ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید منبع تغذیه برای کامپیوتر

mahdi v
28-05-22, 12:33
سلام
بنده مادربرد ایسوس مدل prime b660 plus-d4 با پردازنده اینتل i5-12500 و رم 32 گیگ و کارت گرافیک gtx 1660 ایسوس تهیه کردم و بر روی سیستمم نصب کردم
با توجه به اینکه پاور فعلی از نوع گرین 535 وات میباشد و 12 سال دارد کار میکند . آیا لازمست پاورم را تعویض کنم؟
.لطفا راهنمایی فرمایید بهترین مارک و مدل پاور 1000 وات در حال حاضر چه برند و مدلی هست؟

XFXForce
28-05-22, 14:03
سلام
بنده مادربرد ایسوس مدل prime b660 plus-d4 با پردازنده اینتل i5-12500 و رم 32 گیگ و کارت گرافیک gtx 1660 ایسوس تهیه کردم و بر روی سیستمم نصب کردم
با توجه به اینکه پاور فعلی از نوع گرین 535 وات میباشد و 12 سال دارد کار میکند . آیا لازمست پاورم را تعویض کنم؟
.لطفا راهنمایی فرمایید بهترین مارک و مدل پاور 1000 وات در حال حاضر چه برند و مدلی هست؟

سیستم رو برای گیم تهیه کردید؟ چون اصلا بالانس نیست برای این منظور. (تقریبا میشه گفت برای اکثر کارها غیربالانس هست)
پاور رو حتما عوض کنید.
اما 1000 وات خیلی خیلی بیشتر از نیازه این سیستم هست.
اگر هم بحث آینده نگری هست خب پاورهای atx 3.0 قراره بیان بازار و برق 16 پینی گرافیک دارن با یه سری تفاوت های دیگه.
که کارت های سری 40 انویدیا ازش استفاده میکنن. البته جدا از این برای کارت های pci-e 5 هم قراره استفاده بشه.

برای شما پاور 550 وات uk plus کاملا کافیه.
1000 وات حتی برای کارت 3090 هم نیاز نیست.

با این حال اگر تصمیمتون رو گرفتید پیشنهاد بنده
پاور بسیار با کیفیت با قیمت مناسب
Antec NE850 Platinum
اگر 1000 وات میخواید
Antec HCG1000 Extreme

اگر مدل گرون میخواید (صرفا به خاطر RGB و اینکه تحت نظر ROG هست قیمتش تیز هست)
ASUS ROG Thor 1000w

mahdi v
28-05-22, 14:35
سیستم رو برای گیم تهیه کردید؟ چون اصلا بالانس نیست برای این منظور. (تقریبا میشه گفت برای اکثر کارها غیربالانس هست)
پاور رو حتما عوض کنید.
اما 1000 وات خیلی خیلی بیشتر از نیازه این سیستم هست.
اگر هم بحث آینده نگری هست خب پاورهای atx 3.0 قراره بیان بازار و برق 16 پینی گرافیک دارن با یه سری تفاوت های دیگه.
که کارت های سری 40 انویدیا ازش استفاده میکنن. البته جدا از این برای کارت های pci-e 5 هم قراره استفاده بشه.

برای شما پاور 550 وات uk plus کاملا کافیه.
1000 وات حتی برای کارت 3090 هم نیاز نیست.

با این حال اگر تصمیمتون رو گرفتید پیشنهاد بنده
پاور بسیار با کیفیت با قیمت مناسب
Antec NE850 Platinum
اگر 1000 وات میخواید
Antec HCG1000 Extreme

اگر مدل گرون میخواید (صرفا به خاطر RGB و اینکه تحت نظر ROG هست قیمتش تیز هست)
ASUS ROG Thor 1000w

