درود برشما .
من یک لپتاپ dell inspiron n5110 دارم که قصد دارم یک ارتقا با نصب SSD بهش بدم.
منتها اینطور که من متوجه شدم . دیسک درایو رو خارج میکنند. و هارد لپتاپ رو به اونجا جابجا میکنند.
و بعد ssd رو جای هارد جا میزارن .
اما یک یک کیس هم برای این SSD داخل لپتاپ جا میزنند. که SSD داخلش بشینه .
حالا سوال من اینه که ایا این کیس SSD پیدا میشه ؟ از کجا باید تهیه کنم ؟
باید دنبال چه نوع SSD باشم ؟
برای جابجای هارد به محل دیسک درایو باید کار خاصی انجام داد؟ کیس لپتاپ رو باید با مته سوراخ کرد یا به راحتی پیچ میشه ؟
و اینکه کاری هست که خودم بتونم انجام بدم و هزینه اضافه تری نکنم ؟
و سوال اخرم . این لپتاپ حداکثر چقدر رم رو ساپورت میکنه ؟ الان 8 گیگ رو دارم . میشه 16 گیگش کرد ؟
AMD>INTEL
04-06-22, 10:55
درود برشما .
منتها اینطور که من متوجه شدم . دیسک درایو رو خارج میکنند. و هارد لپتاپ رو به اونجا جابجا میکنند.
برای جابجای هارد به محل دیسک درایو باید کار خاصی انجام داد؟ کیس لپتاپ رو باید با مته سوراخ کرد یا به راحتی پیچ میشه ؟
و سوال اخرم . این لپتاپ حداکثر چقدر رم رو ساپورت میکنه ؟ الان 8 گیگ رو دارم . میشه 16 گیگش کرد ؟
سلام
شما باید Hdd caddy تهیه کنید که هارد را جای اپتیکال درایو قرار بدید .
نیاز به سوراخکاری نداره .خود hdd caddy به راحتی جایگزین میشه
8 گیگ حداکثر پشتیبانی این دستگاه است .
ویدیو نصب
Only the registered members can see the link
variable
04-06-22, 15:41
خیلی ممنونم از راهنمایی شما
ویدیو رو دیدم . ققط یک سوال این HDD Caddy برای سایر لپتاپها هم که دیسک درایو دارند قابل استفاده است ؟
.
سلام
شما باید Hdd caddy تهیه کنید که هارد را جای اپتیکال درایو قرار بدید .
نیاز به سوراخکاری نداره .خود hdd caddy به راحتی جایگزین میشه
8 گیگ حداکثر پشتیبانی این دستگاه است .
ویدیو نصب
Only the registered members can see the link
XFXForce
04-06-22, 15:42
درود برشما .
اس اس دی ساتا راحت جای هارد میشینه.
اگر میخواید همزمان هارد هم داشته باشید و به رایتر نیازی ندارید با کدی میشه اینکارو کرد.
فقط دقت کنید که کدی ها هم سایز دارند. باید سایز رایترتون رو بدونید که کدی اون سایزی تهیه کنید.
خودتون میتونید انجام بدید اگر کمی اطلاعات دارید.
نیازی به هیچ سوراخ کاری اینا نیست.
رم هم بستگی داره، اگر لپ تاپتون دو تا جای رم داشته باشه و هر کدوم 4 باشن، میتونید اون دو تا رو بفروشید و دو تا 8 تهیه کنید.
هنگام خرید هم به جز حجم به سرعت و تاخیر رم ها دقت کنید. که هزینه اضافی برای سرعت بالاتری که پشتیبانی نمیکنه نکنید.
بهتره رمی که میگیرید از نوع 1rx8 یا 2rx8 باشه نه 1rx16
مشخصات لپ تاپتون رو هم بنویسید. مدل های جدید تر از نوع m.2 هم پشتیبانی میکنن که در این صورت دیگه نیازی به جا به جایی هارد اصلا نیست و میشه مستفیم اس اس دی رو روی ام .2 نصب کرد.
اگر پشتیبانی نکنه باید اس اس دی 2.5 اینچی از نوع ساتا تهیه کنید که به هیچ عنوان سراغ برندهای متفرقه نرید.
حداقل 250 گیگ بگیرید و سراغ ظرفیت پایین تر نرید.
میتونید هارد لپ تاپ رو بفروشید و با بودجه اون اس اس دی ظرفیت بالاتر مثل 500 یا 1 ترا تهیه کنید.
اینجوری هم وزن لپ تاپ کمتر میشه هم کل درایو از نوع پر سرعت میشه.
اس اس دی ها هم بر اساس سرعت، داشتن دی رم داخلی یا نداشتن، برند، عمر نوشتاری قیمتاشون فرق میکنه.
اس اس دی ارزون برند معتبر Crucial BX500 هست.
مدل بهتر و سریعترش میشه mx500 که دی رم داخلی داره و عمرشم بیشتره.
