سلام. من در همه بازیا این مشکل را دارم که اف پی اسی که میگیرم خوبه ولی هر چند ثانیه بازی برای یک ثانیه فریز میشه دوباره ازاد میشه دوباره بعد 10. 15 ثانیه دوباره فریز میشه یه عکس هم از تسک منیجرم میزارم ببینید.
Only the registered members can see the link
در اکثر بازیا این مشکلو دارم
SajjadKhati
28-12-21, 15:38
سلام. من در همه بازیا این مشکل را دارم که اف پی اسی که میگیرم خوبه ولی هر چند ثانیه بازی برای یک ثانیه فریز میشه دوباره ازاد میشه دوباره بعد 10. 15 ثانیه دوباره فریز میشه یه عکس هم از تسک منیجرم میزارم ببینید.
در اکثر بازیا این مشکلو دارم
سلام
با ارائه ی اطلاعات در یک لحظه ، خیلی نمیشه دقیق متوجه شد .
خیلی بهتر اینه که همه ی این اطلاعات (یعنی اطلاعات عملکرد cpu و gpu و حافظه ی گرافیکی و رم و هارد و page file و حتی اطلاعات بیشتر مثل دمای قطعات و فریم و ...) را بعد از یه مدت بازی کردن (فرضا بعد از 20 دقیقه) ، از نرم افزار msi after burner عکس بگیرین و اینجا بذارین (که بصورت نمودار در بازه ی زمانی خاص باشه .
به هر حال :
این عکسی که گرفتین ، در لحظه ای هست که در حال بازی کردن بودین؟
یا در زمان لود بازی هست؟
اگه در زمان بازی کردن ، این عکس را گرفته بودین ، page file تون را غیر فعال (یا محدود) کنین ، ببینین درست میشه؟ (ممکنه با این کار ، اتوماتیک از بازی خارج بشید که در این صورت مقدار محدوده اش را بیشتر و بیشتر کنید) .
هاردتون سالم هست؟
اسم و نسخه ی این بازی ای که در حال انجامش بودین و عکسش را در task manager گرفتین ، چیه؟
ویندوز 10 تون آخرین نسخه و همچنین 64 بیت هست؟ درایورهاتون هم به روز هست؟
نکات دیگه اینکه :
موقع بازی هم لپتاپ تون را به شارژر وصل کنید .
تنظیمات power ئه ویندوز را روی hight performance بذارید .
ali0070
28-12-21, 15:41
سلام
خیلی بهتر اینه که همه ی این اطلاعات (یعنی اطلاعات عملکرد cpu و gpu و حافظه ی گرافیکی و رم و هارد و page file و حتی اطلاعات بیشتر مثل دمای قطعات و فریم و ...) را بعد از یه مدت بازی کردن (فرضا بعد از 20 دقیقه) ، از نرم افزار msi after burner عکس بگیرین و اینجا بذارین (که بصورت نمودار در بازه ی زمانی خاص باشه .
به هر حال :
یا در زمان لود بازی هست؟
اگه در زمان بازی کردن ، این عکس را گرفته بودین ، page file تون را غیر فعال (یا محدود) کنین ، ببینین درست میشه؟ (ممکنه با این کار ، اتوماتیک از بازی خارج بشید که در این صورت مقدار محدوده اش را بیشتر و بیشتر کنید) .
اسم و نسخه ی این بازی ای که در حال انجامش بودین و عکسش را در task manager گرفتین ، چیه؟
فورتنایت که در حال بازی کردن عکس رو گرفتم بعد یه 10 دقیقه بازی کردن و اینکه معمولا تو بازی 50 درصد کارت گرافیک داره استفاده میشه و فک کنم باید بیشتر استفاده بشه
ali0070
28-12-21, 15:45
سلام
به هر حال :
یا در زمان لود بازی هست؟
منظورتون از page file چیه و چجوری میتونم غیر فعالش کنم؟!
ali0070
28-12-21, 15:54
سلام
به هر حال :
یا در زمان لود بازی هست؟
هاردتون سالم هست؟
ویندوز 10 تون آخرین نسخه و همچنین 64 بیت هست؟ درایورهاتون هم به روز هست؟
نکات دیگه اینکه :
موقع بازی هم لپتاپ تون را به شارژر وصل کنید .
تنظیمات power ئه ویندوز را روی hight performance بذارید .
ببینید الان 60 درصد کارت گرافیک داره استفاده میشه این مشکلی که میگم اینطوریه که حتی گرافیک بازیم بیارم پایین تا حد ممکن باز اون مشل هست یعنی ربطی قدرت کارت گرافیک نداره ولی لگه و اف پی اس هم بالاست و گه گاهی فریز یک ثانیه ای میشه
SajjadKhati
28-12-21, 16:14
فورتنایت که در حال بازی کردن عکس رو گرفتم بعد یه 10 دقیقه بازی کردن و اینکه معمولا تو بازی 50 درصد کارت گرافیک داره استفاده میشه و فک کنم باید بیشتر استفاده بشه
به دقت مواردی که مطرح کردم و بخونید و همه را کامل جواب بدین .
مجددا بخونید چون پست را ویرایش کردم .
نسخه ی بازی را پرسیده بودم؟ (همه را کامل جواب بدین) .
منظورتون بازی Fortnite: Save the World 2017 هست؟
اگه این بازی هست ، در چه تنظیماتی بازی میکنید؟
این بازی در تنظیمات بالاتر ، قطعات قدرتمندی نیاز داره :
Fortnite: Save the World | Fortnite Wiki | Fandom (Only the registered members can see the link)
بعد از 10 دقیقه ، از task manager عکس نگیرید (هر چند از سربرگ performance اش هم بگیرید ، بهتره) . بلکه بعد از 20 دقیقه ، از نرم افزار msi after burner ، جوری که نمودارِ اطلاعاتِ اون مواردی که گفتم ، مشخص باشه ، عکس بگیرید .
باید میزان عملکرد کارت گرافیک ، همیشه ، حداقل ، بیشتر از 95 درصد باشه .
غیر از این باشه ، به احتمال زیاد ، اون بازی ، به یه قطعه ای نیاز داره که اون مقدار را سیستم تون کم داره . در عکسی که گرفتین ، انگار نشون میده که رم تون کم میاد .
به احتمالات کمتر هم ممکنه بخاطر هماهنگ نبودن درایور کارت گرافیک با بازی یا به روز نبودن سیستم عامل باشه (فرضاً درایور کارت گرافیک تون یا ویندوزتون به روز نیست یا بازی تون قدیمی هست) . یا ممکنه بخاطر تنظیمات سیستم عامل یا تنظیمات بازی باشه .
و حتی بخاطر خود بازی و کدهاش باشه که احتمالش کمتره .
منظورتون از page file چیه و چجوری میتونم غیر فعالش کنم؟!
How to Disable the Pagefile in Windows 10 (tunecomp.net) (Only the registered members can see the link)
بقیه ی سئوالات را چه توی این پست و هم پست قبل ، کامل جواب بدین .
SajjadKhati
28-12-21, 16:41
ببینید الان 60 درصد کارت گرافیک داره استفاده میشه این مشکلی که میگم اینطوریه که حتی گرافیک بازیم بیارم پایین تا حد ممکن باز اون مشل هست یعنی ربطی قدرت کارت گرافیک نداره ولی لگه و اف پی اس هم بالاست و گه گاهی فریز یک ثانیه ای میشه
نیاز به اطلاعات کامل داره که اون مواردی که در پست 2 گفتم را توسط نرم افزار msi after burner بذارید .
همچنین نیاز داره که تمام موارد و نکات و پرسش هایی که مطرح کردم را جواب بدید و عمل کنید .
ضمنا تنظیمات v-sync را در بازی ها غیر فعال کنید .
ویندوز و همچنین درایورها (مخصوصا درایور کارت گرافیک) را به آخرین نسخه به روزرسانی کنید .
موقع بازی کردن ، شارژر را وصل کنید .
تنظیمات power را در windows mobility center ، روی hight performance بذارید .
با اجرای این شرایطی که گفتم ، حالا سئوالات و نکات و پرسش هایی که در پست های قبل مطرح کردم را کامل جواب بدید .
===============
ضمنا ، اگه رم تون برای بازی کم بیاد ، ممکنه خیلی به تنظیمات بازی وابسته نباشه (بستگی به ساختار بازی داره) .
و هم اینکه در نظر بگیرید که اغلب بازی های روز ، با حافظه ی گرافیکی بالای 2 گیگ نیاز دارن .
کلا لپتاپ تون رو اگه واسه ی بازی ، مخصوصا بازی های روز گرفتین ، چندان مناسب این کار نیست . هم حافظه ی گرافیکی تون کمه و هم حجم رم تون خیلی مناسب نیست و هم گرافیک تون نهایتا در حد متوسط هست .
مواردی که در بالا گفتم را اجرا کنید ، بعد بازی های قدیمی تر (مثلا بازی های بین سال های 2010 تا حداکثر 2015) را اجرا کنید و ببینید باز هم همچین مشکلی دارید (البته این مورد را سر آخر اگه مشکل حل نشد و در صورت نیاز ، اجرا کنید) .
==========
به هر حال ، در وهله ی اول ، اگه هاردتون سالم باشه ، از عکسی که دادین ، احتمالا مشکل حجم کم رم در این بازی را دارین .
