سلام ، میخواستم یه کیس مبتنی بر اینتل و DDR5 بهم معرفی کنین تا 150 یا 160 میلیون تومن
استفاده اصلیم از سیستم گیمه
لطفا هارد و m.2 تو لیست نیارید ، جفتشو دارم از همونا استفاده میکنم ، ممنون ♥:11():
Speed Racer
10-08-22, 18:23
سلام ، میخواستم یه کیس مبتنی بر اینتل و DDR5 بهم معرفی کنین تا 150 یا 160 میلیون تومن
استفاده اصلیم از سیستم گیمه
لطفا هارد و m.2 تو لیست نیارید ، جفتشو دارم از همونا استفاده میکنم ، ممنون ♥:11():
برای خرید سیستم عجله نکن چون سری 13 اینتل و سری 7000 ای ام دی در راه هستن به اضافه سری 4000 گرافیک های NVIDIA
قیمت های سری های قبل از اینا هم داره روز به روز کاهش پیدا می کنه و توافق هسته ای هم که به نظر میاد تا اون موقع صورت گرفته و شرکت های جدید وارد کننده هم می تونن قطعات نسل های جدید و قدیم رو با قیمت های دلاری به مراتب پایین تر وارد بازار ایران کنن.
صبر کردن بهترین گزینه است چون اگه الان سیستم بخری حتما ضرر زیادی می کنی
majnoun1
12-08-22, 14:17
برای خرید سیستم عجله نکن چون سری 13 اینتل و سری 7000 ای ام دی در راه هستن به اضافه سری 4000 گرافیک های NVIDIA
قیمت های سری های قبل از اینا هم داره روز به روز کاهش پیدا می کنه و توافق هسته ای هم که به نظر میاد تا اون موقع صورت گرفته و شرکت های جدید وارد کننده هم می تونن قطعات نسل های جدید و قدیم رو با قیمت های دلاری به مراتب پایین تر وارد بازار ایران کنن.
صبر کردن بهترین گزینه است چون اگه الان سیستم بخری حتما ضرر زیادی می کنی
ممنون بابت نظرتون ، اونم به عنوان یه پیشنهاد مد نظرم قرار میدم ، ولی اگه ممکنه فعلن یه سری معرفی کنین تا بعد ببینم چطور پیش میره وضعیت ، من خودم سیستم زیرو انتخاب کردم ، فقط میخوام ببینم آیا پاوری که انتخاب کردم این قطعاتو هندل میکنه و اذیت نمیکنه ؟!
ASUS ROG Strix Helios RGB White
INTEL Core i9-12900KS
ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO
G.SKILL Trident Z5 RGB 2×16GB 5600MHz CL36 DDR5
ASUS ROG THOR 1000 P2 GAMING Platinum Full Modular
ASUS TUF RTX 3090 O24G Gaming
ASUS ROG RYUJIN II 360 ARGB
این دوتا رو هم خودم از قبل دارم
Samsung 970 EVO Plus 2280 NVMe 500GB M.2 SSD
Hdd WD blue 4T 5400
XFXForce
12-08-22, 15:07
ممنون بابت نظرتون ، اونم به عنوان یه پیشنهاد مد نظرم قرار میدم ، ولی اگه ممکنه فعلن یه سری معرفی کنین تا بعد ببینم چطور پیش میره وضعیت ، من خودم سیستم زیرو انتخاب کردم ، فقط میخوام ببینم آیا پاوری که انتخاب کردم این قطعاتو هندل میکنه و اذیت نمیکنه ؟!
INTEL Core i9-12900KS
Hdd WD blue 4T 5400
من پیشنهاد نمیکنم برای همچین قطعاتی هزینه کنید.
12900ks دو سه ماه دیگه کلا از قیمت میفته اونم شدید! در ضمن حتی کولری که نوشتید قادر نیست توی فشار دماش رو کنترل کنه، ترمال تروتلینگ میکنه.
بهتره حداکثر یک 12700k بگیرید (8 تا هسته قدرتمند 12900 رو داره، فقط هسته های کم مصرفش 4 تاست به جای 8 تا)
اختلاف قیمتشون خیلی زیاده (افت قیمت مدلی که شما میخواید بگیرید هم خیلی زیاده تو همین دو سه ماه آینده)
وقتی نسل 13 اومد خیلی راحت و خوب میتونید بفروشیدش و 13900k بگیرید روی همین مادربرد.
مادربرد هم تو این رده gaming carbon رو بیشتر میپسندم. (البته مدل hero باگ هایی هم داشت که با آپدیت بایوس حل میشن)
اما بازم در کل همین که سری 700 بیان اینا قیمتشون افت میکنه.
نیازی هم اصلا نیست برای برد انقدر هزینه کنید
Srtrix-F کاملا پاسخگو هست با کلی امکانات و قیمت بسیار مناسب تر.
شما که اورکلاکر نیستید.
