مهمه. به همین دلیل نمیدونم VA برای گیم مناسب باشه یا نه..
اگه سایتی مد نظرتون هست برای خرید کردن مانیتور بهم لطفا معرفی کنید اگر نه باید حضوری پیدا کنم 😅
ممنونم بخاطر پیشنهاداتون❤️

mr_miiir
17-09-22, 09:08
یه سوال برام پیش اومد این مانیتور
SAMSUNG ODYSSEY G8
از G-sync هم پشتیبانی میکنه درسته؟
سیستمی که میخوام ببندم ترجیحا میخوام Nvidia باشه به همین دلیل G-sync بودن مانیتور واسم مهمه که با Nvidia سازگار باشه :)

mr_miiir
17-09-22, 09:41
این رو هم اضافه کنم. هنوز هیچ سخت افزاری خریداری نکردم . فعلا درحال جمع کردن پول هستم برای سیستم جدید !
به همین دلیل به نظرم مانیتور در رده اول مهمه و میخوام برای مانیتور و کارت گرافیک هزینه بیشتری کنم و مهم نیست چقدر طول بکشه.
مانیتور G9 هم وسوسه ام کرده اما باز نظرم روی G8 هستش.. از طرفی G9 از G-sync پشتیبانی میکنه ولی G8 از core sync .این یه مقدار منو دو دل کرده تو انتخاب G8 , البته نمیدونم core sync چه نقشی داره , آیا با Nvidia سازگاری داره یا خیر.
کاربردش به همون اندازه G-sync هستش؟ , و اینکه ارزش داره بخاطر مانیتور , سیستم AMD ببندم بخاطر پشتیبانی از FreeSync Premium Pro - مانیتور G8؟
من تابحال تجربه استفاده از AMDرو نداشتم.
و بیشتر علاقه دارم سیستم جدیدم رو Nvidia خریداری کنم.
و سیستم قدیمیم این هستش
1050 ti
16 Gb ram
core i 5
با توجه به دانش شما خیلی خوشحالم میشم راهنماییم کنید❤️

XFXForce
17-09-22, 13:02
این رو هم اضافه کنم. هنوز هیچ سخت افزاری خریداری نکردم . فعلا درحال جمع کردن پول هستم برای سیستم جدید !
به همین دلیل به نظرم مانیتور در رده اول مهمه و میخوام برای مانیتور و کارت گرافیک هزینه بیشتری کنم و مهم نیست چقدر طول بکشه.
مانیتور G9 هم وسوسه ام کرده اما باز نظرم روی G8 هستش.. از طرفی G9 از G-sync پشتیبانی میکنه ولی G8 از core sync .این یه مقدار منو دو دل کرده تو انتخاب G8 , البته نمیدونم core sync چه نقشی داره , آیا با Nvidia سازگاری داره یا خیر.
کاربردش به همون اندازه G-sync هستش؟ , و اینکه ارزش داره بخاطر مانیتور , سیستم AMD ببندم بخاطر پشتیبانی از FreeSync Premium Pro - مانیتور G8؟
من تابحال تجربه استفاده از AMDرو نداشتم.
و بیشتر علاقه دارم سیستم جدیدم رو Nvidia خریداری کنم.
و سیستم قدیمیم این هستش
1050 ti
16 Gb ram
core i 5
با توجه به دانش شما خیلی خوشحالم میشم راهنماییم کنید❤️

G8 و G9 Neo هر دو HDR2000 هستن نه 1000
همچنین مینی ال ای دی با 1196 Diming zone که خیلی زیاده (سری های عادی جی رده بالای سامسونگ هم دارن اما خیلی خیلی تعدادشون کمتره)

خب با بودجه شما نمیشه نه G9 گرفت نه G8
G8 قیمتش بین G9 معمولی و G9 Neo هست
چون به هر حال مینی ال ای دی هست.

همه ی سامسونگایی که گفتم هم جی سینک پشتیبانی میکنن هم فری سینک
و با گرافیکای انویدیا و ای ام دی سازگار هستن.

اون core sync برای نورپردازی مانیتور هست ربطی به این یکیا نداره.

سراغ پنل tn نرید. کیفیت و دقت رنگ هاش خیلی پایینه و زاویه دیدش خوب نیست.

