ورود

مشاهده نسخه کامل : سوالی درباره مانیتور

Speed Racer
29-05-22, 08:22
سلام

من مطالب زیادی خوندم کسی که مانیتور 27 اینچ می خره باید رزولوشن 2560x1440 داشته باشه و اگه فول اچ دی باشه نقاط پیکسلیش معلومه و موقع کار این نقاط دیده میشه چون نزدیک مانیتور هستیم. می خواستم ببینم این واقعیت داره؟ از نظر فضای کاری هم بگید چقدر تفاوته بین فول اچ دی و 2560x1440 . نسیت به مانیتور 24 اینچ اصلا این مقدار اینچ اضافه ارزش خرید داره؟ لطفا دوستانی که مانیتور 27 اینچ دارن یا کار کردن پاسخ بدن.

XFXForce
29-05-22, 12:03
از فاصله خیلی خیلی نزدیک مثلا 10 سانتی بله مشخص هست، اما توی کار روزمره خیر.
سایز هم سلیقه ای هست، به شخصه 27 اینچ به عنوان مانتیور اصلی مناسب هست حداقل و 32 از اونم بهتر.
در مورد رزولوشن هم بستگی به کاربری شما داره، فول اچ دی تو این سایز مناسب هست و 2k یکم زیادی (تو کاربری روزمره)
اگر برای ادیت باشه مشخصا 2k فضای بیشتری بهتون میده (دوبرابر)، که پنل ips پیشنهاد میشه و رفرش ریت 60 تا 75 کاملا مناسبه. و درصد و دقت نشون دادن رنگ ها اهمیت بیشتری داره.

تو گیم ها سبک شوتر فول اچ دی هرتز بالا مثل 240 تو 27 اینچ بهتر از 2k با رفرش ریت 120 هست.

برای فیلم دیدن هم اگه باشه که پیشنهاد میدم 32 اینچ 4k بخرن (اگر فیلمایی که میبینن 4k 10bit HDRهست) و شدت روشنایی بالایی داشته باشه مانیتور حداقل HDR400 اما بهتره 600 باشه.

در کل موارد زیادی توی مانیتور پیشنهادی دخیل هستن جدا از بودجه. چون ده ها مدل مختلف هست که هر کدوم برای یه کاری بهینه تر هستن و مانیتوری که برای همه چی بهترین باشه نیست.
با برندای مختلف ، پنل های مختلف، سایزای مختلف خیلی کار کردم، هر کدوم مزیت و معایب خودشون رو دارن.

اگر کاربری و حدود بودجه تون رو بگید میشه مدل خوب معرفی کرد.

Speed Racer
30-05-22, 00:01
از فاصله خیلی خیلی نزدیک مثلا 10 سانتی بله مشخص هست، اما توی کار روزمره خیر.
سایز هم سلیقه ای هست، به شخصه 27 اینچ به عنوان مانتیور اصلی مناسب هست حداقل و 32 از اونم بهتر.
در مورد رزولوشن هم بستگی به کاربری شما داره، فول اچ دی تو این سایز مناسب هست و 2k یکم زیادی (تو کاربری روزمره)
اگر برای ادیت باشه مشخصا 2k فضای بیشتری بهتون میده (دوبرابر)، که پنل ips پیشنهاد میشه و رفرش ریت 60 تا 75 کاملا مناسبه. و درصد و دقت نشون دادن رنگ ها اهمیت بیشتری داره.

تو گیم ها سبک شوتر فول اچ دی هرتز بالا مثل 240 تو 27 اینچ بهتر از 2k با رفرش ریت 120 هست.

برای فیلم دیدن هم اگه باشه که پیشنهاد میدم 32 اینچ 4k بخرن (اگر فیلمایی که میبینن 4k 10bit HDRهست) و شدت روشنایی بالایی داشته باشه مانیتور حداقل HDR400 اما بهتره 600 باشه.

