PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی بابت خرید لپ تاپ گیمینگ

Vincent1
15-01-22, 09:18
سلام
با بودجه تا 42 میلیون بهترین لپ تاپی که میشه گرفت چی هست ؟
ظاهر هم مهمه
من تا الان ایسوس g15 512lvz با گرافیک 2060 6گیگ و انتخاب کردم
گزینه بهتر هم هست ؟

SajjadKhati
15-01-22, 17:19
سلام
با بودجه تا 42 میلیون بهترین لپ تاپی که میشه گرفت چی هست ؟
ظاهر هم مهمه
من تا الان ایسوس g15 512lvz با گرافیک 2060 6گیگ و انتخاب کردم
گزینه بهتر هم هست ؟

سلام
توی ایسوز ، Asus TUF Dash F15 FX516PM-A با قیمت 42 تومن با گرافیک 3060 .
البته اگه بازی استراتژیک نمیکنین ، پردازنده اش کافی هه .
ضمنا ، هر چند سری TUF ، کیفیت ساخت خوبی داره اما از سری ROG ، ضعیف تره .

یا بجای لپتاپ تون هم میتونین مدل ROG Strix G15 G512LV-EF74 با قیمت 38.75 تومن بگیرین .

Vincent1
16-01-22, 13:22
سلام
توی ایسوز ، Asus TUF Dash F15 FX516PM-A با قیمت 42 تومن با گرافیک 3060 .
البته اگه بازی استراتژیک نمیکنین ، پردازنده اش کافی هه .
ضمنا ، هر چند سری TUF ، کیفیت ساخت خوبی داره اما از سری ROG ، ضعیف تره .

یا بجای لپتاپ تون هم میتونین مدل ROG Strix G15 G512LV-EF74 با قیمت 38.75 تومن بگیرین .

گرافیک 2060 از 3060 قوی تره درسته ؟
بازی فقط اول شخص یا سوم شخص انجام میدم
مثل warzone

SajjadKhati
16-01-22, 16:05
گرافیک 2060 از 3060 قوی تره درسته ؟

نه .
قویتره که پیشنهاد دادم .
طبق اسناد سایت passmark ، حدود 10 درصد ، کارت RTX 3060 Mobile قویتره .
اما اعتبار این سایت نسبت به سایت techpowerup در گاهی از موارد کمتره و سایت techpowerup ، این اختلاف را حدود 40 درصد اعلام میکنه (که به نظرم این درست تره) .
سایت techpowerup ، کارت RTX 3060 Mobile را همرده ی کارت 1080 ئه pc اعلام میکنه اما کارت RTX 2060 Mobile را همرده ی کارت 1660 ئه pc اعلام میکنه :

NVIDIA GeForce RTX 3060 Mobile Specs | TechPowerUp GPU Database (Only the registered members can see the link)

NVIDIA GeForce RTX 2060 Mobile Specs | TechPowerUp GPU Database (Only the registered members can see the link)

البته باید دقت کنید که اختلاف RTX 3060 Mobile با 1080 ئه pc اینه که کارت RTX 3060 Mobile ، مقدار 6 گیگ vram داره و 1080 ئه pc ، مقدار 8 گیگ داره .
که به این معنا هست که تنظیمات هر بازی ای را که جوری تنظیم کنید که بیشتر از 6 گیگ vram نیاز داشته باشه ، به همون نسبت ، افت (گاها بسیار شدید) نسبت به کارت 1080 خواهید داشت و دیگه تستِ سایت Techpowerup در بالا کارایی شو از دست میده .

همچنین چون قدرت خنک کنندگی لپتاپ و کارتِ pc ، خیلی متفاوت هستند ، بنابراین از این جهت هم ممکنه اندکی کاهش کارایی داشته باشین .

بازی فقط اول شخص یا سوم شخص انجام میدم
مثل warzone

هر بازی ای باشه ، این پردازنده خوبه (حداقل ، برای این قیمت) .
چون بازی های استراتژیک (مثل civilization) که گرافیک کمتری میخوان و بنابراین وابستگی شون به cpu به نسبتِ بقیه ی بازی ها بیشتر میشه و به همون نسبت ، فریم ریتِ بیشتری تولید میکنن (مثلا در این سیستم شما ، شاید حدود 150 فریم) تولید کنن که باز هم برای سیستم شما حتی اگه حرفه ای هم باشین ، این مقدار فریم کافی هه .
در سیستم هایی با پردازنده و گرافیک خیلی قدرتمندتر در این بازی ، بیش از 300 فریم تولید میکنن .