همه ی این مانیتورهای اودیسه سری رده بالا که گفتم برای گیم عالی هستن.
پنلاشون های اند هستن و رنج نمایش رنگی بسیار بالایی دارن.
و نباید با پنل های va مانیتورهای دیگه مقایسه بشه حتی سامسونگای ارزون مثله g3

پنل IPS هم توی بعضی گیما بهتره البته باید بخیال کنتراست بالا و رفرش بالاتر بشید. (به جز دو سه مدل مثل ایسر که 270هرتز داره)

مثلا به جای 1:3000 توی IPS میشه 1:1000 (البته توی مینی ال ای دی 1: 1میلیون هست)
و به جای 240 هرتز میشه 144 هرتز
البته گرونتر هم میشه با مشخصات دیگه یکسان چند میلیونی.

با بودجه ای که شما دارید ODYSSEY G7 32 میتونید بگیرید بیست و خورده ای هست. مانیتور خیلی خوبیه.
اما مشخصا همه چیزایی که میخواید رو نداره، مثلا 2k هست و 240 هرتز و hdr 600
اما تازه همین از باقی برندا بالاتره وگرنه باید 165 هرتز و hdr400 بگیرید چیزای دیگه!

XFXForce
17-09-22, 15:54
خب با بودجه شما نمیشه نه G9 گرفت نه G8
G8 قیمتش بین G9 معمولی و G9 Neo هست
همه ی سامسونگایی که گفتم هم جی سینک پشتیبانی میکنن هم فری سینک
اون core sync برای نورپردازی مانیتور هست ربطی به این یکیا نداره.

سراغ پنل tn نرید. همه ی این مانیتورهای اودیسه سری رده بالا که گفتم برای گیم عالی هستن.
پنلاشون های اند هستن و رنج نمایش رنگی بسیار بالایی دارن.
پنل IPS هم توی بعضی گیما بهتره البته باید بخیال کنتراست بالا و رفرش بالاتر بشید.
مثلا به جای 1:3000 توی IPS میشه 1:1000
و به جای 240 هرتز میشه 144 هرتز
البته گرونتر هم میشه با مشخصات دیگه یکسان چند میلیونی.

با بودجه ای که شما دارید ODYSSEY G7 32 میتونید بگیرید بیست و خورده ای هست. مانیتور خیلی خوبیه.
اما مشخصا همه چیزایی که میخواید رو نداره، مثلا 2k هست و 240 هرتز و hdr 600
اما تازه همین از باقی برندا بالاتره وگرنه باید 165 هرتز و hdr400 بگیرید چیزای دیگه!
مانیتور مشابه 32 اینچ G7 بخواید که خمیده نباشه و پنل IPS باشه

Acer Predator XB3 XB323UGX 32 Inch 270Hz WQHD HDR IPS Gaming Monitor

بسیار مانیتور خوبی هست مشخصاتش رزولوشنی و HDRش شبیه سامسونگه G7 هست کنتراستش یک سومه، تا 270 هرتز قابل اورکلاک هست (240) بدون اورکلاک،
چون IPS اونم از نوع Super Speed با تاخیر بسیار پایین هست یکم گرونتره از سامسونگه، اسپیکرم داره رو خودش.
اما قیمتش واقعا خوبه چون همینو ایسوس یا گیگا یا ال جی بخواید بگیرید نه تنها چندین میلیون گرونتر میشن بلکه رفرش ریت پایینتر هم بهتون میدن مثل 144 یا 165
کورسیر که گرونتر میشه باز
در ضمن ایسر جزو بهترین تولید کننده های مانیتور هست مخصوصا سری پردیتور که پرچمدارش هست.

mr_miiir
17-09-22, 18:28
خیلی ممنون برای پاسخ دهی سریعتون !
مانیتور هایی که معرفی کردید رو چک کردم . خیلی مانیتور های خوبی هستن تو اون رنج قیمت,ولی هیچکدومشون به G8 نمیرسن به نظرم نمیشه از G8 گذشت, حاضرم بخاطرش چند ماهی منتظر بمونم , قیمتش حدودن چقدر هستش؟ و اینکه شما سایت معتبری سراغ دارید برای خرید مانیتور G8 هم معتبر باشه هم گارانتی داشته باشه؟؟

