سلام دوستان من قصد داشتم 3050 بخرم اما قدرت 6600 رو در یوتوب دیدم پشیمون شدم
1- کارت RX6600 در چه سالی ساخته شده و ایا امکان داره کارت ماین شده بهم بندازن؟ کدوم مدل از این کارت با کدوم گارانتی رو بخرم که ماین نشده باشه.
2- ایا از نظر پاور و پول برق به صرفه هست خرید کارت 6600 یا خیر
قصدم بازی در 60 فریم در 1080P هست
بودجه هرچه به 10 میلیون نزدیک تر باشه بهتر
DOOM999
13-07-22, 10:18
6600 در حدود 25 تا 30 درصد قوی تره.
پاورتون برای جفتش کافی و اضافه هم هست
3050 -2022
6600 -2021
البته 3050 هم 60 فریم رو میده در FHD
کارتهای msi دوام و کولینگ و طول عمر خیلی خوبی دارن با گارانتی گرین یا آونگ
ولی درحدود 10میل فکر کنم پلیت 3050 موجوده
lii
13-07-22, 11:35
6600 در حدود 25 تا 30 درصد قوی تره.
پاورتون برای جفتش کافی و اضافه هم هست
3050 -2022
6600 -2021
البته 3050 هم 60 فریم رو میده در FHD
کارتهای msi دوام و کولینگ و طول عمر خیلی خوبی دارن با گارانتی گرین یا آونگ
ولی درحدود 10میل فکر کنم پلیت 3050 موجوده
10 تا 11 میل سافایر و بایوستار و ایکس اف ایکس هم هست برای کارت 6600 بدون گارانتی فقط نمیدونم اینها میتونه دست دوم باشه یا خیر
مصرف برق این دو زیاد تفاوت نداره درسته؟
XFXForce
13-07-22, 17:56
با حدود 10 تومن میتونید کارت بهتر و قویتری از این دو مدل تهیه کنید.
GIGABYTE RTX2060 GAMING OC
به اندازه قابل ملاحظه ای قدرتمند تر هست.
اما توی 6600 ها هم XFX SWFT 210 کارت خوبیه و اون حدود 11 تومنه.
اما در کل پیشنهاد من 2060 هست.
lii
13-07-22, 19:11
با حدود 10 تومن میتونید کارت بهتر و قویتری از این دو مدل تهیه کنید.
GIGABYTE RTX2060 GAMING OC
به اندازه قابل ملاحظه ای قدرتمند تر هست.
اما توی 6600 ها هم XFX SWFT 210 کارت خوبیه و اون حدود 11 تومنه.
اما در کل پیشنهاد من 2060 هست.
قویتر از چه نظر؟
چون از نظر FPS ضعیفتره نسبت به 6600 ولی خب قویتره نسبت به 3050
و خب 6GB هست و سال ساخت هم 2019 که میترسم ماینی باشند
همونطور که میدونید خیلی از این کارتهایی که فروشگاه ها بدون گارانتی یا گارانتی شش ماهه میذارن اغلب دست دوم هستند
lii
13-07-22, 19:18
حذف شود........
XFXForce
14-07-22, 11:56
قویتر از چه نظر؟
چون از نظر FPS ضعیفتره نسبت به 6600 ولی خب قویتره نسبت به 3050
و خب 6GB هست و سال ساخت هم 2019 که میترسم ماینی باشند
همونطور که میدونید خیلی از این کارتهایی که فروشگاه ها بدون گارانتی یا گارانتی شش ماهه میذارن اغلب دست دوم هستند
سال ساخت که مهم نیست. در ضمن اولین سری تولید اون سال بوده، کارتایی که الان هستن که دیگه مربوط به اون سال نیست تولیدشون، اونا مدت ها پیش همه فروش رفتن و کارتی که شما میخرید جزو آخرین تولیدات هست
اگر نو بخرید. در کل 2060 مجبوب ترین و پر فروشترین کارت سری 20 هست به دلیل قیمت مناسب و قدرت مناسب. و کارتی نیست که رو دست کسی مونده باشه و زود به زود تولید های جدید تر میان بازار.
