سلام.وقت بخیر
این سیستم برای ادیت عکس در فتوشاپ و در آینده مونتاژ فیلم مناسبه؟ بودجه 35 میلیون
برای مونتاژ فیلم از پریمیر و افتر افکت استفاده خواهم کرد
سلام.وقت بخیر
این سیستم برای ادیت عکس در فتوشاپ و در آینده مونتاژ فیلم مناسبه؟ بودجه 35 میلیون
Motherboard: Asusprim H670-plus D4 LGA1700 12th GenATX
CPU: INTEL CORE I5 12400 2.50GHz 1700 Alder lake
Cpu fan: Deepcool Gammaxx GT ARGB
Ram: G.skill tredent Z RGB DDR4 16GB 3200MHz CL16
Graphic Card: Asus Dual Geforce Rtx 3050 8GB DDR6128Bit
SSD OS: Samsung Mz-v75s250B/AM 970 Evo pls250GB pcleGen3
Power: cooler master MWE 600W BronzeV2
Case: cooler Master Masterbox mb600L
قیمت هر کدوم از قطعات رو هم که بهتون دادن بنویسید جلوشون.
پیشنهاد میدم رم بیشتر و سریعتر تهیه کنید
مثل
32GB Dual
Corsair Vengeance LPX 3600
ADATA XPG D20 3600
اس اس دی هم اگه 500 گیگش باشه هم عمر نوشتاریش دوبرابر میشه هم فضای بیشتری برای استفاده به عنوان کش نرم افزارها دارید. اختلاف 500 و 250 هم زیاد نیست.
مثلا
XPG SX8200 PRO M.2 Gen 3
XPG S50 Lite M.2 Gen 4
قیمت 500 گیگشون اندازه 250 گیگ سامسونگ هست تازه دومی جن 4 هست و هیت سینک هم روی خودش داره.
این تغییرات که گفتم با همون بودجه ای که دارید ممکن هست.
در ضمن سیستمی که نوشتید برای رندر های هیبریدی یعنی پردازنده+ گرافیک (کودا) مناسبه
اما برای رندرهای فقط مبتنی بر پردازنده بهتره گرافیک کلا حذف بشه و پردازنده سریعتر گرفته بشه مثل 12900 یا 12700
توی یه سری قطعات هم میشه بدون کاهش کارایی صرفه جویی کرد.
مثلا پردازنده 12400F اونم Tray گرفت
1 میلیون و خورده ای ارزون تر میشه
مادربرد با چیپست b660 خرید
گرافیک همین مدل اما با برد دیگه ای تهیه کرد.
کیس مدلی بگیرید که جلوش مش باشه تا تهویه هوای خوبی داشته باشه. نه مثل مدلی که نوشتید جلوش بسته باشه و فقط یه مقدار کم از بغل ورودی هوا داشته باشه.
پاور هم اگر گلد بگیرید بهتره حتی اگه واتش کمی کمتر باشه مثل Green GP550A-UK Plus
بعد از اینکه قیمت ها رو نوشتید پیشنهاد های دیگه هم میدم بهتون
resident
31-08-22, 17:47
پیشنهاد میدم رم بیشتر و سریعتر تهیه کنید
مثل
32GB Dual
Corsair Vengeance LPX 3600
ADATA XPG D20 3600
اس اس دی هم اگه 500 گیگش باشه هم عمر نوشتاریش دوبرابر میشه هم فضای بیشتری برای استفاده به عنوان کش نرم افزارها دارید. اختلاف 500 و 250 هم زیاد نیست.
مثلا
XPG SX8200 PRO M.2 Gen 3
XPG S50 Lite M.2 Gen 4
قیمت 500 گیگشون اندازه 250 گیگ سامسونگ هست تازه دومی جن 4 هست و هیت سینک هم روی خودش داره.
این تغییرات که گفتم با همون بودجه ای که دارید ممکن هست.
در ضمن سیستمی که نوشتید برای رندر های هیبریدی یعنی پردازنده+ گرافیک (کودا) مناسبه
اما برای رندرهای فقط مبتنی بر پردازنده بهتره گرافیک کلا حذف بشه و پردازنده سریعتر گرفته بشه مثل 12900 یا 12700
توی یه سری قطعات هم میشه بدون کاهش کارایی صرفه جویی کرد.
مثلا پردازنده 12400F اونم Tray گرفت
1 میلیون و خورده ای ارزون تر میشه
مادربرد با چیپست b660 خرید
گرافیک همین مدل اما با برد دیگه ای تهیه کرد.
