ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید رم لپ تاپ دوکاناله و تک کاناله / برند کروشیال یا Geil ؟

ahmadk
18-08-22, 16:48
سلام وقت بخیر
من با برنامه CPU-Z رم فعلی لپ تاپ رو چک کردم مشخصات رو این زده:
25179

25180

من زیاد از لپ تاپ سر در نمیارم، ولی رم لپ تاپ رو دو کاناله شناسایی کرده، دو سه جا رفتم برای خرید رم، توی مشخصات زدن رم تک کاناله. هر کدوم از رم ها باید دوکاناله باشن یا فرقی نمی کنه؟! من توش موندم!!

بعد یکی از سایت های فروشگاهی رو من رفتم ازشون پرسیدم برای خرید رم، برند Geil رو پیشنهاد کردن که تاحالا اسمشم نشنیدم و یک برند کروشیال هم هست که رمی که میخوام رو داره. کدوم برند بهتره؟

XFXForce
18-08-22, 18:00
سلام وقت بخیر
من با برنامه CPU-Z رم فعلی لپ تاپ رو چک کردم مشخصات رو این زده:
25179

25180

من زیاد از لپ تاپ سر در نمیارم، ولی رم لپ تاپ رو دو کاناله شناسایی کرده، دو سه جا رفتم برای خرید رم، توی مشخصات زدن رم تک کاناله. هر کدوم از رم ها باید دوکاناله باشن یا فرقی نمی کنه؟! من توش موندم!!

بعد یکی از سایت های فروشگاهی رو من رفتم ازشون پرسیدم برای خرید رم، برند Geil رو پیشنهاد کردن که تاحالا اسمشم نشنیدم و یک برند کروشیال هم هست که رمی که میخوام رو داره. کدوم برند بهتره؟

شما دو تا رم 8 روی لپ تاپ دارید یعنی دو کاناله همون دوال چنل هستن (اما خود رم ها سینگل رنک هستن هیچ ربطی به دو کاناله یا تک کاناله بودن نداره)
یک رم هیچ وقت نمیتونه دو کاناله باشه و باید دو تا رم شبیه هم باشن تا دوال چنل بشن.
الان شما میخواید این دو تا 8 رو بفروشید و دو تا 16 بگیرید؟
اگر اینطوره دقت کنید رمی که میخرید هر دوشون مثل هم باشن 2666 اگر تاخیرشون پایین تر باشه بهتره مثلا 19 باشه بهتر از 22 هست
کروشیال و GEIL هر دو معتبر هست.
در مورد سینگل رنک یا دوال رنک بودن مدل دوال کمی کارایی بیشتری داره. اگر روی رم نوشته باشه 1RX8 یعنی دوال رنک هست
اگر نوشته باشه 1RX16 یعنی دوال رنک هست.
همچنین میتونید ببینید تعداد حافظه های روی رم چن تاست. 4 تا یا 8 تا (ممکنه هر 8 تا روی یک سمت باشه یا اینکه 4 تا یک سمت و 4 تا اون یکی سمت)
مدلی که 4 تا داره سینگل رنک هست و مدل 8 تایی دوال رنک

ahmadk
18-08-22, 18:23
الان شما میخواید این دو تا 8 رو بفروشید و دو تا 16 بگیرید؟
اگر اینطوره دقت کنید رمی که میخرید هر دوشون مثل هم باشن 2666 اگر تاخیرشون پایین تر باشه بهتره مثلا 19 باشه بهتر از 22 هست

دقیقا میخوام دو تا رو بفروشم و دو تا 16 گیگ بخرم.

شما دو تا رم 8 روی لپ تاپ دارید یعنی دو کاناله همون دوال چنل هستن (اما خود رم ها سینگل رنک هستن هیچ ربطی به دو کاناله یا تک کاناله بودن نداره)

:love::give_rose: دقیقا مشکلم همین بود. نمیدونستم روی لپ تاپ یعنی چی این قضیه. ممنون

همچنین میتونید ببینید تعداد حافظه های روی رم چن تاست. 4 تا یا 8 تا (ممکنه هر 8 تا روی یک سمت باشه یا اینکه 4 تا یک سمت و 4 تا اون یکی سمت)
مدلی که 4 تا داره سینگل رنک هست و مدل 8 تایی دوال رنک

الان ماله خودم سینگل رنک هست یعنی 4 تا حافظه روی رم داره، اگه دوال رنک بگیرم به لپ تاپ میخوره؟ اگه اینو هم جواب بدید لطف واقعا بزرگی کردید :give_rose:

XFXForce
18-08-22, 18:42
دقیقا میخوام دو تا رو بفروشم و دو تا 16 گیگ بخرم.

:love::give_rose: دقیقا مشکلم همین بود. نمیدونستم روی لپ تاپ یعنی چی این قضیه. ممنون

الان ماله خودم سینگل رنک هست یعنی 4 تا حافظه روی رم داره، اگه دوال رنک بگیرم به لپ تاپ میخوره؟ اگه اینو هم جواب بدید لطف واقعا بزرگی کردید :give_rose:
بله میخوره و اتفاقا بهتر هم هست.
فقط به نکاتی که گفتم در مورد سرعت و تاخیر دقت کنید.
برند های سامسونگ ، هاینیکس، کروشیال، ژل یا گیل (تو ایران ژل میگن)، ای دیتا همگی معتبر هستن.
هم با گارانتیشون هست هم بدون گارانتی

ahmadk
18-08-22, 20:57
بله میخوره و اتفاقا بهتر هم هست.
فقط به نکاتی که گفتم در مورد سرعت و تاخیر دقت کنید.
برند های سامسونگ ، هاینیکس، کروشیال، ژل یا گیل (تو ایران ژل میگن)، ای دیتا همگی معتبر هستن.
هم با گارانتیشون هست هم بدون گارانتی
دم شما گرم که با حوصله و کامل جواب میدین :love::give_rose:
اطلاعات مفیدی کسب کردم ممنون