در کل موارد زیادی توی مانیتور پیشنهادی دخیل هستن جدا از بودجه. چون ده ها مدل مختلف هست که هر کدوم برای یه کاری بهینه تر هستن و مانیتوری که برای همه چی بهترین باشه نیست.
با برندای مختلف ، پنل های مختلف، سایزای مختلف خیلی کار کردم، هر کدوم مزیت و معایب خودشون رو دارن.

اگر کاربری و حدود بودجه تون رو بگید میشه مدل خوب معرفی کرد.
مانییتور ال جی 27 اینچ 2K و ips باشه و نهایتا 75 هرتز کافیه. منحنی یا از این درازا نباشه. اصطلاحا دور پنلش slim باشه سیاهی دور پنلش مثل این مدل ایسوس باشه

Only the registered members can see the link

من الان مانیتور 24 اینچ دارم و قسمت display در ویندوز رو میذارم روی 150 درصد که بزرگ بشه بتونم خوب ببینم. 125 باشه خوب نمی بینم و خیلی کوچیکه

Only the registered members can see the link

حالا اگه ماینتور 27 فول اچ دی بخرم و باز هم بذارم روی 150 درصد فضای بیشتری به ازای اون 3 اینچ اضافه به من میده؟ و اینکه شما مطمئن هستید مانیتور 27 فول اچ دی با 24 اینچ فول اچ دی از نظر نقاط پیکسلی تفاوت خاصی ندارن و توی 27 اینچ نقاط پیکسلیش معلوم نیست. فاصلم با مانیتور معمولا 30 سانتی متر هست باید اندازه بزنم

بعد اگه مانیتور 27 اینچ 2k بخرم و باز بذارم روی 150 درصد و فضای دو برابری بگیرم پنجره ها بیش از اندازه کوچیک میشن به نظر شما. مثلا 150 درصد بذارم انگار روی 24 اینچ گذاشتم روی 75 درصد؟ انقدر کوچیک میشه از نظر شما

استاد خصوصی یه چیزی فرستادم لطفا بخون

XFXForce
30-05-22, 10:43
اگه 27 فول اچ دی باشه و scale هم روی همون 150 درصد باشه که هیچ فرقی از نظر فضای کاری نمیکنه. وقتی جفتشون یه رزولوشن هستن و یک scale، فقط صرفا تو 27 اینچ اون موقع خود صفحه کلی بزرگتر هست و اشیا بزرگتر به چشم میان.

مسئله اینجاست که شما وقتی 27 فول اچ دی میخرید دیگه نیازی به 150 درصد نیست (چون همه چی بزرگتر دیده میشه) پس در نتیجه با scale 125 درصد (و حتی 100 درصد) بدون مشکلی که الان از نظر کوچیک شدن دارید میتونید کار کنید و فضای کار بیشتری داشته باشید.

فاصله تون هم بعید میدونم 30 سانت باشه چون خیلی خیلی نزدیکه این طوری و نمیشه با این فاصله کار کرد. فک کنم شما حداقل 50 سانت فاصله رو دارید.

اما اگر 27 اینچ 2k بخرید حتما باید تا حدی از scale استفاده کنید چون برای شما فول اچ دی توی 24 اینچ شبیه 2k توی 27 میشه. و وقتی الان نیاز دارید اون موقع هم نیاز خواهید داشت.
مگر اینکه 32 بگیرید.

مانیتور هم ال جی 2k ips 27 با هرتز 75 شاید کلا یه مدل بیشتر نباشه تو بازار که چاره ای جز همون مدل نخواهید داشت.
مگر اینکه برندهای دیگه رو هم لحاظ کنید.
بودحه خیلی مهمه

Speed Racer
30-05-22, 16:29
اگه 27 فول اچ دی باشه و scale هم روی همون 150 درصد باشه که هیچ فرقی از نظر فضای کاری نمیکنه. وقتی جفتشون یه رزولوشن هستن و یک scale، فقط صرفا تو 27 اینچ اون موقع خود صفحه کلی بزرگتر هست و اشیا بزرگتر به چشم میان.

