PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید درایو SSD برای سیستم قدیمی

aramrahgozar
16-09-22, 01:41
سلام دوستان
من موقع کپی فایلها به هارد اکسترنال چون مقدار Disk Usage به 100 میرسه سرعت کپی فایلهام کم میشه. باید نزدیک 120 باشه حدودا 40-45 میشه. چون ویندوز روی هارد 4 ترا نصبه و فایلها هم روی هارد 4 ترا هستند اینجوری میشه. یک ماه اول بعد خرید هارد 4 ترا که ویندوز روی هارد 1 ترای سیستم نصب بود این مشکل ایجاد نمیشد.
برای حل این مشکل و بالا بردن سرعت اجرا برنامه ها میخوام درایو SSD بگیرم ولی همونطور که در زیر میبینید سیستم خیلی قدیمی هست و درایو SSD هم باید در حد لیافتش باشه:1. (28):. الان روی درایو C که ویندوز نصب هست 57 گیگ فضا اشغال شده. بنظرتون هارد 128 کفایت میکنه و اینکه چه مارکی بگیرم که با این سیستم نزدیک باشه. چون کیس هم قدیمی هست قاب هم فکر کنم بخواد اون هم ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون

CPU : G3240
MB : Asus H81-Plus
RAM : 8G DDR3 1400
VGA : Asus 210
PSU : 400 Green Eco 80 Plus
HDD : 4T 1T 500G

XFXForce
16-09-22, 02:45
سلام دوستان
من موقع کپی فایلها به هارد اکسترنال چون مقدار Disk Usage به 100 میرسه سرعت کپی فایلهام کم میشه. باید نزدیک 120 باشه حدودا 40-45 میشه. چون ویندوز روی هارد 4 ترا نصبه و فایلها هم روی هارد 4 ترا هستند اینجوری میشه. یک ماه اول بعد خرید هارد 4 ترا که ویندوز روی هارد 1 ترای سیستم نصب بود این مشکل ایجاد نمیشد.
برای حل این مشکل و بالا بردن سرعت اجرا برنامه ها میخوام درایو SSD بگیرم ولی همونطور که در زیر میبینید سیستم خیلی قدیمی هست و درایو SSD هم باید در حد لیافتش باشه:1. (28):. الان روی درایو C که ویندوز نصب هست 57 گیگ فضا اشغال شده. بنظرتون هارد 128 کفایت میکنه و اینکه چه مارکی بگیرم که با این سیستم نزدیک باشه. چون کیس هم قدیمی هست قاب هم فکر کنم بخواد اون هم ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون

CPU : G3240
MB : Asus H81-Plus
RAM : 8G DDR3 1400
VGA : Asus 210
PSU : 400 Green Eco 80 Plus
HDD : 4T 1T 500G
سلام
سراغ اس اس دی های 128 گیگی نرید
اس اس دی ها هر چقدر حجمشون کمتر باشه عمر نوشتاریشون هم کمتره و زودتر تموم میشه هم چنین سرعتشون کمتره (توی مشخصات دیگه یکسان مثلا هر دو از یک برند و یک مدل باشن)
هر چقدر هم بیشتر ظرفیت پر بشه باز سرعتشون پایین تر میاد.
برای همین همیشه حداقل 250 گیگ پیشنهاد میشه اگر فقط برای سیستم عامل و نرم افزار باشه.
همچنین بهتره سراغ اس اس دی های qlc نرید.
پیشنهاد من به شما برای اس اس دی که هم قیمتش خوب باشه هم گارانتیش هم کیفیتش هم اینکه هزینه اضافی نباشه هم tlc باشه
ADATA SU650 240GB هست (دقت کنید 650 باشه و نه 630 که QLC هست). با گارانتی آونگ البته با گارانتی های دیگه هم موجوده که کمی ارزونترهستن اما آونگ نماینده رسمی ای دیتا هست.