و چون بازی روز هست ، احتمالا نیاز به حجم حافظه ی گرافیکی بیشتری داشته باشه (احتمالا) .
اینها ، احتمالات اولیه هست (ممکنه هم این طور نباشه) . نیاز به اطلاعات کامل از msi after burner و بقیه ی جواب ها داره .
ali0070
28-12-21, 16:58
نیاز به اطلاعات کامل داره که اون مواردی که در پست 2 گفتم را توسط نرم افزار msi after burner بذارید .
همچنین نیاز داره که تمام موارد و نکات و پرسش هایی که مطرح کردم را جواب بدید و عمل کنید .
ویندوز و همچنین درایورها (مخصوصا درایور کارت گرافیک) را به آخرین نسخه به روزرسانی کنید .
با اجرای این شرایطی که گفتم ، حالا سئوالات و نکات و پرسش هایی که در پست های قبل مطرح کردم را کامل جواب بدید .
===============
ضمنا ، اگه رم تون برای بازی کم بیاد ، ممکنه خیلی به تنظیمات بازی وابسته نباشه (بستگی به ساختار بازی داره) .
و هم اینکه در نظر بگیرید که اغلب بازی های روز ، با حافظه ی گرافیکی بالای 2 گیگ نیاز دارن .
کلا لپتاپ تون رو اگه واسه ی بازی ، مخصوصا بازی های روز گرفتین ، چندان مناسب این کار نیست . هم حافظه ی گرافیکی تون کمه و هم حجم رم تون خیلی مناسب نیست و هم گرافیک تون نهایتا در حد متوسط هست .
مواردی که در بالا گفتم را اجرا کنید ، بعد بازی های قدیمی تر (مثلا بازی های بین سال های 2010 تا حداکثر 2015) را اجرا کنید و ببینید باز هم همچین مشکلی دارید (البته این مورد را سر آخر اگه مشکل حل نشد و در صورت نیاز ، اجرا کنید) .
==========
به هر حال ، در وهله ی اول ، اگه هاردتون سالم باشه ، از عکسی که دادین ، احتمالا مشکل حجم کم رم در این بازی را دارین .
و چون بازی روز هست ، احتمالا نیاز به حجم حافظه ی گرافیکی بیشتری داشته باشه (احتمالا) .
اینها ، احتمالات اولیه هست (ممکنه هم این طور نباشه) . نیاز به اطلاعات کامل از msi after burner و بقیه ی جواب ها داره .
چجوری با این نرم افزاری که میگید کار کنم و عکس از کجاش بدم؟
ali0070
28-12-21, 17:23
===============
==========
هارد کاملا سالم است.
نام بازی : fortnite save to world chapter 3
ویندوز 64 و اخرین اپدیت است
لپتاپ به شارژ وصل است و کول پد استفاده میشود
در قسمت power plan فقط گذینه balance موجود است و هرکاری کردم گذینه های دیگری مثل highe performance بهش اضاف کنم نشد که نشد کل یوتیوب زیر و رو کردم راه حلی نداشت.
در ضمن در بنچمارک ها و گیمپلی هایی که منتشر شده از این کارت گرافیک با اینکه 2 گیگ است ولی در اجرای این بازی حتی در تنظیمات 1080 med بالای 60 اف پی اس میدهد و نمیشه به کارت گرافیک ایراد گرفت
NVIDIA GeForce MX450 N18S-G5 GPU - Benchmarks and Specs - NotebookCheck.net Tech (Only the registered members can see the link)
احتمالا مشکل به این بر میگرده چرا فقط 40. 50 درصد کارت گرافیک داره استفاده میشه
ali0070
28-12-21, 18:05
هارد کاملا سالم است.
در قسمت power plan فقط گذینه balance موجود است و هرکاری کردم گذینه های دیگری مثل highe performance بهش اضاف کنم نشد که نشد کل یوتیوب زیر و رو کردم راه حلی نداشت.
در ضمن در بنچمارک ها و گیمپلی هایی که منتشر شده از این کارت گرافیک با اینکه 2 گیگ است ولی در اجرای این بازی حتی در تنظیمات 1080 med بالای 60 اف پی اس میدهد و نمیشه به کارت گرافیک ایراد گرفت
NVIDIA GeForce MX450 N18S-G5 GPU - Benchmarks and Specs - NotebookCheck.net Tech (Only the registered members can see the link)
یک گیگ از رمم که خالیه
میخاید یک بازی دیگه مثل gta v نصب کنم شاید کارت گرافیک با بازی هماهنگ نیست
SajjadKhati
28-12-21, 20:56
چجوری با این نرم افزاری که میگید کار کنم و عکس از کجاش بدم؟
کار کردن رو که نمیتونم اینجا توضیح بدم . آموزشش توی اینترنت هست .
کار خاصی هم نداره .
فقط توی تنظیمات ، در سربرگ Monitoring ، در لیست باکس ، دنبال گزینه ی Framerate بگردید و از سمت چپ ، تیک اش را بزنید .
بعد برید بازی کنید و بعد از 10 یا 20 دقیقه ، از صفحه ی اصلی نرم افزار عکس بگیرید :
نمودارها که در پایینِ صفحه هستن ، بیشتر از همه مهم هستن . پس اسکرول در آخرِ صفحه را پایین تر بکشید و چندین عکس بگیرین تا همه ی نمودارها مشخص بشن .
یا اینکه استایل های دیگه ای را هم میتونین در تنظیماتش انتخاب کنید که نمودارهای بیشتری در صفحه نمایش داده بشه .
هارد کاملا سالم است.
chapter 3 که فکر کنم مرحله ی بازی هست . درسته؟ یعنی ربطی به نام و نسخه ی بازی نداره . کلا همون Fortnite: Save the World 2017 هست دیگه .
high performance باید موجود باشه دیگه :
همچنین بعد از این ، در تنظیمات power setting هم high performance را انتخاب کنید .
درباره ی حجم حافظه ی گرافیک ، گفتم احتمالا (در صورتی که هنوز اسم کامل بازی را تایید نکرده بودین . همچنین نمیدونم در چه تنظیماتی اجرا کردین و هنوز جواب ندادین) .
ضمن اینکه اون سایت ، میانگین را اعلام کرد . فرضا ممکنه حداقلش 20 فریم و حداکثرش بیش از 100 فریم بوده باشه .
ضمن اینکه وقتی خیلی چیزها مثل تغییر در وضعیت اشیاء در بازی ها ، روی فریم تاثیر (و گاها تاثیر بیش از حد) میذاره ، این امکان هم هست که در دو شیِ یکسان و با تنظیمات یکسان از یک بازی ، فریم ها متفاوت باشند (هر چند در کلیات ، ممکنه تاثیر زیادی نذاره) .
برای اینکه احتمالات به یقین نزدیک بشه ، اون مواردی که گفتم را انجام بدین (از آمار msi afterburner گرفته تا قضیه ی غیر فعال کردن page file و تنظیمات v-sync که جواب ندادین و همچنین جواب این پست و احیانا پست های قبلی که جا موند) .
اخه یک گیگ از رمم خالیه اون gpu 1 یا 2 میشه کارت گرافیک اصلیم؟
1 گیگ خالی بودن ، مهم نیست .
مهم اینه که سیستم عامل ، اطلاعات قابل توجهی از این برنامه یا همون بازی ، در رم را به هارد منتقل نکرده باشه (که موقع فراخونی اش ، خیلی بیشتر از رم ، طول بکشه که در این صورت بصورت واضح ، حتی در حد چند ثانیه و شاید هم کمتر یا بیشتر که بسته به میزان اطلاعاتش داره، مکث خواهید داشت) .
معمولا اگه برنامه ای بیش از حد رم ای که کاربر داره ، حافظه بخواد ، سیستم عامل انتقال این داده ها را بیش از حد عادی به هارد منتقل میکنه .
واسه ی همین گفتم اون page file را غیر فعال کنید و نتیجه را بگید .
در این حالت ، حتی ممکنه بازی تون بسته بشه . (یا حتی ممکنه صفحه ی آبی مرگ هم بیاد . اما صفحه ی آبی مرگ ، احتمالش کمه) که طبیعی هست . فقط برای تست این کار را کنید .
ضمن اینکه ، مشغول بودن قطعه در بازه ی خاص مهم هست . نه در لحظه ی خاص که در اون لحظه ممکنه مشکلی هم وجود نداشته باشه .
------------
ضمن اینکه ssd ندارین؟
کارت گرافیک اصلی تون را نمیدونم . ببینید توی msi afterburner ، کدوم یک ، کارت nvidia یا همون mx450 هست . همون ، کارت گرافیک اصلی تون هست .
بازی تون که روی کارت گرافیک gpu1 تنظیم شد . اگه تنظیمات را دست نزده باشین ، ویندوز خودش اتوماتیک ، بازی رو روی قویترین کارت گرافیک اجرا میکنه . بنابراین احتمالا همون gpu1 تون ، کارت nvidia تون و کارت اصلی تون هست .
ali0070
29-12-21, 08:02
کار خاصی هم نداره .
فقط توی تنظیمات ، در سربرگ Monitoring ، در لیست باکس ، دنبال گزینه ی Framerate بگردید و از سمت چپ ، تیک اش را بزنید .
