ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید گوشی موبایل تا 5.5 میلیون

Hoosha
20-06-22, 12:19
سلام خدمت اساتید گرامی
قصد خرید موبایل تا حداکثر 5.5 میلیون تومان رو دارم.
استفاده معمولی در حد فضای مجازی و تماشای فیلم و شاید مقدار کمی فیلم برداری و گاهی اوقات بازی (در حد کال آف دیوتی روی low)
راستش الان سامسونگ a3 2017 دارم و واقعا هنوز کار میکنه و کارمو راه میندازه ولی دیگه ازش خسته شدم و نمیخوام گوشی جدیدم امکانات کمتری از این گوشی داشته باشه.
مثلا من هرچی گشتم تو این رنج قیمت گوشی که nfc داشته باشه پیدا نکردم ولی گوشی خودم داره و با توجه به کارم نیاز دارم به این قابلیت (شاید هم گوشی های جدید دارن و من درست جستجو نکردم)
- برند گوشی برام مهم نیست
- حافظه حداقل 64
- رم 3 به بالا
- حتما اثرانگشت داشته باشه
- باتری برام اهمیت زیادی داره. و همچنین شارژ دهی برام نسبت به سرعت شارژ شدن اهمیت داره.
- همون طور که گفتم ترجیحا nfc داشته باشه.
- به 5G احتیاجی ندارم ولی اگه باشه که چه بهتر.
ممنون از شما.

پ.ن:دوستان طبق جستجویی که داشتم Redmi 9C NFC هنوز محدود توی بازار وجود داره و قیمتش هم 2 میلیون زیر بودجه من هست ولی چیزی که منو دو دل کرده اینه که 2 سال پیش عرضه شده و آپدیت های نرم افزاری محدود تری خواهد گرفت.
بنظرتون هنوز ارزش خرید داره؟

===========================================

با سپاس از کاربر آغازکننده تاپیک، این متن توسط تیم مدیریت به این پست اضافه شده است:

Only the registered members can see the link Xiaomi-Redmi-Note-11-.jpg&w=380&h=255&zc=1

گوشی موبایل XIAOMI Redmi Note 11بازه قیمت 5.1 میلیون - 5.5 میلیون تومان

Only the registered members can see the link
گوشی SAMSUNG Galaxy M32
بازه قیمت 5.1 میلیون - 7.0 میلیون

Only the registered members can see the link
گوشی SAMSUNG Galaxy A22
بازه قیمت 5.0 میلیون - 6.1 میلیون

سعی می کنیم که گوشی تا ۵.۵ میلیون را در همین تاپیک به روز رسانی کنیم و در صورت تمایل می توانید مقاله زیر را نیز مطالعه کنید.

بهترین گوشی‌های موبایل پیشنهادی بر اساس قیمت (مرداد 1401) (Only the registered members can see the link)

XFXForce
20-06-22, 19:57
سلام خدمت اساتید گرامی
قصد خرید موبایل تا حداکثر 5.5 میلیون تومان رو دارم.
استفاده معمولی در حد فضای مجازی و تماشای فیلم و شاید مقدار کمی فیلم برداری و گاهی اوقات بازی (در حد کال آف دیوتی روی low)
راستش الان سامسونگ a3 2017 دارم و واقعا هنوز کار میکنه و کارمو راه میندازه ولی دیگه ازش خسته شدم و نمیخوام گوشی جدیدم امکانات کمتری از این گوشی داشته باشه.
مثلا من هرچی گشتم تو این رنج قیمت گوشی که nfc داشته باشه پیدا نکردم ولی گوشی خودم داره و با توجه به کارم نیاز دارم به این قابلیت (شاید هم گوشی های جدید دارن و من درست جستجو نکردم)
- برند گوشی برام مهم نیست
- حافظه حداقل 64
- رم 3 به بالا
- حتما اثرانگشت داشته باشه
- باتری برام اهمیت زیادی داره. و همچنین شارژ دهی برام نسبت به سرعت شارژ شدن اهمیت داره.
- همون طور که گفتم ترجیحا nfc داشته باشه.
- به 5G احتیاجی ندارم ولی اگه باشه که چه بهتر.
ممنون از شما.

پ.ن:دوستان طبق جستجویی که داشتم Redmi 9C NFC هنوز محدود توی بازار وجود داره و قیمتش هم 2 میلیون زیر بودجه من هست ولی چیزی که منو دو دل کرده اینه که 2 سال پیش عرضه شده و آپدیت های نرم افزاری محدود تری خواهد گرفت.
بنظرتون هنوز ارزش خرید داره؟

تو رنج 5 تومن M32 گوشیه خوبیه، 6 گیگ رم با 128 گیگ حافظه، 4 دوریین پشتی اصلی 64، باتزی 5000 فست شارژ 25 وات

تو رنج 6 تومن A32 هست ، 6 گیگ رم با 128 گیگ حافظه، 4 دوریین پشتی اصلی 64، باتزی 5000 فست شارژ 15 وات
NFC هم داره.

نسخه 5G هم دارن اما قیمتشون میره رو 7 تومن به بالا

Speed Racer
24-06-22, 00:50
تو رنج 5 تومن M32 گوشیه خوبیه، 6 گیگ رم با 128 گیگ حافظه، 4 دوریین پشتی اصلی 64، باتزی 5000 فست شارژ 25 وات

تو رنج 6 تومن A32 هست ، 6 گیگ رم با 128 گیگ حافظه، 4 دوریین پشتی اصلی 64، باتزی 5000 فست شارژ 15 وات
NFC هم داره.

نسخه 5G هم دارن اما قیمتشون میره رو 7 تومن به بالا
سلام استاد

تا 5.5 به نظرتون redmi note 11 (مدل معمولی) با 6 گیگ رم و 128 گیگ حافظه مورد بهتریه یا اونایی که شما اشاره کردید