بقیه ی بازی ها که وابستگی کمتری (به نسبتِ بازی های استراتژیک) به cpu دارن و بیشتر به کارت گرافیک وابسته اند که باز هم این پردازنده ی 11370h ، کفایت میکنه .

---------

برای بازی warzone هم این پردازنده کاملا کافی هه و به مثلِ بازی های غیر استراتژیک ، بهتره بیشتر به کارت گرافیک اهمیت بدین که اختلاف 2060 و 3060 نسخه ی mobile را گفتم .

البته نه اینکه اختلاف این دو cpu ای که من گفتم و شما گفتین ، اصلا اختلافی نداشته باشن . ولی اون قدرها مهم نیست (شاید اختلاف شون در این بازی ، حدود 5 درصد باشه یا بیشتر باشه یا اصلا این پردازنده بهتر باشه) (بسته به شرایط مختلفِ بازی داره که توضیحش بسیار طول میکشه) .
فقط بدونین که در این بازی و اغلب بازی های دیگه ، بعد از تهیه ی پردازنده ی 4 هسته ای (با 8 نخ) ، گرافیک ، در الویت کاری تون قرار بدید . یعنی تهیه ی یه گرافیک قدرتمند ، مهم تر از تهیه ی cpu ی قدرتمندتر در بازی ها براتون الویت داشته باشه .

Vincent1
20-01-22, 11:07
ممنون بابت توضیحات کامل

نظرتون راجب دیوایس ایسوس gu603HM (zephyros m16) چی هست ؟

SajjadKhati
20-01-22, 15:23
ممنون بابت توضیحات کامل

نظرتون راجب دیوایس ایسوس gu603HM (zephyros m16) چی هست ؟

سلامی مجدد
منظورتون بین لپتاپ های زیر هست ؟ :
لپتاپ ASUS ROG Zephyrus M16 GU603HM-211ZM16 با پردازنده ی 11900H و 16 گیگ رم با گرافیک RTX 3060 Mobile 6GB
و لپتاپی که معرفی کردم یعنی Asus TUF Dash F15 FX516PM-A با پردازنده ی 11370H و 16 گیگ رم و گرافیک RTX 3060 Mobile 6GB

اگه آره ، از لحاظ قدرت در اغلب بازی ها (بجز بازی های استراتژیک) ، فرق چندان محسوسی ندارن .
چون گرافیک که همون مدل RTX 3060 Mobile 6GB هست .

فرق شون چون کیفیت ساخت و طبعا خنک کنندگی این مدل که نام بردین ، بهتر از سری TUF هست (و البته 10 تومن هم گرونتره) ، توی کلاکِ بیشتر (یا حتی اورکلاک که توصیه نمیشه یا دوام در کلاک های بالاتر) هست و از این جهت ، اندکی در کاراییِ بالاتر (فرضا 7 درصد) میتونه تاثیر گذار باشه .

همچنین در بازی های غیر استراتژیک ، اون هم اگه ریزولیشن بازی ، زیاد بالا نباشه و تقریبا روی Full HD یا حتی پایین تر باشه (یا حتی بسته به بازی ، تنظیمات بعضی هاشون روی ultra نباشه) ، پردازنده اش چون هسته و اندکی کلاک بیشتری داره ، این هم بسته به بازی های مختلف ، بین 3 تا نهایتا 15 درصد (میانگین 7 درصد) میتونه تاثیرگذار باشه .

با افزایشِ هر چه بیشترِ ریزولیشن و تنظیمات بازی ، چون به همون مقدار ، بار پردازشیِ کارت گرافیک اضافه تر میشه ، به همون نسبت cpu هم وقت بیشتری برای پردازش پیدا میکنه و در این صورت ، از اون اخلافِ 3 تا 15 درصدی برای cpu ، به همین نسبت کاهش پیدا میکنه . تا جایی که به احتمال زیاد ، در ریزولیشن 2K و تنظیمات Ultra برای گرافیک RTX 3060 Mobile 6GB ، پردازنده های این دو لپتاپ از لحاظ عملکرد ، هیچ فرقی ندارن .