بعد برید بازی کنید و بعد از 10 یا 20 دقیقه ، از صفحه ی اصلی نرم افزار عکس بگیرید :
نمودارها که در پایینِ صفحه هستن ، بیشتر از همه مهم هستن . پس اسکرول در آخرِ صفحه را پایین تر بکشید و چندین عکس بگیرین تا همه ی نمودارها مشخص بشن .
یا اینکه استایل های دیگه ای را هم میتونین در تنظیماتش انتخاب کنید که نمودارهای بیشتری در صفحه نمایش داده بشه .
chapter 3 که فکر کنم مرحله ی بازی هست . درسته؟ یعنی ربطی به نام و نسخه ی بازی نداره . کلا همون Fortnite: Save the World 2017 هست دیگه .
همچنین بعد از این ، در تنظیمات power setting هم high performance را انتخاب کنید .
درباره ی حجم حافظه ی گرافیک ، گفتم احتمالا (در صورتی که هنوز اسم کامل بازی را تایید نکرده بودین . همچنین نمیدونم در چه تنظیماتی اجرا کردین و هنوز جواب ندادین) .
ضمن اینکه اون سایت ، میانگین را اعلام کرد . فرضا ممکنه حداقلش 20 فریم و حداکثرش بیش از 100 فریم بوده باشه .
ضمن اینکه وقتی خیلی چیزها مثل تغییر در وضعیت اشیاء در بازی ها ، روی فریم تاثیر (و گاها تاثیر بیش از حد) میذاره ، این امکان هم هست که در دو شیِ یکسان و با تنظیمات یکسان از یک بازی ، فریم ها متفاوت باشند (هر چند در کلیات ، ممکنه تاثیر زیادی نذاره) .
برای اینکه احتمالات به یقین نزدیک بشه ، اون مواردی که گفتم را انجام بدین (از آمار msi afterburner گرفته تا قضیه ی غیر فعال کردن page file و تنظیمات v-sync که جواب ندادین و همچنین جواب این پست و احیانا پست های قبلی که جا موند) .
مهم اینه که سیستم عامل ، اطلاعات قابل توجهی از این برنامه یا همون بازی ، در رم را به هارد منتقل نکرده باشه (که موقع فراخونی اش ، خیلی بیشتر از رم ، طول بکشه که در این صورت بصورت واضح ، حتی در حد چند ثانیه و شاید هم کمتر یا بیشتر که بسته به میزان اطلاعاتش داره، مکث خواهید داشت) .
معمولا اگه برنامه ای بیش از حد رم ای که کاربر داره ، حافظه بخواد ، سیستم عامل انتقال این داده ها را بیش از حد عادی به هارد منتقل میکنه .
در این حالت ، حتی ممکنه بازی تون بسته بشه . (یا حتی ممکنه صفحه ی آبی مرگ هم بیاد . اما صفحه ی آبی مرگ ، احتمالش کمه) که طبیعی هست . فقط برای تست این کار را کنید .
ضمن اینکه ، مشغول بودن قطعه در بازه ی خاص مهم هست . نه در لحظه ی خاص که در اون لحظه ممکنه مشکلی هم وجود نداشته باشه .
------------
ضمن اینکه ssd ندارین؟
کارت گرافیک اصلی تون را نمیدونم . ببینید توی msi afterburner ، کدوم یک ، کارت nvidia یا همون mx450 هست . همون ، کارت گرافیک اصلی تون هست .
بازی تون که روی کارت گرافیک gpu1 تنظیم شد . اگه تنظیمات را دست نزده باشین ، ویندوز خودش اتوماتیک ، بازی رو روی قویترین کارت گرافیک اجرا میکنه . بنابراین احتمالا همون gpu1 تون ، کارت nvidia تون و کارت اصلی تون هست .
عدد هایی که باید داخل پیج فایل بزارم رو چند بزارم رمم 8 است
ali0070
29-12-21, 09:36
کار خاصی هم نداره .
------------
ضمن اینکه ssd ندارین؟
داداش مطمعنن مشکل کارت گرافیکه که 50 درصده راه حلی براش داری شما که درست بشه ؟
SajjadKhati
29-12-21, 10:29
عدد هایی که باید داخل پیج فایل بزارم رو چند بزارم رمم 8 است
اول ، page file را کاملا غیر فعال کنید .
اگه صفحه ی آبی مرگ اومد (که احتمالش زیاد نیست) یا بازی تون اتوماتیک بسته شد ، دفعه ی بعد ، حداکثر میزانش را به 2 گیگ محدود کنید و باز هم اگه مشکلی بود ، به 4 گیگ محدود کنید تا نتیجه ی هر تست را ببینید چطور میشه .
حافظه ی جانبی تون ssd هست؟
داداش مطمعنن مشکل کارت گرافیکه که 50 درصده راه حلی براش داری شما که درست بشه ؟
اولین کاری که باید کنید اینه که تست کنید که قطعه ای ، گلوگاه ایجاد نکرده باشه .
اون عکس task manager تون ، در اطلاعات اولیه اش (که کامل و دقیق نیست) ، احتمالا نشونه ی این هست که حجم رم تون گلوگاه ایجاد میکنه . که باید برای اطمینان ، قضیه ی page file را تست کنید .
همچنین اطلاعات نمودارها را در برنامه ی msi afterburner بذارید .
اگه بعد از ارائه ی تست ها ، مشکلی را نشون ندادن ، دنبال مشکل نرم افزاری میگردید .
وگرنه خود گرافیک ، به خودش دستور نمیده که 50 درصد یا 100 درصد از خودش را اشغال و مصرف کنه که میگید مشکل از گرافیکه !
ali0070
29-12-21, 14:07
اول ، page file را کاملا غیر فعال کنید .
اگه صفحه ی آبی مرگ اومد (که احتمالش زیاد نیست) یا بازی تون اتوماتیک بسته شد ، دفعه ی بعد ، حداکثر میزانش را به 2 گیگ محدود کنید و باز هم اگه مشکلی بود ، به 4 گیگ محدود کنید تا نتیجه ی هر تست را ببینید چطور میشه .
حافظه ی جانبی تون ssd هست؟
اولین کاری که باید کنید اینه که تست کنید که قطعه ای ، گلوگاه ایجاد نکرده باشه .
اون عکس task manager تون ، در اطلاعات اولیه اش (که کامل و دقیق نیست) ، احتمالا نشونه ی این هست که حجم رم تون گلوگاه ایجاد میکنه . که باید برای اطمینان ، قضیه ی page file را تست کنید .
همچنین اطلاعات نمودارها را در برنامه ی msi afterburner بذارید .
اگه بعد از ارائه ی تست ها ، مشکلی را نشون ندادن ، دنبال مشکل نرم افزاری میگردید .
وگرنه خود گرافیک ، به خودش دستور نمیده که 50 درصد یا 100 درصد از خودش را اشغال و مصرف کنه که میگید مشکل از گرافیکه !
اول پیج فایل رو غیر فعال کردم تفاوتی ایجاد نشد و مشکل سر جاش بود بعد هی زیادش کردم تا رسید به عدد 15000 حالا مشکل هنوز هست ولی خیلی کمتر شده نسبت به قبل اگر هر 15 ثانیه فریز میشد الان داره هر 15 دقیقه یکبار این اتفاق میوفته اونم 1 ثانیه مثلا فریز میشه بنظرتون بازم عدد را ببرم بالا مشکلی پیش نمیاد؟
بلو اسکرین هم نمایش داده نمیشود.
خیر hdd هست
راستی میشه کاربرد pagefile را به صورت خلاصه توضیح بدید ببینم چی هست اصلا.
و نرم افزار msi after burner از شما که 3 تا نموداه از من یه 20 تایی هست.
لپ تاپ کلا 2 ماهه به صورت نو خریداری شده بعید بدونم مشکل سخت افزاری داشته باشه
XFXForce
29-12-21, 14:44
دوست عزیز قبلا هم تاپیک زده بودید.
اونجا نوشتم که توی کنترل پنل انویدیا چه تغییراتی رو اعمال کنید.
اما نتیجه رو نگفتید و دوباره تاپیک زدید.
page file هم روی هارد اصلا کارایی روی اس اس دی رو نداره.
اول تغییراتی که گفته بودم رو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید
ali0070
29-12-21, 15:03
تغییرات و انجام دادم توی انویدیا کنترل پنل هیچ تغییری توی مشکل ایجاد نمیکنه و مشکل گابرجاست فقط باعثمیشه مثلا اگ کارت گرافیک داره 50 درصد استفاده میشه تنظیماتو مثل تنظیماتی که قرار داده بود کنم 30 تا 35 درصد استفاده میشه و روی گرافیک تاثیر میزاره
- - - Updated - - -
تغییرات و انجام دادم توی انویدیا کنترل پنل هیچ تغییری توی مشکل ایجاد نمیکنه و مشکل گابرجاست فقط باعثمیشه مثلا اگ کارت گرافیک داره 50 درصد استفاده میشه تنظیماتو مثل تنظیماتی که قرار داده بود کنم 30 تا 35 درصد استفاده میشه و روی گرافیک تاثیر میزاره. والا وقتی پیج فایل رو گزاشتم روی 15000 مشکلم تا حد زیادی برطرف شد و خیلی کم شد.
