ورود

مشاهده نسخه کامل : برفکی شدن صفحه هنگام ری استارت

imthenikoz
27-05-22, 12:42
سلام.
دوستان من لپ تاپ Lenovo Gaming 3 دارم وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم بدون هیچ مشکلی بالا میاد اما وقتی ری استارت میکنم یه صفخه برفکی که عکسشو میزارم براتون بمدت 3 و 4 ثانیه میاد و بعد ویندوز بالا میاد.
کارت گرافیکام Gtx 1650 و Intel iris Xe انبرد هست , همه درایور هاشم آپدیت کردم اما باز هم صفحه برفکی میومد.
کسی میدونه مشکلش چیه و راهنماییم کنه؟
مرسی

SajjadKhati
27-05-22, 14:30
سلام
رم تون را با آخرین نسخه از نرم افزار بوتِ memtest86 کامل تست کنید و نتیجه را بذارید (بسته به سرعت cpu و سرعت و حجم رم ، هر 4 گیگابایت ممکنه بین 20 تا 40 دقیقه یا کمتر یا بیشتر تست کاملش طول بکشه . کلا 4 تا pass هست) :

Only the registered members can see the link

گرافیک را هم با نرم افزارهایی مثل msi kombastor به مدت قابل توجهی (فرضا نیم ساعت یا 1 ساعت) تست کنید .
موقع تست هم دمای قطعات را نظارت کنید .

=====================

راهکار برای مشکلات مشابه ای که در سایت ها گفته شد را هم انجام بدید مثل :

"Noise" in laptop screen... Video card problem? [with photo] | Tom's Guide Forum (tomsguide.com) (Only the registered members can see the link)

Colored noise screen whenerver my pc wakes up from sleep - Microsoft Community (Only the registered members can see the link)

1 - اگه به تازگی ویندوز جدید نصب کردید یا ویندوزتون را آپدیت کردین یا ویندوزتون آپدیت شد (فرضا نسخه ی جدیدی از ویندوز 10 یا فرضا ویندوز 11) که این مشکل پیش اومده ، حتما نسخه ی ویندوز را به قبلی (مخصوصا نسخه ای از ویندوز که درایورش ، مخصوصا درایور کارت گرافیکش بصورت رسمی در سایت اصلی لپتاپ تون ، پشتیبانی بشه) برگردونید و درایورها را هم حتما فقط از سایت اصلی لپتاپ تون که برای اون مدل از لپتاپ تون قرار داده شده ، دانلود و نصب کنید .

درایور کارت گرافیک را roll back کنید و یا system restore انجام بدید .
اگه درست نشد ، ویندوز را مجددا با این درایور اصلی ، مخصوصا درایور اصلیِ کارت گرافیک که از سایت لپتاپ تون برای مدل مورد نظرتون دانلود میکنید (درایوری که با نسخه ی ویندوزتون سازگار باشه) مجددا نصب کنید .

2 - مانیتوری به لپتاپ تون متصل کنید و ببینید که توی اون مانیتور هم همین اتفاق میافته؟

3 - باطری لپتاپ تون را جدا کنید و بعد از چند مدت ، مجددا متصل کنید و ببینید درست میشه؟

منتظر جواب دوستان هم باشید .

XFXForce
28-05-22, 14:07
سلام.
دوستان من لپ تاپ Lenovo Gaming 3 دارم وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم بدون هیچ مشکلی بالا میاد اما وقتی ری استارت میکنم یه صفخه برفکی که عکسشو میزارم براتون بمدت 3 و 4 ثانیه میاد و بعد ویندوز بالا میاد.
کارت گرافیکام Gtx 1650 و Intel iris Xe انبرد هست , همه درایور هاشم آپدیت کردم اما باز هم صفحه برفکی میومد.
مرسی
اگر مقدوره از این پروسه، یعنی از زمان روشن کردن بعد ریست و این برفکی تا ویندوز یه فیلم کوتاه بگیرید و آپلود کنید (حتما حجمش رو کم کنید قبل آپلود)

- - - Updated - - -

سلام.
مرسی
اگر مقدوره از این پروسه، یعنی از زمان روشن کردن بعد ریست و این برفکی تا ویندوز یه فیلم کوتاه بگیرید و آپلود کنید (حتما حجمش رو کم کنید قبل آپلود)

AMD>INTEL
28-05-22, 17:07
سلام.
مرسی

سلام
چک بفرمائید آیا بایوس جدیدی برای دستگاه شما هست یا نه . این موارد ممکنه به خاطر نوع پنل دستگاه است .

imthenikoz
28-05-22, 20:51
سلام
چک بفرمائید آیا بایوس جدیدی برای دستگاه شما هست یا نه . این موارد ممکنه به خاطر نوع پنل دستگاه است .

