PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم گیمینگ

reza4018
02-02-22, 15:03
سلام

بنده قصد خرید سیستم گیمینگ با بودجه بین 100 تا 120 میلیون رو دارم و کارت گرافیک ترجیحا nvidia باشه (فقط کیس تنها)
تعدادی از بازی‌هایی که مد نظرمه:
Battlefield 2042
Warzone
Apex Legends
Far Cry 6
Dying Light 2
Cyberpunk 2077
من بیشتر اهل بازی‌های آنلاینم و کیفیت و فریم ریت بازی واسم مهمه.
میخواستم بدونم شما دوستان چه قطعاتی رو پیشنهاد می‌کنید؟

SajjadKhati
03-02-22, 17:42
سلام
اگه بیش از 1080p بازی نمیکنین و اگه Ray Trace هم غیر فعال هست ، یه پردازنده ی 6 هسته ای مثل 12400F کافیه .
هر چند پردازنده ی 12600K ، حداقل فریم را در بازی Cyberpunk 2077 بصورت نسبی (و همچنین اندکی در بازی های دیگه) افزایش میده و اگه مشکل بودجه ندارین ، این پردازنده ، پیشنهاد میشه .

اگه بیش از 1080p (مخصوصا 4K) بازی میکنین که این پردازنده ها بسیار زیادن و پردازنده ی بسیار پایین تر مثل 10400 یا حتی 10100 هم کاملا کفایت میکنه .
در لیست بازی هاتون ، بازی استراتژیک نبود . این نوع بازی ها ، به پردازنده ی قوی تری نیاز دارن (بنابراین نیازی ندارین) .

---------

رم 16 گیگ تهیه کنید .
مادربرد هم لازم به چیپست سری Z نیست .
مادربرد سری گیمینگ از چیپست های رده ی پایین تر هم کاملا کفایت میکنه .

----------

دقت کنید که مانیتور و Refresh Rate اش خیلی مهم هست . اگه Refresh Rate ئه مانیتور ، کمتر از فریم ریت تون باشه ، معمولا مشکل لگ را حس میکنید . پس دقت کنید بازی را در تنظیماتی انجام بدین که فریم ریت اش کمتر از Refresh Rate ئه مانیتور باشه یا اینکه مانیتوری با Refresh Rate ئه بالاتر از فریم ریتِ بازی تهیه کنید .

مانیتور با Refresh Rate ئه حداقل 120 یا 144 هرتز یا بالاتر پیشنهاد میشه .

----------

بقیه ی بودجه تون را بذارید برای کارت گرافیک .
کارت گرافیکی حداقل با 8gb vram تهیه کنید . اگه در 4k بازی میکنید ، 10gb vram یا بیشتر را پیشنهاد میکنم (مخصوصا برای بازی Cyberpunk 2077) .

XFXForce
03-02-22, 21:43
12600k
ASUS Z690 TUF PRO D4 WIFI
CORASIR VENGEANCE PRO 3600 32GB DUAL
WD 1TB SN850 M.2 (MAIN DRIVE)
WD 8TB BLACK (FOR GAMES & STORAGE)
MSI RTX 3080 GAMING X OR XFX RX6900XT MERC
CORSAIR RM1000 OR GREEN GP1050OC
SILVERSTON PF360

reza4018
03-02-22, 22:59
سلام
اگه بیش از 1080p بازی نمیکنین و اگه Ray Trace هم غیر فعال هست ، یه پردازنده ی 6 هسته ای مثل 12400F کافیه .
هر چند پردازنده ی 12600K ، حداقل فریم را در بازی Cyberpunk 2077 بصورت نسبی (و همچنین اندکی در بازی های دیگه) افزایش میده و اگه مشکل بودجه ندارین ، این پردازنده ، پیشنهاد میشه .