پاور گرین چطوره؟

XFXForce
28-05-22, 14:55
گرین هم خوبه، اونم مدلاش رده بندی داره.
مدل GREEN GP650B-OCPT (Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)هم خوبه هم خیلی بیشتر از نیاز شماست (البته اگر فول ماژولار نیاز دارید و پلاتینوم)
وگرنه همچنان 550UK PLUS کاملا کافیه برای سیستم شما.
بهتر بود هزینه رو صرف خرید گرافیک بهتر میکردید. الان کارت 2060 قیمتش خیلی نزدیکه 1660 سوپر هست و با پول اضافه تر (بدون هیچ نیازی) که برای پاور میخواید بدید میتونسید 3060 بگیرید.
(Only the registered members can see the link)

mahdi v
28-05-22, 16:52
گرین هم خوبه، اونم مدلاش رده بندی داره.
مدل GREEN GP650B-OCPT (Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)هم خوبه هم خیلی بیشتر از نیاز شماست (البته اگر فول ماژولار نیاز دارید و پلاتینوم)
وگرنه همچنان 550UK PLUS کاملا کافیه برای سیستم شما.
بهتر بود هزینه رو صرف خرید گرافیک بهتر میکردید. الان کارت 2060 قیمتش خیلی نزدیکه 1660 سوپر هست و با پول اضافه تر (بدون هیچ نیازی) که برای پاور میخواید بدید میتونسید 3060 بگیرید.
(Only the registered members can see the link)
بین مدل های زیر کدام بهتر و ولتاژ ثابت تری دارند؟
گرین gp1050b-ocdg
کولرمستر mwegold 1050 v2 full
Asus rog strix 1000w
کورسیر hx1000 fully modular 80-plus platinum

AMD>INTEL
28-05-22, 17:11
سلام

سلام
با توجه یه قطعات سیستم شما پاور زیر برای شما کاملا مناسبه
قیمت مناسب + کارایی خوب + گارانتی مطمئن
GREEN GP700A-GED 700W Bronze

- - - Updated - - -

سلام

سلام

Speed Racer
28-05-22, 17:30
سلام

- - - Updated - - -

سلام

سلام
سلام استاد امید

در مشخصات این مادربرد ایسوس نوشته شده 3 تا اسلات m.2 داره و نوشته هیت سینک برای m.2 هم داره. آیا برای هر سه تا اسلات m.2 هیت سینک جداگانه داره یا فقط برای یکی داره؟ اگه برای یکی داره امکان اینکه برای اون دو تای دیگه بشه از ایسوس هیت سینک اضافه گرفت وجود داره؟ یا هیت سینک جداگانه m.2 در بازار الان وجود داره که مثل هیت سینک ایسوس 20 درجه دما رو خنک تر نگه داره؟

بعد اینکه در اینجا راندمان بالاتر پاور مهمتره یا وات بالاتر؟

AMD>INTEL
28-05-22, 17:52
سلام استاد امید

در مشخصات این مادربرد ایسوس نوشته شده 3 تا اسلات m.2 داره و نوشته هیت سینک برای m.2 هم داره. آیا برای هر سه تا اسلات m.2 هیت سینک جداگانه داره یا فقط برای یکی داره؟ اگه برای یکی داره امکان اینکه برای اون دو تای دیگه بشه از ایسوس هیت سینک اضافه گرفت وجود داره؟ یا هیت سینک جداگانه m.2 در بازار الان وجود داره که مثل هیت سینک ایسوس 20 درجه دما رو خنک تر نگه داره؟

بعد اینکه در اینجا راندمان بالاتر پاور مهمتره یا وات بالاتر؟

سلام
هر دو فاکتور در انتخاب پاور مهم هست
فقط یک درگاه هیت سینک m.2 داره

mahdi v
28-05-22, 19:40
سلام

- - - Updated - - -

سلام

پاور گرین gp1050b-ocdg بهتر نیست؟

Speed Racer
28-05-22, 19:46
سلام
برای اینکه خودت متوجه بشی برو به سایتی که لینکش رو میذارم و قطعات سخت افزاری سیستم رو وارد کن و ببین سیستمت در حالت فول لود چقدر مصرف داره. شما 100 تا 200 وات بیشتر براش در نظر بگیر

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
28-05-22, 19:48

چرا واقعا !!؟
با توجه به قطعات شما که در پست اول نوشتید نیاز به چنین پاوری ندارید . پاوری که نوشتم حتما گرافیک هم ارتقا بدید باز مشکلی نخواهید داشت .
اگر میخواهید پاور گلد هم بگیرید سری UK PLUS گرین 650 واتش کاملا کفایت میکنه .
یا

