ورود

مشاهده نسخه کامل : محدود استفاده کردن بازی های از رم

Alim13m
13-03-22, 14:18
سلام من روی لپتاپ 2 تا رم 4 دارم که جمعا میشه 8 اتفاقی که می افتد اینگونه است که بازی ها از رم به مقدار کمی استفاده می کند (در حالی که فضای باقی مانده وجود دارد) و باعث لگ و کندی و گیر کندن و به اصطلاح فریز شدن میشود.
برای مثال بازی از 3 گیگ رم داره استفاده میکنه و خود سیستمم حدود 2 و خورده ای و در کل 5 و نیم رم پر میشود و حدود 2 و نیم گیگ دیگ خالی دارم ولی بازی نیاز به رم بیشتر دارد و لگ میشوم و اون 2 و نیم گیگ همچنان خالی میماند چرا؟
در حالی که اگر 1 گیگشم به بازی اختصاص بدهد مشکل حل میشود

AMD>INTEL
13-03-22, 18:04
سلام من روی لپتاپ 2 تا رم 4 دارم که جمعا میشه 8 اتفاقی که می افتد اینگونه است که بازی ها از رم به مقدار کمی استفاده می کند (در حالی که فضای باقی مانده وجود دارد) و باعث لگ و کندی و گیر کندن و به اصطلاح فریز شدن میشود.
برای مثال بازی از 3 گیگ رم داره استفاده میکنه و خود سیستمم حدود 2 و خورده ای و در کل 5 و نیم رم پر میشود و حدود 2 و نیم گیگ دیگ خالی دارم ولی بازی نیاز به رم بیشتر دارد و لگ میشوم و اون 2 و نیم گیگ همچنان خالی میماند چرا؟
در حالی که اگر 1 گیگشم به بازی اختصاص بدهد مشکل حل میشود

سلام
شما نمیتونید روی مصرف مموری در بازی ها کنترل داشته باشید . باید رم سیستم خود را ارتقا بدید .

Alim13m
13-03-22, 19:02
همین 8 گیگ استفاده نمیشه اونوقت یه رم جدید بگیرم؟

AMD>INTEL
13-03-22, 19:39
همین 8 گیگ استفاده نمیشه اونوقت یه رم جدید بگیرم؟

چون همین مقدار توسط ویندوز رزو میشود به همین خاطر نیاز به حافظه بیشتر دارید .

Alim13m
13-03-22, 20:26
چون همین مقدار توسط ویندوز رزو میشود به همین خاطر نیاز به حافظه بیشتر دارید .

ولی داخل یوتیوب میبینم همین بازی با همین رم به خوبی اجرا میشن؟؟

AMD>INTEL
13-03-22, 21:21
ولی داخل یوتیوب میبینم همین بازی با همین رم به خوبی اجرا میشن؟؟

مشخصات سیستم شما مهم است .8 گیگ رم روی سیستم های متفاوت فرق میکنه . مشخصات قطعات سیستم موثره ؟
این مثل این میمونه کارت گرافیک 730 4 گیگ رو با 1650 4 گیگ مقایسه کنیم . هر دوشون 4 گیگ هستند ولی این کجا آن کجا :1. (23):

Alim13m
13-03-22, 22:33
مشخصات سیستم شما مهم است .8 گیگ رم روی سیستم های متفاوت فرق میکنه . مشخصات قطعات سیستم موثره ؟
این مثل این میمونه کارت گرافیک 730 4 گیگ رو با 1650 4 گیگ مقایسه کنیم . هر دوشون 4 گیگ هستند ولی این کجا آن کجا :1. (23):

یک سوال اگر هارد ضعیف باشد مثلا هارد وسترن گیرین که 5400 اینجورا سرعت داره باعث فریز های رندوم ور بازی میشه یا هارد تاثیری نداره؟

SajjadKhati
14-03-22, 10:24
سلام
اگه مشکل از اینه که میگید باشه ، با محدود یا غیر فعال کردن pagefile باید درست بشه .
فرضا pagefile را به یک‌یا دو گیگ محدود کنید و یا غیر فعال کنید (دقت کنید اگه اینطور که میگید باشه ، این کار ممکنه باعث کرش شدن بازی بشه) .
اما احتمالا از اینی که میگید نیست . یعنی احتمالا مشکل رم نیست .

موارد دیگه مثل قدرت و حافظه و دمای ی کارت گرافیک و تعداد هسته ها و عملکرد و دمای cpu و اینها هم باید چک بشه .

بازی تون چیه (با چه نسخه ای) و در چه پروفایل از تنظیماتی بازی میکنید؟
مشخصات سخت افزار قطعات تون چیه؟

نرم افزارها و درایورها (مخصوصا درایور کارت گرافیک) را به آخرین نسخه به روزرسانی کنید .