اگه بیش از 1080p (مخصوصا 4K) بازی میکنین که این پردازنده ها بسیار زیادن و پردازنده ی بسیار پایین تر مثل 10400 یا حتی 10100 هم کاملا کفایت میکنه .
در لیست بازی هاتون ، بازی استراتژیک نبود . این نوع بازی ها ، به پردازنده ی قوی تری نیاز دارن (بنابراین نیازی ندارین) .

---------

رم 16 گیگ تهیه کنید .
مادربرد هم لازم به چیپست سری Z نیست .
مادربرد سری گیمینگ از چیپست های رده ی پایین تر هم کاملا کفایت میکنه .

----------

دقت کنید که مانیتور و Refresh Rate اش خیلی مهم هست . اگه Refresh Rate ئه مانیتور ، کمتر از فریم ریت تون باشه ، معمولا مشکل لگ را حس میکنید . پس دقت کنید بازی را در تنظیماتی انجام بدین که فریم ریت اش کمتر از Refresh Rate ئه مانیتور باشه یا اینکه مانیتوری با Refresh Rate ئه بالاتر از فریم ریتِ بازی تهیه کنید .

مانیتور با Refresh Rate ئه حداقل 120 یا 144 هرتز یا بالاتر پیشنهاد میشه .

----------

بقیه ی بودجه تون را بذارید برای کارت گرافیک .
کارت گرافیکی حداقل با 8gb vram تهیه کنید . اگه در 4k بازی میکنید ، 10gb vram یا بیشتر را پیشنهاد میکنم (مخصوصا برای بازی Cyberpunk 2077) .

خیلی ممنونم از توضیحات کامل تون.

- - - Updated - - -

12600k
ASUS Z690 TUF PRO D4 WIFI
CORASIR VENGEANCE PRO 3600 32GB DUAL
WD 1TB SN850 M.2 (MAIN DRIVE)
WD 8TB BLACK (FOR GAMES & STORAGE)
MSI RTX 3080 GAMING X OR XFX RX6900XT MERC
CORSAIR RM1000 OR GREEN GP1050OC
SILVERSTON PF360

ممنونم از پیشنهادتون

کارت گرافیک‌ها تقریبا هم قیمتن و طبق بررسی کلی که کردم به نظر میاد قدرت کارت گرافیک XFX RX6900XT MERC از MSI RTX 3080 GAMING X بیشتره و خب من هدف اصلیم از خرید این سیستم برای بازیه و کارهای محاسباتی مدنظرم نیست. با این تفاسیر برای بازی کدوم کارت گرافیک بین این دو مورد رو پیشنهاد می‌کنید؟

XFXForce
03-02-22, 23:47
کارت XFX حداقل 5 میلیون ارزون تر هست، کارت ROG STRIX LC RX6900XT T16G GAMING هم کارت خوبیه و هم قیمت 3080 هست. خنک کننده هیبریدی هست هم هوا خنک هم مایع.
از نظر قدرت بستگی داره اما تو اکثر گیم ها بله کارت 6900 قویتر هست.
از سمت دیگه کارت جیفورس قابلیت هایی مثل DLSS داره، توی RAY TRACING قویتر هست. درایور انویدیا بهینه تر هست.
در عوض کارت AMD حافظه 16 گیگی داره (در مقابل 10 گیگ 3080)
یا با بودجه بیشتر میتونید مدل 3080 TI رو هم بگیرید.
اگر بودجه رو دقیق بگید میشه راهنمایی بهتری کرد.
بستگی به کیسی که میگیرید هم داره، برای مثال خنک کننده ای که نوشتم 360 هست و بهتره کیس فول تاور بگیرید که 360 رو سقفش نصب شه،
گرافیک اگر ایسوس رو بگیرید یه رادیات 240 هم اون داره، تو همه کیسا جا نمیشن.

کیس خوب ASUS ROG Strix Helios هست که بسیار جادار هم هست اما قیمتش خیلی بالاست. (بالای 10 میلیون)
یا کیسCorsair iCUE 7000X بسیار عالیه مخصوصا برای نصب دو رادیات اما گرونه.

