PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل یکی‌از فن های کارت گرافیک

aboulfazl73
31-07-22, 04:18
سلام خدمت اساتید گرامی
آقا یه کارت گرافیک ایسوز تو برنامه دیوار گذاشتن با مشکل یکی از فن‌ها مدل کارت گرافیک gtx 650 ti هست مارکشم ایسوزه میخواستم بخرم والا دو فن داره کارت گرافیک یکیش کار نمیکنه با همین یه فن با برنامه تست زده حدود 18 دقیقه تو فشار دماش هفتاد و دو درجه هست خودش میگه مشکل فن نیست میگه درش آورده جدا تست کرده سالمه میگه یه قطعه رو برد مشکل داره قیمتش هم زده 1500 خواستم ببینم امکان درست کردنش وجود داره یا با این شرایط تو گیم بهش فشار نمیاد یا اگه یجوری فن سیپیو سوکت اینتل 1155 از هدسینکش جدا کنم یجوری رو فنه خراب کارت گرافیک نصبش بکنم و وصلش کنم به مادربرد کار اون فن رو میکنه یا نه ممنون میشم جوابم رو بدید عکس گرافیک با فیلم تستی که فرستاده میذارم

XFXForce
31-07-22, 04:33
سلام خدمت اساتید گرامی
آقا یه کارت گرافیک ایسوز تو برنامه دیوار گذاشتن با مشکل یکی از فن‌ها مدل کارت گرافیک gtx 650 ti هست مارکشم ایسوزه میخواستم بخرم والا دو فن داره کارت گرافیک یکیش کار نمیکنه با همین یه فن با برنامه تست زده حدود 18 دقیقه تو فشار دماش هفتاد و دو درجه هست خودش میگه مشکل فن نیست میگه درش آورده جدا تست کرده سالمه میگه یه قطعه رو برد مشکل داره قیمتش هم زده 1500 خواستم ببینم امکان درست کردنش وجود داره یا با این شرایط تو گیم بهش فشار نمیاد یا اگه یجوری فن سیپیو سوکت اینتل 1155 از هدسینکش جدا کنم یجوری رو فنه خراب کارت گرافیک نصبش بکنم و وصلش کنم به مادربرد کار اون فن رو میکنه یا نه ممنون میشم جوابم رو بدید عکس گرافیک با فیلم تستی که فرستاده میذارم

اگر فن سالمه پس کانکتور روی بردش شاید مشکل داره یا اینکه مدار برق رسانی به اون فن خراب شده، از خود کارت بگید عکس واضح بفرسته مخصوصا جدا گانه از فن ها و کانکتور هاشون، و بگید فن ها رو کانکتورهاش رو جا به جا کنه، ببینه فنی که میگه کار نمیکرد کار میکنه اینجوری و بلعکس فن سالم دیگه کار نمیکنه؟
جدا با چی تست کرده؟ باید دید فنش سوکتش چی هست.فن سالم باشه میشه با یکم خلاقیت همون فن رو برقش رو اوکی کرد جالا چه از پاور چه با یکی کردن دو فن و اتصال به برد،

در مورد استفاده از فن دیگه هم بله ممکن هست، بسته به سایز فن ها، میشه از فن های کارت گرافیکا، یا چیپ ست، حتی کیس استفاده کرد.

aboulfazl73
31-07-22, 04:40
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link seas_jtwa_thumb.jpg (Only the registered members can see the link seas_jtwa.jpg)

Only the registered members can see the link seas_e0i7_thumb.jpg (Only the registered members can see the link seas_e0i7.jpg)

Only the registered members can see the link seas_s4dh_thumb.jpg (Only the registered members can see the link seas_s4dh.jpg)

این عکس کارت گرافیک فن بالایی تو عکس خرابه فنه پایینی سالمه اسم برنامه هم فور مارک فک کنم
باشه کارایی که گفتی میگم بکنه

aboulfazl73
31-07-22, 04:49
دمای 72 درجه فک کنم خیلی خوب باشه خودش میگفت متخصص آی‌تیه یه قطعه بردش خرابه گیرش نبوره تو کنگان شاید بوشهر یا براجون گیر بیاد

XFXForce
31-07-22, 05:05
دمای 72 درجه فک کنم خیلی خوب باشه خودش میگفت متخصص آی‌تیه یه قطعه بردش خرابه گیرش نبوره تو کنگان شاید بوشهر یا براجون گیر بیاد

الان که چک کردم کلا روی برد یک هدر فن هست و هر دو فن کولر با همن و به همون یه هدر وصل میشن. که اصولا نشون میده که فن خرابه!
چون اگه هدر خراب بود اون یکی فن هم کار نمیکرد!
فن هاش 7.5سانت هستن و پیدا میشن.

اما دلیل فروشش با قیمت پایین یکم مشکوکه، چرا فقط بخاطر یک فن که براحتی درست میشه دارن حدود یک تومن زیر قیمت میده؟
ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشه.
البته در کل قیمت بقیه هم که گذاشتن تو دیوار بالاست برای کارت 128 بیتی ضعیف تر از هم قیمت هاش. (حدود 2.5)
چون با 2.5 میشه کارت قویتر و بهتری گرفت هم 256 بیت باشه هم قویتر مثل gtx 560 اونم در حد کاملا سالم.

