موس قبلیم فرسوو fom- 1330 هستش ... در حد این موس چی هس ؟ چند ساله دارمش ....
Speed Racer
06-05-22, 00:29
سلام
بودجت چقدره
maysamsina
06-05-22, 00:47
سلام
بودجت چقدره
سلام
در حال حاضر موس بنده اگر بخام نوشو بخرم چقد میشه ؟ چون برام خوب کار کرده .... مثل همین مدل چقد میشه ؟
از 200 تا 500 ت چه موسی خوبه ؟ خرابی کمتر داشته باشه ...دقتش بالا باشه و غیره ....
SajjadKhati
06-05-22, 01:09
سلام
موس Green GM602 هم برای بررسی در نظر داشته باشید .
یکی از موس های خوب و مقرون به صرفه هست البته نه برای لپتاپ ها .
باز هم باید ببینید که نیازتون چیه .
maysamsina
06-05-22, 10:33
سلام
موس Green GM602 هم برای بررسی در نظر داشته باشید .
یکی از موس های خوب و مقرون به صرفه هست البته نه برای لپتاپ ها .
باز هم باید ببینید که نیازتون چیه .
برای پی سی میخام ....چرا برای لب تاب نمیشه ؟
هم رده موس خودم چی موس ی هستش ؟
برای رسم خطوط و اعداد میخام .. مثل ریاضی مانند ...
آمار خراب چه موس ی بیشتر هس ؟
بی سیم یا با سیم فرقی دارن از همه لحاظ ؟
SajjadKhati
06-05-22, 14:10
برای پی سی میخام ....چرا برای لب تاب نمیشه ؟
هم رده موس خودم چی موس ی هستش ؟
برای رسم خطوط و اعداد میخام .. مثل ریاضی مانند ...
آمار خراب چه موس ی بیشتر هس ؟
بی سیم یا با سیم فرقی دارن از همه لحاظ ؟
نگفتم برای لپتاپ نمیشه .
چون بخاطر نور rgb ای که داره ، حداکثر ، ۲۵۰ میلی آمپر یا همون حداکثر ، ۱.۲۵ وات مصرف میکنه که برای باطری لپتاپ توی موس ها یه کم زیادن . نه که نشه .
برای لپتاپ ، موس های بدون rgb و کلا آمپر ۱۵۰ میلی آمپر یا زیرش معمولا تهیه میکنن .
درباره ی موس ، زیاد اطلاع لز مدل های مختلف ندارم اما کلا گفتم این مدل در رنج قیمتش را میتونین در نظر داشته باشین .
البته نرخ نمونه برداری اش پایین هه و برای گیمینگ شاید خیلی مناسب نباشه . شاید هم واسه رسم های حرفه ای . دقیق نمیدونم . از دوستان ، یا نماینده شون بپرسید .
maysamsina
06-05-22, 14:42
نگفتم برای لپتاپ نمیشه .
چون بخاطر نور rgb ای که داره ، حداکثر ، ۲۵۰ میلی آمپر یا همون حداکثر ، ۱.۲۵ وات مصرف میکنه که برای باطری لپتاپ توی موس ها یه کم زیادن . نه که نشه .
برای لپتاپ ، موس های بدون rgb و کلا آمپر ۱۵۰ میلی آمپر یا زیرش معمولا تهیه میکنن .
درباره ی موس ، زیاد اطلاع لز مدل های مختلف ندارم اما کلا گفتم این مدل در رنج قیمتش را میتونین در نظر داشته باشین .
البته نرخ نمونه برداری اش پایین هه و برای گیمینگ شاید خیلی مناسب نباشه . شاید هم واسه رسم های حرفه ای . دقیق نمیدونم . از دوستان ، یا نماینده شون بپرسید .
الان سیم دار که usb 3 باشه .. این مدلی که فرمودید مناسبه ؟ و انگار مال گیمه ؟ تو سایتا چک کردم...
اپتیکال لیزر و
اپتیکال
لیزری
اینا چه فرقی دارن ....
دقت موس هم تاثیر گذاره ؟
- - - Updated - - -
نگفتم برای لپتاپ نمیشه .
الان سیم دار که usb 3 باشه .. این مدلی که فرمودید مناسبه ؟ و انگار مال گیمه ؟ تو سایتا چک کردم...
اپتیکال لیزر و
اپتیکال
لیزری
اینا چه فرقی دارن ....
دقت موس هم تاثیر گذاره ؟
SajjadKhati
06-05-22, 16:59
اپتیکال لیزر و
اپتیکال
لیزری
اینا چه فرقی دارن ....