کینگستون A400 هم خوب بود اما هم تقلبیش زیاد شده هم سری های جدیدش QLC شدن و ارزش خریدش رو از بین برده.
کروشیال BX500 هم هست اما سرعتش کمتره و QLC هست.
وسترن گرین هم هست که باز سرعتش کمتره.
پس توی اس اس دی هایی که برند های معتبر باشن و قیمت مناسب همونی که اول گفتم رو پیشنهاد میدم.
اما اگر اس اس دی سریعتری بخواید با کیفیت بهتر
SAMSUNG 870 Evo بهترین اس اس دی ساتا هست. و dram کش داره که باعث میشه سرعت بالا تر و تاخیر پایین تری داشته باشه.
از نظر کنترلر و کیفیت NAND ها هم از بقیه بهتره. عمر نوشتاریش هم بیشتره. نرم افزار بسیار خوب و پر از امکاناتی هم داره.
اما مشخصا قیمتش هم بیشتره.

قاب 2.5 اینچ به 3.5 اینچ هم توی بازار هست پلاستیکیش 15 تومنه و فلزیش 25 تومن.
البته بدون قاب هم میشه استفاده کرد،
اس اس دی بسیار سبک هست و در مقابل ضربه هم مقاومه،
توی همون جای فلاپی یا هارد میشه فقط با بستن پیچ توی یک طرف نصبش کرد.
همچنین با استفاده از چسب دو طرفه میشه جای مناسبی داخل کیس چسبوندش.

aramrahgozar
16-09-22, 14:07
سلام
سراغ اس اس دی های 128 گیگی نرید
اس اس دی ها هر چقدر حجمشون کمتر باشه عمر نوشتاریشون هم کمتره و زودتر تموم میشه هم چنین سرعتشون کمتره (توی مشخصات دیگه یکسان مثلا هر دو از یک برند و یک مدل باشن)
هر چقدر هم بیشتر ظرفیت پر بشه باز سرعتشون پایین تر میاد.
برای همین همیشه حداقل 250 گیگ پیشنهاد میشه اگر فقط برای سیستم عامل و نرم افزار باشه.
همچنین بهتره سراغ اس اس دی های qlc نرید.
پیشنهاد من به شما برای اس اس دی که هم قیمتش خوب باشه هم گارانتیش هم کیفیتش هم اینکه هزینه اضافی نباشه هم tlc باشه
ADATA SU650 240GB هست (دقت کنید 650 باشه و نه 630 که QLC هست). با گارانتی آونگ البته با گارانتی های دیگه هم موجوده که کمی ارزونترهستن اما آونگ نماینده رسمی ای دیتا هست.

کینگستون A400 هم خوب بود اما هم تقلبیش زیاد شده هم سری های جدیدش QLC شدن و ارزش خریدش رو از بین برده.
کروشیال BX500 هم هست اما سرعتش کمتره و QLC هست.
وسترن گرین هم هست که باز سرعتش کمتره.
پس توی اس اس دی هایی که برند های معتبر باشن و قیمت مناسب همونی که اول گفتم رو پیشنهاد میدم.
اما اگر اس اس دی سریعتری بخواید با کیفیت بهتر
SAMSUNG 870 Evo بهترین اس اس دی ساتا هست. و dram کش داره که باعث میشه سرعت بالا تر و تاخیر پایین تری داشته باشه.
از نظر کنترلر و کیفیت NAND ها هم از بقیه بهتره. عمر نوشتاریش هم بیشتره. نرم افزار بسیار خوب و پر از امکاناتی هم داره.
اما مشخصا قیمتش هم بیشتره.

قاب 2.5 اینچ به 3.5 اینچ هم توی بازار هست پلاستیکیش 15 تومنه و فلزیش 25 تومن.
البته بدون قاب هم میشه استفاده کرد،
اس اس دی بسیار سبک هست و در مقابل ضربه هم مقاومه،
توی همون جای فلاپی یا هارد میشه فقط با بستن پیچ توی یک طرف نصبش کرد.
همچنین با استفاده از چسب دو طرفه میشه جای مناسبی داخل کیس چسبوندش.