سامسونگ در کل بهترین هست. مدل 870 evo
ای دیتا sp630 هم مدل ارزون و su800 مدل سریعتر و بهتر این برند هست.
همه چی به بودجه تون مربوط میشه اگر حدود بودجه رو بگید مدل دقیق بهتون معرفی میشه.
- - - Updated - - -
درود برشما .
اس اس دی ساتا راحت جای هارد میشینه.
اگر میخواید همزمان هارد هم داشته باشید و به رایتر نیازی ندارید با کدی میشه اینکارو کرد.
فقط دقت کنید که کدی ها هم سایز دارند. باید سایز رایترتون رو بدونید که کدی اون سایزی تهیه کنید.
خودتون میتونید انجام بدید اگر کمی اطلاعات دارید.
نیازی به هیچ سوراخ کاری اینا نیست.
رم هم بستگی داره، اگر لپ تاپتون دو تا جای رم داشته باشه و هر کدوم 4 باشن، میتونید اون دو تا رو بفروشید و دو تا 8 تهیه کنید.
هنگام خرید هم به جز حجم به سرعت و تاخیر رم ها دقت کنید. که هزینه اضافی برای سرعت بالاتری که پشتیبانی نمیکنه نکنید.
بهتره رمی که میگیرید از نوع 1rx8 یا 2rx8 باشه نه 1rx16
مشخصات لپ تاپتون رو هم بنویسید. مدل های جدید تر از نوع m.2 هم پشتیبانی میکنن که در این صورت دیگه نیازی به جا به جایی هارد اصلا نیست و میشه مستفیم اس اس دی رو روی ام .2 نصب کرد.
اگر پشتیبانی نکنه باید اس اس دی 2.5 اینچی از نوع ساتا تهیه کنید که به هیچ عنوان سراغ برندهای متفرقه نرید.
حداقل 250 گیگ بگیرید و سراغ ظرفیت پایین تر نرید.
میتونید هارد لپ تاپ رو بفروشید و با بودجه اون اس اس دی ظرفیت بالاتر مثل 500 یا 1 ترا تهیه کنید.
اینجوری هم وزن لپ تاپ کمتر میشه هم کل درایو از نوع پر سرعت میشه.
اس اس دی ها هم بر اساس سرعت، داشتن دی رم داخلی یا نداشتن، برند، عمر نوشتاری قیمتاشون فرق میکنه.
اس اس دی ارزون برند معتبر Crucial BX500 هست.
مدل بهتر و سریعترش میشه mx500 که دی رم داخلی داره و عمرشم بیشتره.
سامسونگ در کل بهترین هست. مدل 870 evo
ای دیتا sp630 هم مدل ارزون و su800 مدل سریعتر و بهتر این برند هست.
همه چی به بودجه تون مربوط میشه اگر حدود بودجه رو بگید مدل دقیق بهتون معرفی میشه.
variable
04-06-22, 16:15
اس اس دی ساتا راحت جای هارد میشینه....
مهندس جان از توضیحات کامل و مفصل شما خیلی خیلی سپاسگزارم
به حدی خوب هست که میشه به عنوان یک پست تو سایت یا وبلاگ قرار داد..
مدل لپتاپ من inspiron n 5110 هست . 2 رم چهار روش دارم . خیلی خوب میشد اگر دوتا رم هشت روش بزارم .انگار نمیشه. .
برای ssd هم . طبق ویدیویی که دوستمون گذاشتن . انگار میشه جای درایو گذاشت. فقط اینکه . فرقی میکنه جای درایو بزاریم یا جای هارد؟ جاش فرقی نداره ؟
از نظر اسیب ندیدن فکر میکنم. جای هارد بهتره درسته
- - - Updated - - -
XFXForce
04-06-22, 16:26
مشخصات دقیق لپ تاپ رو بفرستید که ببینم رم دو تا 8ی براش هست یا نه.
منظورم مدل نیست چون این مدل با سخت افزاری متفاوتی هست.
مشخصات سخت افزای هست مثل مدل پردازنده. نوع رم ها، که میتونید از برنامه CPU-Z استفاده کنید و از صفحاتش اینجا عکس بذارید
اس اس دی رو هم جای هارد بذارید چون ممکنه ساتای درایو نوری لپ تاپتون ورژن قدیمی تر مثل ساتا 2 باشه.
در این صورت سرعت اس اس دیتون نصف میشه.
اما برای هارد که حتی ساتا 1 هم براش کافیه از نظر سرعت جای رایتر بودن مشکلی ایجاد نمیکنه.
AMD>INTEL
04-06-22, 18:05
خیلی ممنونم از راهنمایی شما
ویدیو رو دیدم . ققط یک سوال این HDD Caddy برای سایر لپتاپها هم که دیسک درایو دارند قابل استفاده است ؟
.
اندازه سایز متفاوت است . موقع خرید باید دقت کنید .
این دستگاه برای سال 2010 هست . مکسمیم 8 گیگ پشتیبانی میکند .