دقت موس هم تاثیر گذاره ؟
usb3 باشه یا نباشه چه فرقی داره؟
مگه دیتای بیش از 30 مگابایت بر ثانیه میخواد از موس به سیستم منتقل بشه که نیاز به usb3 داشته باشه؟!
یه سیگنال که احتمالا در حد بایت هست ، بعد از هر کلیک منتقل میشه .
لیزری ها چون زیرشون نور قوی ای دارن ، رهگیری موس ، مخصوصا زمانی که از سطح (پد) فاصله دارن ، راحت تر و بیشتر هست .
بله . لیزری بودن یا نبودن ، توی دقت موس (مخصوصا زمانی که موس از پد ارتفاع میگیره) تاثیر داره . اما قیمت شون هم خیلی بیشتر از موس های آپتیکال هست .
اگه موس خیلی با دقت میخواین ، بهتره موس لیزری با نرخ نمونه برداری بالا و دارای سنسور قوی تهیه کنید که این نوع موس ها حداقل بالای 800 تومن احتمالا هست . بعید میدونم خیلی به کارتون بیاد .
البته اون مدل از موس فراسوی شما ، هیچ یک از این ویژگی ها را نداشت . هم لیزری نبود و هم نرخ نمونه برداری و نوع سنسورش نوشته نیست که انگار از نوع معمولی و رایج بود .
maysamsina
06-05-22, 23:21
usb3 باشه یا نباشه چه فرقی داره؟
مگه دیتای بیش از 30 مگابایت بر ثانیه میخواد از موس به سیستم منتقل بشه که نیاز به usb3 داشته باشه؟!
یه سیگنال که احتمالا در حد بایت هست ، بعد از هر کلیک منتقل میشه .
لیزری ها چون زیرشون نور قوی ای دارن ، رهگیری موس ، مخصوصا زمانی که از سطح (پد) فاصله دارن ، راحت تر و بیشتر هست .
بله . لیزری بودن یا نبودن ، توی دقت موس (مخصوصا زمانی که موس از پد ارتفاع میگیره) تاثیر داره . اما قیمت شون هم خیلی بیشتر از موس های آپتیکال هست .
اگه موس خیلی با دقت میخواین ، بهتره موس لیزری با نرخ نمونه برداری بالا و دارای سنسور قوی تهیه کنید که این نوع موس ها حداقل بالای 800 تومن احتمالا هست . بعید میدونم خیلی به کارتون بیاد .
البته اون مدل از موس فراسوی شما ، هیچ یک از این ویژگی ها را نداشت . هم لیزری نبود و هم نرخ نمونه برداری و نوع سنسورش نوشته نیست که انگار از نوع معمولی و رایج بود .
طول عمر اپتیکال بیشتره یا لیرزی ؟ دردسر کدومشون کمتره؟
SajjadKhati
07-05-22, 07:57
طول عمر اپتیکال بیشتره یا لیرزی ؟ دردسر کدومشون کمتره؟
نمیدونم .
دقت کنید که نمیخوام موس ای بهتون نعرفی کنم . اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم و قبلا اشاره کردم . از دوستان راهنمایی بگیرید .
صرفا خواستم بگم توی موس هایی که برای بررسی برای خرید در نظر میگیرید ، اون مدل موس را هم برای مقایسه ، در نظر داشته باشید که در رنج قیمت خودش ، میتونه گزینه ی خوب و به صرفه ای باشه .
maysamsina
07-05-22, 11:52
نمیدونم .
دقت کنید که نمیخوام موس ای بهتون نعرفی کنم . اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم و قبلا اشاره کردم . از دوستان راهنمایی بگیرید .
صرفا خواستم بگم توی موس هایی که برای بررسی برای خرید در نظر میگیرید ، اون مدل موس را هم برای مقایسه ، در نظر داشته باشید که در رنج قیمت خودش ، میتونه گزینه ی خوب و به صرفه ای باشه .
ظاخرا که موس خوبی باشه . فقط حفره حفره هستش .... گرد خاک داخلش نمیره ؟
SajjadKhati
07-05-22, 19:36
ظاخرا که موس خوبی باشه . فقط حفره حفره هستش .... گرد خاک داخلش نمیره ؟
گرد و خاک ، در طولانی مدت احتمالا روش تاثیر داره که باز هم احتمالا با بادگیر هر چند مدت در میون بشه باد گرفتش .
نماینده ی گرین ، در این انجمن هستن و این سئوالات را میتونید ازشون بپرسید .
maysamsina
07-05-22, 23:47
گرد و خاک ، در طولانی مدت احتمالا روش تاثیر داره که باز هم احتمالا با بادگیر هر چند مدت در میون بشه باد گرفتش .