GREEN GP700B-HP EVO 80 PLUS GOLD

XFXForce
28-05-22, 21:33
قبلا هم گفتم شما با خرید پاور گرون هیچ کارایی به سیستمتون اضافه نمیشه و هیچ اثری نداره، جز اینکه پولتون رو الکی هزینه کرده باشید.
با سخت افزار شما حتی 550 وات گلد هم بیشتر از نیازتون هست (700 برنز هم تو همون قیمته)
اگر هم برای آینده نگری میخواید که گفتم پاروای با استاندارد جدید به زودی بازار میان.
جدا از اینکه شما که قرار نیست روی اون مادربرد و با اون پردازنده کارتی مثل 3090 TI بندازید حتی در آینده.

بهتر بود قبل خرید مشورت میکردید برای قطعات.
12400F ، رم 16 (بعدا میتونسیتد یه 16 دیگه هم کنارش بگذازید هرچند برای گیم نیازی نیست اصلا با گرافیک شما)
و این کمتر شدن هزینه ها + هزینه اضافی که میخواید روی پاور بذارید رو روی کارت گرافیک میذاشتید و یک 3060 میخرید که خیلی بهتر از 1660 هست.

در مورد اینکه کدوم پاور هم بهتر بود تو سوالتون.
اگر طولانی بودن گارانتی براتون مهمه خب هیچ پاوری به اندازه گرین تو ایران گارانتی طولانی مدت نداره.
اما پاورای زیر به جز گارانتی داخلی 2 تا 4 ساله گارانتی 10 ساله بین اللمللی هم دارن که خودش نشون میده به کیفیت پاورشون مطمن هستن.
توی تستای زیادی هم موفق بیرون اومدن.
اما مشخصا قیمت بالاتری هم دارند
اما از نظر کیفیتی نظر من رو میخواید.
Corsair HX 1000 pLATINUM
Antec Signature 1000 Titanium
EVGA SuperNOVA 1000 T2
silverstone ST1000-PT
ASUS ROG THOR 1000

به ترتنیب رده بندی نیستا، در کل اینا پاورای درجه یک دنیا هستن

Speed Racer
29-05-22, 07:45
اگر طولانی بودن گارانتی براتون مهمه خب هیچ پاوری به اندازه گرین تو ایران گارانتی طولانی مدت نداره.
اما پاورای زیر به جز گارانتی داخلی 2 تا 4 ساله گارانتی 10 ساله بین اللمللی هم دارن که خودش نشون میده به کیفیت پاورشون مطمن هستن.
Corsair HX 1000 pLATINUM
EVGA SuperNOVA 1000 T2
silverstone ST1000-PT
ASUS ROG THOR 1000

استاد این گارانتی 10 ساله بین المللی توی این پاورها برای ما ایرانی ها کاربردی داره؟ مثلا گارانتی 2 ساله تخت جمشید تموم بشه گارانتی 8 ساله بین المللی شروع می شه و اگه اینطوریه چقدر طول می کشه پاور ارسال بشه تا برگرده. هزینه های ارسال به عهده خودمونه؟

قبلا هم درباره گارانتی گرین پرسیدم یادم نیست مهندس موسوی چه پاسخی دادن ولی یه پاور اگه خراب بشه بر اثر ایراد در ساخت نه بر اثر استفاده نادرست ما، اگه قطعات سیستم آسیب ببینن اون شرکت تولید کننده پاور حالا می خواد گرین باشه یا آنتک میاد خسارت قطعات رو بده. البته می دونم اصلا امکان نداره کلا می خواستم بدونم

- - - Updated - - -

Corsair HX 1000 pLATINUM
EVGA SuperNOVA 1000 T2
silverstone ST1000-PT
ASUS ROG THOR 1000