کیس مدلی بگیرید که جلوش مش باشه تا تهویه هوای خوبی داشته باشه. نه مثل مدلی که نوشتید جلوش بسته باشه و فقط یه مقدار کم از بغل ورودی هوا داشته باشه.
پاور هم اگر گلد بگیرید بهتره حتی اگه واتش کمی کمتر باشه مثل Green GP550A-UK Plus
قیمت قطعات رو جداگانه ندادن فقط گفتن قیمت کلش 34.600.000 تومن
- - - Updated - - -
XFXForce
31-08-22, 20:43
- - - Updated - - -
چطور میشه چنین چیزی؟
شما از هر جایی قیمت بگیرید یا پیش فاکتور تک تک قطعات رو مینویسن جلوش
از کجا پرسیده بودید؟
Speed Racer
01-09-22, 11:26
سلام.وقت بخیر
برای پریمیر و افترافکت باید پردازنده قوی تری داشته باشی که من این سیستم رو انتخاب کردم که کمی بالاتر از بودجت می شه ولی ارزش داره و البته اگه از همین الان بودجه رو بیشتر می کردی رم 32 می گرفتی دیگه خیالت راحت بود
اینم بگم باز می شه توی انتخاب قطعات جا به جایی به وجود آورد تا با سلیقه شما جور باشه
اینا قیمت های اینترنتی هستن ولی توی بازار بری با قیمت کمتر هم می تونی این قطعات رو پیدا کنی با گارانتی اصلی که نزدیک به همون بودجه 35 میلیون بشه
چطور میشه چنین چیزی؟
شما از هر جایی قیمت بگیرید یا پیش فاکتور تک تک قطعات رو مینویسن جلوش
از کجا پرسیده بودید؟
برادرم لیست قطعات رو فرستادن برای یه آقایی که از قبل میشناختن، ایشون گفته بود قیمت این قطعات 34.600.000 تومن میشه.
SajjadKhati
05-09-22, 16:39
سلام
با این هزینه ، شخصا اگه بودم ، فعلا با گرافیک مجتمع سر میکردم و هزینه ی گرافیک مجزا را روی بقیه ی قطعات میذاشتم تا بعدا گرافیک مجزا تهیه کنم .
ضمن اینکه استفاده از گرافیک در این نرم افزارها ، اغلب ، بستگی به افکت های پشتیبانی شده از گرافیک و همچنین سنگینی شون داره . ممکنه حتی در خیلی از جاها ، گرافیک خیلی کمی در حد همون گرافیک مجتمع استفاده بشه (و بر عکس) .
مخصوصا برای افترافکت ، حداقل 32 یا 64 گیگ رم تهیه کنید .
پردازنده ی 12400 هم هر چند نسبت به قیمت ارزش داره اما اگه بودجه تون میرسه و از افترافکت 2022 با قابلیت multi frame اش استفاده میکنید ، طبعا ، 12600K ، بهتره .
همونطور هم که آقا امیر حسین گفتن ، مادربرد با چیپست B (با 4 اسلات رم و مدار تغذیه ی خوب) ، هم کاملا برای کارتون کافی هست و هم هزینه تون را پایین میاره .
Speed Racer
06-09-22, 05:34
برادرم لیست قطعات رو فرستادن برای یه آقایی که از قبل میشناختن، ایشون گفته بود قیمت این قطعات 34.600.000 تومن میشه.
البته به طور کلی نظر من اینه شما الان اصلا سیستم نخر چون پردازنده های جدید رایزن معرفی شدن و 5 مهر هم پردازنده های نسل 13 اینتل معرفی میشن برای همین اگه نسل 12 اینتل بگیری یک ماه دیگه سیستمت مال نسل قبل میشه بهتره صبر کنی نسل های جدید ای ام دی و اینتل وارد بازار بشن.
فعلا پردازنده های AMD تا اینجای کار کولاک کردن ولی حیف که فقط از رم DDR5 پشتیبانی می کنن که گرونن شایدم چند ماه دیگه بازار پر بشه از رم های DDR5 و قیمت ها متعادل بشه. هنوز چیزی مشخص نیست
- - - Updated - - -
البته به طور کلی نظر من اینه شما الان اصلا سیستم نخر چون پردازنده های جدید رایزن معرفی شدن و 5 مهر هم پردازنده های نسل 13 اینتل معرفی میشن برای همین اگه نسل 12 اینتل بگیری یک ماه دیگه سیستمت مال نسل قبل میشه بهتره صبر کنی نسل های جدید ای ام دی و اینتل وارد بازار بشن.