XFXForce
17-09-22, 18:50
خیلی ممنون برای پاسخ دهی سریعتون !
مانیتور هایی که معرفی کردید رو چک کردم . خیلی مانیتور های خوبی هستن تو اون رنج قیمت,ولی هیچکدومشون به G8 نمیرسن به نظرم نمیشه از G8 گذشت, حاضرم بخاطرش چند ماهی منتظر بمونم , قیمتش حدودن چقدر هستش؟ و اینکه شما سایت معتبری سراغ دارید برای خرید مانیتور G8 هم معتبر باشه هم گارانتی داشته باشه؟؟

قیمتش از g9 معمولی گرونتره و از g9 neo ارزون تر.
حدودا 1500 دلاره.
مانیتورهای سامسونگ تو ایران با گارانتی M.I.T معتبر هستن.
برای فروشگاه هم اجازه تبلیغ نداریم برای معرفی

mr_miiir
17-09-22, 21:53
خیلی ممنونم بابت راهنمایی و وقتی که برام گذاشتید:11():
مانیتوری که انتخاب کردم G8 هستش. و پولم رو واسش جمع میکنم
زمانی که پولم به قیمت مانیتور رسید اگه شما این امکان رو دارید واسم تهیه کنید ممنون میشم شماره تماس یا ایمیل یا راه ارتباطی بینمون باشه برای سفارش این مانیتور.:give_rose:
یه سوالی هم دوست داشتم اضافه کنم در ارتباط با مادربرد.
خواستم بدونم بهترین مادربرد DDR5 سری Z690 چیه؟
درمورد خرید سیستم هم سوال داشتم و تاپیک جدید باز میکنم که مطالب مرتب باشه.

XFXForce
18-09-22, 08:44
زمانی که پولم به قیمت مانیتور رسید اگه شما این امکان رو دارید واسم تهیه کنید ممنون میشم شماره تماس یا ایمیل یا راه ارتباطی بینمون باشه برای سفارش این مانیتور.:give_rose:
بهترین مادربرد هیچ پلتفرمی به درد شما نمیخوره.
تقریبا همیشه پول دور ریختن هست، حتی اورکلاکرها هم از بالاترین رده ها معمولا استفاده نمیکنن و از بردهای مخصوص اورکلاک اون قطعه مثلا بردی که برای رم بهتر باشه یا بردی که برای پردازنده با نیتروژن مایع استفاده میکنن.
در هر حال
MSI Z690 GODLIKE
ASUS Z690 Extreme Glacial
بهترین مادربردها هستن.
اما همونطور که گفتم به درد شما نمیخوره، مادربردهای دیگه ای هستن که تمام قابلیت هایی که بخواین رو بهتون بدن با قیمت های مناسب تر.

- - - Updated - - -

بهترین مادربرد هیچ پلتفرمی به درد شما نمیخوره.
تقریبا همیشه پول دور ریختن هست، حتی اورکلاکرها هم از بالاترین رده ها معمولا استفاده نمیکنن و از بردهای مخصوص اورکلاک اون قطعه مثلا بردی که برای رم بهتر باشه یا بردی که برای پردازنده با نیتروژن مایع استفاده میکنن.
در هر حال
MSI Z690 GODLIKE
ASUS Z690 Extreme Glacial
بهترین مادربردها هستن.
اما همونطور که گفتم به درد شما نمیخوره، مادربردهای دیگه ای هستن که تمام قابلیت هایی که بخواین رو بهتون بدن با قیمت های مناسب تر.

mr_miiir
18-09-22, 16:49
ممنونم از توضیحات شما
پس با این حساب ممنون میشم مادربردهای پیشنهادی خودتون رو بهم پیشنهاد بدید. هم از لحاظ قیمتی خوب باشه هم تا ۳ یا ۴ سال آینده بشه ارتفاعش داد چون برای خروجی ۴ کی . نمیشه از ۳۰۸۰ ti انتظار زیادی داشت!

- - - Updated - - -

ممنونم از توضیحات شما
پس با این حساب ممنون میشم مادربردهای پیشنهادی خودتون رو بهم پیشنهاد بدید. هم از لحاظ قیمتی خوب باشه هم تا ۳ یا ۴ سال آینده بشه ارتفاعش داد چون برای خروجی ۴ کی . نمیشه از ۳۰۸۰ ti انتظار زیادی داشت!