سلام و عرض ادب خدمت شما
چند روز پیش لپتاپ روی باتری چند ساعتی روشن مونده بود و شارژش کامل خالی شده و خاموش شده بود.
الان مشکلی که هست اینه که وقتی میزنم به شارژ از 80 درصد بیشتر شارژ نمیشه حتی اگه چند روزم توی شارژ باشه روی 80 میمونه و چراغی که نشانگر در حال شارژ بودن لپتاپ هست هم خاموش نمیشه
مشکل از چی میتونه باشه؟
AMD>INTEL
13-04-22, 17:23
سلام و عرض ادب خدمت شما
چند روز پیش لپتاپ روی باتری چند ساعتی روشن مونده بود و شارژش کامل خالی شده و خاموش شده بود.
الان مشکلی که هست اینه که وقتی میزنم به شارژ از 80 درصد بیشتر شارژ نمیشه حتی اگه چند روزم توی شارژ باشه روی 80 میمونه و چراغی که نشانگر در حال شارژ بودن لپتاپ هست هم خاموش نمیشه
مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
این یکی از نشانه های خرابی باتری دستگاه است .
XFXForce
13-04-22, 17:30
سلام و عرض ادب خدمت شما
مشکل از چی میتونه باشه؟
بعضی از لپ تاپ ها برای عمر بیشتر باتری لپ تاپ قابلیت فعال کردن شارژ تا ماکسیمم 80 رو دارن.
بعضیا نرم افزاری هستن مثل ایسر ها، بعضی ها حتی از داخل بایوس مثل سامسونگ ها.
درباره فعال شدن یا کلا موجود بودن این قابلیت باید مدل دقیق لپ تاپ رو ببینید که آیا هست براش یا نه.
اگر این قضیه نباشه احتمال بعدی خرابی باتری هست.
ashki1373
13-04-22, 21:06
سلام از قابلیتی که فرمودید اطلاع دارم و لپتاپ من اون حالت را نداره و خودش به صورت اتوماتیک در بازه 90 تا 100 درصد (اگر اشتباه نکنم) این کارو انجام میده. البته در اون حالتی که شما میگین شارژ دستگاه متوقف میشه ولی در دستگاه من همچنان وضعیت دستگاه در حال شارژ میمونه ولی درصد شارژ از 80 بیشتر نمیشه
- - - Updated - - -
سلام
این یکی از نشانه های خرابی باتری دستگاه است .
سلام ممنون از راهنماییتون
راهی برای اطمینان از خرابی باتری هست؟
AMD>INTEL
14-04-22, 11:04
سلام از قابلیتی که فرمودید اطلاع دارم و لپتاپ من اون حالت را نداره و خودش به صورت اتوماتیک در بازه 90 تا 100 درصد (اگر اشتباه نکنم) این کارو انجام میده. البته در اون حالتی که شما میگین شارژ دستگاه متوقف میشه ولی در دستگاه من همچنان وضعیت دستگاه در حال شارژ میمونه ولی درصد شارژ از 80 بیشتر نمیشه
- - - Updated - - -
سلام ممنون از راهنماییتون
راهی برای اطمینان از خرابی باتری هست؟
کاملا مشخصه باتری مشکل پیدا کرده و ریت خرابی باتری های جدید نسبتا بالاتره این چیزی که شما نوشتید یکی از دلایلشه