LIAN LI PC-O11-Dynamic هم کیس خوبیه ، نسبت به ایسوس ارزون تره اما مید تاور هست و بازم کیس گرونی حساب میشه.
Corsair iCUE 4000X RGB هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش خیلی بالا نیست. اما برای مثال اون کولر که بالا نوشتم رو سقفش جا نمیشه و باید جلو نصب کرد که من شخصا نصب رادیات تو جلوی کیس رو پیشنهاد نمیکنم.
و باید مدل 280 یا 240 برای سقف تهیه کرد.
اگر کیس خاصی خودتون پسندید مدلش رو بگید که چک بشه.

با بودحه بیشتر میشه پردازنده I7 گرفت یا قطعه دیگه ای رو بالاتر برد.
همچنین اسمبل همچین سیستمی مخصوصا دوال رادیات رو به افراد متخصص بدید حتما نه کسانی که تو بازار هستن و اسمبل میکنن (چون غالبشون بسیار بی دقت سر و تهش رو هم میارن و دوستان زیادی هستن که میان و میگن سیستمشون بد اسمبل شده بوده و مشکل پیدا کردن) برای مثال اگر همه قطعات رو از یک جا تهیه کنید خودشون با قیمت بسیار پایین یا حتی رایگان میگن اسمبل هم میکنیم چون سودشون رو روی قطعات گرفتن، اما عملا فقط سر هم بندی میکنن.

همچنین همچین سیستمی نیاز به مانیتور گیمینگ خیلی خوب هم داره. که سرعت پاسخگویی پایین مثل 1 MS و رفرش ریت بالا (حداقل 144 تو 2K) یا 240 برا FHD ، و حداقل HDR400 و GSYNC یا FREE SYNC PREMIUM داشته باشه تا بتونید از نهایت قابلیت سیستم استفاده کنید.
برای مثال مانیتور سامسونگ ODYSSEY G7 27" خیلی خوبه
2K - 240HZ - HDR600 - 10 BIT - 1ms - GSYINC
اگر مانیتور خیلی خوب ندارید بهتره یک بخش از هزینه رو برای اون اختصاص بدید.

نکته ی بعدی اینکه چقدر ظاهر براتون اهمیت داره و نورپردازی ARGB بودن ؟

reza4018
04-02-22, 00:48
کارت XFX حداقل 5 میلیون ارزون تر هست، کارت ROG STRIX LC RX6900XT T16G GAMING هم کارت خوبیه و هم قیمت 3080 هست. خنک کننده هیبریدی هست هم هوا خنک هم مایع.
از نظر قدرت بستگی داره اما تو اکثر گیم ها بله کارت 6900 قویتر هست.
از سمت دیگه کارت جیفورس قابلیت هایی مثل DLSS داره، توی RAY TRACING قویتر هست. درایور انویدیا بهینه تر هست.
در عوض کارت AMD حافظه 16 گیگی داره (در مقابل 10 گیگ 3080)
یا با بودجه بیشتر میتونید مدل 3080 TI رو هم بگیرید.
اگر بودجه رو دقیق بگید میشه راهنمایی بهتری کرد.
بستگی به کیسی که میگیرید هم داره، برای مثال خنک کننده ای که نوشتم 360 هست و بهتره کیس فول تاور بگیرید که 360 رو سقفش نصب شه،
گرافیک اگر ایسوس رو بگیرید یه رادیات 240 هم اون داره، تو همه کیسا جا نمیشن.

کیس خوب ASUS ROG Strix Helios هست که بسیار جادار هم هست اما قیمتش خیلی بالاست. (بالای 10 میلیون)
یا کیسCorsair iCUE 7000X بسیار عالیه مخصوصا برای نصب دو رادیات اما گرونه.