XFXForce
29-12-21, 16:41
تنظیمات پاور رو بذارین روی
high performance
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
برای ایجاد کردنش
create a power plan رو بزنین و میتونید اونجا گزینه اش رو پیدا و ایجاد کنین.
دمای گرافیک رو هم مانیتور کنین ببینید وقتی لگ میشه دماش چقدر هست دقیقا.
بحث دیگه هم اگه تاخیر باشه که یکی از دلایل همون هست که بازی رو گرافیک جیفورس رندر میکنه بعد میفرسته به گرافیک اینتل که به صفحه نمایش منتقل کنه بعد شما میبینیدش!
اگر از مانیتور جدا استفاده کنید این مشکل دیگه نیست.
همچنین بازی رو با گرافیک خود اینتل اجرا کنید ببینید باز هم این مشکل لگ وجود داره؟
اگر پیج فایل توی کارایی اثر داشته نشون میده که سیستمون رم کم میاره، اگر رم 8 هست که مشخصا کمه و 16 پیشنهاد میشه.
ali0070
29-12-21, 19:36
تنظیمات پاور رو بذارین روی
high performance
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
برای ایجاد کردنش
create a power plan رو بزنین و میتونید اونجا گزینه اش رو پیدا و ایجاد کنین.
دمای گرافیک رو هم مانیتور کنین ببینید وقتی لگ میشه دماش چقدر هست دقیقا.
بحث دیگه هم اگه تاخیر باشه که یکی از دلایل همون هست که بازی رو گرافیک جیفورس رندر میکنه بعد میفرسته به گرافیک اینتل که به صفحه نمایش منتقل کنه بعد شما میبینیدش!
همچنین بازی رو با گرافیک خود اینتل اجرا کنید ببینید باز هم این مشکل لگ وجود داره؟
اگر پیج فایل توی کارایی اثر داشته نشون میده که سیستمون رم کم میاره، اگر رم 8 هست که مشخصا کمه و 16 پیشنهاد میشه.
حداقل همه پیامارو میخوندی همه اینکارو که گفتی کردیم با هکار شما گذینه highe performance موجود نیست عزیزم
همکارتون کجا رفتند با ایشون داشت خوب پیش میرفت
از اونجایی که گرافیک اینتلی که روی این لپتاپ استافده شده خودش گرافیک خوبی هست و قالیت اجرای این بازی را در گرافیک 1080 low دارد اینکار را امتحان کردم ولی در صفحه لودینگ بازی گیر میکند
XFXForce
29-12-21, 20:00
همه پیام ها رو خونده بودم.
باید گزینه ی ساخت پلن جدید باشه.
توی cmd دستور زیر رو اجرا کنید
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61
باید گزینه ultimate performance ظاهر بشه.
در ضمن با گرافیک اینتل هم باید بازی اجرا بشه. اون گرافیکش خیلی جاها با mx450 برابری میکنه.
- - - Updated - - -
در ضمن با گرافیک اینتل هم باید بازی اجرا بشه. اون گرافیکش خیلی جاها با mx450 برابری میکنه.
ali0070
29-12-21, 20:24
- - - Updated - - -
داداش گلم میگم همه اینکارارو کردم نمیااااد بخدا بله میدونم گرافیکش خوبه ولی رو لودینگ اسکرین میمونه حالا مشکلم با گزاشتن پیج فایل روی 15000 کمی بهتر شد بنظرتون بیشترش کنم یا مشکلی پیش میاد؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
در ضمن با گرافیک اینتل هم باید بازی اجرا بشه. اون گرافیکش خیلی جاها با mx450 برابری میکنه..
داداش گلم میگم همه اینکارارو کردم نمیااااد بخدا بله میدونم گرافیکش خوبه ولی رو لودینگ اسکرین میمونه حالا مشکلم با گزاشتن پیج فایل روی 15000 کمی بهتر شد بنظرتون بیشترش کنم یا مشکلی پیش میاد؟
XFXForce
29-12-21, 20:47
اگه با دستور هم پلن پاور درست نمیشه سیستم عاملتون مشکل داره
اون عدد پیج فایل رو هر چقدر بخواید میتونید بذارید اما به همون حجم تو توی درایو سی تون یک فایل درست میشه.
درضمن بیشترش کردنش هم از یه جایی به بعد دیگه هیچ اثری توی کارایی نداره.
و چون هم اس اس دی ندارید همون چیزی هم که ساخته به شدت کند هست.
در مورد کاراییش پرسیده بودین، به طور ساده این رم مجازی هست یعنی یک فایل روی درایو میسازه که وقتی رم سیستم پر میشه یا به فایلهایی نیازی کمتری هست اونا رو سیستم عامل به این رم مجازی منتقل میکنه.
خود رم سرعتش خیلی بالاست (برای مثال شما 20 گیگابایت بر ثانیه در نظر بگیرید)
اما سرعت هارد شما چیزی حدود 100 مگابایت بر ثانیه ست (ببینید چقدر اختلاف زیاده)
حتی یک اس اس دی سریع مثل 980 هم با رم سرعتش قابل مقایسه نیست (حدود 3 گیگابایت بر ثانیه)
اگر اضافه کردن رم مجازی مشکلتون رو حل کرده با ارتقای رم لپ تاپتون به 16 مشکلتون حل میشه.
همچنین در اسرع وقت بهتره یک اس اس دی به عنوان درایو بوت بخرید. (حداقل 250 گیگ)
M.2 NVMe
ali0070
29-12-21, 21:14
اگه با دستور هم پلن پاور درست نمیشه سیستم عاملتون مشکل داره
اون عدد پیج فایل رو هر چقدر بخواید میتونید بذارید اما به همون حجم تو توی درایو سی تون یک فایل درست میشه.
درضمن بیشترش کردنش هم از یه جایی به بعد دیگه هیچ اثری توی کارایی نداره.
و چون هم اس اس دی ندارید همون چیزی هم که ساخته به شدت کند هست.
در مورد کاراییش پرسیده بودین، به طور ساده این رم مجازی هست یعنی یک فایل روی درایو میسازه که وقتی رم سیستم پر میشه یا به فایلهایی نیازی کمتری هست اونا رو سیستم عامل به این رم مجازی منتقل میکنه.
اما سرعت هارد شما چیزی حدود 100 مگابایت بر ثانیه ست (ببینید چقدر اختلاف زیاده)
حتی یک اس اس دی سریع مثل 980 هم با رم سرعتش قابل مقایسه نیست (حدود 3 گیگابایت بر ثانیه)
اگر اضافه کردن رم مجازی مشکلتون رو حل کرده با ارتقای رم لپ تاپتون به 16 مشکلتون حل میشه.
همچنین در اسرع وقت بهتره یک اس اس دی به عنوان درایو بوت بخرید. (حداقل 250 گیگ)
M.2 NVMe
مشکل از سیستم عامل نیست یک ویندوز روی خود لپتاپ بود همینطور بود یم ویندوز هم یک ماه پیش خودم نصب کردم یعنی عوضش کردم بازم مشکل حل نشد.
داداشم 8 گیگ رم برای این بازی بنظر کافی میاد
XFXForce
29-12-21, 22:25
اگه ویندوز سالم باشه و همه درایور ها هم نصب باشه دلیلی نداره که گزینه های ساخت پاور پلن نباشن و حنی با دستور هم نشون داده نشن.
اگر هم رم 8 کافی بود با بالا بردن پیج فابل هیچ بهبودی نباید نشون داده میشد.
وقتی میگید خیلی بهتر شده یعنی رم کم میاره.
SajjadKhati
29-12-21, 23:49
اول پیج فایل رو غیر فعال کردم تفاوتی ایجاد نشد و مشکل سر جاش بود بعد هی زیادش کردم تا رسید به عدد 15000 حالا مشکل هنوز هست ولی خیلی کمتر شده نسبت به قبل اگر هر 15 ثانیه فریز میشد الان داره هر 15 دقیقه یکبار این اتفاق میوفته اونم 1 ثانیه مثلا فریز میشه بنظرتون بازم عدد را ببرم بالا مشکلی پیش نمیاد؟
بلو اسکرین هم نمایش داده نمیشود.
خیر hdd هست
قبل از این تست ، تنظیمات ویندوز را برای page file را دست نزدین؟
یعنی قبل از این تست ها ، وقتی روی صفحه ی تنظیمات Virtual Memory رفتین :
بصورت پیش فرض ، همون تیکِ چک باکسِ اولی که "automatically manage paging file size for all drive" هست ، تیکش زده بود دیگه . درسته؟
شما هر تغییری که انجام میدادین (فرضا در صفحه ی بالا ، گزینه ی "No paging file" را که انتخاب میکردین) ، بعدش دکمه ی "Set" را میزدین و بعد از اون هم دکمه ی "OK" در صفحات مختلف را میزدین؟
منظورتون از 15000 که مقدار دادین ، در کادر Maximum Size در صفحه ی بالا این مقدار را دادین؟
گفتین مطمئنید که هم هارد و رم تون سالم هست . این اطمینان را صرفا بخاطر نو بودن لپتاپ تون میگید یا اینکه با نرم افزارهای مورد نظر ، کامل بررسی کردید (البته منظورم این نیست که هارد یا رم تون خراب هست . بلکه از این جهت میگم که اندک شکی هم اگه باشه ، برطرف شده باشه) .
