سلام
من از مانیتور دو چیز میخوام یک اینکه چندین صفحه رو همزمان نگاه کنم و دو اینکه چشمم اذیت نشه
ASUS VP28UQGL 28 inch 4K این مانیتور رو در نظر دارم بخرم چون رزولوشنش اجازه میده فضای بیشتری داشته باشم ولی از اینکه ارزون بود تعجب کردم و میخواستم نظر شمارو بدونم
ایا فقط بخاطر اینکه پنل TN داره ارزونه؟
مانیتور ایرانی پیشنهاد ندید الان دقیقا دو تا مانیتور و یک تی وی ایرانی دارم که فوق آشغال هستند
یک سامسونگ 22 اینچ هم دارم که بیش از 13 سال پیش خریدم ولی چون فول اچدی هست فضای زیاد ندارم و مسلما 27 فول اچدی هم بدردم نمیخوره
SajjadKhati
27-02-22, 12:06
سلام
اگه میخواین چشم را اذیت نکنه ، یکی از موارد اینه که refresh rate ئه خوبی داشته باشه (حداقل 75 هرتز یا بیشتر باشه . اگه 120 هرتز باشه که خیلی خوبه) .
دوم اینکه از لحاظ کیفیت ساخت ، سری TUF ایسوز را میتونید در نظر بگیرید .
اون مانیتوری هم که گفتید ، مقدار refresh rate اش 60 هرتز هست که در طولانی مدت ، چشم را ممکنه اذیت کنه .
چون مانیتور بزرگ لازم دارید ، تا 10 تومن ، اینها به نظر مناسب شما میاد (ریزولیشن همه شون FHD هه) :
ASUS TUF Gaming VG279Q1R 27 Inch 144Hz 1ms FreeSync IPS Monitor قیمت 9.78 تومن
البته مانیتور ایسر با 1 تومن ارزونتر و حتی مشخصاتی اندکی بهتر از قبلی هست اما دقت کنید که هر ارزونی ای بی حکمت نیست و امکان داره که توی کیفیت ساخت قطعاتش تاثیر داشته باشه :
ASUS VZ279HE-W Eye Care 27 Inch Full HD Monitor با قیمت حدود 6.5 تومن .
XFXForce
27-02-22, 16:30
سلام
من از مانیتور دو چیز میخوام یک اینکه چندین صفحه رو همزمان نگاه کنم و دو اینکه چشمم اذیت نشه
ASUS VP28UQGL 28 inch 4K
این مانیتور رو در نظر دارم بخرم چون رزولوشنش اجازه میده فضای بیشتری داشته باشم ولی از اینکه ارزون بود تعجب کردم و میخواستم نظر شمارو بدونم
مانیتور ایرانی پیشنهاد ندید الان دقیقا دو تا مانیتور و یک تی وی ایرانی دارم که فوق آشغال هستند
یک سامسونگ 22 اینچ هم دارم که بیش از 13 سال پیش خریدم ولی چون فول اچدی هست فضای زیاد ندارم و مسلما 27 فول اچدی هم بدردم نمیخوره
به نظر من اگر برای گیمینگ نمیخواید و هدف رزلوشن بالا و تقسیم صفحه هست.
و کاربری برای فیلم یا کارهای روزمره هست مانیتوری که نوشتید بهترین گزینه موجود هست.
قیمتش هم به دلیل TN بودن و 60 هرتز بودن هست نه اینکه بی کیفیت باشه.
فقط مسله اینجاست که توی 27-28 اینچ رزولوشن فول اچ دی کاملا مناسب هست یا نهایتا 2K
نظر شخصی من هست البته.(به جز موارد خاص که 4K بودن رو نیاز دارند)
برای 4K بهتره سراغ مدل های 32-34 اینچ برید.
برای چن صفحه همزمان هم بهترین گزینه استفاده از چند مانیتوره، مثلا 3 تا 24 یا 27 اینچ کنار هم
یا مانیتوری مثل اودیسه G9 سامسونگ 49 اینچ که در عمل دو تا 27 اینچ چسبیده به هم هست از نظر اندازه ای و قابلیت تقسیم بندی صفحه رو هم داره.
اما قیمتش خیلی بالاست.
و با قیمت خیلی کمتر میشه 3 تا 24 اینچ گرفت.
مانیتور ایسری که دوستمون معرفی کردن خیلی مانیتور خوبیه اما خب فول اچ دی هستن.
مانیتور خیلی خوب 2K سامسونگ 27 اینچ اودیسه G5 هست 11 تومن
و عالی هم مدل G7ش که 2K 240hz HDR 600 10 BIT G-SYNC با قیمت 19 تومن.