AMD>INTEL
14-03-22, 10:43
یک سوال اگر هارد ضعیف باشد مثلا هارد وسترن گیرین که 5400 اینجورا سرعت داره باعث فریز های رندوم ور بازی میشه یا هارد تاثیری نداره؟

بله موثره
استفاده گرافیک از رم سیستم . قدرت پردازنده و پردازنده گرافیکی
بازی های به دلیل تعدد بالا فایل ها بهتره روی هارد سریع یا در مورد خیلی از بازی های جدید روی SSD بهتره نصب شوند .

Alim13m
14-03-22, 11:38
سلام
اگه مشکل از اینه که میگید باشه ، با محدود یا غیر فعال کردن pagefile باید درست بشه .
فرضا pagefile را به یک‌یا دو گیگ محدود کنید و یا غیر فعال کنید (دقت کنید اگه اینطور که میگید باشه ، این کار ممکنه باعث کرش شدن بازی بشه) .

موارد دیگه مثل قدرت و حافظه و دمای ی کارت گرافیک و تعداد هسته ها و عملکرد و دمای cpu و اینها هم باید چک بشه .

نرم افزارها و درایورها (مخصوصا درایور کارت گرافیک) را به آخرین نسخه به روزرسانی کنید .

پیج فایل رو غیر فعال کردم و بازی کرش کرد ولی هنوز رم پر نمیشه و 1 گیگی خالی داره

پیج فایل رو غیر فعال کردم و بازی کرش کرد ولی هنوز رم پر نمیشه و 1 گیگی خالی داره

بازی rise of tomb raider در تنظیمات highe 35 اف پی اس میگیرم ولی برای راحت تر بازی کردن روی مدیوم بازی میکنم(داخل تمامی بازی هایی که قبل تست کردم همین اتفاق می افتد و کاری به تنظیمات گرافیکی هم ندارد چه روی بالاترین تنظیمات باشد چه روی کمترین تنظیمات این اتفاق می افتد).

سلام

بازی rise of tomb raider در تنظیمات highe 35 اف پی اس میگیرم ولی برای راحت تر بازی کردن روی مدیوم بازی میکنم(داخل تمامی بازی هایی که قبل تست کردم همین اتفاق می افتد و کاری به تنظیمات گرافیکی هم ندارد چه روی بالاترین تنظیمات باشد چه روی کمترین تنظیمات این اتفاق می افتد).

SajjadKhati
14-03-22, 13:47

سلامی مجدد
پس با این کار ، بهتر از قبل شده (قبلا که میگفتید تا 2.5 گیگ خالی هست) .
یکی از دلایل اش میتونه کمبود رم باشه . ولی ممکنه باز هم خیلی تاثیر گذار نباشه و فرضا بخاطر ضعیف بودن قطعات دیگه هم باشه .

به هر حال ، تنظیمات page file را پیشنهاد میکنم که به حالت پیش فرضِ اول اش برگردونید (حداقل اینکه غیر فعال نکنید و محدود اش کنید . فرضا به 5 گیگ محدود کنید) .

==============

قضیه ی هارد هم اگه تا جایی که رم کم نیاد ، تاثیر خاصی نداره (اینقدر کمه که به چشم نمیاد) .
اگه هم کم بیاد که به همون نسبتی که مقدارش کم بیاد ،در اون لحظه ، لگ ها ، بیشتر و بیشتر میشن .

این بازی ، بازیِ حداقل نیمه سنگین به بالا هست اما به رم خیلی زیاد چندان وابسته نیست .
تنظیمات گرافیکی ، در بعضی از موارد ممکنه خیلی به رم وابسته نباشه (بیشتر از همه به حافظه ی گرافیکی و مخصوصا قدرت گرافیک و گاها هم اندکی به cpu و رم وابسته میشن) .

به هر حال این بازی در تنظیمات medium ، به حداقل 8 گیگ رم ، پردازنده ی 4 هسته ای (با 8 هسته ی منطقی پیشنهاد میشه) (با فرکانس بالاتر ، فرضا بالاتر از 3 گیگاهرتز چون معمولا فرکانس لپتاپ ها مخصوصا در زمانی که از باتری استفاده میکنه ، پایین هست) و مخصوصا اینکه گرافیکی در حد gtx 1060 با 6 گیگ حافظه ی گرافیکی نیاز داره (اینها حداقل ها برای این تنظیمات بودن) .
نمیدونم لپتاپ شما چه قطعاتی داره .

در کل این بازی ، در بدترین حالتش هم بیش از 12 گیگ رم نیاز نداره (همون 8 گیگ هم معمولا براش کافیه) . اولویت اش قدرت گرافیک و حافظه ی گرافیکی بالاست .

Nvidia GeForce GTX 1080 Ti Review > Benchmarks: Rise of the Tomb Raider, Titanfall 2 | TechSpot (Only the registered members can see the link)

و

Rise of the Tomb Raider: PC graphics performance benchmark review - DirectX 11: graphics card performance Full HD & WHQD (guru3d.com) (Only the registered members can see the link nchmark_review,7.html)

و

Rise of The Tomb Raider PC Performance Analyzed - NVIDIA and AMD Cards Tested With Pure Hair and HBAO+ Settings (wccftech.com) (Only the registered members can see the link)