اما واقعا اگه فقط مشکل یک فن باشه و چیز دیگه ای نباشه 1.5 قیمت مناسبی برای این کارت هست.
اما اینکه متخصص آی تی بوده و نتونسته درستش کنه یکم قضیه رو مشکوک میکنه. چون اینترنتی هم میشه سفارش داد فن رو، اگرم از برد باشه اصولا اون یکی فن هم نباید کار کنه چون به یه هدر وصل هستن.

بپرسید چجوری اون فن رو تست کرده که میگه سالمه و مشکل از برده؟ مشکل از برد میتونه بعد ها باعث خرابی کامل کارت بشه، داستانش با یه فن فرق میکنه.
فن رو نهایت میشه کل رویه کارت رو برداشت و روی خود هیت سینک فن های دلبخواه با قدرت و حتی اندازه متفاوت نصب کرد (با کمی خلاقیت)
اما برد اینکه تعمیر بشه یا نشه قطعی نیست و اینکه چقدر آخرش هزینه رو دستتون بذاره.

مخصوصا که علی الظاهر فروشنده و شما توی دو تا شهر مختلف هستید و نمیشه از نزدیک دیدش و چک کرد.

آگهیش هم من ندیدم توی دیوار، همه مربوط به افراد دیگه بود.

- - - Updated - - -

الان که چک کردم کلا روی برد یک هدر فن هست و هر دو فن کولر با همن و به همون یه هدر وصل میشن. که اصولا نشون میده که فن خرابه!
چون اگه هدر خراب بود اون یکی فن هم کار نمیکرد!
فن هاش 7.5سانت هستن و پیدا میشن.

اما دلیل فروشش با قیمت پایین یکم مشکوکه، چرا فقط بخاطر یک فن که براحتی درست میشه دارن حدود یک تومن زیر قیمت میده؟
ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشه.
البته در کل قیمت بقیه هم که گذاشتن تو دیوار بالاست برای کارت 128 بیتی ضعیف تر از هم قیمت هاش. (حدود 2.5)
چون با 2.5 میشه کارت قویتر و بهتری گرفت هم 256 بیت باشه هم قویتر مثل gtx 560 اونم در حد کاملا سالم.

اما واقعا اگه فقط مشکل یک فن باشه و چیز دیگه ای نباشه 1.5 قیمت مناسبی برای این کارت هست.
اما اینکه متخصص آی تی بوده و نتونسته درستش کنه یکم قضیه رو مشکوک میکنه. چون اینترنتی هم میشه سفارش داد فن رو، اگرم از برد باشه اصولا اون یکی فن هم نباید کار کنه چون به یه هدر وصل هستن.

بپرسید چجوری اون فن رو تست کرده که میگه سالمه و مشکل از برده؟ مشکل از برد میتونه بعد ها باعث خرابی کامل کارت بشه، داستانش با یه فن فرق میکنه.
فن رو نهایت میشه کل رویه کارت رو برداشت و روی خود هیت سینک فن های دلبخواه با قدرت و حتی اندازه متفاوت نصب کرد (با کمی خلاقیت)
اما برد اینکه تعمیر بشه یا نشه قطعی نیست و اینکه چقدر آخرش هزینه رو دستتون بذاره.

مخصوصا که علی الظاهر فروشنده و شما توی دو تا شهر مختلف هستید و نمیشه از نزدیک دیدش و چک کرد.

آگهیش هم من ندیدم توی دیوار، همه مربوط به افراد دیگه بود.

aboulfazl73
01-08-22, 13:02
اپ apppppppppppp.

aboulfazl73
03-08-22, 12:11
سلام به من این رو میگه
فن مشکل pwm داره یعنی برق ثابت بهش بدی کار میکنه اما تویه مدار قرار بگیره کار نمیکنه

aboulfazl73
04-08-22, 00:57
والا انگار کن مشکل فنش برطرف سده الان میگه دماش تو لود 72 درجست دماش بالا نیست؟؟ میگه خمیر خوبی روش نیست منظورش تو بازی و کارای سنگینه؟ بعد این گرافیک تو گیم دماش چند باید برسه تو این دما مشکلی ایجاد نمیشه براش؟ ممنون جواب بدید

XFXForce
04-08-22, 05:55
والا انگار کن مشکل فنش برطرف سده الان میگه دماش تو لود 72 درجست دماش بالا نیست؟؟ میگه خمیر خوبی روش نیست منظورش تو بازی و کارای سنگینه؟ بعد این گرافیک تو گیم دماش چند باید برسه تو این دما مشکلی ایجاد نمیشه براش؟ ممنون جواب بدید

نه این دما برای فول لود توی مدت زمان مثلا 15 دقیقه تا نیم ساعته خیلی بالا نیست اما پایین هم نیست مخصوصا برای این مدل کارت که هیت سینک بهتر و دو فنه هست برای کارتی مثل این که مصرف خیلی بالایی نداره.
در کل اگر از اون موقع که اومده تا الان خمیرش عوض نشده نیاز به تعویض داره.
اما از طرفی این فروشنده هر بار یه چیزی بهتون میگه و حرفش رو عوض میکنه، همین که قیمتشم انقد پایین تر از بفیه گذاشته مشکوک هست.
دیگه انتخاب با شماست