مدل 32 اینچ با قیمت 13 تومن هم هست.
lii
08-04-22, 19:23
و کاربری برای فیلم یا کارهای روزمره هست مانیتوری که نوشتید بهترین گزینه موجود هست.
فقط مسله اینجاست که توی 27-28 اینچ رزولوشن فول اچ دی کاملا مناسب هست یا نهایتا 2K
برای چن صفحه همزمان هم بهترین گزینه استفاده از چند مانیتوره، مثلا 3 تا 24 یا 27 اینچ کنار هم
یا مانیتوری مثل اودیسه G9 سامسونگ 49 اینچ که در عمل دو تا 27 اینچ چسبیده به هم هست از نظر اندازه ای و قابلیت تقسیم بندی صفحه رو هم داره.
اما قیمتش خیلی بالاست.
مدل 32 اینچ با قیمت 13 تومن هم هست.
سلام غذر میخوام مدل دقیق 27 و 32 رو لطف میکنید؟
27 فکر کنم میشه این: LC27G55TQ
پس در این حدود قیمت فقط این دو گزینه رو دارم G5 32 G5 27
XFXForce
09-04-22, 00:48
اما قیمتش خیلی بالاست.
مدل 32 اینچ با قیمت 23 تومن هم هست. (افزایش قیمت به 25 تومن)
G7 32" : LC32G75TQSN
G7 27" : LC27G75TQSN
G5 34" : LC34G55TWW
G5 32" : C32G55TQWU
G5 27" : C27G55TQWU
- - - Updated - - -
سلام غذر میخوام مدل دقیق 27 و 32 رو لطف میکنید؟
27 فکر کنم میشه این: LC27G55TQ
پس در این حدود قیمت فقط این دو گزینه رو دارم G5 32 G5 27
lii
09-04-22, 09:10
- - - Updated - - -
Only the registered members can see the linkمانیتور-مخصوص-بازی-سامسونگ-مدل-lc27g55tq-w-سایز-27-اینچ/
Only the registered members can see the linkمانیتور-مخصوص-بازی-سامسونگ-مدل-lc32g55tq-w-سایز32-اینچ/
همین میشه؟
XFXForce
09-04-22, 21:14
این مدل g5 هست که دیگه 240 هرتز نیست و hdr600 اینا هم نداره
10 بیتی هست اما شدت روشناییش 250 نیت هست (در برابر 600 مدل g7)
در کل مانیتور خوبیه اما g7 از هر نظر یه سر و گردن بالاتره
lii
06-09-22, 17:55
سلام میخواستم بدونم بین این دو مانیتور کدوم بهتره
27 اینچ اودیسه G5
ام اس آی مدل Optix G27CQ4 سایز 27 اینچ
XFXForce
06-09-22, 19:20
سلام میخواستم بدونم بین این دو مانیتور کدوم بهتره
27 اینچ اودیسه G5
ام اس آی مدل Optix G27CQ4 سایز 27 اینچ
اودیسه g5 خودش 3 مدل داره، هم 2k داره 144 هرتزی، 165 هرتزی هم fhd دار 240 هرتزی
هم منحنی داره هم فلت، هم 8 بیتی داره هم 10 بیتی. میزان روشناییشونم از 250 تا 350 متغیره.
هم IPS داره هم VA
اما فک کنم منظور شما نمونه منحنی 2k و 144 هرتزی هست با فری سینک پریمیوم که HDR10 هم ساپورت میکنه و پنل VA هست.
این مدل خیلی شبیه MSI هست از هر نظر. البته ام اس آی رفرش ریت کمی بالاتر داره یعنی 165 هرتز.
فری سینک معمولی ساپورت میکنه. hdr هم نداره.
اما بیشترین تفاوتی که به چشم میاد میزان منحنی بودنشون هست.
سامسونگ منحنی هاش به معنی واقعی منحنی هستن و انحناشون زیاده، اما برند های دیگه کمی انحنا دارن.
باید دقت کنید که کدوم با سلیقه تون بیشتر جوره.
نمونه سامسونگ 1000R هست و انحنای بیشتری داره اندازه انحنای چشم.
اما msi 1500R هست و کمتر انحنا داره. خیلی مدلای دیگه حتی 1800R هستن که دیگه میزان انحناشون خیلی کمه.
کاملا هم سلیقه ای هست. البته به کاربری هم ربط داره.
برای گیمینگ مخصوصا گیم هایی مثل فورزا و جی تی ای انحنای سامسونگ بی نظیره.
همنین va بودنش کنتراست عالی به همراه داره.
اما برای تولید محتوا، ادیت و غیره کلا سراغ منحنی اصلا نرید.
