ورود

مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن کیس

1230321
09-01-22, 15:38
24911

سلام خوب هستین
من الان این سیستم ارتقا دارم
اما پاورم‌مدل گرین Gp580B
از قبل موند
اما
مادربرد
رم
و cpu ارتقا شدن

الان مشکل اینجاست
که کیس سالمه دکمه پاورش
روشن نمیشه
باید چند بار
روشن خاموش کنم برقشو قطع وصل کنم از دکمه پشت کیس
تا روشن بشه کامپیوتر (بازدن دکمه جلوکیس بعد چندبار)
در حالی که موس وکیبورد هنگام‌روشن نشدن چراغاش روشنه
مشکل از کجاست

وسوال دوم این مادربرد خودشگرافیک داره من نخریدم ایا کفاف میکنه کارت گرافیک مادربرد
چون کارم صوتی هست ونیاز به گرافیک ندارم

AMD>INTEL
09-01-22, 17:11
24911

سلام خوب هستین
من الان این سیستم ارتقا دارم
اما پاورم‌مدل گرین Gp580B
از قبل موند
اما
مادربرد
رم
و cpu ارتقا شدن

الان مشکل اینجاست
که کیس سالمه دکمه پاورش
روشن نمیشه
باید چند بار
روشن خاموش کنم برقشو قطع وصل کنم از دکمه پشت کیس
تا روشن بشه کامپیوتر (بازدن دکمه جلوکیس بعد چندبار)
در حالی که موس وکیبورد هنگام‌روشن نشدن چراغاش روشنه
مشکل از کجاست

وسوال دوم این مادربرد خودشگرافیک داره من نخریدم ایا کفاف میکنه کارت گرافیک مادربرد
چون کارم صوتی هست ونیاز به گرافیک ندارم

سلام
پاور را عوض کنید و تست کنید از استفاده از پاورهای قدیمی روی سیستم نو خوداری کنید با این کانفیگ یک 400 وات اکو برای شما کافیه .

XFXForce
09-01-22, 17:14
سلام
یعنی دکمه ی جلوی کیس رو میزنید اتفاقی نمیفته؟
بصورت جدا فقط با اتصال پین ها سیستم رو روشن کنید (که ببینیم از دکمه ی پاور روی کیس هست یا اینکه بحث خود پاور و مادربرد هست)

سوال دوم
دقیقش اینه که مادربردتون گرافیک نداره بلکه پردازندتون داره، برای کارهای غیر گرافیکی و روزمره کفاف میکنه.
اما برای این پردازنده رمی که خریدید کند هست، نه که مشکل ایجاد کنه یا باعث خرابی ببشه اما برای سری 11 دیگه حداقل 3200 میگیرن (چون برد B560 دارید سرعت های بالاتر هم پشتیبانی میشه)

1230321
09-01-22, 23:07
سلام
یعنی دکمه ی جلوی کیس رو میزنید اتفاقی نمیفته؟
بصورت جدا فقط با اتصال پین ها سیستم رو روشن کنید (که ببینیم از دکمه ی پاور روی کیس هست یا اینکه بحث خود پاور و مادربرد هست)

سوال دوم
دقیقش اینه که مادربردتون گرافیک نداره بلکه پردازندتون داره، برای کارهای غیر گرافیکی و روزمره کفاف میکنه.
اما برای این پردازنده رمی که خریدید کند هست، نه که مشکل ایجاد کنه یا باعث خرابی ببشه اما برای سری 11 دیگه حداقل 3200 میگیرن (چون برد B560 دارید سرعت های بالاتر هم پشتیبانی میشه)

دکمه جلویی که اصلا مشکل نداره اما با چندبار قطع کردن برق از دکمه عقب کیس وفشار دادن دکمه جلویی کار میکنه ویااینکه سوکت برمیدارم وچندبار سرجا میزارم hdd led ,,-پاور +پاور کار میکنه
من کارم استودیو هست ونیاز به cpu عالی داشتم وبه گرافیک نیاز نیست

بعضی وقتها هم که روشن میشه تصویر رومانیتور نمیاد که با خاموش کردن از دکمه عقب کیس وروشن ردن تصویر میاد

- - - Updated - - -

سلام
پاور را عوض کنید و تست کنید از استفاده از پاورهای قدیمی روی سیستم نو خوداری کنید با این کانفیگ یک 400 وات اکو برای شما کافیه .

چه نوع پاور بگیرم خوبه

XFXForce
09-01-22, 23:50
green gp-400a eco زیر یک میلیون تومان هست و براتون جواب میده

AMD>INTEL
10-01-22, 11:46
دکمه جلویی که اصلا مشکل نداره اما با چندبار قطع کردن برق از دکمه عقب کیس وفشار دادن دکمه جلویی کار میکنه ویااینکه سوکت برمیدارم وچندبار سرجا میزارم hdd led ,,-پاور +پاور کار میکنه
من کارم استودیو هست ونیاز به cpu عالی داشتم وبه گرافیک نیاز نیست

بعضی وقتها هم که روشن میشه تصویر رومانیتور نمیاد که با خاموش کردن از دکمه عقب کیس وروشن ردن تصویر میاد

- - - Updated - - -

چه نوع پاور بگیرم خوبه

400 یا 500 وات اکو مناسب شماست .
پاورهای قدیمی را فراموش کنید .

1230321
10-01-22, 13:15
400 یا 500 وات اکو مناسب شماست .
پاورهای قدیمی را فراموش کنید .

پاور الان من این هست 24915

AMD>INTEL
10-01-22, 16:55
پاور الان من این هست 24915

این پاور برای سال 89-90 هست . مستهلک شده پاور با توجه به شرایط ایران از نظر نوسانات و .. حدود 5 سال عمر مفید داره و طراحی قدیمیش و هدر رفت بعضی از توان به دلیل حرارت هم هست .
و دیگه عمرش رو کرده و برای سخت افزار جدید مناسب نیست .