LIAN LI PC-O11-Dynamic هم کیس خوبیه ، نسبت به ایسوس ارزون تره اما مید تاور هست و بازم کیس گرونی حساب میشه.
Corsair iCUE 4000X RGB هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش خیلی بالا نیست. اما برای مثال اون کولر که بالا نوشتم رو سقفش جا نمیشه و باید جلو نصب کرد که من شخصا نصب رادیات تو جلوی کیس رو پیشنهاد نمیکنم.
و باید مدل 280 یا 240 برای سقف تهیه کرد.
اگر کیس خاصی خودتون پسندید مدلش رو بگید که چک بشه.

با بودحه بیشتر میشه پردازنده I7 گرفت یا قطعه دیگه ای رو بالاتر برد.
همچنین اسمبل همچین سیستمی مخصوصا دوال رادیات رو به افراد متخصص بدید حتما نه کسانی که تو بازار هستن و اسمبل میکنن (چون غالبشون بسیار بی دقت سر و تهش رو هم میارن و دوستان زیادی هستن که میان و میگن سیستمشون بد اسمبل شده بوده و مشکل پیدا کردن) برای مثال اگر همه قطعات رو از یک جا تهیه کنید خودشون با قیمت بسیار پایین یا حتی رایگان میگن اسمبل هم میکنیم چون سودشون رو روی قطعات گرفتن، اما عملا فقط سر هم بندی میکنن.

همچنین همچین سیستمی نیاز به مانیتور گیمینگ خیلی خوب هم داره. که سرعت پاسخگویی پایین مثل 1 MS و رفرش ریت بالا (حداقل 144 تو 2K) یا 240 برا FHD ، و حداقل HDR400 و GSYNC یا FREE SYNC PREMIUM داشته باشه تا بتونید از نهایت قابلیت سیستم استفاده کنید.
برای مثال مانیتور سامسونگ ODYSSEY G7 27" خیلی خوبه
2K - 240HZ - HDR600 - 10 BIT - 1ms - GSYINC
اگر مانیتور خیلی خوب ندارید بهتره یک بخش از هزینه رو برای اون اختصاص بدید.

نکته ی بعدی اینکه چقدر ظاهر براتون اهمیت داره و نورپردازی ARGB بودن ؟

ممنون از شما.
بودجه: ۱۰۰ میلیون، در صورت نیاز تا ۱۲۰ هم میتونم هزینه کنم.
با توجه توضیحات شما و قیمت و قدرت کارت گرافیک‌ها به نظرم انتخاب کارت amd مناسب‌تر باشه.

در رابطه با کارت ROG STRIX LC RX6900XT T16G GAMING، با توجه به اینکه کولر سی‌پی‌یو روی سقف نصب میشه، کولر کارت گرافیک کدوم قسمت کیس قرار میگیره؟

مانیتور در حال حاضر MSI Optix MAG274R رو دارم که البته در آینده ماینتور دیگه‌ای هم تهیه میکنم ولی در حال حاضر تمرکزم روی خرید قطعات سیستمه.

ظاهر خیلی برام مهم نیست و صرفا گردش هوا و ساختار مناسب مد نظرمه. سوالی که داشتم آیا کیس‌های گرین هم با توجه به اینکه قیمت مناسب‌تری داره، کیسی داره که مناسب برای کارت Rog باشه؟

XFXForce
04-02-22, 01:23
ممنون از شما.
بودجه: ۱۰۰ میلیون، در صورت نیاز تا ۱۲۰ هم میتونم هزینه کنم.
با توجه توضیحات شما و قیمت و قدرت کارت گرافیک‌ها به نظرم انتخاب کارت amd مناسب‌تر باشه.

در رابطه با کارت ROG STRIX LC RX6900XT T16G GAMING، با توجه به اینکه کولر سی‌پی‌یو روی سقف نصب میشه، کولر کارت گرافیک کدوم قسمت کیس قرار میگیره؟

مانیتور در حال حاضر MSI Optix MAG274R رو دارم که البته در آینده ماینتور دیگه‌ای هم تهیه میکنم ولی در حال حاضر تمرکزم روی خرید قطعات سیستمه.

