ورود

مشاهده نسخه کامل : ریستارت شدن مداوم کامپیوتر به محض ورود به ویندوز

۳۳۴۱۳۱۷۲
02-07-22, 17:06
سلام
امروز سیستمم روشنش که می کردم بمحض اینکه وارد ویندوز می‌شد سریع ریست میشد، فکر کردم ویندوز پریده، سی‌دی گذاشتم ویندوز نصب کردم...
نصفش نصب شد. اما بعد از ریستارت دوم و قبل از اون مرحله که باید اسم اکانت ویندوز رو بنویسی یه پیغام میده و ریست میشه بازم مدام.

این پیغام:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

SajjadKhati
02-07-22, 17:52
سلام
سرتیترهایی که در لینک زیر گفت را اجرا کنید :

Fixed: The Computer Restarted Unexpectedly Loop Windows 10 Error (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
05-07-22, 16:40
سلام
امروز سیستمم روشنش که می کردم بمحض اینکه وارد ویندوز می‌شد سریع ریست میشد، فکر کردم ویندوز پریده، سی‌دی گذاشتم ویندوز نصب کردم...
نصفش نصب شد. اما بعد از ریستارت دوم و قبل از اون مرحله که باید اسم اکانت ویندوز رو بنویسی یه پیغام میده و ریست میشه بازم مدام.

این پیغام:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

سلام
توی تاپیک های مشکلات سیستم مشخصات قطعات را درج کنید
اول باید رم سیستم چک بشه
با برنامه بوت passmark memtest به صورت بوت

- - - Updated - - -

سلام

این پیغام:

سلام
توی تاپیک های مشکلات سیستم مشخصات قطعات را درج کنید
اول باید رم سیستم چک بشه
با برنامه بوت passmark memtest به صورت بوت