کلمه ی میتونه ، به معنی این نیست که حتما این طور میشه .

=======

بنابراین در بازی های غیر استراتژیک و نهایتا Full HD و تنظیمات Ultra ، با حساب کردن فرضا 7 درصد عملکرد خنک کنندگی بهتر و 7 درصد هم cpu ی بهتر ، ممکنه حدود 15 درصد عملکرد بهتر (در حالت بسیار ایده آل اش 20 درصد عملکرد بهتر) از اون یکی داشته باشه (تاکید میکنم که کلمه ی ممکنه ، به معنای حتما اتفاق افتادن نیست . ممکنه هم در بسیاری از بازی ها تفاوت شون بسیار ناچیز و تاثیر این دو (خنک کننده و cpu با هم) ، به 3 درصد هم نرسه) .

اما در بازی های استراتژیک (مثل Civilization VI و ...) ، بله . تفاوت شون حس میشه کاملا . منتها شما نه بازی استراتژیک میکنین و حتی در این صورت هم با همون پردازنده ی 11370H ، فریم کمی هم تولید نمیکنه (حداقل ، بیش از 100 فریم و نزدیک به 150 فریم برای 3060 تولید میکنه که برای خیلی از گیمرها کافی هست) منتها پردازنده ی 11900H ، بصورت قابل توجهی در این بازی های استراتژیک ، فریم بیشتری میده (فرضا نزدیک به 200 فریم برای 3060 ممکنه تولید کنه اما گرافیک 3060 بیش از این مقدار را نمیتونه در FHD و Ultra رندر کنه هر چند 11900H بیش از این مقدار میتونه تولید کنه) .

==========

نهایتا اینکه در بهترین حالت (ریزولیشن و تنظیماتی که در بالا گفته شد) ، تفاوت این دو لپتاپ در در بازی های غیر استراتژیک (که شما هم غیر استراتژیک بازی میکنید) ، 15 تا 20 درصد باشه ، این تفاوت ، خیلی ملموس و محسوس نیست .
اگه بودجه براتون مهمه که اصلا پیشنهاد نمیشه اما اگه بودجه مهم نیست و همچنین کیفیت ساخت لپتاپ (و همچنین خنک کنندگی) براتون مهم هست ، پیشنهاد میشه .

البته تفاوت های جزئیِ دیگه شون مثل اندکی فرکانس بالاترِ صفحه نمایش و از این دست موارد را که میدونید و به راحتی قابل مقایسه هست .

Vincent1
20-01-22, 18:17
روم نمیشه سوال بپرسم از بس کامل جواب میدید:love:

میخوام یک دستگاهی بگیرم که تا حداقل 3 سال دیگه ارتقا ندم
طبق فرمایش شما 11370 تقریبا 7تا15 درصد ضعیف تر از 11900h هست
اولویت اولم گرافیک بعد cpu بعد رم هست، اگر gu603 بگیرم باید یک رم 16 بخرم که 2 میلیون هم اضافه میشه به هزینه هام حالا هدست و موس هم به کنار !

بودجه که مهمه چون کل پس اندارمه:1. (28):
انتظاراتم از دستگاه هم اول پرفورمنس در قبال هزینه ای که میکنم
انتخاب بهترین دستگاه تو اون رنج قیمتی
و ظاهر

مزیت های m16 :
صفحه نمایش 2K(کنار صفحه fx516 گذاشتم به راحتی 10 درصد رنگ هارو واقعی تر نشون میداد)
cpu i9 11900h
صدای واضح
صفحه 16 اینچ تقریبا بدون فریم 165 هرتز

معایبش:
فکر میکنم تو حالت توربو زیاد داغ کنه
صدای فنش هم به نظرم باید زیاد باشه
قیمتش :))(البته از دیروز که 52.500 بود 800 هزار کمتر شده)
رم16 شامل 8 گیگ انبرد و یک اسلات که با یه رم 8 پر شده

انتخاب اولم که g513 بود و دیروز از نزدیک دیدم ،خیلی ژیگول بود یعنی یه جوری بود که انگار صاحب دستگاه حتما باید دختر باشه :)

