ورود

مشاهده نسخه کامل : بلو اسکرین و ارور 0xc000012f

M3RS4D 50062
15-02-22, 18:27
سلام، داشتم با کامپیوتر کار میکردم که فتوشاپ باز بود و store ویندوز رو هم باز کردم که بزنم اگر آپدیتی داره، انجام بده

که به محض باز کردن store یهو بلو اسکرین داد، ری استارت که شد درایو C رو اسکن کرد (درایو C که ویندوز روش هست ssd هستش)

وقتی اومد بالا ارور رو داد(rtutils.dll) و هر برنامه ای که باز میکنم این ارور رو میده

Only the registered members can see the link(738)_dz5j_thumb.png (Only the registered members can see the link(738)_dz5j.png)
Only the registered members can see the link(740)_s4xs_thumb.png (Only the registered members can see the link(740)_s4xs.png)

یخورده گشتم و به این رسیدم که باید visual c++ redistributable رو پاک کنم و دوباره بریزم، این کارو کردم ولی هنوز درست نشده
به محض باز کردن ارور netutils.dll رو دارم، وحتی taskbar هم ایکون هامو نشون نمیده، تا منوی استارت رو میزنم چند ثانیه بعدش بسته میشه
حتی کلیک راست که میکنم دیگه مثل ویندوز 11 نیست و شده مثل ویندوز 10

AMD>INTEL
15-02-22, 21:11
سلام، داشتم با کامپیوتر کار میکردم که فتوشاپ باز بود و store ویندوز رو هم باز کردم که بزنم اگر آپدیتی داره، انجام بده

که به محض باز کردن store یهو بلو اسکرین داد، ری استارت که شد درایو C رو اسکن کرد (درایو C که ویندوز روش هست ssd هستش)

وقتی اومد بالا ارور رو داد(rtutils.dll) و هر برنامه ای که باز میکنم این ارور رو میده

Only the registered members can see the link(738)_dz5j_thumb.png (Only the registered members can see the link(738)_dz5j.png)
Only the registered members can see the link(740)_s4xs_thumb.png (Only the registered members can see the link(740)_s4xs.png)

یخورده گشتم و به این رسیدم که باید visual c++ redistributable رو پاک کنم و دوباره بریزم، این کارو کردم ولی هنوز درست نشده
به محض باز کردن ارور netutils.dll رو دارم، وحتی taskbar هم ایکون هامو نشون نمیده، تا منوی استارت رو میزنم چند ثانیه بعدش بسته میشه
حتی کلیک راست که میکنم دیگه مثل ویندوز 11 نیست و شده مثل ویندوز 10

سلام حتما به صورت ادمین یکبار در CMD دستور زیر را بزنید
sfc /scannow

M3RS4D 50062
15-02-22, 23:08
سلام حتما به صورت ادمین یکبار در CMD دستور زیر را بزنید
sfc /scannow
دستور sfc هم زدم که فایل های پوشه system32 رو repair کنه و بعدشم ریاستارت خواست که بعدش بازم همین حالته ...

SajjadKhati
16-02-22, 11:19
سلام
در نرم افزار blue screen viewer چک کنین ببینین اروری لیست میشه؟
اگه آره ، عکس ارورش را بذارید .

M3RS4D 50062
16-02-22, 13:01
سلام
در نرم افزار blue screen viewer چک کنین ببینین اروری لیست میشه؟
اگه آره ، عکس ارورش را بذارید .

سلام سجاد جان، خوبی؟
چقدر خوبه بعد چند سال هنوز هستی!

آقا دیگه سیستم نیومد بالا
یا خواستم فایل هام رو با active boot disk suite بردارم که اصلا هارد رو نمیشناخت، یا اگر هم میاورد فایلی داخلش نبود ولی حجم داشت

کابل های ساتا رو جابجا کردم
فعلا شناخت، خداروشکر فایلها هم سرجاشه
فعلا فایل هارو برداشتم
دارم ویندوز میریزم مجدد

کارام از دیروز مونده، نمیشد منتظر بمونم تا عیب یابی بشه

نظرم اینکه مشکل سخت افزاریه، باید بدم پل شمالی و جنوبی و خازن و ... همرو چک کنن
و کابل ساتا جنس خوب بگیرم