فقط وقتی مهم میشه که شما بخواید کارت دست دوم بخرید و ندونید که برای ماین مثلا استفاده شده یا اینکه کلا چقدر فشار بهش اومده و وقتی کارتی تازه اومده باشه بازار حتی اگر مدتی ماین هم شده باشه اونقد کوتاه بوده که میشه ازش صرف نظر کرد. که فک کنم منظور شما هم همین بوده.
وگرنه اگر به سال تولید باشه خب آخرین کارت انویدیا 1630 هست! که از نظر قدرت با کارت 1050 TI که سال 2016 اومده تقریبا هم قدرت هست.
یا 6500XT که باز خیلی جدیده اما قدرت و امکاناتش از RX580 که مال 5-6 سال پیشه کمتره.
6 گیگ بودنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه چون بازی های که این کارتا میتونن اجرا کنن (در حالت PLAYABLE) حدودا 4 گیگ و خورده ای VRAM استفاده میکنن مخصوصا توی 1080
البته 2060 مدل 12 گیگ هم داره که فرقش تنها حافظه بیشتر نیست بلکه تعداد هسته ها و قدرتش هم بیشتره و کاراییش نزدیکه 2060 سوپر 8 گیگ هست اما خب قیمتش هم کمی بالاتره مشخصا.
من بین 3050 و 2060 گفتم 2060 رو پیشنهاد میدم.
اگر براتون RT و DLSS مهم نیست خیلی (که البته هم این کارت ها کلا اونقدی قدرت ندارن که بتونن با RT فریم ریت مناسب بدن هم FSR 2.0 هم خوبه) کارت 6600 بله قویتر هست و بهتر.
بین این سه تا. از نظر مصرف هم میانیگن حدود 50 وات مصرف کمتری از 2060 داره توی گیم ها.
در کل یکی از دلایلی که باعث میشه توی سیستم شما با رزولوشنی که دارید بازی میکنید فریم ریت پایین بیاد پردازنده قدیمی هست با فرکانس پایین نسبت به پردازنده های مناسب برای گیم.
و سرعت پایین رم و احتمالا تاخیر بالا که مخصوصا توی پردازنده های رایزن رم خیلی موثر هست، نه مقدارش بلکه سرعت و تاخیر. به جای 32 گیگ 2800 اگر 16 گیگ 3600 CL16 میگرفتید برای گیم بهتر بود.
همچنین ارتقای پردازنده.
البته اینکه 60 فریم براتون کافی هست خودش نکته مثبت هست چون مواردی گفتم بیشتر توی فریم ریت بالا اثرشون مشخص هست.
برای خرید کارت هم اگر با گارانتی اصلی خریداری کنید که از نظر نو بودن کاملا خیالتون راحت باشه. برای مثال MSI با گارانتی آونگ، گیگا با گارانتی آواژنگ ، ایسوس هم که چن تا شرکت گارانتی اصلیش هستن مثل لایف، حامی، سازگار، ماتریکس ...
اما خب قیمتشون هم بالاتر هست نسبت به کارتای بدون گارانتی.
در کل هم 6600 و 3050 کارتایی نیستن که ماینرا برن سراغشون چون قدرت پایینی دارن مخصوصا 3050 که قفل هم داره و حتی هنوز هم نتونستن کامل بشکوننش برعکس باقی سری 30 به جز 3080 12 گیگ
همچنین مدت زمان زیادی هم نیست که اومدن تو بازار.
چون با این هزینه کارت 580 میخریدن که برای ماین مناسب تر بود بدون دردسر.
این نکته توی خرید کارتای مخصوصا دست دوم یا شبه نو مهمه که بدونید کدوم کارتا محبوب ماینرها هستن و سراغ اونا نرید.