راستی میشه کاربرد pagefile را به صورت خلاصه توضیح بدید ببینم چی هست اصلا.
خیلی خلاصه اش اینه که سیستم عامل ، از بخشی از هارد (یا ssd) ، به عنوان حافظه استفاده میکنه که هدف اصلی اش اینه که اگه رم ، کم باشه ، به این طریق ، جبرانش کنه . که بهش pagefile میگن .
و نرم افزار msi after burner از شما که 3 تا نموداه از من یه 20 تایی هست.
عکسش را از اینترنت گذاشتم .
بله ، همه ی اون 20 نمودار را بعد از 10 تا 20 دقیقه بازی کردن ، عکس بگیرید و اینجا بذارید (من الان بیش از 3 بار فقط همین یه جمله را تکرار کردم . نمیدونم چرا باید یک حرف را چندین بار تکرار کنم تا بعد جوابش را بدید!) .
لپ تاپ کلا 2 ماهه به صورت نو خریداری شده بعید بدونم مشکل سخت افزاری داشته باشه
هر چند احتمالش کمه (نه بخاطر این مشکل) ولی من جای شما بودم ، لپتاپ نو را هم تست کامل انجام میدادم .
احتمال مشکل دار بودن ، برای هر چیزی ممکنه .
پیشنهادم اینه که حداقل هارد و رم تون را بررسی کامل کنید .
رم را با نرم افزار memtest86 (حتما آخرین نسخه اش که در سایت اش الان موجود هست) .
هارد را با نرم افزار hdd sentinel .
به احتمال بسیار زیاد مشکلی ندارن اما زیر یک درصد احتمال مشکل دار بودن را هم بدید ، ارزش داره که بررسی کامل کنید .
تغییرات و انجام دادم توی انویدیا کنترل پنل هیچ تغییری توی مشکل ایجاد نمیکنه و مشکل گابرجاست فقط باعثمیشه مثلا اگ کارت گرافیک داره 50 درصد استفاده میشه تنظیماتو مثل تنظیماتی که قرار داده بود کنم 30 تا 35 درصد استفاده میشه و روی گرافیک تاثیر میزاره
لطفا سئوالاتی که ازتون میشه را کامل جواب بدین .
فرضا اگه تست کردین و مثل همین ، نتیجه نگرفتین یا حتی اگه بدتر شد ، گزارش اش را بدین .
این باعث میشه سناریویی که در ذهن کسی هست که داره راهنمایی تون میکنه ، متوجه بشه که احتمالِ مشکل در اون سناریو نیست و جای دیگه را برای بررسی پیشنهاد بده .
و مخصوصا اینکه تمام نکاتی که بهتون گفته میشه را انجام و گزارش اش را بدید .
جواب خیلی از نکات و پرسش ها و پیشنهادها را یا نمیدین یا نصفه نیمه کاره میدین و بعضی ها را بعد از چند بار تاکید میدین . که نادیده گرفتن حتی یک موردش ، کار خودتون را پیچیده و سخت تر میکنه .
البته ، این سئوال من نبود .
SajjadKhati
30-12-21, 00:24
سلام
ویندوز ، برای یک برنامه (یا بازی) ، فقط روی یک گرافیک و درایورش کار میکنه (حداقل من همچین چیزی جایی ندیدم) .
اگه منظورتون از رم مجازی اینه که اطلاعات بخشی از رم بهش منتقل میشه ، بله . اما رم مجازی نیست .
page file به همراه رم ، حافظه ی مجازی را تشکیل میدن .
البته این طور نیست که فقط همیشه اگه رم سیستم پر شد ، تازه کار انتقال را انجام بده (هر چند معمولا در دفعه ی اول که رم در حال پر شدن هست ، بیشترین تراکنش و انتقال اطلاعات را در اون زمان و همچنین ممکنه از اون به بعد داشته باشه) .
برای رم های ddr3 دو کاناله ، تقریبا این سرعت هست .
رم های ddr4 و ddr5 که به طبع سرعت بیشتری دارن .
SajjadKhati
30-12-21, 09:58
حداقل همه پیامارو میخوندی همه اینکارو که گفتی کردیم با هکار شما گذینه highe performance موجود نیست عزیزم
سلام
لازم به ساخت plan جدید نیست . هر چند مانعی هم نداره .
اول ، دنبال plan ئه high performance در power option نگردید .
بلکه قبلا گفته بودم که اول برید دنبال پروفایلِ high performance در تنظیمات Windows Mobility Center در قسمتِ آیکونِ مربوط به شارژر بگردید و این گزینه را انتخاب کنید (که در پست شماره ی 11 عکس اش را داده بودم) .
اگه پروفایلِ high performance را در صفحه ی Windows Mobility Center نداره ، اولا از این صفحه عکس بگیرید و اینجا بذارید و دوما توی device manager چک کنین که آیا همه ی درایورهاتون نصب شده یا نه؟ درایورها را از سایت اصلی اش دانلود کنین . (همچنین طبق گفته ی دوستمون ، ویندوزتون هم باید سالم بوده باشه یا فرضا نرم افزاری نصب نکرده باشین که با درایورهای device هاتون مشکلی داشته باشه . مثلا درایورهای آنتی ویروسی که مشکلی داشته باشه) .
هر چند این احتمال ، کمه .
بعد از تنظیمِ High Performance در Windows Mobility Center ، حالا بد نیست برید در تنظیمات power option و plan ئه High Performance را انتخاب کنید .
دقت کنید که چی نوشتم و به ترتیبِ همین الویت این کار را کنید (الان این دومین یا سومین باره که دارم این قضیه را مجددا توضیح میدم) .
قبل از اجرای همه ی این کارها ، شارژر تون وصل باشه (مخصوصا موقع بازی) .
از اونجایی که گرافیک اینتلی که روی این لپتاپ استافده شده خودش گرافیک خوبی هست و قالیت اجرای این بازی را در گرافیک 1080 low دارد اینکار را امتحان کردم ولی در صفحه لودینگ بازی گیر میکند
اون همه ی آمار مولفه های msi afterburner را که زمانی که با گرافیک nvidia بازی میکردید و بارها گفتم و هنوز ندادید که جای خود .
اما زمانی که میگید این اتفاق در گرافیک igpu تون میافته ، قبل از اجرای بازی ، نرم افزار msi afterburner و همچنین task manager را باز کنید . بعد ، زمانی که گیر میکنه (بذارید یه مدت بگذره تا مطمئن بشید که واقعا گیر کرده و جلو نمیره) ، از همه ی اون مولفه ها در msi afterburner ، عکس بگیرید تا آمارش مشخص بشه .
همچنین از در نرم افزار task manager :
- در سربرگ process ، جوری که پروسه (یا پروسه های) بازی مشخص باشه ، از کلِ task manager عکس بگیرید (ستون gpu و همچنین gpu engine هم مشخص باشه) .
- در سربرگ performance ، اول ، وارد قسمت Memory بشید و بعد از کل task manager عکس بگیرید .
- مجددا در در سربرگ performance ، وارد قسمت Hard Disk تون بشید و بعد از کل task manager عکس بگیرید .
----------
این قضیه ، احتمال داره واسه ی دو چیز (یا 3 چیز) باشه .
- یا اینکه اون بازی ، برای اجرا در igpu ها طراحی نشد (که معمولا خود بازی ، موقع اجرا ، خطا یا پیام باید بده) .
- یا ممکنه سخت افزارتون مشکل داشته باشه (مخصوصا هارد و بعد رم که قبلا گفتم کامل بررسی کنید تا مطمئن بشید) . هر چند ، احتمال دوم ، کمه .
- یا اینکه تنظیمات بازی یا ویندوز یا درایور شاید مشکل داشته باشه که احتمال این هم کمه (Directx 11 نسخه ی 11 اش روی ویندوزتون نصب کردین؟)
XFXForce
30-12-21, 10:34
سلام
ویندوز ، برای یک برنامه (یا بازی) ، فقط روی یک گرافیک و درایورش کار میکنه (حداقل من همچین چیزی جایی ندیدم) .
اگه منظورتون از رم مجازی اینه که اطلاعات بخشی از رم بهش منتقل میشه ، بله . اما رم مجازی نیست .
page file به همراه رم ، حافظه ی مجازی را تشکیل میدن .
البته این طور نیست که فقط همیشه اگه رم سیستم پر شد ، تازه کار انتقال را انجام بده (هر چند معمولا در دفعه ی اول که رم در حال پر شدن هست ، بیشترین تراکنش و انتقال اطلاعات را در اون زمان و همچنین ممکنه از اون به بعد داشته باشه) .
برای رم های ddr3 دو کاناله ، تقریبا این سرعت هست .
رم های ddr4 و ddr5 که به طبع سرعت بیشتری دارن .