نماینده ی گرین ، در این انجمن هستن و این سئوالات را میتونید ازشون بپرسید .
بنظرتون بهترین برند چیه ؟ یا معروفه !!
SajjadKhati
08-05-22, 14:21
بنظرتون بهترین برند چیه ؟ یا معروفه !!
بهترین برند ، ببینید که چه برند از موسی ، گرونترین قیمت را داره .
اما اون مدل از یک برند اون هم با توجه به بودجه مهم هست .
با ۵۰۰ تومن ، حتی پایین ترین موس از برند ایسوز را هم شاید نشه خرید .
maysamsina
10-05-22, 18:15
نظرت در مورد این 2 تا چیه ؟
A4TECH X-710BKA4TECH X-750BK
SajjadKhati
10-05-22, 19:56
نظرت در مورد این 2 تا چیه ؟
A4TECH X-710BK
A4TECH X-750BK
گفتم که .
من موس شناس نیستم .
اگه نظر بخواین ، هر چند موس خوبی به نظر میرسه ، اما اون موس هم قیمت کمتر و هم کانفیگ بالاتری داره .
از دوستان نظر بخواین .
Speed Racer
11-05-22, 06:00
موس قبلیم فرسوو fom- 1330 هستش ... در حد این موس چی هس ؟ چند ساله دارمش ....
سلام
موس می خوای بخری که قیمت مناسب باشه با عمر طولانی باید A4tech بخری
maysamsina
12-05-22, 08:28
سلام
موس می خوای بخری که قیمت مناسب باشه با عمر طولانی باید A4tech بخری
راستیتش یه موس از رفیقم گرفتم ... a4tech n 708x
اصلا خوب نیس .... خشکه خشکه .... باز موس خودم که مال 16 سال پیشه از این خیلی نرم تره و فقط افسوس که اسکرولش خوب نمیچرخه ...
maysamsina
25-05-22, 12:49
دوستان نظری نیس .... برای اداره ...
maysamsina
29-05-22, 12:24
الان قیمت دسته 2 این موس چقد میشه ...
a4tech n 708x
SajjadKhati
29-05-22, 12:30
الان قیمت دسته 2 این موس چقد میشه ...
a4tech n 708x
سلام
نمیدونم .
دست دوم نگیرید .
موس که این قدر پیگیری نداره .
یا Green GM 602 را بگیرید یا اگه بیشتر هزینه میکنید ASUS TUF Gaming M3 Wired RGB
هر دو موس خوبی هستن .
maysamsina
29-05-22, 12:57
سلام
نمیدونم .
دست دوم نگیرید .
موس که این قدر پیگیری نداره .
یا Green GM 602 را بگیرید یا اگه بیشتر هزینه میکنید ASUS TUF Gaming M3 Wired RGB
هر دو موس خوبی هستن .
با ونیدوز 7 سازگاره ؟
SajjadKhati
29-05-22, 20:42
با ونیدوز 7 سازگاره ؟
اون گرین که آره .
طبعا همه ی موس ها درایورشون بصورت plug and play و بصورت داخلی (built in) در ویندوز وجود داره و نیاز به نصب درایور نباید داشته باشن (حداقل من چیزی درباره ی نصب درایور موس نشنیدم) .
البته اپلیکیشن برای rgb (یا هر اپلیکیشن دیگه برای کنترل بیشترِ موس) که سایت سازنده ارائه میکنه ، بحث جدای از درایورش داره .
omidmohsen
01-06-22, 11:54
سلام من کیبورد xpg summoner سوئیچ نقره ای گرفتم میخواستم موسشم بگیرم باهم ست بشن
بنظرتون ارزش خرید داره تو رنج 850 به موس xpg primer پول داد یا با هزینه کمتر یا تو همون رنج میشه موس بهتری خرید
01-06-22, 14:21
سلام من کیبورد xpg summoner سوئیچ نقره ای گرفتم میخواستم موسشم بگیرم باهم ست بشن
بنظرتون ارزش خرید داره تو رنج 850 به موس xpg primer پول داد یا با هزینه کمتر یا تو همون رنج میشه موس بهتری خرید
بله بسیار ماوس خوب و با کیفیتی هست و حتی اگر تا 1 میلیون و 200 هم بود قیمتش باز ارزش داشت نسبت به رقبای هم قیمتیش
کیبوردی هم که گرفتید بسیار کیبورد خوبی هست. خودم سوییچ نقره ای داشتم اما بعدش با قرمز عوض کردم (بنا به سلیقه ی شخصی)
با برنامه خود XPG هم میتونید نورپردازی و کارکرد دکمه های هم کیبورد هم ماوس رو عوض کنید.
2 سال هم گارانتی تعویض آونگ داره.