و پنل هم IPS بگیرید. و هرتز بالا مثل 144 هم نیازی نمیشه و یک 75 هرتز با پنل IPS و دقت رنگ بالا و ترجیحا ساپورت HDR برای این جور کارا بسیار مناسب تر هست.
در عوض برای گیمینگ خب مانیتور های سامسونگ و ام اس آی که گفتید بهتر هستن.
بین اون دو تا به نظرم الویتتون به میزان انحنا باشه چون باقی مشخصاتشون خیلی نزدیک به هم هست.
به شخصه سامسونگ رو انتخاب میکنم و با مدل های مختلفشم کار کردم، از G3 تا G9
G7 حرف نداره اما خب قیمتش بالاست ولی همه چی تمومه
G8 هم که تازه معرفی شده عالیه ولی قیمتش خیلی بالاست ولی میشه گفت بهترین مانیتور دنیا در حال حاضره از نظر امکانات و کیفیت.
ال جی و کورسیر هم دو مانیتور تاشو معرفی کردن که قابلیت تبدیل از فلت به خمیده و برعکس رو دارن که خیلی جالبه، البته قیمتشون فضایی هست و سایزشون هم بزرگه یعنی 42 و 45 اینچ
و مشخصا اندازه سامسونگ ها هم نمیشه خمیده شون کرد. ولی امیدواریم در آینده مانیتور های سایزای دیگه با قیمت مناسب تر هم بیان که این قابلیت ها رو داشته باشن که با یک مانیتور بشه مزایای منحنی و فلت رو یک جا داشت.
Speed Racer
06-09-22, 23:34
سلام
ASUS VP28UQGL 28 inch 4K
این مانیتور رو در نظر دارم بخرم چون رزولوشنش اجازه میده فضای بیشتری داشته باشم ولی از اینکه ارزون بود تعجب کردم و میخواستم نظر شمارو بدونم
سلام
شما دو تا راه داری یا اینکه دو تا مانیتور 24 بخری که حتی زیر 10 تومن هم در میاد یا اینکه به بودجت اضافه کنی و این مانیتور 27 اینچ 2K رو بخری
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A: 11500000
برای اینکه چشمت هم در کار طولانی مدت درد نگیره نیازی نیست هرتز مانیتور خیلی بالا باشه همین که 60 هرتز باشه هم کافیه ولی باید ویژگی کم کردن نور ابی رو داشته باشه Low Blue Light و همچنین ویژگی Flicker-free که صفحه نمایش، سوسو نزنه که این دو قابلیت رو مانیتور ایسوسی که نوشتم داره
یکی دیگه هم کم کردن روشنایی صفحه نمایشه (Brightness )
من میخواستم Optix G27CQ4 بخرم چون دیجیکالا موجود داشت ولی به نظر میاد گزینه های بهتری وجود داره
با توجه به توضیجات شما فکر میکنم یکی از این دو مورد رو باید بخرم:
27 اینچ اودیسه G5 لطفا لینک خرید بهترین مدلی که با 11 تومن میشه خرید رو بدید XFXForce
و انتخاب دوم میشه ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
گزینه دوم کمی قیمتش بالاتره به نظرتون ارزش داره بیشتر هزینه کنم گزینه دوم رو بگیرم؟
و اینکه مواردی که در مورد چشم گفته شد ایا در مورد سامسونگ وجود نداره؟
من میخواستم Optix G27CQ4 بخرم چون دیجیکالا موجود داشت ولی به نظر میاد گزینه های بهتری وجود داره
27 اینچ اودیسه G5 لطفا لینک خرید بهترین مدلی که با 11 تومن میشه خرید رو بدید @XFXForce (Only the registered members can see the link)
گزینه دوم کمی قیمتش بالاتره به نظرتون ارزش داره بیشتر هزینه کنم گزینه دوم رو بگیرم؟
من فقط درباره سامسونگب گم که سامسونگ هم جزو برندهای برتر جهانه و مانیتورهاش از چند سال قبل این ویژگی های کم کردن نور ابی و Flicker-free رو داره. بنکیو هم داره. پس مشکلی از این بابت نداری. فقط سعی کن از برندهای معتبر مانیتور بخری مثل ال جی و سامسونگ. اگه برای گیم می خوای پنل VA با هرتز بالا و اگه برای ادیت عکس و دیدن فیلم می خوای IPS باشه ولی من خودم برای گیم باز IPS می گیرم.
27 اینچ اودیسه G5 لطفا لینک خرید بهترین مدلی که با 11 تومن میشه خرید رو بدید @XFXForce (Only the registered members can see the link)
دیجی کالا رو فراموش کنید.