چون قیمت براتون مهم بود و 2060 نزدیک 1 میلیون ارزون تر از 6600 بود بنده اونو پیشنهاد دادم؛ اگر بودجه تون به 6600 میرسه خب کارت بهتری هست
DOOM999
20-07-22, 09:15
10 تا 11 میل سافایر و بایوستار و ایکس اف ایکس هم هست برای کارت 6600 بدون گارانتی فقط نمیدونم اینها میتونه دست دوم باشه یا خیر
مصرف برق این دو زیاد تفاوت نداره درسته؟
سعی کن بدون گارانتی نگیری
ولی تا اون جا که میدونم 6600 بین ماینرها خیلی محبوب نیست ولی درکل یکی از راههای مطمئن بودن از نو بودن کالا پلمپ و داشتن گارانتی معتبر هست
نمیشه هم به صراحت گفت کالای بدون گارانتی مستعمل هست یا خیر
مصرف 6600 بین 130 تا 140 واته که پاور 550 به بالا اوکیه شایدم 500
lii
26-07-22, 11:08
دوستان من 6600 رو بدون گارانتی خریدم چون با گارانتی دقیقا دو میلیون بالاتر بود، درضمن جعبه یه چسب معمولی داشت و نمیشه گفت پلمپ، اینکه میگن کارت گرافیک پلمپه یعنی چی؟ از کجا باید چک کنم
یک هفته فرصت تست دارم ولی یادم رفت کابل بخرم چون مانیتورم DVI D ساپورت میکنه، ایا باید اینو بخرم:
Only the registered members can see the linkکابل-تبدیل-hdmi-به-dvi-باماتک-مدل-hd12-طول-15-متر/
کارت به نظر میاد نو باشه ولی رفتار فروشنده خیلی مشکوک بود، وقتی ازش پرسیدم دست دوم و ماینی نیست با خونسردی گفت مهلت تست داره اول گفت 24 ساعت ولی من عصبانی شدم و یک هفته مهلت تست گرفتم،
لطفا یکسری برنامه معرفی کنید تا توی این یک هفته بتونم تستش کنم
مهلت تست یه هفته ای که الکیه، همون 24 ساعتش رو زیر بارش نمیرن.
در ضمن اگه تصویر نده مثلا شاید عوضش کنن.
و گرنه اینکه تصویر بده درایور نصب بشه اما دماش بالا باشه یا گاهی اوقات ریست بشه و غیره رو که حتی گارانتی دارهاش هم زیر بار نمیرن چه برسه بدون گارانتی.
پلمپ هم منظور پلمپ خود سازنده هست، یعنی برچسبی باشه که روش لوگوی سازنده باشه اونم به کیفیتی که اگه سعی بشه بازش کنن کلا پاره شه، وگرنه اون برچسب معمولی پلمپ که بی رنگ هست که تو بازار هم میفروشن و هیچ ارزشی نداره.
کلا گفتم 6600 هم کارت نسبتا جدیدی هست هم برای ماینر ها کارت خوبی به حساب نمیاد.
شما صرفا باید توی نرم افزارهای بنچمارکینگ و استرس تست به مدت طولانی بذارید کار کنه و خوب دما و فرکانس و فن ها رو مانیتور کنید.
اگر دما خیلی بالا رفت و فن ها مجبور شدن توی نهایت سرعت بچرخن، یا فرکانس پایین اومد توی تست احتمالش هست که ترمال پیست و ترمال پد ها قبلا تحت فشار بوده باشن و نیاز به تعویض داشته باشن.
افتر برنر برای مانیتور کردن خیلی خوبه با برنامه kombustor هم میشه بنچمارک گرفت هم استرس تست های مختلف؛ از توی منوی تنظیمات افتر برنر میتونید گزینه هایی مثل فرکانس، دما، مقدار رم، سرعت فن و غیره رو فعال کنید تا هنگام اجرای بازی یا بنچمارک نمایش داده بشن بصورت ریل تایم.
نرم افزار gpu-z هم خیلی خوبه برای دیدن مشخصات کارت و مانیتور کردن.