1- این بحثی که گفتم نرم افزاری نیست و سخت افزاری هست. توی همه ی لپ تاپ های دو گرافیکه (به جز رده های پرچمدار) مانیتور خود لپ تاپ تصویرش رو از گرافیک داخلی میگیره، چه خودش اونا رو رندر کرده باشه چه اینکه گرافیک جدا (و فقط مسول انتقال تصاویر باشه)
که این تاحدی باعث کاهش کارایی و بالاتر رفتن تاخیر میشه. حتی ویدیو های مربوطه هم هست توی یوتیوب توی کانال LTT میتونید ببینید هم توضیحاتش هست هم اینکه وقتی به مانیتور جدا وصل میشه چقدر کاراییش بالاتر میره.
توی خود کنتار پنل انویدیا هم ببینید قسمتی که کارتا رو نشون میده که کدوم خروجیا وصل هستن
دو تا کارت اینتل و جیفورس کنار هم نشون داده شدن و اینکه مانیتور لپ تاپ به گرافیک اینتل وصل هست برای تصویر گرفتن
2- در مورد پیج فایل دوستمون میخواستن بدون کلیتش چی هست و نیاز نبود که مقاله نوشته بشه راجع بهش اینجا، اسمش هم همون VIRTUAL MEMORY هست و رم مجازی.
نه که به همراه رم کامپیوتر اسمش این بشه. رم خود سیستم که دیگه مجازی نیست، فیزیکی هست.
3- در مورد سرعت رم دقت کنید نوشته بودم برای مثال، یعنی یک مثال زده بودم وگرنه به قول شما هم رم های کند تر هست هم رمهای سریعتر.
رم لپ تاپ ایشون هم تا جایی که میدونم 3200 هست و تک کانال که میشه 25600 مگابایت بر ثانیه که به مثالی که زده بودم نزدیکه.
لطفا تو مثال مناقشه نکنید وگرنه خب برای هارد هم میشد گفت الان هاردهایی هستن با سرعت 250 مگ یا اس اس دی های با سرعت 7 گیگ.
SajjadKhati
30-12-21, 18:55
1- این بحثی که گفتم نرم افزاری نیست و سخت افزاری هست. توی همه ی لپ تاپ های دو گرافیکه (به جز رده های پرچمدار) مانیتور خود لپ تاپ تصویرش رو از گرافیک داخلی میگیره، چه خودش اونا رو رندر کرده باشه چه اینکه گرافیک جدا (و فقط مسول انتقال تصاویر باشه)
که این تاحدی باعث کاهش کارایی و بالاتر رفتن تاخیر میشه. حتی ویدیو های مربوطه هم هست توی یوتیوب توی کانال LTT میتونید ببینید هم توضیحاتش هست هم اینکه وقتی به مانیتور جدا وصل میشه چقدر کاراییش بالاتر میره.
توی خود کنتار پنل انویدیا هم ببینید قسمتی که کارتا رو نشون میده که کدوم خروجیا وصل هستن
دو تا کارت اینتل و جیفورس کنار هم نشون داده شدن و اینکه مانیتور لپ تاپ به گرافیک اینتل وصل هست برای تصویر گرفتن
سلامی مجدد
بله درست میگید .
چیزی که مد نظرتون ، برنامه ی Nvidia Optimus هست که بعد از رندر گرفتن و تهیه ی تصویر ، خروجی اش در لپتاپ ها (یی که به قول شما igpu دارن و برای گرافیک هایی که از این برنامه پشتیبانی میکنن) ، توسط igpu نمایش داده میشه .
در واقع igpu ، در اینجا فقط نقش Display Controller را داره :
Optimus | Technology | GeForce (nvidia.com) (Only the registered members can see the link)
Using NVIDIA's Optimus technology, when the discrete GPU is handling all the rendering duties, the final image output to the display is still handled by the Intel integrated graphics processor (IGP). In effect, the IGP is only being used as a simple display controller, resulting in a seamless, flicker-free experience with no need to reboot.
در گرافیک های دسکتاپ ، انگار فقط مدل GTX 980 ازش پشتیبانی میکنه :
Access Denied (Only the registered members can see the link)
در جریان اینکه برای اغلب گرافیک های مجزای لپتاپ در سطح متوسط یا پایین (یا تقریبا همه ی گرافیک های گرافیک های لپتاپ در نسل های 8 تا 10) از این فناوری پشتیبانی میکنن و بنابراین Display Controller ئه مجزا ندارن (و از igpu به عنوان کنترلر نمایش استفاده میکنن) ، نبودم . همینطوره دیگه . درسته؟
این کار را در اغلب لپتاپ ها میکنن (و Display Controller ئه مجزا برای گرافیک های مجزا تعبیه نمیکنن) تا قیمت نهایی این لپتاپ ها کاهش پیدا کنه؟
در گرافیک های دسکتاپ ، گرافیک های انویدیا ، Display Controller ئه مجزا دارن دیگه؟ (در این باره جستجو نکردم) .
البته این قضیه ی سوئیچ را میدونستم . فقط در جریان تعبیه نشدن Display Controller برای گرافیک مجزای اغلب لپتاپ ها نبودم .
دقت کنید که ارتباط برقرار کردن با یک قطعه یا انتقال اطلاعات به یک قطعه ، توسط درایورِ اون قطعه انجام میشه .
یعنی تصویر ساخته و رندر شده در گرافیک انویدیا ، برای اینکه با گرافیک مجتمع اینتل ، ارتباط برقرار کنه و انتقال اطلاعات انجام بده ، نیاز به ارتباط برقرار کردن و فراخونی روال و متدهای درایور igpu ی اینتل داره :
The beauty of Optimus is that it leverages standard industry protocols and APIs to work. From relying on standard Microsoft APIs when communicating with the Intel IGP driver, to utilizing the PCI-Express bus to transfer the GPU‟s output to the Intel IGP, there are no proprietary hoops to jump through. NVIDIA‟s new hardware and software design seamlessly blends into the existing frameworks.
که اجرای این کد و روال اضافی (نسبت به اینکه اگه خود گرافیک انویدیا ، یه کنترلر مجزا داشت) ، همون طور که اشاره کردید باعث میشه که کارایی اش اندکی پایین تر بیاد .
2- در مورد پیج فایل دوستمون میخواستن بدون کلیتش چی هست و نیاز نبود که مقاله نوشته بشه راجع بهش اینجا، اسمش هم همون VIRTUAL MEMORY هست و رم مجازی.
نه که به همراه رم کامپیوتر اسمش این بشه. رم خود سیستم که دیگه مجازی نیست، فیزیکی هست.
بله . منظورم همون کلیات بود . وگرنه اگه مطلبی یا مبحثی ، در چند خط که توضیح داده بشه که نمیشه عبارات درستی را بیان کرد و خیلی پر اشکال میشه که طبیعی هست .
اگه منظورتون اینه که به page file (که در حافظه ی جانبی هست) ، Virtual Memory یا حافظه ی مجازی میگن ، درست نیست .
حافظه ی مجازی ، تکنیکی در سیستم عامل هست که ترکیبی از حافظه ی فیزیکی و page file (و ...) هست :
3- در مورد سرعت رم دقت کنید نوشته بودم برای مثال، یعنی یک مثال زده بودم وگرنه به قول شما هم رم های کند تر هست هم رمهای سریعتر.
رم لپ تاپ ایشون هم تا جایی که میدونم 3200 هست و تک کانال که میشه 25600 مگابایت بر ثانیه که به مثالی که زده بودم نزدیکه.
لطفا تو مثال مناقشه نکنید وگرنه خب برای هارد هم میشد گفت الان هاردهایی هستن با سرعت 250 مگ یا اس اس دی های با سرعت 7 گیگ.
مناقشه چیه دوست عزیز !
منظورم ، تایید حرف شما بود .
شما گفتین سرعت رم با هارد خیلی فرق داره و سرعت اش فرضا 20 گیگ هست .
من گفتم حتی اختلافش از این هم توی نسل های ddr4 و ddr5 در دو کاناله ها میتونه بیشتر باشه .
وگرنه اختلاف سرعت در رم های مختلف که بدیهی هست .
XFXForce
30-12-21, 20:12
بله دلیل تعبیه نکردنش پایین اومدن قیمت تمام شده هست (همونطور که از رم های با پهنای باند کمتر و ارزون تر توشون استفاده میشه)
اما مشکل اینجاست که حتی برخی لپ تاپ های گرون قیمت 3000 دلاری هم این کنترلر رو توشون تعبیه نکردن، مثل بعضی مدل های alleinware
رم و اس اس دی و همین کنترلر چیزهایی هستن که شرکت ها میتونن روشون سود بیشتر کسب کنن و اکثر خریدار ها هم هیچوقت متوجه نشن چون فقط به اعداد اصلی دقت میکنن مثل چن گیگابایت بودن و توی سایت هاشون هم هیچ مشخصه دیگه ای از این قطعات نمیزنه
قفط حجم و نوع فرم فاکتور رو مینویسن.
مثلا 512GB M.2 SSD
یا برای رم که توی تاپیک دیگه گفتم از نمونه های 1rx16 استفاده میکنن که هر چند روی سیستم های مبنی برا اینتل تفاوت چشمگیر ایجاد نکرد حتی تعویضش با رم های بهتر
اما توی لپ تاپ های بر پایه ای ام دی تفاوت فاحش بود.
