سلام دوستان.
من یک تریدر(معامله گر) هستم.
میخوام یک سیستم جدید که بتونه 6 مانیتور full hd ساپورت کنه راه اندازی کنم.
تا به حال سیستم اسمبل نکردم و عموما از لپتاپ برای کارهام استفاده میکردم.
تو نت درباره سیستم مناسب برای کارم خیلی جستجو کردم اما حقیقتش گیج شدم.
ممنون میشم یک سیستم با مشخصات مناسب بین محدوده قیمتی 20 تا 25 میلیون بهم پیشنهاد بدید.
فقط توجه کنید که سیستم باید 6 خروجی تصویر full hd داشته باشه.
طبق جستجویی که من کردم با کارت گرافیک ایسوس مدل GT710 4H SL 2GD5 میشه 4 خروجی HDMI همزمان گرفت که من برای ساپورت 6 مانیتور ناچارم 2 تا این کارت گرافیک را بخرم .اگه نظز دیگه ای در این مورد دارید بگید.
در مورد cpu هم بهترین نتایجی که تو محدوده قیمتی مناسب رسیدم amd ryzen 5 -3600 و amd ryzen3 -3100 و چند مدل اینتل i5 نسل 10 ,11 .باقی قطعات هم ممنون میشم راهنمایی کنید.
XFXForce
08-01-22, 16:13
دو تا خروجی دیگه رو میتونید از گرافیک داخل پردازنده که خروجیش روی مادربرد هست استفاده کنید.
برای مثال 10100 بگیرید با یک مادربرد H510
برای مثال مادربرد PRIME-H510M-A ایسوس 3 تا خروجی تصویر داره و گرافیک داخلی 10100 هم تا 3 تا پشتیبانی میکنه که با اضافه کردن خروجی های کارت گرافیک (مدل های معمولی اون کارت 3 تا میدن) مدلی که خودتون نوشتین 4 تا.
پردازنده بالاتر میتونید 10400 یا 11400 بگیرید. (دقت کنید نباید پسوند F آخرش باشه که یعنی گرافیک داخلیش غیرفعال هست و قیمتش پایین تر)
همچنین کارت های Visiontek Radeon HD 7750 و Matrox C680 هم بهتون 6 تا خروجی میدن.
رم هم میتونید
GIGABYTE DDR4 2666 8GB
Crucial DDR4 2666 8GB
بگیرید. (اگر رم 16 میخواید 2 تا میتونید بگیرید از هر کدوم)
اس اس دی بسته به نیازتون هست
ADATA SWORDFISH 250 GB M.2 NVMe
Crucial P2 500GB M.2 NVMe
Power: Green GP-400A ECO
CASE: GREEN PARS EVO
saeed2424
09-01-22, 16:37
خیلی ممنون بابت پاسختون اما من تو چندتا مقاله خوندم که نمیشه از گرافیک اصلی و گرافیک آنبرد بصورت همزمان استفاده کرد.آیا شما مطمئن هستید که میشه؟آیا مقاله یا آموزشی در این زمینه دارید که به من لینک بدید؟؟و اینکه من cpu 11400 را برای سیستمم انتخاب کردم اما در مورد مادربرد H510 مطمئن نیستم چون اگه ترکیب گرافیک اصلی و آنبرد بصورت همزمان جواب نده به دلیل اینکه H510 فقط یک کارت گرافیک ساپورت میکنه عملا دیگه به کار من نمیاد و من باید مادربردی بخرم که حداقل 2 تا کارت گرافیک بشه روش نصب کرد.در این صورت شما چه مادربردی پیشنهاد میدید که با cpu 11400 سازگار باشه و امکانات خوبی داشته باشه؟
saeed2424
09-01-22, 16:57
خیلی ممنون بابت پاسختون اما من تو چندتا مقاله خوندم که نمیشه از گرافیک اصلی و گرافیک آنبرد بصورت همزمان استفاده کرد.آیا شما مطمئن هستید که میشه؟آیا مقاله یا آموزشی در این زمینه دارید که به من لینک بدید؟؟و اینکه من cpu 11400 را برای سیستمم انتخاب کردم اما در مورد مادربرد H510 مطمئن نیستم چون اگه ترکیب گرافیک اصلی و آنبرد بصورت همزمان جواب نده به دلیل اینکه H510 فقط یک کارت گرافیک ساپورت میکنه عملا دیگه به کار من نمیاد و من باید مادربردی بخرم که حداقل 2 تا کارت گرافیک بشه روش نصب کرد.در این صورت شما چه مادربردی پیشنهاد میدید که با cpu 11400 سازگار باشه و امکانات خوبی داشته باشه؟
XFXForce
09-01-22, 17:47
توی به سری مادربردها نمیشد
اما الان شما میتونید از داخل بایوس این قابلیت رو فعال کنید
برای مثال برای مادربرد H510 ASUS
BIOS --> ADVANCEC MODE --> ADVANCED --> SYSTEM AGENT CONFIQURATION --> GRAPHIC CONFIQURATION --> iGPU Multi-monitor
بعد که فعالش کنید گزینه نمایشگر پیش فرض هم روشن میشه که میتونید مانیتور متصل به خروجی 1 گرافیک یا مادربرد رو به عنوان پیش فرض انتخاب کنید.
اگر پردازنده میخواید 11400 بگیرید رم رو هم 3200 بردارید.
در مورد مادربرد هم اگه بودجه تون اوکی هست خب b560 بهتره و از اس اس دی gen 4 هم پشتیبانی میکنه.
پیشنهاد من با حداقل ها بود. وگرنه خب مثلا پاور هم بهتره از سری های بالاتر خریداری کنید. مثلا 430 EUD یا اگر بعدا قصد ارتقا مخصوصا کارت گرافیک داشتید پاور قوی تر مثل 530
یا مثلا میتونید اس اس دی همون کروشیال 1 ترابایتش رو بخرید که قیمتش خیلی مناسبه.
یا حتی با ظرفیت پایین تر GEN 4 بگیرید مثل 980 پرو، اما چون کاری که میکنید به این سرعت ها نیاز نداره پیشنهاد ندادم.
saeed2424
10-01-22, 12:14
یک دنیا ممنون.واقعا عالی بود توضیحات.خیلی لطف کردید.:11()::11()::11():