متاسفانه از اونجایی که مانیتورتون قدیمی هست از همه قابلیت های گرافیک نمیتونید استفاده کنید. در اسرع وقت بهتره مانیتوری بگیرید که حتمای دیسپلی پورت داشته باشه و فری سینک پرو، HDR و رفرش ریت 144 هرتز
مهلت تست یه هفته ای که الکیه، همون 24 ساعتش رو زیر بارش نمیرن.
در ضمن اگه تصویر نده مثلا شاید عوضش کنن.
و گرنه اینکه تصویر بده درایور نصب بشه اما دماش بالا باشه یا گاهی اوقات ریست بشه و غیره رو که حتی گارانتی دارهاش هم زیر بار نمیرن چه برسه بدون گارانتی.
پلمپ هم منظور پلمپ خود سازنده هست، یعنی برچسبی باشه که روش لوگوی سازنده باشه اونم به کیفیتی که اگه سعی بشه بازش کنن کلا پاره شه، وگرنه اون برچسب معمولی پلمپ که بی رنگ هست که تو بازار هم میفروشن و هیچ ارزشی نداره.
کلا گفتم 6600 هم کارت نسبتا جدیدی هست هم برای ماینر ها کارت خوبی به حساب نمیاد.
شما صرفا باید توی نرم افزارهای بنچمارکینگ و استرس تست به مدت طولانی بذارید کار کنه و خوب دما و فرکانس و فن ها رو مانیتور کنید.
اگر دما خیلی بالا رفت و فن ها مجبور شدن توی نهایت سرعت بچرخن، یا فرکانس پایین اومد توی تست احتمالش هست که ترمال پیست و ترمال پد ها قبلا تحت فشار بوده باشن و نیاز به تعویض داشته باشن.
افتر برنر برای مانیتور کردن خیلی خوبه با برنامه kombustor هم میشه بنچمارک گرفت هم استرس تست های مختلف؛ از توی منوی تنظیمات افتر برنر میتونید گزینه هایی مثل فرکانس، دما، مقدار رم، سرعت فن و غیره رو فعال کنید تا هنگام اجرای بازی یا بنچمارک نمایش داده بشن بصورت ریل تایم.
نرم افزار gpu-z هم خیلی خوبه برای دیدن مشخصات کارت و مانیتور کردن.
متاسفانه از اونجایی که مانیتورتون قدیمی هست از همه قابلیت های گرافیک نمیتونید استفاده کنید. در اسرع وقت بهتره مانیتوری بگیرید که حتمای دیسپلی پورت داشته باشه و فری سینک پرو، HDR و رفرش ریت 144 هرتز
ممنون بابت پاسخ کامل، کارتی که تهیه کرده بودم مشکل داشت و توی تست ها (همه تست ها در لود 100) بسته میشد و فرکانس میومد روی 100 مگاهرتز و در این فرکانس قفل میشد، شبیه زمانی که در اورکلاک شکست میخوریم! البته در بازی ها مشکلی نداشت، روی سه سیستم تست کردم صد در صد مشکل کارت بود البته فروشنده با عذرخواهی و خوشرویی کارتو قبول کرد ولی قبول نکرد که مشکل داره!
جایی سراغ دارین این کارت رو پلمپ همونطور که خودتون گفتین پلمپ بفروشن؟ اگر تبلیغ میشه خصوصی ادرس سایت یا مغازه رو بدین.
بودجه نهایتا 11
SajjadKhati
28-07-22, 12:53
سلام
وقتی قطعه ی بدون گارانتی میگیرید ، از کجا میخواید مطمئن بشید که تقلبی نیست؟
من یه بار برای خرید رم کینکستون قبلا این کار را کرده بودم (یه عاملش قیمت خیلی پایین ترش بود) که دیدم بسیار مشکل داره و تقلبی هست و اون تجربه ام شد که با هر قیمتی که شده ، کالای بدون گارانتی رسمی نگیرم .
نظرم اینه که این بار حتما با گارانتی رسمی و اصلی بگیرین هر چند گرونتر یا خیلی گرونتر باشه .