چک کردم آخرین نسخه بایوس نصبه روش.

درایور intel رو بطور کلی حذف کردم دیگه صفحه برفکی رو نشون نداد, اما خب اگه درایورش نصب نباشه هیچ کار گرافیکی نمیشه کرد با اینکه گرافیک 1650 هم روش هست.
فعلا بنظر میرسه مشکل از درایور گرافیک اینتل هست.

- - - Updated - - -

XFXForce
29-05-22, 05:10
یا ddu درایور اینتل و انویدیا رو کامل حذف کنید. و سیستم رو ریست
بعد آخرین درایور فقط اینتل رو نصب کنید و رییست کنید. بدون اینکه درایور 1650 نصب باشه
ببینید مشکل حل میشه، اگر شد بعدش درایور جیفورس هم نصب کنید.

imthenikoz
29-05-22, 10:56

- - - Updated - - -

تا جایی که میشد فشرده کردم تا مشکلی براتون پیش نیاد.
flaki.mp4 - یو آپلود (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
29-05-22, 17:21
چک کردم آخرین نسخه بایوس نصبه روش.

درایور intel رو بطور کلی حذف کردم دیگه صفحه برفکی رو نشون نداد, اما خب اگه درایورش نصب نباشه هیچ کار گرافیکی نمیشه کرد با اینکه گرافیک 1650 هم روش هست.
فعلا بنظر میرسه مشکل از درایور گرافیک اینتل هست.

- - - Updated - - -

سلام
ویندوز بیلد جدید نصب کنید
درایور اینتل را از سایت سازنده یعنی اینتل دانلود کنید
و مجدد تست کنید .

imthenikoz
31-05-22, 11:58
سلام
ابتدا درایور اینتل رو با نرم افزاز ddu از safe mode پاک کردم و بعدش درایور nvidia رو پاک کردم.
اخرین نسخه درایور اینتل هم از سایت خود اینتل دانلود کردم اما باز هم میشکل حل نشد.
وقتی درایور اینتل نصب نیست برفکی نمیشه اما وقتی نصب میشه برفکی میشه.
نسخه های قدیمی تر درایور رو هم نصب کردم اما بازم نشد.

- - - Updated - - -

سلام
ابتدا درایور اینتل رو با نرم افزاز ddu از safe mode پاک کردم و بعدش درایور nvidia رو پاک کردم.
اخرین نسخه درایور اینتل هم از سایت خود اینتل دانلود کردم اما باز هم مشکل حل نشد.

imthenikoz
31-05-22, 13:40
یا ddu درایور اینتل و انویدیا رو کامل حذف کنید. و سیستم رو ریست
بعد آخرین درایور فقط اینتل رو نصب کنید و رییست کنید. بدون اینکه درایور 1650 نصب باشه
ببینید مشکل حل میشه، اگر شد بعدش درایور جیفورس هم نصب کنید.

سلام
اخرین نسخه درایور اینتل هم از سایت خود اینتل دانلود کردم اما باز هم میشکل حل نشد.

AMD>INTEL
31-05-22, 18:06
سلام

متصل کنید به مانیتور ببنید روی مانیتور هم همین شکل هست یا نه ؟

- - - Updated - - -

سلام

imthenikoz
02-06-22, 23:41

- - - Updated - - -

به تلوزیون وصل کردم اما متاسفانه زمان لود شدن رو نشون نمیده توی تلوزیون.
از زمان welcome به بعد رو نشون میده.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

به تلوزیون وصل کردم اما متاسفانه زمان لود شدن رو نشون نمیده توی تلوزیون.
از زمان welcome به بعد رو نشون میده.