استاد این گارانتی 10 ساله بین المللی توی این پاورها برای ما ایرانی ها کاربردی داره؟ مثلا گارانتی 2 ساله تخت جمشید تموم بشه گارانتی 8 ساله بین المللی شروع می شه و اگه اینطوریه چقدر طول می کشه پاور ارسال بشه تا برگرده. هزینه های ارسال به عهده خودمونه؟

قبلا هم درباره گارانتی گرین پرسیدم یادم نیست مهندس موسوی چه پاسخی دادن ولی یه پاور اگه خراب بشه بر اثر ایراد در ساخت نه بر اثر استفاده نادرست ما، اگه قطعات سیستم آسیب ببینن اون شرکت تولید کننده پاور حالا می خواد گرین باشه یا آنتک میاد خسارت قطعات رو بده. البته می دونم اصلا امکان نداره خراب بشن کلا می خواستم بدونم

XFXForce
29-05-22, 12:12

قبلا هم درباره گارانتی گرین پرسیدم یادم نیست مهندس موسوی چه پاسخی دادن ولی یه پاور اگه خراب بشه بر اثر ایراد در ساخت نه بر اثر استفاده نادرست ما، اگه قطعات سیستم آسیب ببینن اون شرکت تولید کننده پاور حالا می خواد گرین باشه یا آنتک میاد خسارت قطعات رو بده. البته می دونم اصلا امکان نداره کلا می خواستم بدونم

- - - Updated - - -

قبلا هم درباره گارانتی گرین پرسیدم یادم نیست مهندس موسوی چه پاسخی دادن ولی یه پاور اگه خراب بشه بر اثر ایراد در ساخت نه بر اثر استفاده نادرست ما، اگه قطعات سیستم آسیب ببینن اون شرکت تولید کننده پاور حالا می خواد گرین باشه یا آنتک میاد خسارت قطعات رو بده. البته می دونم اصلا امکان نداره خراب بشن کلا می خواستم بدونم
هزینه ارسال که برای گارانتی داخلی هم با خریدار هست چه برسه به خارجی
گارانتی های بین المللی هم ربطی به گارانتی داخلی نداره، یعنی اگه قطعه ای 10 سال گارانتی خارجی داره، تو ایران چه گارانتی داشته باشه چه نداشته باشه یا هر چقدر تایمش کمتر باشه اون 10 سال بین المللی جای خودش هست.
پاور هم خرابیش به هر علتی باشه خسارت قطعات رو شامل نمیشه و برای اون باید سیستم رو بیمه کنید.
پاورهای خارجی هم اگر مشکلی توی طراحی باشه (یا حتی قطعات دیگه) مثل پاور های گیگابایت این اواخر یا کیس NZXT که آتیش میگرفتن تازه اونم بعد اینکه فعالان حوزه تک زیر فشار گذاشتنشون آخرش درخواست جمع آوری اون مدل ها از بازار و مشتری ها رو دادن که براشون با مدل سالم تعویض بشه

Speed Racer
29-05-22, 23:46
هزینه ارسال که برای گارانتی داخلی هم با خریدار هست چه برسه به خارجی
گارانتی های بین المللی هم ربطی به گارانتی داخلی نداره، یعنی اگه قطعه ای 10 سال گارانتی خارجی داره، تو ایران چه گارانتی داشته باشه چه نداشته باشه یا هر چقدر تایمش کمتر باشه اون 10 سال بین المللی جای خودش هست.
پاور هم خرابیش به هر علتی باشه خسارت قطعات رو شامل نمیشه و برای اون باید سیستم رو بیمه کنید.
پاورهای خارجی هم اگر مشکلی توی طراحی باشه (یا حتی قطعات دیگه) مثل پاور های گیگابایت این اواخر یا کیس NZXT که آتیش میگرفتن تازه اونم بعد اینکه فعالان حوزه تک زیر فشار گذاشتنشون آخرش درخواست جمع آوری اون مدل ها از بازار و مشتری ها رو دادن که براشون با مدل سالم تعویض بشه
استاد من نشنیده بودم میشه سیستم رو بیمه کرد. مثلا یک سیستم 100 میلیونی با کارت گرافیک خوب هزینه بیمش چقدر می شه و چند ساله است. بهترین شرکت بیمه تو این زمینه به نظر شما کدومه

