سلام دوستان . بنده یک نرم افزاری رو دنبالش میگردم اسمش رو نمیدونم . کارش اینه که وقتی داری از خودت فیلم میگیری مثل گوشی s10 با شخصیت های انیمه ای تو رو نشون میده و ازت فیلم میگیره . میخواستم بدونم همچین نرم افزاری سراغ دارید . واقعیتش پول خرید s10 رو هم ندارم برای همین دنبال این نرم افزار میگردم ممنون میشم راهنمایی کنید . میخوام در همون حد به جزئیات اهمیت بده و مو به مو کارهایی که میکنم رو انجام بده . مرسی
ممنونم دوست عزیز ولی منظورم این برنامه ها نیست . اکه امکان داره این ویدیو رو در یوتیوب ببینید منظورم همچین برنامه ای هست . باز مممنون :great:
Only the registered members can see the link
parham1383
09-02-22, 16:01
کسی اطلاعی نداره؟؟؟
SajjadKhati
09-02-22, 19:18
ممنونم دوست عزیز ولی منظورم این برنامه ها نیست . اکه امکان داره این ویدیو رو در یوتیوب ببینید منظورم همچین برنامه ای هست . باز مممنون :great:
سلام
نمیتونم ببینم . قند شکنم جواب نمیده .
- - - Updated - - -
سلام
نمیتونم ببینم . قند شکنم جواب نمیده .
vexel
10-02-22, 23:03
سلام
ویدیوی زیر رو بررسی کنین.
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو (Only the registered members can see the link)
SajjadKhati
10-02-22, 23:31
سلامی مجدد
اگه توی اندروید منظورتونه ، نمیدونم .
اما در نرم افزارهای تحت ویندوز ، با Adobe Character Animator میشه (که در پست قبلی اشتباها Adobe Animate گفته بودم) .
What is Facial Animation Software & How to Get Started With It | GraphicMama Blog (Only the registered members can see the link)
فکر کنم کار کمپوزیت را هم توی همون نرم افزار انجام بده ولی کمپوزیت حرفه ای تر را هم با نرم افزار افترافکت میشه انجام داد .
بقیه ی لیست نرم افزارهای در این حوزه هم در لینک بالا هست . مثل نرم افزار Cartoon Animator 4 و ... .
parham1383
11-02-22, 11:45
ممنونم . حتما نگاه و امتحانشون میکنم مرسی :give_rose: