ورود

مشاهده نسخه کامل : کانفیگ سیستم

SAJJADAW
21-08-22, 08:16
سلام
میخوام این سیستم رو بگیرم
TUF B660 PLUS D4 WIFI
CPU CORE I3 12100
RAM CORSAIR Vengeance RGB PRO 8GB
POWER COOLERMASTER MWE BRONZE 600 V2
SSD XPG SPECTRIX S40G M2 2280 256GB
سر رم شک دارم تو سایت ایسوس مدل ۸ گیگ کورسیر رو مثل اینکه پشتیبانی نمیکنه من داخل لیست پیدا نکردم در صورتی که همین رم نسخه دو ماژول ۱۶ گیگ رو پشیبانی میکنه و داخل لیست هست من بخاطر RGB بودنش میخواستم بگیرم و اینکه بعدا یکی دیگه ازش بگیرم و به ۱۶ ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید داخل سایت کورسیر زده پشیتیبانی میشه ولی داخل لیست رم های قابل پشتیبانی ایسوس نیس اگر نمیشه رم پیشنهاد بدید ۸ گیگ تا ۱۳۰۰ که بعدا هم بشه ارتقا داد فروشنده ادعا میکرد این رم تقلبیش زیاده ایا درسته؟
و مورد اخر پاور
میخواستم بدونم میشه مدل ۴۰۰ وات رو بگیرم از همین برند تا کمتر هزینه کنم یا ارزش این رو ندارد تا در اینده برای ارتقا به مشکل بخورم

XFXForce
21-08-22, 21:56
سلام
TUF B660 PLUS D4 WIFI
CPU CORE I3 12100
سر رم شک دارم تو سایت ایسوس مدل ۸ گیگ کورسیر رو مثل اینکه پشتیبانی نمیکنه من داخل لیست پیدا نکردم در صورتی که همین رم نسخه دو ماژول ۱۶ گیگ رو پشیبانی میکنه و داخل لیست هست من بخاطر RGB بودنش میخواستم بگیرم و اینکه بعدا یکی دیگه ازش بگیرم و به ۱۶ ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید داخل سایت کورسیر زده پشیتیبانی میشه ولی داخل لیست رم های قابل پشتیبانی ایسوس نیس اگر نمیشه رم پیشنهاد بدید ۸ گیگ تا ۱۳۰۰ که بعدا هم بشه ارتقا داد فروشنده ادعا میکرد این رم تقلبیش زیاده ایا درسته؟
و مورد اخر پاور
میخواستم بدونم میشه مدل ۴۰۰ وات رو بگیرم از همین برند تا کمتر هزینه کنم یا ارزش این رو ندارد تا در اینده برای ارتقا به مشکل بخورم
مشکلی از نظر پشتیبانی نداره، اگر مادربرد همین مدل رو بگیرید رم های سریعتر از 3200 هم روش کار میکنن. من تا حالا تقلبی این مدل رو ندیدم، بیشتر کینگستون تقلبی داره.
کافیه با گارانتی اصلی بخری تا مطمئن باشی

اگر تو آینده قرار نیست پردازنده رو عوض کنید بهتره مادربرد رو h610 بردازید و در عوض پردازنده 12400

پاور هم اگه بعدا قرار نیست کارت گرافیک اضافه کنی حتی 400 وات کافیه براش.

XFXForce
21-08-22, 22:03
سلام
TUF B660 PLUS D4 WIFI
CPU CORE I3 12100
و مورد اخر پاور
مشکلی از نظر پشتیبانی نداره، اگر مادربرد همین مدل رو بگیرید رم های سریعتر از 3200 هم روش کار میکنن. من تا حالا تقلبی این مدل رو ندیدم، بیشتر کینگستون تقلبی داره.

اگر تو آینده قرار نیست پردازنده رو عوض کنید بهتره مادربرد رو h610 بردازید و در عوض پردازنده 12400

SAJJADAW
23-08-22, 00:29

ببخشید سیستمو گرفتم یه سوال در مورد کانکتور داشتم
پاور 700 کولر مستر گرفتم بعد دوتا کانکتور 8 و 4 پین داره
فروشنده 4 پین زد به مادربورد بهتر نیس 8 پین رو متصل کنم؟
چون cpu قوی نیس به اون زده؟
تا جایی که میدونم برای پردازنده قوی بایذ 8 رو بزنیم برای این پردازنده 8 بزنم مشکلی پیش میاد؟

XFXForce
23-08-22, 02:45
ببخشید سیستمو گرفتم یه سوال در مورد کانکتور داشتم
پاور 700 کولر مستر گرفتم بعد دوتا کانکتور 8 و 4 پین داره
فروشنده 4 پین زد به مادربورد بهتر نیس 8 پین رو متصل کنم؟
چون cpu قوی نیس به اون زده؟
تا جایی که میدونم برای پردازنده قوی بایذ 8 رو بزنیم برای این پردازنده 8 بزنم مشکلی پیش میاد؟

شما 8 پین رو وصل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
الیته پاوری که گرفتید خیلی بیشتر از نیاز سیستمتون هست.
حتی اگه بعدا بخواید گرافیکی مثل 3060 هم بگیرید باز زیاده براش