XFXForce
30-05-22, 10:37
استاد من نشنیده بودم میشه سیستم رو بیمه کرد. مثلا یک سیستم 100 میلیونی با کارت گرافیک خوب هزینه بیمش چقدر می شه و چند ساله است. بهترین شرکت بیمه تو این زمینه به نظر شما کدومه

زیر مجموعه بیمه تجهیزات الکترونیک هست.
این که الان کدوم بهترینه رو نمیدونم اما بیمه ایران از قدیم این امکان رو داشت.
هزینه اش هم بستگی به پلن خدمات و شرکتش ربط داره، معمولا 1 درصد برای حق بیمه حداقلی هست. و 3 درصد برای پوشش حداکثری
پیش فرض هم یک ساله هست
اما همه اینا رو از شرکتی که میخواید اقدام کنید بپرسید و زمانش رو میشه بیشتر هم کرد.

mahdi v
30-05-22, 22:16
بین پاور green gp1050b-ocdg و asus rog strix 1000G کدام کیفیت ولتاژ ثابتی دارد؟

XFXForce
31-05-22, 00:45
هر دو شون میکروکنترلر اختصاصی دیجیتال برای تثبیت ولتاژ دارند.
دوتاشون رو کنار هم تست نکردم جدا از اینکه تست حرفه ای پاور به دستگاه های پیشرفته ای نیاز داره که قیمت بالایی دارند.
اما مقایسه یک پاور گلد با یک پاور پلاتینوم هم دقیق نیست چون پاور گرینی که انتخاب کردید بالاترین رده گرین هست اما پاور ایسوس تو رده پرچمدارش نیست (بلکه ROG THOR هست)

تا جایی که مشخصه پاور ایسوس هیت سینک های بیشتر و بهتری داره. اما وقتی ولتاژ ها و آمپر ها و درنهایت وات هر شاخه رو نگاه کنید مدل گرین با کمی اختلاف بهتره که دلیلش رو قبل تر گفتم.
همچنین تعداد کابل های خروجی بیشتری داره.

فن استفاده شده توی پاور گرین هم فن بهتر، گرونتر و کم صدا تری هست با عمر بیشتر.
بحث گارانتی داخل ایران هم هست که گرین رو دست نداره.

اما همچنان خرید این پاور رو اشتباه میدونم به شخصه برای سیستم شما.
اما اگر به شخصه میخواستم پاور 1000 بخرم
یکی از دو مدل زیر رو انتخاب میکردم.
EVGA SuperNOVA 1000 T2
البته اگرعجله داشتم وگرنه کمی صبر میکردم قطعا تا پاورهای ATX 3.0 که معرفی هم شدن به بازار بیان.

Speed Racer
31-05-22, 01:03
دوتاشون رو کنار هم تست نکردم جدا از اینکه تست حرفه ای پاور به دستگاه های پیشرفته ای نیاز داره که قیمت بالایی دارند.
اما مقایسه یک پاور گلد با یک پاور پلاتینوم هم دقیق نیست چون پاور گرینی که انتخاب کردید بالاترین رده گرین هست اما پاور ایسوس تو رده پرچمدارش نیست (بلکه ROG THOR هست)

تا جایی که مشخصه پاور ایسوس هیت سینک های بیشتر و بهتری داره. اما وقتی ولتاژ ها و آمپر ها و درنهایت وات هر شاخه رو نگاه کنید مدل گرین با کمی اختلاف بهتره که دلیلش رو قبل تر گفتم.