ظاهر خیلی برام مهم نیست و صرفا گردش هوا و ساختار مناسب مد نظرمه. سوالی که داشتم آیا کیس‌های گرین هم با توجه به اینکه قیمت مناسب‌تری داره، کیسی داره که مناسب برای کارت Rog باشه؟

بسته به کیس فرق میکنه، اگر ظاهر براتون مهم نیست یا دمای پایین تر، کارت XFX رو پیشنهاد میدم مدل MERC 319 بسیار کارت با کیفیتی هست و تا 3 گیگاهرتز میتونه فرکانسش رو با همون خنک کننده بادی هاش برسونه.
البته کارت سافایر هم هست که اون هم هیبریدی اما 360 هست AIOش ولی قیمتش بالاست.

کیس های گرین خوب هستن اما تو رنج قیمت خودشون، از نظر تهویه کیس Z5 SURENA تهویه بهتری داره از بقیه.
مشکل گرین بحث فیر استاندارد بودن فن های نصب شده و هابشون هست،
که فقط فن های خودش به هابش میخوره (اونم نه همه مدل هاش) و اگه شما بخواید مثلا برای مدل Z5 4 تا فن اضافه ش رو هم نصب کنید (که پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید) نمیتونید به هاب وصلش کنید و باید براشون هاب جداگاننه بگیرید یا اینکه با کابل های اسپیلتر به هم وصل و بعذ به مادربرد مستقیم وصل کنید اما دیگه با ریموت گرین کار نمیکنن دیگه.
کولر مستر و ترمالتیک هم کیس هایی دارن تو رنج قیمت کورسیر ارزونه.

reza4018
04-02-22, 10:19
بسته به کیس فرق میکنه، اگر ظاهر براتون مهم نیست یا دمای پایین تر، کارت XFX رو پیشنهاد میدم مدل MERC 319 بسیار کارت با کیفیتی هست و تا 3 گیگاهرتز میتونه فرکانسش رو با همون خنک کننده بادی هاش برسونه.
البته کارت سافایر هم هست که اون هم هیبریدی اما 360 هست AIOش ولی قیمتش بالاست.

کیس های گرین خوب هستن اما تو رنج قیمت خودشون، از نظر تهویه کیس Z5 SURENA تهویه بهتری داره از بقیه.
مشکل گرین بحث فیر استاندارد بودن فن های نصب شده و هابشون هست،
که فقط فن های خودش به هابش میخوره (اونم نه همه مدل هاش) و اگه شما بخواید مثلا برای مدل Z5 4 تا فن اضافه ش رو هم نصب کنید (که پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید) نمیتونید به هاب وصلش کنید و باید براشون هاب جداگاننه بگیرید یا اینکه با کابل های اسپیلتر به هم وصل و بعذ به مادربرد مستقیم وصل کنید اما دیگه با ریموت گرین کار نمیکنن دیگه.
کولر مستر و ترمالتیک هم کیس هایی دارن تو رنج قیمت کورسیر ارزونه.

بله ظاهر برام مهم نیست و درصورتی که کارت XFX با کیسی که از نظر تهویه هوا مناسب باشه و برای استفاده نسبتا طولانی مدت در بازی دمای کارت زیاد نباشه، قطعا انتخابم همین کارت خواهد بود.

XFXForce
04-02-22, 20:03
بله ظاهر برام مهم نیست و درصورتی که کارت XFX با کیسی که از نظر تهویه هوا مناسب باشه و برای استفاده نسبتا طولانی مدت در بازی دمای کارت زیاد نباشه، قطعا انتخابم همین کارت خواهد بود.