به هر حال خودتون میدونید .
XFXForce
30-07-22, 00:51
ممنون بابت پاسخ کامل، کارتی که تهیه کرده بودم مشکل داشت و توی تست ها (همه تست ها در لود 100) بسته میشد و فرکانس میومد روی 100 مگاهرتز و در این فرکانس قفل میشد، شبیه زمانی که در اورکلاک شکست میخوریم! البته در بازی ها مشکلی نداشت، روی سه سیستم تست کردم صد در صد مشکل کارت بود البته فروشنده با عذرخواهی و خوشرویی کارتو قبول کرد ولی قبول نکرد که مشکل داره!
جایی سراغ دارین این کارت رو پلمپ همونطور که خودتون گفتین پلمپ بفروشن؟ اگر تبلیغ میشه خصوصی ادرس سایت یا مغازه رو بدین.
بودجه نهایتا 11
حتما برند سفایر میخواید؟
XFXForce
30-07-22, 22:35
سلام
وقتی قطعه ی بدون گارانتی میگیرید ، از کجا میخواید مطمئن بشید که تقلبی نیست؟
من یه بار برای خرید رم کینکستون قبلا این کار را کرده بودم (یه عاملش قیمت خیلی پایین ترش بود) که دیدم بسیار مشکل داره و تقلبی هست و اون تجربه ام شد که با هر قیمتی که شده ، کالای بدون گارانتی رسمی نگیرم .
نظرم اینه که این بار حتما با گارانتی رسمی و اصلی بگیرین هر چند گرونتر یا خیلی گرونتر باشه .
به هر حال خودتون میدونید .
متاسفانه دیگه به گارانتی حتی اصلی هم نمیشه اعتماد کرد
چن از گارانتی های معروف و اصلی و باسابقه برند های معروف مدتیه که کارت های ماین شده رو ری نیو کرده ، همچنین دوباره مثل اول بسته بندی و پلمپ میکنن و با گارانتی خودشون تو بازار میفروشن!
موقع گارانتی بردن هم اکثر مواقع با عنوان اینکه با این کارت ماین شده (حتی اگر یکبار هم ماین نکرده باشن) سعی میکنن از سر خودشون وا کنن.
اگرم خوش شانس باشه طرف و قرار به تعویض باشه معمولا دیگه با کارت نو تعویض نمیشه و با یک دست دوم در حد نو یا سالم عوض میکنن.
در کل بازار گرافیک خیلی خراب شده، اون از چن ماه پیش که قیمتاش خیلی بالا بود. اینم از الان که کلی سری 30 روی دست خود انویدیا و شرکا و طبعا وارد کننده ها تو ایران مونده، ماینر ها هم گرافیکای دست دومشون رو ریختن تو بازار
درسته قیمتا اومده پایین و این خیلی خوبه اما مدل های با گارانتی کیفیت خدماتشون خیلی اومده پایین، احتمال کارکرده بودن هم چه با گارانتی چه بدونه زیاد هست.
بهترین کار اینه که شخص خودش وارد کنه و اون ور هم از جای معتبر بخره مثل نمایندگی خود شرکتی که ساخته.
lii
02-08-22, 16:27
خب من دو تومن هم گذاشتم روی پولم و با گارانتی خریدم البته حسابی سوختم چون با این پول میشد XT خرید و حتی به 3060 نزدیک بودم
اینو خریدم : MSI MECH 2X RX 6600 با گارانتی سه ساله اونگ
به نظر میاد سالم و خنکه، اگه بازم تست خاصی هست بگید:
25171
25172
25173
25174
lii
10-08-22, 14:37
دوستان دمای این کارت تو بازی cyberpunk 2077 در حالت اولترا به 75 هم میرسه عادیه؟
SajjadKhati
11-08-22, 13:27
سلام
بسته به برندها و همچنین مدل های مختلف شون ، دمای زمان بازی RX 6600 فرق میکنه :
AMD Radeon RX 6600 Review - Great for 1080p Gaming - Temperatures & Fan Noise | TechPowerUp (Only the registered members can see the link)
در لیست بالا ، خنک ترین شون مدل ASUS RX 6600 XT STRIX OC که زمان بازی 59 درجه دمای gpu داره ، هست (البته اگه مقدار نویز فن را در نظر بگیریم , مدل ASRock RX 6600 XT Phantom Gaming عملکرد بهتری توی اون لیست داره که البته 3 فن داره و بعد هم مدل MSI RX 6600 XT Gaming X) .