EVGA SuperNOVA 1000 T2
البته اگرعجله داشتم وگرنه کمی صبر میکردم قطعا تا پاورهای ATX 3.0 که معرفی هم شدن به بازار بیان.
سلام استاد

پاور تیتانیوم بهتره یا پلاتینیوم

این پاورهای ATX 3.0 چی دارن که ارزش صبر کردن دارن

XFXForce
31-05-22, 01:16
سلام
تیتانیوم
برق 16 پین برای گرافیک های PCI-E 5.0
حتی توی کارت های سری 30 فاندرز ادیشن هم اگه ببینید 12 پین میخورن که با پاورای کنونی باید از تبدیل 12 پین به 3 تا 8 پین براشون استفاده میشد.
16 پین که جدیدتر هست و تا 600 وات رو به تنهایی میتونه به گرافیک برسونه و دیگه نیازی به استفاده از 4 تا 8 پین برای همچین کارتی اونم تازه با تبدیل نخواهد بود (به جای این هم که 4 تا از 8 پین های پاور رو یک گرافیک بگیره فقط یک 16 پین میگره.)
بحث اسپایک های زیاد کارت های قدرتمند هست که درسته مثلا اعلام میشه کارت 3090 TI تی دی پی 450 واتی داره اما هنگام فول لود برای مدت چن پیکو ثانیه میتونه حتی تا بیش از دو برابر این مقدار رو مصرف کنه. و طبعا پاور باید قدرت کافی و این امکان رو داشته باشه)
پاور های ATX 3.0 میتونن تا 3 برابر توان اسمیشون رو برای این مدت بدن، یعنی یک پاور 700 واتی از نوع ATX 3.0 تا 2100 وات!

پاور هم مثل قطعات دیگه ورژن داره، و نسلش عوض میشه، هرچند نسبت به بقیه این تغییر نسل خیلی کند تر صورت میگیره. و بعد این همه سال تازه نسل 3 داره میاد.
اما از اون جا که پاور ها مثل قطعات دیگه نیستن که زود به زود و با هر ارتقایی عوض شن میشه برای بیشتر از یک نسل ازشون استفاده کرد.
همزمان یک استاندارد جدید برای نشان دادن بازدهی پاورها پیشنهاد شده که اگه قبول بشه جای 80پلاس ها رو میگره (یا در کنارشون از استاندارد جدید هم استفاده میشه)

اگر کسی کلا نمیخواد سمت تکنولوژی های جدید بره و بالا نسل 11 و گرافیک نهایتا تا نسل 30 اوکی هست میتونه همچنان از پاورهای نسل کنونی 2.4 بدون مشکل استفاده کنه.
اما برای ارتقا تو آینده روی خرید پاور جدید هم باید حساب باز کنه.

mahdi v
22-06-22, 10:27

EVGA SuperNOVA 1000 T2

من هنوز نتونستم پاور بگیریم
لطفا راهنمایی کنید از بین پاورهای زیر کدوم رو بگیرم:
کورسیر hx750
گرین gp750b-ocpt
ایسوس rog thor-850p

اینکه میگن پاورهای موجود در بازار بعد از چند ماه ولتاژ آفلاینشون تغییر میکنه درسته؟

- - - Updated - - -

EVGA SuperNOVA 1000 T2

کورسیر hx750
گرین gp750b-ocpt
ایسوس rog thor-850p

اینکه میگن پاورهای موجود در بازار بعد از چند ماه ولتاژ آفلاینشون تغییر میکنه درسته؟

XFXForce
22-06-22, 13:41
کورسیر hx750
گرین gp750b-ocpt
ایسوس rog thor-850p

- - - Updated - - -

کورسیر hx750
گرین gp750b-ocpt
ایسوس rog thor-850p

سلام
خب اینا که نه از نظر واتی نه اظر قیمتی تو یه رنج نیستن اصلا.
به نظرم هزینه برای سری thor تازه اونم تو این وات وقتی پاورای جدید با برق گرافیک 16 پینی دارن میان کار درستی نیست.
یا حتی hx چون خیلی گرونن

باز گرین قیمتش مناسب هست حدود 4 و خورده ای
به شخصه با 4 و خورده ای Antec NE850 Plat میگرفتم یا Antec HCG850 Extreme
هم کیفیت عالی هم قیمت خیلی خوب.
حالا همین مدلها 750 هم دارن که میشن 3 و خورده ای و برای کار شما مناسب تر هستن چون شما براتون 750 هم بالاتر از مصرف پیک سیستم هست
پس NE750 بگیرید گلدش که 3 تومنه، پلاتش هم زیر 4 تومنه.
HCG Gold هم 3.400 ایناست.