تو برند های دیگه موردی هست ؟
تا 50 میلیون

این مورد هم گرافیک خیلی خوبی داره fx516pr

SajjadKhati
20-01-22, 22:10
روم نمیشه سوال بپرسم از بس کامل جواب میدید:love:

میخوام یک دستگاهی بگیرم که تا حداقل 3 سال دیگه ارتقا ندم
طبق فرمایش شما 11370 تقریبا 7تا15 درصد ضعیف تر از 11900h هست

سلامی مجدد
خواهش میکنم .
همچین حرفی نزدم . اون همه شرایط مختلف را توضیح دادم که :

"همچنین در بازی های غیر استراتژیک ، اون هم اگه ریزولیشن بازی ، زیاد بالا نباشه و تقریبا روی Full HD یا حتی پایین تر باشه (یا حتی بسته به بازی ، تنظیمات بعضی هاشون روی ultra نباشه) ، پردازنده اش چون هسته و اندکی کلاک بیشتری داره ، این هم بسته به بازی های مختلف ، بین 3 تا نهایتا 15 درصد (میانگین 7 درصد) میتونه تاثیرگذار باشه ."

در بازی های غیر استراتژیک گفتم .
اون هم شرایطِ کلیِ دیگه اش را در بالا گفتم (که جزئیاتش در هر بازی ، متفاوت هست که بحث معماری نرم افزار پیش میاد که مفصل هست و از حوصله ی بحث خارج هست) . اون هم اندکی در حد توان گرافیک 3060 ، و اون هم میانگینش را گفتم .

درباره ی چیز دیگه ای (فرضا درباره ی نرم افزارهای دیگه یا حتی بازی های استراتژیک) ، این حرف را نزدم .
یعنی فرضا مشخص هست که رندر در نرم افزار Cinema 4D در پردازنده ی 11900H ، نسبت به پردازنده ی 11370H ، حدود 2 برابر سریعتر خواهد بود .

اولویت اولم گرافیک بعد cpu بعد رم هست، اگر gu603 بگیرم باید یک رم 16 بخرم که 2 میلیون هم اضافه میشه به هزینه هام حالا هدست و موس هم به کنار !

الویت اول که گفتین گرافیک ، در بازی ها ، درسته .

الویت دوم که cpu هست ، تا حدی درسته . برای بازی های غیر استراژیک ، بین 4 تا 6 هسته لازمه (بسته به تنظیمات و ریزولیشن بازی داره که هر چی کمتر باشه ، cpu ی با هسته ی پایین تر تا حداقلش ، 4 هسته لازم میشه) .
بیشتر از این پردازنده ی 6 هسته ای در اغلب بازی های غیر استراتژیک ، روند افزایش بازدهی اش ، به شدت کم و در نتیجه ارزش خرید این پردازنده ها را به شدت کاهش میده .

الویت سوم که رم گفتین ، این هم تا حدی هست . اغلب بازی ها ، بین 8 تا 16 گیگ مصرف میکنن .
بسیار تک و توکی از بازی ها شاید باشن که بیش از 16 گیگ رم استفاده کنن (که در این صورت ، حتی بعدا هم میتونین ارتقاء بدین) .

بودجه که مهمه چون کل پس اندارمه:1. (28):
انتظاراتم از دستگاه هم اول پرفورمنس در قبال هزینه ای که میکنم
انتخاب بهترین دستگاه تو اون رنج قیمتی
و ظاهر
.
.
.
تو برند های دیگه موردی هست ؟
تا 50 میلیون

الویت شما کارت گرافیک هست .
اگه لپتاپی میخواید که ارزش خرید بالاتر در برابر بودجه در بازی ها داشته باشه ، کارت گرافیک را الویت قرار بدین .
در لپتاپ ایسوز ، در کارت مدل 3060 ، با قیمت 42 تومن ، مدل Asus TUF Dash F15 FX516PM-A با کارت 3060 که قبلا گفته شد ، کارایی بالایی در بازی های غیر استراتژیک در برابر بودجه داره .

