PDA

مشاهده نسخه کامل : ایراد گرفتن بازی وارتاندر از حافظه کارت گرافیک

mahone
17-08-22, 10:22
با درود کسی میدونه مشکل از کجاست قبلا این پیغام نمیومد. البته این عکس مربوط به سیستم من نیست ولی دقیقا پیغامی شبیه این میاد که میزنه GPU 768 mb و CPU 5192 mb

Only the registered members can see the link pg (Only the registered members can see the link)

XFXForce
18-08-22, 16:29
با درود کسی میدونه مشکل از کجاست قبلا این پیغام نمیومد. البته این عکس مربوط به سیستم من نیست ولی دقیقا پیغامی شبیه این میاد که میزنه GPU 768 mb و CPU 5192 mb

Only the registered members can see the link pg (Only the registered members can see the link)

سلام
مشخصات سیستمتون چیه؟
از صفحه تنظیمات گرافیکی وارتاندر یه اسکرین شات بذارید.

mahone
20-08-22, 19:17
سلام
مشخصات سیستمتون چیه؟
از صفحه تنظیمات گرافیکی وارتاندر یه اسکرین شات بذارید.

تنظیمات گرافیک بازی روی high هستش ولی هنگام لانچ شدن بازی این پیغام میومد که پس از کلیک روی ok بصورت اتوماتیک تنظیمات بازی روی Ultra Low Quality قرار میگیرفت و هیچ راهی نداشت برای تنظیم دستی.

کارت گرافیکم GTX 750 1GB برند زوتاک هستش ولی با نصب ویندوز 7 مشکل برطرف شد. ویندوز قبلی هم 10 بود و روی 11 هم همین مشکل هستش

ظاهرا ویندوز 10 و 11 یک مقداری از VRAM کارت گرافیک رو مصرف میکنن

خلاصه که مشکل از ویندوز بود

mahone
10-10-23, 11:16
مشکل ایراد گرفتن از VRAM پایین کارت گرافیک در ویندوز 10 رو اینکه باید اپ های مدرن ویندوز رو پاک کنید مخصوصا ماشین حساب ویندوز 10 رو خودم پس از پاک کردن ماشین حساب با نرم افزار Windows.10.App.Remover پاک کردم و مشکل برطرف شد