در جدی که ایسوس لپ تاپ پرچمدار جدیدش که قیمتش هم بالاست مدل تورنومنت ادیشن رو با پردازنده 5900hx برای تست به کانال های بسیار معروف و معتبر برای تست داده بود تا برتریش رو نشون بده
و تو تست های انجام شده با معادل اینتلیش یعنی i9 امتیاز کمتری گرفت. (خیلی وقتا شرکت ها نمونه های فرستاده شده توسط خودشون برای کانال های ریویو و تست رو کمی متفاوت و با قطعات سریعتر و بهتر توی بخش رم و اس اس دی مخصوصا میفرستن تازه)
اما وقتی مشاهده شد که از رم های 1rx16 توی مدل ای ام دی استفاده شده و با رم های 1rx8 با تاخیر کمتر برندی مثل جی اسکیل روی لپ تاپ با پردازنده ای ام دی استفاده شد.
کارایی به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا کرد و موفق شد امتیاز بیشتری از معادل اینتلیش به درست بیاره.
جالبه که وقتی همون رم های مدل پایین تر رو که که روی لپ تاپ ایسوس بود روی نمونه اینتلی انداختن تفاوت خیلی کمتز و ناچیز بود (نسبت به ای ام دی)
گرافیک های دسکتاپی بله این مشکل دیگه توشون وجود نداره. همچنین قابلیت گرفتن تصویر همزمان از گرافیک داخلی پردازنده و گرافیک جدا هم وجود داره. که برای مثال از یک کارت یک رده بالاتر از 1050 ti یعنی 1060 و سری های جدید تر که قابلیت 4 تصویر همزمان رو دارن + یک گرافیک اینتل میشه تا 7 تصویر همزمان غیر یکسان گرفت (البته لازمه اش اینه که خود کارت 4 تا خروجی و مادربرد 3 تا رو داشته باشه و گرنه خب مشخصا تعداد کمتر میشه اما قابلیت سخت افزاریش هست)
اون کاهش کارایی هم توی کارتهای رده بالا محسوس تر هست اگر کنترلر جدا نباشه. و کارتی مثل 3080 درصد قابل توجهی کارایی بهتری میده وقتی به مانیتور جدا وصل میشه.
در مورد VIRTUAL MEMORY هم جفتمون یک چیز مد نظرمونه منتها چون این جا برای دوست دیگه مون داریم توضیح میدیم من ساده گفتم چون توی منوی ویندوز این گزینه به عنوان VIRTUAL MEMORY توی تنظیمات هست.
توی بحث تخصصی نکته شما درست هست، اما این جا چون مبحث ساده است، به رم نصب شده رم فیزیکی و به پیج فایل مجازی اطلاق میکنیم که دوستان دیگه سر در گم نشن.
در مورد هم بنده لفظ "توی مثل مناقشه نکنید" رو مطرح کردم (یعنی این جمله کامل نه که به کلمات جدا دقت کنید مثل کلمه ی مناقشه)
یعنی اصل مطلب مهمه که باید گرفت نه جزییات جایی که اهمیت ندارن.
بنده متوجه منظور شما شدم، خواستم بگم من هم قصد اسائه ادب نداشتم.
ali0070
31-12-21, 01:21
بله دلیل تعبیه نکردنش پایین اومدن قیمت تمام شده هست (همونطور که از رم های با پهنای باند کمتر و ارزون تر توشون استفاده میشه)
اما مشکل اینجاست که حتی برخی لپ تاپ های گرون قیمت 3000 دلاری هم این کنترلر رو توشون تعبیه نکردن، مثل بعضی مدل های alleinware
رم و اس اس دی و همین کنترلر چیزهایی هستن که شرکت ها میتونن روشون سود بیشتر کسب کنن و اکثر خریدار ها هم هیچوقت متوجه نشن چون فقط به اعداد اصلی دقت میکنن مثل چن گیگابایت بودن و توی سایت هاشون هم هیچ مشخصه دیگه ای از این قطعات نمیزنه
قفط حجم و نوع فرم فاکتور رو مینویسن.
مثلا 512GB M.2 SSD
یا برای رم که توی تاپیک دیگه گفتم از نمونه های 1rx16 استفاده میکنن که هر چند روی سیستم های مبنی برا اینتل تفاوت چشمگیر ایجاد نکرد حتی تعویضش با رم های بهتر
اما توی لپ تاپ های بر پایه ای ام دی تفاوت فاحش بود.
در جدی که ایسوس لپ تاپ پرچمدار جدیدش که قیمتش هم بالاست مدل تورنومنت ادیشن رو با پردازنده 5900hx برای تست به کانال های بسیار معروف و معتبر برای تست داده بود تا برتریش رو نشون بده
و تو تست های انجام شده با معادل اینتلیش یعنی i9 امتیاز کمتری گرفت. (خیلی وقتا شرکت ها نمونه های فرستاده شده توسط خودشون برای کانال های ریویو و تست رو کمی متفاوت و با قطعات سریعتر و بهتر توی بخش رم و اس اس دی مخصوصا میفرستن تازه)
اما وقتی مشاهده شد که از رم های 1rx16 توی مدل ای ام دی استفاده شده و با رم های 1rx8 با تاخیر کمتر برندی مثل جی اسکیل روی لپ تاپ با پردازنده ای ام دی استفاده شد.
کارایی به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا کرد و موفق شد امتیاز بیشتری از معادل اینتلیش به درست بیاره.
جالبه که وقتی همون رم های مدل پایین تر رو که که روی لپ تاپ ایسوس بود روی نمونه اینتلی انداختن تفاوت خیلی کمتز و ناچیز بود (نسبت به ای ام دی)
گرافیک های دسکتاپی بله این مشکل دیگه توشون وجود نداره. همچنین قابلیت گرفتن تصویر همزمان از گرافیک داخلی پردازنده و گرافیک جدا هم وجود داره. که برای مثال از یک کارت یک رده بالاتر از 1050 ti یعنی 1060 و سری های جدید تر که قابلیت 4 تصویر همزمان رو دارن + یک گرافیک اینتل میشه تا 7 تصویر همزمان غیر یکسان گرفت (البته لازمه اش اینه که خود کارت 4 تا خروجی و مادربرد 3 تا رو داشته باشه و گرنه خب مشخصا تعداد کمتر میشه اما قابلیت سخت افزاریش هست)
اون کاهش کارایی هم توی کارتهای رده بالا محسوس تر هست اگر کنترلر جدا نباشه. و کارتی مثل 3080 درصد قابل توجهی کارایی بهتری میده وقتی به مانیتور جدا وصل میشه.
در مورد VIRTUAL MEMORY هم جفتمون یک چیز مد نظرمونه منتها چون این جا برای دوست دیگه مون داریم توضیح میدیم من ساده گفتم چون توی منوی ویندوز این گزینه به عنوان VIRTUAL MEMORY توی تنظیمات هست.
توی بحث تخصصی نکته شما درست هست، اما این جا چون مبحث ساده است، به رم نصب شده رم فیزیکی و به پیج فایل مجازی اطلاق میکنیم که دوستان دیگه سر در گم نشن.
در مورد هم بنده لفظ "توی مثل مناقشه نکنید" رو مطرح کردم (یعنی این جمله کامل نه که به کلمات جدا دقت کنید مثل کلمه ی مناقشه)
یعنی اصل مطلب مهمه که باید گرفت نه جزییات جایی که اهمیت ندارن.
بنده متوجه منظور شما شدم، خواستم بگم من هم قصد اسائه ادب نداشتم.
سلام ببینید رفتم کلی ور رفتم تملم کارایی که گفتا بودید انجام دادم فهمیدم مشکل از کجاست امیدوارم راه حلی بتونم براش پیدا کنیم.
مشکل اصلی به اینجا بر میگرده که وقتی vsynce رو روشن میکنم این لگ و مشکل ایجاد میشه ولی وقتی خاموشه اصلا همچین اتفاقی نمیوفته مثلا تو بازی gta v وقتی vsynce خاموشه روی 1080 low به من 100 اف پی اس میده و در مکان های مختلف بین 80 تا 120 جا به جا میشه و هیچ لگ تا گیر کردن یا همان فریز یک ثانیه اتفاق نمی افته ولی وقتی روشنه هر چند وقت یکبار این اتفاق میوفته.
و من مانیتورم 60 hz است.
SajjadKhati
31-12-21, 11:34
سلام ببینید رفتم کلی ور رفتم تملم کارایی که گفتا بودید انجام دادم فهمیدم مشکل از کجاست امیدوارم راه حلی بتونم براش پیدا کنیم.
مشکل اصلی به اینجا بر میگرده که وقتی vsynce رو روشن میکنم این لگ و مشکل ایجاد میشه ولی وقتی خاموشه اصلا همچین اتفاقی نمیوفته مثلا تو بازی gta v وقتی vsynce خاموشه روی 1080 low به من 100 اف پی اس میده و در مکان های مختلف بین 80 تا 120 جا به جا میشه و هیچ لگ تا گیر کردن یا همان فریز یک ثانیه اتفاق نمی افته ولی وقتی روشنه هر چند وقت یکبار این اتفاق میوفته.
و من مانیتورم 60 hz است.
سلام
ما چند بار اینو گفتیم ولی شما هیچ جواب و عکس العملی انجام ندادید یا گفتین انجام دادم :
و
------
در همون تاپیک قبلی تون , در پست دوم , لینک هایی دادم که این قضیه توش گفته شده بود .