اگه هزینه تون تا 50 تومن افزایش پیدا کرد و میخواین کارایی تون بیشتر بشه ، پس حتما لپتاپی با کارت گرافیکی که یه مدل بالاتره ، یعنی RTX 3070 8GB تهیه کنید .
کارت 3070 ، طبق گفته ی سایت passmark ، حدود 17 درصد و طبق گفته ی سایت techpowerup (که معتبرتره) حدود 30 درصد از کارت 3060 سریعتره .

----------

در ایسوز ، لپتاپ ASUS TUF Dash F15 FX516PR-AZ042 با قیمت 54.6 تومن و با گرافیک 3070 و پردازنده ی 11370H میشه پیدا کرد .
برندهای دیگه را چندان نمیدونم ولی Acer Nitro5 AN515 با قیمت 50 تومن و با همین 3070 و پردازنده 5800H هست .

دقت کنید که هر ارزونی ای ، تا حد کمی معقول هست . از یه حدِ قابل قبولی که بالاتر بره ، احتمال اینکه از کیفیت قطعاتش کم کنن ، یا کلا یه موردِ دیگه ای باشه ، هست .
فرضا ، حداقل بصورت ظاهری ، این مدل از Acer ، از اون مدل از ASUS ، توان باطری کمتری داره . و شاید چیزهای دیگه و کیفیت قطعات هم باشه .

XFXForce
20-01-22, 23:30
لپ تاپ Acer Predator Helios 300 PH315-54-760S بسیار لپ تاپ خوبیه.
11800h
16gb (up to 32gb) 3200mts
rtx 3060
512gb gen 4 ssd (+1 extra m.2 + 1 2.5" bay)
15.6 fhd ips 144"

کیفیت ساخت بسیار خوب، خنک کننده های قدرتمند، برند معتبر (دقت کنید سری پردیتور ایسوس همرده ی استریکس شرکت ایسوس هست و سری نیترو همرده ی تاف)
خروجی های زیاد و کامل (بهتر از همه ی لپ تاپ های هم رده ش)
اس اس روی خودش پرسرعت و خوب هست (1 m.2 دیگه و 1 هم 2.5 اینچ میتونید بهش اضافه کنید)
رم ها دو تا 8 هست که میشه 2 تا 16 انداخت.
قیمتش بسیار مناسب تر هست توی ایران نسبت به ایسوس (چون روی ایسوس به دلیل علاقه مردم ایران به ایران برند سود خیلی بیشتری میکشن)

توان این دستگاه از هم قیمتی های خودش بیشتر چه توان کلی چه گرافیکی (230 وات در برابر 200 وات ایسوس و 180 وات ام اس آی)
و توان گرافیکی 105 وات در برابر 85 وات)
دقت کنید این داشتن توان بالاتر و خنک کننده بهتر نسبت به سری تاف باعث میشه هم پردازنده هم گرافیک بتونن توی فرکانس بالاتری کار کنن و کارایی بیشتری به شما بدن.
کارت 3060ی که روی یک لپ تاپ اسلیم مثل msi stealth که توان کلش 150 وات هست با 3060 ی که روی پردیتور 230 واتی هست اصلا کاراییشون یکی نیست. (به دلایل مشکلات حرارتی و سایز و کیفیت متریال ها و خنک کننده ها و هزینه تو هر لپتاپی متفاوته ، برای همین این نکات رو توی خرید قبلش چک کنید همیشه)

داشتن تاندربولت 4 (که حتی میتونید گرافیک اکسترنال بهش وصل کنید)
از نظر ظاهری هم نسیت به هم قیمتی هاش زیباتر و شکیل تر هست.
نرم افزار بسیاز کاربردی و خوبی هم داره.
(با گرافیک 3070ش هم موجود هست)

و مدل هایی که تو ایران من دیدم و کار کردم همه سفارش آمازون آمریکا ، کالیفرنیا بودن)

Vincent1
14-05-22, 11:26
سلام دوستان
بلاخره یک rog g512lv 2060 خریدم
البته تحت شرایط خاصی شد برای همین اینو گرفتم
تنها یک مشکلی دارم باهاش اونم این هست که قسمت پاور ستیگ تنظیم میکنم روی 80 یا 100 درصد باطری که شد از برق شهری استفاده کنه
اما نمیکنه !!!
مدام از باطری داره استفاده میکنه
چکارش کنم ؟:(:1. (28):