PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب هیت سینک بر روی SSD M2

dooste.man83
16-01-22, 16:28
با درود
روی SSD M2 می خوام یک هیت سینک تهیه کنم و نصب کنم ( خودش نداره ) چند سوال داشتم

1- آیا لیبل روی چیپ ست های SSD رو برای نصب هیت سینک باید اول جدا کنم ؟ باعث باطل شدن گارانتی میشه درسته ؟
2- چسبی که روی چیپ ست ها باقی میمونه با چی پاک کنم ؟ ( با الکل ایراد ندا​ره ؟ )
3- پد سیلیکون با کیفیت از کجا میتونم تهیه کنم و حدودا چه قیمتی برام در میاد ? ( فکر کنم باید دو لایه تهیه کنم برای زیر و روی SSD ).همچنین بهتره قطرش 1 میلیمتر باشه یا 2 میلیمتر؟
4- اگر بعدا بخوام هیت سینک رو جدا کنم این سیلیکون ها قابل جدا کردن هستن که بتونم SSD رو مثل روز اولش کنم ؟
ممنون از راهنماییتون

AMD>INTEL
17-01-22, 15:35
با درود
روی SSD M2 می خوام یک هیت سینک تهیه کنم و نصب کنم ( خودش نداره ) چند سوال داشتم

1- آیا لیبل روی چیپ ست های SSD رو برای نصب هیت سینک باید اول جدا کنم ؟ باعث باطل شدن گارانتی میشه درسته ؟
2- چسبی که روی چیپ ست ها باقی میمونه با چی پاک کنم ؟ ( با الکل ایراد ندا​ره ؟ )
3- پد سیلیکون با کیفیت از کجا میتونم تهیه کنم و حدودا چه قیمتی برام در میاد ? ( فکر کنم باید دو لایه تهیه کنم برای زیر و روی SSD ).همچنین بهتره قطرش 1 میلیمتر باشه یا 2 میلیمتر؟
4- اگر بعدا بخوام هیت سینک رو جدا کنم این سیلیکون ها قابل جدا کردن هستن که بتونم SSD رو مثل روز اولش کنم ؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
لیبل ها جدا بشه گارانتی باطله و نیازی به جدا کردنشون نیست .
پد سیلیکون رو باید بگردید . 1 میبی متری کفایت میکنه
پد سیلیکون اثری روی SSD باقی نمیگذارند
پد سیلیکون 1mm سایز 4x4 سانتیمتر (Only the registered members can see the link tml)

dooste.man83
18-01-22, 12:49
سلام
لیبل ها جدا بشه گارانتی باطله و نیازی به جدا کردنشون نیست .
پد سیلیکون رو باید بگردید . 1 میبی متری کفایت میکنه
پد سیلیکون اثری روی SSD باقی نمیگذارند
پد سیلیکون 1mm سایز 4x4 سانتیمتر (Only the registered members can see the link tml)

ممنون از راهنماییت
بدون جدا کردن لیبل روی SSD بنظرتون انتقال دما براحتی صورت میگیره ؟ چون در بعضی از کلیپ های داخل یوتیوپ اون لیبل رو جدا میکنن و در بعضی هاش جدا نمیکنن ؟
از طرف دیگه یک کلیپ دیدم که توش می گفت این لیبل ها قابلیت انتقال دما دارن و لیبل کاغذی معمولی نیستن

XFXForce
18-01-22, 18:47
لیبل ها نباید جدا بشن وگرنه گارانتی از بین میره ، همچنین اگر بعدا بخواید بفروشید روش لیبل نباشه نمیخرن.
هیچ نیازی هم نیست که جدا کنید.
و اینکه هیت سینک ها خودشون پد دارن معمولا،
در مورد طرف هم باید ببینید اس اس دیتون سینگل ساید هست یا دابل (اکثرا سینگل هستن)
سینگل باشه نیازی نیست طرف دیگه ش هم پد بزنید.
پد با کیفیت عالی که تو ایران پیدا نمیشه اونور هم گرونه.
جدا از اینکه برای اکثر اس اس دی ها هم نیازی به پد با کیفیت بالا نیست.

مدل اس اس دیتون چی هست؟

dooste.man83
19-01-22, 00:12
لیبل ها نباید جدا بشن وگرنه گارانتی از بین میره ، همچنین اگر بعدا بخواید بفروشید روش لیبل نباشه نمیخرن.
هیچ نیازی هم نیست که جدا کنید.
و اینکه هیت سینک ها خودشون پد دارن معمولا،
در مورد طرف هم باید ببینید اس اس دیتون سینگل ساید هست یا دابل (اکثرا سینگل هستن)
سینگل باشه نیازی نیست طرف دیگه ش هم پد بزنید.
پد با کیفیت عالی که تو ایران پیدا نمیشه اونور هم گرونه.
جدا از اینکه برای اکثر اس اس دی ها هم نیازی به پد با کیفیت بالا نیست.