مسئله اینجاست که شما وقتی 27 فول اچ دی میخرید دیگه نیازی به 150 درصد نیست (چون همه چی بزرگتر دیده میشه) پس در نتیجه با scale 125 درصد (و حتی 100 درصد) بدون مشکلی که الان از نظر کوچیک شدن دارید میتونید کار کنید و فضای کار بیشتری داشته باشید.

فاصله تون هم بعید میدونم 30 سانت باشه چون خیلی خیلی نزدیکه این طوری و نمیشه با این فاصله کار کرد. فک کنم شما حداقل 50 سانت فاصله رو دارید.

اما اگر 27 اینچ 2k بخرید حتما باید تا حدی از scale استفاده کنید چون برای شما فول اچ دی توی 24 اینچ شبیه 2k توی 27 میشه. و وقتی الان نیاز دارید اون موقع هم نیاز خواهید داشت.
مگر اینکه 32 بگیرید.

مانیتور هم ال جی 2k ips 27 با هرتز 75 شاید کلا یه مدل بیشتر نباشه تو بازار که چاره ای جز همون مدل نخواهید داشت.
بودحه خیلی مهمه
خیلی ممنونم
همون مدل ال جی رو می خواستم که شما مشخص کنید چون نتونستم پیداش کنم. از برند ایسوس هم بی زحمت مشخص کنید
گارانتی 18 ماهه دیجیتال برای ال جی مورد قبول شما هست؟

Speed Racer
30-05-22, 16:37

مگر اینکه 32 بگیرید.

بودحه خیلی مهمه
خیلی ممنونم
همون مدل ال جی رو می خواستم که شما مشخص کنید چون نتونستم پیداش کنم. از برند ایسوس هم بی زحمت مشخص کنید
گارانتی 18 ماهه دیجیتال برای ال جی مورد قبول شما هست؟

XFXForce
31-05-22, 00:49
ال جی یک مدل فقط داشت با همه مشخصاتی که شما میخواید که تو ایران موجود نبود.
مدل مشابه دیگه داشت اما فول اچ دی که قیمتش اصلا به صرف نبود و با اون بودجه میشد مانیتورهای بهتری از برندای دیگه تهیه کرد.
در کل میزان بودجه رو هم نگفتید.
براتون چن مدل مانیتور پیشنهادی خودم رو میگم.
سامسونگ مانیتور خوب تو رنج قیمتی ال جی داره با سایز 32 اینچ و 2K اما پنل VA هست که البته کیفیت خیلی خوبی داره مگر اینکه طراحان حرفه ای بخوان استفاده کنن.
ایسوس هم سری تاف داره هم پرو آرت که مشخصا سری پرو آرت کیفیت تصویر عالی داره 27" IPS 2K و دقت رنگ بالا مخصوص طراحان + کالیبره شده توسط کارخونه هست.
ایسر و ام اس آی هم مانیتور 27 فول اچ دی 75 هرتز قیمت خیلی مناسب دارند.

مدلای دقیقشون رو میفرستم براتون.

XFXForce
01-06-22, 14:27
LG 27QN600-B (Only the registered members can see the link) تقریبا همون چیزی هست که شما میخواید
27” QHD IPS HDR10 Monitor with AMD FreeSync™
75hz
حاشیه باریک
اما متاسفانه تو ایران این مدلش موجود نیست و فول اچ دی همین هست که قیمتش هم بالای 12 تومنه و اصلا ارزش خرید نداره.
چون با این بودجه میشه 32 اینچ 3k سامسونگ خرید مدل تخت که خیلی خوبه البته با پنل Va
ایسوس تاف 27 اینچی 2k هم میشه گرفت
و ایسوس پرو آرت
توی بودجه حدود 13 تومن

با بودجه پایین هم ایسر 27 اینچی ips هست فول اچ دی 75 هرتز حدود 6 تومن و ام اس آی و ایسوس حدود 7 تومن.

مدلای دیگه هم هست.
اما هنوز میزان بودجه تون رو نگفتید