باز هم 75 درجه بد نیست به هر حال .
اما سعی کنید با کم کردن کلاک ، دما را هر چه کمتر (فرضا زیر 70 درجه) نگه دارید ، بهتر هه .
XFXForce
11-08-22, 16:28
سلام
بسته به برندها و همچنین مدل های مختلف شون ، دمای زمان بازی RX 6600 فرق میکنه :
AMD Radeon RX 6600 Review - Great for 1080p Gaming - Temperatures & Fan Noise | TechPowerUp (Only the registered members can see the link)
در لیست بالا ، خنک ترین شون مدل ASUS RX 6600 XT STRIX OC که زمان بازی 59 درجه دمای gpu داره ، هست .
باز هم 75 درجه بد نیست به هر حال . اما سعی کنید با کم کردن کلاک ، دما را هر چه کمتر (فرضا زیر 70 درجه) نگه دارید ، بهتر هه .
بله البته دقت کنید این دما با بیشترین سرعت فن و بالاترین نویز به دست اومده.
پس مقایسه شون درست نیست.
باید normalize بشن تا نتیجه درست به دست بیاد. یعنی همه شون توی سرعت یکسان فن (البته اگر نویز ملاک باشد که معمولا هست توی نویز یکسان) باید دید کدومشون خنک تر هستن.
همچنین فرکانس یکسان ، (دمای محیط و سیستم یکسان) تا خنک ترین کارت مشخص بشه
تو این مقایسه بین پایین ترین و بالاترین تقریا 700 rpm اختلاف سرعت فن و 16 db نویز فن هست که زیاده
- - - Updated - - -
دوستان دمای این کارت تو بازی cyberpunk 2077 در حالت اولترا به 75 هم میرسه عادیه؟
عادی بودنش عادیه.
اما با آندرولت کردن (نه آندرکلاک کردن) و همچنین تنظیم curve فن میشه با کارایی بالاتر و دمای پایین تری داشت.
افتر برنر هر دو امکان رو داره.
SajjadKhati
11-08-22, 18:18
بله البته دقت کنید این دما با بیشترین سرعت فن و بالاترین نویز به دست اومده.
پس مقایسه شون درست نیست.
سلام آقا امیر حسین
توی اون صفحه که به همچین موردی اشاره نکرد که آیا لود فن ، روی فول لود هست یا نه .
کما اینکه لینک اون صفحه که مربوط به مدل PowerColor RX 6600 Fighter هست ، توی نمودار تست اش نشون میده که زمان بازی (یا کلا زمانی که gpu در لود 100 درصد بود) ، لود فن ، تقریبا روی 40 درصد بود (با چند درصد اختلاف) :
Only the registered members can see the link
حتی اگه همه ی کارت ها هم روی همین 40 درصد لودشون باشن ، باز هم فرقی نمیکنه . فضاش ، شبیه فضایی هست که میگین .
چون لودِ 40 درصدِ فن ، برای مدل های مختلف ، یکسان نیست . چون یکی ممکنه حداکثر دور فن اش فرضا 3000 دور باشه اما یکی دیگه 3500 دور و یکی دیگه 4000 دور و ... که نتیجه همون میشه .
ضمن اینکه بسته به تکنولوژی فن ، حتی در دور مساوی هم ممکنه عملکرد خنک کنندگی شون هم متفاوت باشه .
به هر حال ، ربطی به درست نبودن این تست نداره . بالاخره قدرت فن ، در هر مدل از کارت فرق داره و این تست ، پتانسیل واقعی شون را نشون میده .