مدل اس اس دیتون چی هست؟
سپاس از پاسختون
گارانتی که برای من مهم هست و این SSD WD SN850 هم می خوام روی PS5 استفاده کنم

بحثی که هست 2 تا چیپ ست NAND که روی SSD هست باید با دمای بالا کار کنه وگرنه کارایی SSD پایین میاد و از طرف دیگه ای هم چیپ کنترلر SSD که دمای بسیار بالایی پیدا میکنه باید دماش تا حد ممکن پایین نگه داشته بشه
SSD های سامسونگ و بعضی برندهای دیگه مثل 980PRO جنس استیکر روشون حالت آلمینیومی داره که کارش اینه که دمای بالای کنترلر رو به NAND ها منتقل میکنه تا دما متعادل بشه و هر دو خوب کار کنن
این WD SN850 بنظر استیکر روش فقط پلاستیکی هست و این خاصیت رو نداره ( با چشم اینجوری بنظر میرسه ) برای همین کلا SN 850 دمای بالاتری داره
اما اولا مورد بالا رو مطمئن نیستم که واقعا پلاستیک هست یا رسانای گرما ( چون یکی نوشته بود این استیکر رو جدا کردم و 2 روز بعد SSD خراب شد )
دوما اینکه با جدا کردن این استیکر و نصب هیت سینک خوب و استاندارد احتمالا دما خیلی پایین میاد و همین باعث میشه NAND ها درست عمل نکنن و کارایی SSD ( سرعت خواندن و نوشتن ) کاهش پیدا کنه

در مجموع باید به یک طریقی دما رو نه خیلی کم کنی نه بزاری زیاد بشه در اینجا لیبل دما رو بالاتر میبره و هیت سینک دما رو پایین تر میاره و از اونجایی که PS5 امکان نمایش دمای SSD رو نداره باعث شده یکم گیج بشم که با خرید هیت سینک این استیکر رو جدا کنم یا خیر

XFXForce
19-01-22, 01:31
خب اینکه خیلی هیت سینک خوبی هست
و دابل ساید هم ساپورت میکنه
توی خودش هم هر دو طرف پد داره و نیازی نیست جدا بخرید.
با این هیچ مشکلی پیدا نمیکنید از نظر دما (منتهی بحث نورپردازیش هست که کابل اضافه داره
و اینکه از لحاظ سایز چک کردید که داخل پی اس 5 این سایز هیت سینک جا میشه یا نه؟
(در ضمن خود SN850 و 980 PRO ورژن با هیت سینک اصلی هم دارن

dooste.man83
19-01-22, 10:21
خب اینکه خیلی هیت سینک خوبی هست
و دابل ساید هم ساپورت میکنه
توی خودش هم هر دو طرف پد داره و نیازی نیست جدا بخرید.
با این هیچ مشکلی پیدا نمیکنید از نظر دما (منتهی بحث نورپردازیش هست که کابل اضافه داره
و اینکه از لحاظ سایز چک کردید که داخل پی اس 5 این سایز هیت سینک جا میشه یا نه؟
(در ضمن خود SN850 و 980 PRO ورژن با هیت سینک اصلی هم دارن

بله هیت سینک اش برند معتبر هست و حداقل میدونی متریال خوبی در ساختش استفاده شده
کابل اش هم دو راه داره یا باید از انتها بریده بشه یا کلا سری رویی که نور پردازی داره رو قرار ندم
البته با شرکت وارد کننده اش که صحبت کردم میگفت اون قسمت بالا هم خودش هیت سینک هست و باید استفاده بشه ( البته نمیدونم چقدر بود و نبودش میتونه در عملکرد هیت سینک تاثیر داشته باشه ) . نظرتون چیه ؟

در مورد اندازه هم اگر درب محفظه ssd بسته نشه جا میشه ( حدود 4 میلیمیتر بلندتر از اندازه ای هست که سونی اعلام کرده در محفظه جا میشه )
مدل هیت سینک دار همین sn 850 در بازار 3400 هزار تومن گرون تر از مدل بدون هیت سینک هست که ارزش خرید نداره

AMD>INTEL
19-01-22, 14:05
ممنون از راهنماییت
بدون جدا کردن لیبل روی SSD بنظرتون انتقال دما براحتی صورت میگیره ؟ چون در بعضی از کلیپ های داخل یوتیوپ اون لیبل رو جدا میکنن و در بعضی هاش جدا نمیکنن ؟
از طرف دیگه یک کلیپ دیدم که توش می گفت این لیبل ها قابلیت انتقال دما دارن و لیبل کاغذی معمولی نیستن

بله . نباید جدا کرد .

- - - Updated - - -

ممنون از راهنماییت

بله . نباید جدا کرد .

- - - Updated - - -

ممنون از راهنماییت

بله . نباید جدا کرد .