هم قیمتاش پرته مخصوصا توی قطعات کامپیوتری
هم دیگه قابل اعتماد نیست، خیلیا گوشی به عنوان نو و آکبند ازش خریدن در حالیکه پکش باز شده بود، حتی برای بعضیا پیش اومده بود که نفر قبلی هنوز عکسایی که گرفته بود برای تست توش مونده بوده!
یا شما یه چیزی سفارش دادی کلا یه چیز دیگه فرستادن!
یا قطعه ای که میفرستن مشکل داره به این شکل که چون امکان پس فرستادن کالا (البته با شرایطی) رو داره تا چن روز، نفر اول میبینه خرابه پس میفرسته، همونو برای خریدار بعدی میفرستن (همینطور تا آخر)
در مورد مانیتور ها ببینید ایسوس و سامسونگ دو مانیتور کاملا متفاوت از هر نظر هستن.
اولا سامسونگه حدود 9 میلیونه، اما ایسوس 11.5 میلیون.
ایسوس IPS 170 هرتزی 10 بیتی هست با دقت رنگ بالاتر و زاویه دید بیشتر و فلته
سامسونگ VA 144 هرتزی 8 بیتی با کنتراست بالاتر و منحنی اونم با انحنای بالا
2.5 میلیونم اختلاف کمی نیست اما مشخصا برای اکثر کاربری ها ایسوسه مانیتور بهتری هست.
اما در مقابل سری استریکس همین سایز در مقایسه با سری اودیسه G7 سامسونگه هم چن میلیون ارزونتره هم از هر نظری یه سر و گردن بالاتر و بهتر
هم کنتراست هم شدت روشنایی، هم سرعت پاسخدهی، هم رفرش ریت، هم HDR
lii
11-09-22, 12:07
دیجی کالا رو فراموش کنید.
هم قیمتاش پرته مخصوصا توی قطعات کامپیوتری
هم دیگه قابل اعتماد نیست، خیلیا گوشی به عنوان نو و آکبند ازش خریدن در حالیکه پکش باز شده بود، حتی برای بعضیا پیش اومده بود که نفر قبلی هنوز عکسایی که گرفته بود برای تست توش مونده بوده!
یا شما یه چیزی سفارش دادی کلا یه چیز دیگه فرستادن!
یا قطعه ای که میفرستن مشکل داره به این شکل که چون امکان پس فرستادن کالا (البته با شرایطی) رو داره تا چن روز، نفر اول میبینه خرابه پس میفرسته، همونو برای خریدار بعدی میفرستن (همینطور تا آخر)
در مورد مانیتور ها ببینید ایسوس و سامسونگ دو مانیتور کاملا متفاوت از هر نظر هستن.
اولا سامسونگه حدود 9 میلیونه، اما ایسوس 11.5 میلیون.
ایسوس IPS 170 هرتزی 10 بیتی هست با دقت رنگ بالاتر و زاویه دید بیشتر و فلته
سامسونگ VA 144 هرتزی 8 بیتی با کنتراست بالاتر و منحنی اونم با انحنای بالا
2.5 میلیونم اختلاف کمی نیست اما مشخصا برای اکثر کاربری ها ایسوسه مانیتور بهتری هست.
اما در مقابل سری استریکس همین سایز در مقایسه با سری اودیسه G7 سامسونگه هم چن میلیون ارزونتره هم از هر نظری یه سر و گردن بالاتر و بهتر
هم کنتراست هم شدت روشنایی، هم سرعت پاسخدهی، هم رفرش ریت، هم HDR
بله در مورد دیجی کالا موافقم البته اکثر فروشگاهها چنین مشکلاتی دارند
بهرحال من وسوسه شدم و از پاساژ ایران بخاطر قیمت پایین optix g27 رو خریدم و با بقیه پول هم یک 22 اینچ هم سفارش دادم تا فضای کاربری بیشتر بشه!
فروشنده میگفت پنل سامسونگه و فرقی نداره با سامسونگ
گارانتیش شش ماه مونده ولی کاملا اکبند بود با برچسب اصلی
قیمت هم بخاطر گارانتی پایین هشت تومن داد
همه چیز خوبه به جز یک مسئله که نمیدونم مشکله یا نه!
مثلا در برخی ویدئوهای انلاین بعضی رنگ ها در حاشیه پرک پرک دارند نورشون کم و زیاد میشه
همون ویدئو رو که دانلود میکنم و با پلیر نگاه میکنم مشکلی نداره!
یا مثلا عکس در تلگرام دسکتاپ که نگاه میکنم دور عکس (همون محیط خالی و تاریک رو میگم) حالت لرزش و کم و زیاد شدن نور داره
توی بازی و فیلم و غیره مشکلی نیست
توی Eizo Monitor Test هم تست کردم مشکلی نبود