سلام دوستان من میخوام کارت گرافیک 6600 xt رو بگیرم
حالا سوالی که دارم اینه که فرق برند ها چیه که انقدر با هم تفاوت قیمت دارند؟
مثلا YESTON RX 6600 XT قیمتش 18ت ولی ایسوس DUAL-RX6600XT-O8G قیمتش 20ت ه
بنظرتون کدوم رو بگیرم اگر واقعا فرقی ندارند برم سمت ارزون تره که بقیه پول رو جاهای دیگه استفاده کنم که سیستم درستی ببندم.
تو فریم ریت چطور؟
AMD>INTEL
24-01-22, 08:14
سلام دوستان من میخوام کارت گرافیک 6600 xt رو بگیرم
حالا سوالی که دارم اینه که فرق برند ها چیه که انقدر با هم تفاوت قیمت دارند؟
مثلا YESTON RX 6600 XT قیمتش 18ت ولی ایسوس DUAL-RX6600XT-O8G قیمتش 20ت ه
بنظرتون کدوم رو بگیرم اگر واقعا فرقی ندارند برم سمت ارزون تره که بقیه پول رو جاهای دیگه استفاده کنم که سیستم درستی ببندم.
تو فریم ریت چطور؟
سلام
YETSON که اصلا فکرش رو هم نکنید یک برد چینی هست که قابل قیاس با تولیدکنندگان اصلی نیست .
فکر میکنم MSI RX6600XT MECH 2 هم تو بازار باشه .
XFXForce
24-01-22, 23:07
سمت برندهای متفرقه نرید کلا
پیشنهاد اول:
XFX Speedster MERC 308 AMD Radeon™ RX 6600 XT Black (دقت کنید این کارت قویترین نمونه ی موجود این مدل هست و بسیار با کیفیت و خنک با 3 فن هست، اما باید ببینید داخل کیستون جا میشه یا نه.
بعدی:
XFX Speedster SWFT 210 RX 6600 XT
MSI RX6600XT MECH 2
ASUS DUAL-RX6600XT-8G
به بحث با گارانتی یا بدون گارانتی بودن، اصلی یا شرکتی بودن گارانتی و مدت زمانش هم دقت کنید چون توی قیمت نهای دخیل هستند.
توی خرید گرافیک هم در حدی که باعث بشه کارت بی کیفیت و با عمر کم و متریال درجه دو بگیرید اصلا نباید صرفه جویی کرد.
اما توی برند های معتبر بعضا یک سری هست که تنها تفاوتش داشتن RGB یا تنوع و تعداد خروجی های تصویر یا همون نسخه اورکلاک شده (توسط کمپانی) هست که میتونید تو این قضیه صرفه جویی کنید.
هر چقدر هم خنک کننده کارت و کیفیت برد و پد های حرارتی و کلا سیستم کولینگ بهتر باشه میتونه توی فرکانس بالاتر به مدت بیشتر کار کنه در نتیجه فریم ریت بیشتری هم میده.
برای مثال کارت اول که پیشنهاد دادم خیلی کارت خوبیه.
papa22
24-01-22, 23:30
ممنون از دوستان بابت نظر
پس اول میرم سمت XFX Speedster SWFT 210 RX 6600 XT و بعدش گزینه هایی که گفته شد فقط چون بودجم محدوده اون اولیه قیمتش یجورایی بالاتره برای همین سمت گزینه های دیگه میرم