شما وقتی تست اورکلاک در مدل های مختلف گرفته میشه ، نمیگین که تست درست نیست چون در مدل های مختلف ، تعداد و مدل مدار تغذیه شون فرق داره و در مدار تغذیه ی این مدل از کارت گرافیک بخاطر قوی بودنش ، در فلان فرکانس و لود gpu ، فرضا 80 درصد از توان vrm اش برای ولتاژدهی درگیر هست اما در فلان مدل در همون فرکانس و لود gpu ، فرضا 100 درصد از توان vrm درگیر هست پس مدل اولی ، بیشتر اورکلاک میکنه .
فلسفه ی مقایسه همین هست که مدل های مختلف ، با تمام توان شون کاری را انجام بدن .
باید normalize بشن تا نتیجه درست به دست بیاد. یعنی همه شون توی سرعت یکسان فن (البته اگر نویز ملاک باشد که معمولا هست توی نویز یکسان) باید دید کدومشون خنک تر هستن.
همچنین فرکانس یکسان ، (دمای محیط و سیستم یکسان) تا خنک ترین کارت مشخص بشه
تست Noise-normalized ، در صفحه ی بعدش هست :
AMD Radeon RX 6600 Review - Great for 1080p Gaming - Cooler Performance Comparison | TechPowerUp (Only the registered members can see the link)
تست بالا ، در سرعت ثابت فن و نویز 35dBA در فاصله ی 50 سانتی متری برای همه ی گرافیک ها انجام شد که شرایطش را در همون لینک توضیح داده .
تو این مقایسه بین پایین ترین و بالاترین تقریا 700 rpm اختلاف سرعت فن و 16 db نویز فن هست که زیاده
در بخش اول توضیح دادم .
lii
12-08-22, 09:54
مشکل دما از کیس بود، نمیدونم این بازی چجوریه که سی پی یو من که خیلی خنک بود حتی به 80 هم رسید دما بصورت تصاعدی داشت میرفت بالا در کیس رو باز کردم همه چیز به شدت داغ بود یک بخار داغ به دستام خورد هاردها هم داشتن منفجر میشدن
با در باز کیس، دمای کارت گرافیک دقیقا 15 درجه خنک تر میشه و میاد روی 60
کیسم GREEN JAGUAR هست که احتمالا گرما رو بیرون نمیده هرچند خیلی وقته تمیز نکردم، نمیدونم با سشوار خوبه تمیز کنم یا نه
__________________________________________________ __________________________________
یک سوال:
چرا فریم ریت بازیها بیشتر از 60 نمیره یعنی انگار قفل میشه، در حالیکه در ویدئوها میبینم بیشتر از 60 رو تجربه میکنند ایا این بخاطر مانیتور من هست؟
XFXForce
12-08-22, 14:49
مشکل دما از کیس بود، نمیدونم این بازی چجوریه که سی پی یو من که خیلی خنک بود حتی به 80 هم رسید دما بصورت تصاعدی داشت میرفت بالا در کیس رو باز کردم همه چیز به شدت داغ بود یک بخار داغ به دستام خورد هاردها هم داشتن منفجر میشدن
با در باز کیس، دمای کارت گرافیک دقیقا 15 درجه خنک تر میشه و میاد روی 60
کیسم GREEN JAGUAR هست که احتمالا گرما رو بیرون نمیده هرچند خیلی وقته تمیز نکردم، نمیدونم با سشوار خوبه تمیز کنم یا نه
__________________________________________________ __________________________________
یک سوال:
چرا فریم ریت بازیها بیشتر از 60 نمیره یعنی انگار قفل میشه، در حالیکه در ویدئوها میبینم بیشتر از 60 رو تجربه میکنند ایا این بخاطر مانیتور من هست؟
کلا کیس جگوار ایر فلوی خوبی نداره، حالا گرد و خاکم گرفته باشه چه بد تر، سشوار ضعیفه باید از بلور استفاده کنید blower