دقت کنید که مدل MERC رو تهیه کنید که بهتر از مدل SWIFT هست

reza4018
05-02-22, 14:41
دقت کنید که مدل MERC رو تهیه کنید که بهتر از مدل SWIFT هست

بله حتما. خیلی متشکرم.
با توجه به اینکه براکت 1700 کولر در بازار نیست و به جاش از براکت 1200 باید استفاده کرد آیا نیاز به تخصص و تجربه خاصی داره یا خیر؟ و اصلا اینکه از براکت 1200 استفاده کنیم همون کارایی مناسب رو خواهد داشت و مشکلی پیش نمیاد؟
آیا در بازار ایران کولری با همین کارایی که مناسب 1700 باشه موجود نیست؟

XFXForce
05-02-22, 14:58
مادربردهای ایسوس قابلیت نصب کولر 1200 رو هم دارن.
کولری هم که معرفی کردم جزو مدلهایی هست که نصبش از نظر میزان فشار و پوشش کامل سطح IHS مناسب هست.
Corsair هم کولرهاش خوب هستن اما قیمتشون بالا هست.

reza4018
08-02-22, 11:05
ببخشید میخواستم نظرتون رو راجع به کارت گرافیک ASUS TUF RX 6900 XT OC 16GB بدونم. آیا جای کارت XFX کارت Asus رو پیشنهاد می‌کنید؟
با توجه به اینکه کارت Asus حدود 10 تومن از کارت XFX گرون‌تره، آیا صرف نظر از برند، از لحاظ کیفیت و کارایی هر دو کارت در یک جایگاه قرار داره؟

reza4018
09-02-22, 12:27
خیلی ممنونم بابت راهنمایی که کردید. امروز سی پی یو و مادربورد رسید و ایشالا تا چند روز دیگه سایر قطعات هم میرسه.
کیس رو هم Asus Rog Strix Helios که فرمودید تهیه کردم.

24947

reza4018
11-02-22, 16:24
با توجه به اینکه متاسفانه پاور Corsair RM1000x رو در بازار نتونستم پیدا کنم، آیا پاور ROG STRIX 1000G رو پیشنهاد می‌کنید؟

XFXForce
11-02-22, 21:41
با توجه به اینکه متاسفانه پاور Corsair RM1000x رو در بازار نتونستم پیدا کنم، آیا پاور ROG STRIX 1000G رو پیشنهاد می‌کنید؟

مبارکتون باشه.
بله بسیار مناسبه.
Thermaltake Toughpower iRGB 1000W
ANTEC HCG1000 Extreme Gold
هم پیشنهاد میشه

XFXForce
11-02-22, 21:46
ببخشید میخواستم نظرتون رو راجع به کارت گرافیک ASUS TUF RX 6900 XT OC 16GB بدونم. آیا جای کارت XFX کارت Asus رو پیشنهاد می‌کنید؟
با توجه به اینکه کارت Asus حدود 10 تومن از کارت XFX گرون‌تره، آیا صرف نظر از برند، از لحاظ کیفیت و کارایی هر دو کارت در یک جایگاه قرار داره؟

سری تاف یک رده پایین تر از MERC هست
کارت همرده با MERC میشه STRIX تو ایسوس.
و اگر حتی هم قیمت هم باشن بین تاف و مرک قطعا MERC انتخاب بهتری هست. چه برسه به 10 میلیون اختلاف.
از نظر کیفیتی هم بسیار خوب و جزو برترین مدلهای تنها هوا خنک هست.
روی برندهایی مثل ایسوس تو ایران خیلی سود بیشتری میگیرن ، گرونیش به دلیل کیفیت بالاتر نیست بخاطرپول گارانتی وسود خیلی بیشتری هست که روش میگیرن.
توی لپ تاپ هم همینطوره، و لپ تاپ های ایسوس با سود خیلی بیشتر و گرونتر فروخته میشن در حالیکه مدل هم قیمت دلاریش و حتی با کیفیت بالاتر از برند ایسر رو میشه با قیمت ریالی پایین تر خرید.

reza4018
21-02-22, 11:56
امروز سیستمو اسمبل کردم و خیلی از زحمات آقا امیرحسین ممنونم هم برای راهنمایی در رابطه با انتخاب قطعات و کمک در تهیه قطعات و راهنمایی در خصوص تنظیمات سیستم

24988
24989
24990

XFXForce
21-02-22, 12:50
مبارکتون باشه