چطور میتونم صدای خروجی هدفون PC رو به ورودی میکروفن لپ تاپ منتقل کنم؟
با یک کابل Audio ،هدفون PC رو به ورودی میکروفن لپ تاپ متصل کردم اما لپ تاپ شناسایی نمیکنه
Mehrdad.A 88
21-01-22, 17:24
درود
حدس میزنم میخوای یک audio رو ضبط کنی که داره داخل ویندوز پخش میشه، درسته ؟
AMD>INTEL
22-01-22, 16:53
درود
حدس میزنم میخوای یک audio رو ضبط کنی که داره داخل ویندوز پخش میشه، درسته ؟
سلام
چون ورودی صوتی لپتاپ مشترکه . فکر میکنم تبدیل 1 به 2 باید بگیرید و سیمی که از pc میاد به قسمت میکروفون تبدیل متصل کنید .
Mehrdad.A 88
22-01-22, 17:20
اگر میخوان صدایی که داخل ویندوز پخش میشه رو ضبط کنن مثلا آهنگی داره از spotify پخش میشه رو میشه با stereo mix این کارو کرد
Pami
23-01-22, 20:17
درود بر شما
چطور میتونم صدای خروجی هدفون PC رو به ورودی میکروفن لپ تاپ منتقل کنم؟
با یک کابل Audio ،هدفون PC رو به ورودی میکروفن لپ تاپ متصل کردم اما لپ تاپ شناسایی نمیکنه
با فرض اینکه لپ تاپ شما تنها یک سوکت 3.5mm TRRS داره
خروجی PC شما کانال چپ و راست (مدل وسط) روی پین های متفاوتی از پین ورودی میکروفون لپ تاپ (عکس راست) هست
ادغام کردن دو کانال و تبدیل به ورودی میکروفون هم نیاز به مدار خاصی داره، اگه بخاطر ضبط صدا میخواین اینکارو بکنین نیازی به اینکار نیست روی همون PC میشه با نرم افزار ضبط کرد صدا رو
Only the registered members can see the link
Pami
23-01-22, 20:59
مدار مربوط به ادغام 2 کانال استریو به مونو
البته هر کسی یه مقاومت متفاوتی رو گفته، ولی اکثرا 1 کیلو اهم پیشنهاد شده
Cyberlife
30-01-22, 13:12
با فرض اینکه لپ تاپ شما تنها یک سوکت 3.5mm TRRS داره
خروجی PC شما کانال چپ و راست (مدل وسط) روی پین های متفاوتی از پین ورودی میکروفون لپ تاپ (عکس راست) هست
ادغام کردن دو کانال و تبدیل به ورودی میکروفون هم نیاز به مدار خاصی داره، اگه بخاطر ضبط صدا میخواین اینکارو بکنین نیازی به اینکار نیست روی همون PC میشه با نرم افزار ضبط کرد صدا رو
خیلی ممنون، یک آموزش دارم که لایسنس داره و 1 سال هم بیشتر اجازه استفاده نمیده و مبلغش هم بالا هست و نرم افزار هم نمیتونه تصویر رو ضبط کنه چون پلیر این آموزش همه نرم افزارها رو شناسایی میکنه و میبنده
یک کارت کپچر خریدم ولی خروجی HDMI کارت گرافیک صدا رو منتقل نمیکنه و از طرفی ضبط صدا امکان پذیره ولی نمیخوام دوباره کاری بشه بنابراین انتقال مستقیم صدا بهترین راه حل هستش
Pami
30-01-22, 13:18
خیلی ممنون، یک آموزش دارم که لایسنس داره و 1 سال هم بیشتر اجازه استفاده نمیده و مبلغش هم بالا هست و نرم افزار هم نمیتونه تصویر رو ضبط کنه چون پلیر این آموزش همه نرم افزارها رو شناسایی میکنه و میبنده
یک کارت کپچر خریدم ولی خروجی HDMI کارت گرافیک صدا رو منتقل نمیکنه و از طرفی ضبط صدا امکان پذیره ولی نمیخوام دوباره کاری بشه بنابراین انتقال مستقیم صدا بهترین راه حل هستش
همیشه برای هر مشکلی راه فرار هست!
شما میتونید خیلی ساده یک ویندوز مجازی توی VMWare بسازید و نرم افزار آموزشی تون رو داخل اون نصب کنید، بعدش از ویندوز اصلی تون وقتی اون ویندوز شبیه سازی شده در حالت فول اسکرین هست تصویر و صدا رو ضبط کنید :lol:
مطمئنم حتی بدون این کار هم باز با تمام سخت گیری های نرم افزاره، از داخل همون ویندوز هم شدنیه ولی با VMWare خیلی راحت بی دردسر انجام بدید
ضمنا خروجی HDMI گرافیک صدا رو منتقل میکنه، باید درایور گرافیک نصب باشه و از تنظیمات پنل صدا خروجی رو بندازید روی HDMI
مثلا تصویر زیر مربوط به گرافیک انویدیا خودمه که میتونه صدا رو بندازه روی HDMI
همیشه برای هر مشکلی راه فرار هست!
شما میتونید خیلی ساده یک ویندوز مجازی توی VMWare بسازید و نرم افزار آموزشی تون رو داخل اون نصب کنید، بعدش از ویندوز اصلی تون وقتی اون ویندوز شبیه سازی شده در حالت فول اسکرین هست تصویر و صدا رو ضبط کنید :lol:
مطمئنم حتی بدون این کار هم باز با تمام سخت گیری های نرم افزاره، از داخل همون ویندوز هم شدنیه ولی با VMWare خیلی راحت بی دردسر انجام بدید
ضمنا خروجی HDMI گرافیک صدا رو منتقل میکنه، باید درایور گرافیک نصب باشه و از تنظیمات پنل صدا خروجی رو بندازید روی HDMI
مثلا تصویر زیر مربوط به گرافیک انویدیا خودمه که میتونه صدا رو بندازه روی HDMI
بسیار عالی، خدا خیرت بده، عجب ایده نابی بود :1. (5)::11():
XFXForce
31-01-22, 12:00
با camtasia studio میتونید راحت صدای خروجی های متفاوت و همچنین صدای خود ویندوز رو ضبط کنید همچنین با تصویر،
امکان جدا سازی صدا و ادیت صدا و تصویر هم داره.