رم رو پیشنهاد میدم سرعت بالاتر و تاخیر پایین ترش رو بردارید (هزینه ها رو اونجایی که باید انجام بدید نه جاهایی که الکی میشن)
مدل 6400 همین رم با تاخیر 32 مثلا خوبه
برام عجیبه چه طور همه چی رو استریکس برداشته بودید سر گرافیک تاف
3090 از اونجایی که هر دو طرف برد حافظه داره دماشون به شدت بالا میره،نسخه tiش قیمتش بالاست کارایی اختلاف خیلی کمی داره و ارزش خرید نداره.
توی گیم 3080 ti اختلاف خاصی با 3090 نداره (3090 بیشتر برای کانتنت کریتور ها و اون دست مسابل)
به شخصه خرید 6900xt رو در حال حاضر خیلی بهتر میدونم، با زیر 30 میلیون میشه بهترین مدل هاش رو گرفت حتی با کولینگ هیبریدی مایع و هوا خنک
توی اف پی اس حتی 3090 رو هم بعضی باری ها شکست میده
یا در هم حدود هست.
همون ایسوس استریسکش هیبریدی هست زیر 30 میلیون!
کولینگی که نوشتید ظاهر زیبایی داره اما 16.5 میلیون خیلی گرونه، انتظار کارایی آنچنانی هم ازش نداشته باشید.
اکثر هزینه ها صرف چیزای فانتزی و لاکچری شده مثل مانتیور و ...
اگر کولینگی میخواید که بتونه از پس پردازنده های رده بالا بر بیاد و دچار ترمال تروتلینگ نشه یه گزینه هست
Arctic liquied freezer II 420 ARGB
420 هست (توی کیس جا میشه)
ضخامت بالای رادیات 38 (در مقابل 27 ایسوس)
کیفیت پمپ بالا، فن خنک کننده سطح برد + VRM و ... هم داره. آلمانی هست.
پاوری که نوشتید برای این قطعات پاسخگو هست. اما با در نظر گرفتن ارتقا در آینده و مصرف بیشتر قطعات جدید.
مدل های بالاترش رو بگیرید. البته کلا باز این پاور خیلی گرونی هست اما1200ش رو میشه گرفت.
اینم اضافه کنم 1200 واتی برق 16 پین گرافیک های جدید و نسل بعد یعنی 4000 رو هم داره.
اما 1000 واتیش نداره،
اگه سراغ برند های دیگه برید (منظورم درجه 1 هست) میشه پاورهای بهتر هم گرفت.
XFXForce
12-08-22, 15:38
اینا توضیحات کلی من بود.
همچنین مانیتورتون باید ببینیم چیه توی چه رزولوشنی با چه رفرش ریتی هست
اگر دارید که مدلش رو بگید یا اگر قصد خرید دارید برای اون هم میشه مشاوره کرد.
بدون مانیتوری که مناسب باشه بهترین سیستم دنیا هم توی گیم کارایی نداره.
ماوس و کیبورد و هدست خوب هم هزینه خودشون رو دارن.
اگر قصد صبر کردن چن ماهه تا معرفی رسمی و بعد وارد شدن تو ایران (اوایلش قیمتاشون بالا خواهد بود مشخصا) اما همین قطعاتی که نوشتید افت قیمت خواهند داشت مثل پردازنده KS و برد و گرافیک
قطعاتی بگیرید که هزینه الکی نباشه، همچنین بعدا بشه راحت و به قیمت خوب فروخت برای ارتقا.
12600K و 12700K خیلی راحت با کمترین اختلاف قیمتی با نو فروش میرن اما 12900K مشتریاش کمتره نسخه KS هم که بعدا مثل همون K ازتون برمیدارن (شاید تا بیش از 5 میلیون حتی بیشتر هم حتی ارزون تر بردارن بعد افت قیمتش)
اما اونایی که گفتم اینجوری نیستن.
برد همینطور، کافیه یه نگاه به قیمتای نسل 11 بعد اومدن 12 بندازید ببینید چقدر خورد تو سر قیمت برد ها.
Speed Racer
13-08-22, 03:06
INTEL Core i9-12900KS
Hdd WD blue 4T 5400
اگه فقط برای گیم نیاز دارید اول چند تا از قوی ترین گیم هایی که بازی می کنید رو برامون لیست کنید بعد مدل دقیق مانیتور خودتون رو بگید تا ببینیم در چه رزولوشنی بازی می کنید.
اگه فقط چند تا گیم بای می کنید اون اس اس دی 500 گیگ کافیه ولی اگه بازی های بیشتری انجام میدید باید حجمشون مشخص بشه تا براش اس اس دی یا هارد با دور 7200 پیشنهاد بشه.
کلا پیشنهاد سیستم بر اساس کاربردهای شماست و شاید نیاز نباشه 150 میلیون خرج سیستم گیم کرد و بشه مثلا با 70 یا 80 میلیون یه کیس جمع کرد با نصف بودجه شما