فعلا پردازنده های AMD تا اینجای کار کولاک کردن ولی حیف که فقط از رم DDR5 پشتیبانی می کنن که گرونن شایدم چند ماه دیگه بازار پر بشه از رم های DDR5 و قیمت ها متعادل بشه. هنوز چیزی مشخص نیست
resident
07-09-22, 14:29
با این هزینه ، شخصا اگه بودم ، فعلا با گرافیک مجتمع سر میکردم و هزینه ی گرافیک مجزا را روی بقیه ی قطعات میذاشتم تا بعدا گرافیک مجزا تهیه کنم .
.
اگر بهتره که گرافیک مجزا تهیه کنم مجبورم بیشتر هزینه کنم
مخصوصا برای افترافکت ، حداقل 32 یا 64 گیگ رم تهیه کنید .
.
ممنون از راهنمایی تون. 32 میگیرم
پردازنده ی 12400 هم هر چند نسبت به قیمت ارزش داره اما اگه بودجه تون میرسه و از افترافکت 2022 با قابلیت multi frame اش استفاده میکنید ، طبعا ، 12600K ، بهتره .
.
به نظرتون 12600k بزارم بهتره یا 12700k ؟
resident
07-09-22, 14:32
5 مهر معرفی میشن، کی به بازار ایران میان؟
وقتی تازه میان گرون نیستن؟ و اینکه نیاز به تست ندارن؟
Speed Racer
07-09-22, 22:00
این بستگی به شما داره. اگه الان مجبور به خرید سیستم جدید هستید پس باید بخرید حتی اگه ضرر کنید اما اگر مجبور نیستید باید تا اومدن نسل جدید اینتل و متعادل شدن قیمت ها صبر کنید
هرطور خودتون صلاح می دونید
SajjadKhati
08-09-22, 11:44
دقیقا ، برعکسِ چیزی که گفتم را گفتید .
گفتم که بهتره گرافیک مجزا نگیرید و هزینه شو روی بقیه ی قطعات بذارید . بعدا سر فرصت و هزینه جور شد ، گرافیک مجزا بگیرید .
ممنون از راهنمایی تون. 32 میگیرم
برای پریمیر که پردازنده ی 8 هسته ای (نسبت به ارزش خرید و میانگین اندازه ای که استفاده میکنه) ، پیشنهاد میشه .
اما افترافکت 2022 با قابلیت multi frame اش (با شرایطی که همه ی پلاگین های استفاده شده در پروژه ، با نسخه ی 2022 و قابلیت multi frame ، سازگار باشن و هیچ پلاگینی که این قابلیت را در این نسخه از افترافکت پشتیبانی نکنه ، در پروژه به کار برده نشه) ، این قابلیت را داره که هر چه تعداد هسته ها بیشتر باشه ، تا حدودی ، رندر را سریعتر انجام بده (دقت کنید که به این معنا نیست که این نسخه از افترافکت با قابلیت multi frame ، بتونه الزاما 100 درصد از پردازنده را درگیر کنه هر چند ، این پتانسیل را داره) .
در سایت رسمی اش میگه که :
Access Denied (Only the registered members can see the link)
در رندر multi frame نسبت به تک فریم ، برای پردازنده ی 4 تا 6 هسته ای ، 1.2 تا 1.5 برابر ، و برای 8 تا 10 هسته ای ، 1.75 تا 2 برابر ، و برای 16 تا 64 هسته ای ، 2.5 تا 4 برابر ، با استفاده از حجم رم مناسب ، سریعتر هست .
در عمل هم که در عکس زیر مشخص هست :
Only the registered members can see the link
After Effects Multi-Frame Rendering Processor Performance Analysis (pugetsystems.com) (Only the registered members can see the link)
در شکل بالا ، فقط اختلاف سرعت را مقایسه کرد . اختلاف سرعت multi frame (ئه افترافکت 2022) را نسبت به تک فریم .
سرعت تک فریم را 100 درصد در نظر گرفت و اختلاف multi frame را در شکل بالا نوشت .
یعنی فرضا در شکل بالا ، سرعت تک فریم ، در پردازنده ی 11600K هست 100 درصد و اختلاف سرعت میانگینِ multi frame هست 172 درصد سریعتر در همین پردازنده برای رندر تک فریم و همچنین اختلاف حداکثرِ سرعتِ multi frame هست 240 درصد سریعتر نسبت به رندر تک فریم ، در همین پردازنده .