مرسی از راهنمایی جامع تون
پس با چسب نواری از دو طرف کف کیس بچسبونم مشکلی نیست ؟
بجز تغییر مسیر حافظه مجازی به HDD (با اینکه رمم 8 هست ولی همیشه 4-5 گیگ از حافظه مجازی هم استفاده شده هست) کار دیگری هست که بشه کاهش عمر درایو رو به تعویق انداخت ؟
من ویندوز 11 21H2 الان رو سیستمم نصب هست ، امکان داره بدون مشکل ویندوز رو به درایو SSD انتقال بدم ؟

SajjadKhati
16-09-22, 14:50
بجز تغییر مسیر حافظه مجازی به HDD (با اینکه رمم 8 هست ولی همیشه 4-5 گیگ از حافظه مجازی هم استفاده شده هست) کار دیگری هست که بشه کاهش عمر درایو رو به تعویق انداخت ؟

سلام
ssd میگیرین که کارایی تون افزایش پیدا کنه .
وقتی حافظه ی مجازی رو روی hdd تنظیم میکنین ، کاهش کارایی خواهید داشت مخصوصا اگه هر چی بیشتر رم کم بیاد .
نرم افزارهای دیگه هم هستن که اطلاعات گسترده ای توی حافظه ی جانبی مینویسن . از کش های نرم افزارهای گرافیکی مثل افترافکت و فتوشاپ گرفته تا هایبرنت کردن سیستم عامل و حتی fast shut down ئه سیستم عامل تا مرورگرها و ... .

اگه بخواین همه ی اینها را از نوشتن در ssd منع کنین ، خرید ssd ، معنا نداره .
ضمن اینکه در استفاده ی حتی متوسط ، این نرم افزارها و ... ، اصلا نوشتن خیلی زیادی ندارن . فرضا در 4 یا 5 سالی که من ssd داشتم ، 34 ترابایت روش نوشته شده بود .
اما باز هم بسیار بسته به میزان مصرف نرم افزارها و کمبود یا نبود رم و تنظیمات نرم افزارها و سیستم عامل و ... هم داره .

من ویندوز 11 21H2 الان رو سیستمم نصب هست ، امکان داره بدون مشکل ویندوز رو به درایو SSD انتقال بدم ؟

از کل درایو بکاپ بگیرید (نرم افزار acronis true image ترجیحا 2014 یا بالاتر پیشنهاد میشه) و بعد توی ssd ریکاوری کنید .

XFXForce
16-09-22, 16:57
چسب نواری معمولا زود گرد و خاک میگیره و کم کم جدا میشه،
برای اس سا دی هم راه کارهایی هست
مثلا overprovisioning که یک مقدار از اس اس دی رو بصورت آنپارتیشن قرار میده و بصوتر slc ازش استفاده میکنه هم باعث افزایش عمر و هم سرعت میشه.
توی برنامه هایی مثل سامسونگ مجیشن خودش هست این امکان
همچنین برنامه سامسونگ مایگریشن اجازه جا به جایی سیستم عامل به اس اس دی بدون مشکل رو میده.
از برنامه های مثل ssd fresh برای بالا بردن کارایی اس اس دی استفاده کنید.
که خودش یه سری چیزا مثل ایندکسینگ رو غیرفعال میکنه.
hibernate رو غیر فعال کنید.

سراغ اس اس دی های با عمر بیشتر برید مثل سامسونگ که گفتم.

- - - Updated - - -

چسب نواری معمولا زود گرد و خاک میگیره و کم کم جدا میشه،
برای اس سا دی هم راه کارهایی هست
مثلا overprovisioning که یک مقدار از اس اس دی رو بصورت آنپارتیشن قرار میده و بصوتر slc ازش استفاده میکنه هم باعث افزایش عمر و هم سرعت میشه.
توی برنامه هایی مثل سامسونگ مجیشن خودش هست این امکان
همچنین برنامه سامسونگ مایگریشن اجازه جا به جایی سیستم عامل به اس اس دی بدون مشکل رو میده.
از برنامه های مثل ssd fresh برای بالا بردن کارایی اس اس دی استفاده کنید.
که خودش یه سری چیزا مثل ایندکسینگ رو غیرفعال میکنه.
hibernate رو غیر فعال کنید.

سراغ اس اس دی های با عمر بیشتر برید مثل سامسونگ که گفتم.