ملاک اصلی تون را اختلاف سرعت میانگین قرار بدید (اون نمودار آبی هه) . چون اختلاف سرعت حداکثر (نمودار سبز هه) ، معلوم نیست که چقدر دوام داشته باشه (فرضا ممکنه 1 ثانیه اون اختلافش دوام داشته باشه که اصلا به چشم نمیاد) .
در شکل ، میبینید که معمولا هر چی تعداد هسته ها بیشتر باشه ، رندر در multi frame سریعتر میشه معمولا .
------------
طبق شکل بالا ، میانگین اختلاف 12600K و 12700K در multi frame ئه افترافکت 2022 ، حدود 22 درصد هست .
در پریمیر هم این اختلاف خیلی کمه (در حد حدود 6 درصد) .
در کل اگه بودجه دارین ، 12700K خوب بهتر هست (هم در multi frame ئه افترافکت 2022 و هم اندکی در پریمیر بهتر هست) اما اگه افترافکت نسخه های قبل یا در کل بدون قابلیت multi frame یا در کل پلاگین های ناسازگار با multi frame استفاده میکنید و همچنین در پریمیر ، این اختلاف ، خیلی کمتر میشه و ارزش خرید نداره و در این صورت ، 12600K ، ارزش خرید خیلی بیشتری داره .
دقت کنید که 12900K ، قابلیت intel quick sync اش حدود 2 برابر سریعتر از این دو پردازنده هستن که البته خیلی گرونتر از اینهاست .
یکی از کاربردهای intel quick sync هم در دیکد کردن ویدئوها با کدک های h265 و h264 کاربرد داره که در این نرم افزارها و فوتیج هاشون بکار میره .
---------
دقت کنید که multi frame ، به رم بیشتری هم نیاز داره . اما 32 گیگ هم برای پروژه های متوسط ، بد نیست و خوبه .
XFXForce
08-09-22, 22:47
نزدیک یک صفحه A4 تایپ کردم آخرش توی سند مشکل برخورد همش پرید
توش نکات بسیار مهمی رو اشاره کرده بودم
XFXForce
08-09-22, 22:56
گرافیک مجزا مشخصا بهتره و توی کودا پروسسینگ به کار میاد اما نه با بودجه ی شما،
اما بعدا حتما یک گرافیک میان رده مثل 3060 اضافه کنید بهتره.
12700k خب مشخصه که بهتره هم هسته های p ش بیشتره هم گرونتره چن میلیون.
از طرفی اگر برای 12600k یک aio240 میگیرید برای 12700k یک aio 360 باید بگیرید (اجباری نیست اما اگر میخواید پردازنده زیر رندر دچار ترمال تروتلینگ و کاهش کارایی نشه و عمر بیشتر داشته باشه این کارو بکنید)
که همین باعث میشه باز هزینه تون بیشتر بشه.
میشه سراغ 12700 غیر k هم رفت همه 8 هسته پر قدرت رو داره فقط به جای 8 هسته کم مصرف 12900 و کم قدرت 4 هسته داره. که اون 8 هسته پرقدرت خیلی مهم هستن.
اما قیمتش فقط یک میلیون از 12600k بالاتره؛ همچنین سر aio میتونید صرفه جویی کنید چون یک پردازنده 65 واتی توی pl1 و 180 واتی توی pl2 هست در حالیکه سری k میشن 125 وات pl 1 و تا 244 وات pl2 (بسته به مدلشون یکم فرق میکنه)
البته پردازنده 12900k تا بالای 300 وات هم مصرفش بالا میره و نسخه ks تا 350 وات
یک aio 120 خوب مثل antec neptune 120 تا 180 وات رو راحت جواب میده و حدودا 2 تومنه. در حالیکه برای یک 240 خوب حدود 3 میلیون و خورده ای و برای یک 360 خوب 4 وخورده ای به بالا باید هزینه کنید.
البته 240 ده میلیونی و 360 بیست میلیونی هم هست برای از ما بهترون.
حتی یک باندل اومده فقط کیس و کولر aio قیمتش 45 میلیون! یا مادربرد Z690 godlike حدود 70 میلیونه!
XFXForce
08-09-22, 23:17
ایشالا سر فرصت اون یک صفحه a4 ی که تایپ کرده بودم رو دوباره میذارم براتون توش اطلاعات خوبی هست که به دردتون میخوره