دوستمون هم بارها به این قضیه اشاره کردن .
XFXForce
31-12-21, 11:35
خب فک کنم الان نوبت من هست که بگم شما پیام ها رو نمیخونین!
تو همون تاپیک قبلی که زده بودید ما به عنوان راه حل گفتیم V-SYNC رو خاموش کنید و دلیلش رو گفتیم.
اما شما اصلا به راهکارهای ما کامل گوش نمیدید و اکثرش رو انجام نمیدید یا جواب نمیدید
ali0070
31-12-21, 12:02
خب فک کنم الان نوبت من هست که بگم شما پیام ها رو نمیخونین!
تو همون تاپیک قبلی که زده بودید ما به عنوان راه حل گفتیم V-SYNC رو خاموش کنید و دلیلش رو گفتیم.
اما شما اصلا به راهکارهای ما کامل گوش نمیدید و اکثرش رو انجام نمیدید یا جواب نمیدید
میخونم وقتی vsynce رو خاموش میکنم درسته اون مشکل رفع میشه ولی از اونجایی که مانیتور 60 هرتز هست پارگی تصویر ایجاد میشه که اونم خودش اذیت میکنه چشم رو موقع بازی
XFXForce
31-12-21, 12:11
توی کنترل پنل انویدیا قسمت MAX FRAME RATE
عدد رو پله پله از 60 بالا ببرید مثلا 10 تا 10 ببینید رو کدوم نه لگ هست نه پارگی.
مثلا رو 80 بذارید ببینید اوکی هست.
V-SYNC حتما باید خاموش باشه.
این دلیلش قوی نبودن به اندازه کافی گرافیک هست که نمیتونه فریم ریت مناسب رو همیشه بده، همچنین نداشتن G-SYNC و FREE SYNC خود مانیتور لپ تاپ که تو VRR هم بتونه جلو پارگی تصویر رو بگیره
ali0070
31-12-21, 14:29
توی کنترل پنل انویدیا قسمت MAX FRAME RATE
عدد رو پله پله از 60 بالا ببرید مثلا 10 تا 10 ببینید رو کدوم نه لگ هست نه پارگی.
مثلا رو 80 بذارید ببینید اوکی هست.
V-SYNC حتما باید خاموش باشه.
این دلیلش قوی نبودن به اندازه کافی گرافیک هست که نمیتونه فریم ریت مناسب رو همیشه بده، همچنین نداشتن G-SYNC و FREE SYNC خود مانیتور لپ تاپ که تو VRR هم بتونه جلو پارگی تصویر رو بگیره
سلام انجام دادم روی 70 و 80 و 90 گزاشتم. لگ نمیشه و اخرش پارگی تصویر موجوده. نظرتون چیه روی 65 و 75 و 85 هم تست کنم؟
XFXForce
31-12-21, 14:46
اشکالی نداره، روی 50 هم تست کنید.
ali0070
31-12-21, 14:58
اشکالی نداره، روی 50 هم تست کنید.
65 و 75 گ 85 هم تست کردم بازم پارگی تصویر وجود داشت ولی بهترینش فک کنم 65 بود.
50 لگ داشتم
درضمن اومدم بازیو روی کارت گرافیک سی پی یوم تست کنم با 1 اف پی اس اجرا شد 😂 متوجه شدم که انگار درایورش درست نصب نشده بود حالا دارم اخرین نسخشو دانلود میکنم.
را حل دیگه ای نداریم جز محدود کردن اف پی اس از کنترل پنل انویدیا؟
XFXForce
31-12-21, 15:08
یکی از اولین توصیه هامون نصب آخرین و همه درایور ها بود
اما شما تاکید میکردید که درایورها مشکلی ندارند.
در مورد ویندوز هم احتمال خیلی زیاد درایورها کامل نصب نشدند. یا بعضی به روز نیستند.
تنظیمات بازی هاتون هم بهینه نیستند.
اگر برنامه ی snappy driver رو (نسخه انلاین) رو دانلود کنید واجرا کنید احتمالا خیلی گزینه ها رو نشون بده که درایورشون نصب نشده یا قدیمی هستند (حتی چیزایی که تو دیوایس منیجر اولش متوجه نمیشید)
میتونید از صفحه ی اجراش عکس بگذارید تا ببینیم در چه وضعی هستن. (البته از خودش اقدام به نصب نکنین فعلا فقط عکسش رو بگذارید)
درایور جیفورس رو هم آخرین ورژن رو بگیرید.
ali0070
31-12-21, 15:11
یکی از اولین توصیه هامون نصب آخرین و همه درایور ها بود
اما شما تاکید میکردید که درایورها مشکلی ندارند.
در مورد ویندوز هم احتمال خیلی زیاد درایورها کامل نصب نشدند. یا بعضی به روز نیستند.
تنظیمات بازی هاتون هم بهینه نیستند.
اگر برنامه ی snappy driver رو (نسخه انلاین) رو دانلود کنید واجرا کنید احتمالا خیلی گزینه ها رو نشون بده که درایورشون نصب نشده یا قدیمی هستند (حتی چیزایی که تو دیوایس منیجر اولش متوجه نمیشید)
میتونید از صفحه ی اجراش عکس بگذارید تا ببینیم در چه وضعی هستن. (البته از خودش اقدام به نصب نکنین فعلا فقط عکسش رو بگذارید)
درایور جیفورس رو هم آخرین ورژن رو بگیرید.
در ایور هارو با نرم افزار درایور بوستر نصب کردم و تو دیوایس منیجر همه کامل بودن ولی از اونجاای که اومدن به تنظیمات گرافیک سی پی یو مثل انویدیا کنترل پنل دسترسی پیدا کنم متوجه شدم نیس حالا از دیوایس منیجر پاکش کردم اخرین نسخه رو از سایت گرفتم نصب میکنم. بعدش اون نرم افزاری که گفتید و نصب میکنم عکسشو میزارم
XFXForce
31-12-21, 15:29
این نکته گفته شده بود که درایورها رو از سایت اصلی بگیرید نه توسط نرم افزارها
snappy هم نیاز به نصب نداره، پرتابل هست.
ali0070
31-12-21, 15:34
این نکته گفته شده بود که درایورها رو از سایت اصلی بگیرید نه توسط نرم افزارها
snappy هم نیاز به نصب نداره، پرتابل هست.
درایور رو از سایتش گرفتم نصب کردم ولی دوباره ستنیگ نیومده!!!!
XFXForce
31-12-21, 15:51
اگه منظورتون کنترل پنل اینتل هست که از مایکروسافت استور ویندوز هم میتونید دانلود و نصبش کنید
intel graphic control panel
ali0070
31-12-21, 15:54
اگه منظورتون کنترل پنل اینتل هست که از مایکروسافت استور ویندوز هم میتونید دانلود و نصبش کنید
خیلی ممنون
ali0070
31-12-21, 16:33
داداش از کجای برنامه برات عکس بدم؟
الان درایورا همه نصبن به جز اونی که مال تاج پد لپتاپه که خودم پاکش کردم.
مشکل اصلیو چیکار کنیم؟
درایور گرافیک اینتل هم اپدیته ولی وقتی بازیو رو اون گرافیک اجرا میکنم بازم مشکل داره 1 اف پی اس تحویل میده
با اینکه گزاشتم روی گرافیک اینتل ولی وقتی تسک منیجر رو باز میکنی میبینی از هیچکدوم گرافیک ها استفاده نمیشه.
XFXForce
31-12-21, 17:05
بازی های دیگه رو هم تست کنین، نباید اینجوری باشه
مشکل اصلی هم
توی تنظیمات انویدیا قسمت ngاimage scal برید (باید آخرین نسخه درایور نصب باشه تو قدیمی تر ها این گزینه به این شکل نیست)
و درصد رو کم کنید مثلا روی 50 و 75 تست کنید. مشخصا کیفیت بازی میاد پایین اما فریم ریت بیشتری میده (چون گرافیکتون از DLSS پشتیبانی نمیکنه این تنها گزینه هست)
اما باید لگ برطرف بشه.
نتیجه رو بگید اینجا
ali0070
31-12-21, 17:14
بازی های دیگه رو هم تست کنین، نباید اینجوری باشه
مشکل اصلی هم
توی تنظیمات انویدیا قسمت ngاimage scal برید (باید آخرین نسخه درایور نصب باشه تو قدیمی تر ها این گزینه به این شکل نیست)
و درصد رو کم کنید مثلا روی 50 و 75 تست کنید. مشخصا کیفیت بازی میاد پایین اما فریم ریت بیشتری میده (چون گرافیکتون از DLSS پشتیبانی نمیکنه این تنها گزینه هست)
اما باید لگ برطرف بشه.
نتیجه رو بگید اینجا
چی رو روی 50 درصد بزارم؟
عجیبه گرافیک اصلیم زده 2 گیگ حافظه داره ولی اون که روی سی پی هست 4 گیگ😂
XFXForce
31-12-21, 17:26
درصدش رو
گرافیک خودتون گیگ هست گرافیک اینتل اصلا حافظه نداره، همه رو از روی رم سیستمون برمیداره اون 4 گیگ که میگید رم خود سیستمون هست!
گرافیک جیفورس هم حافظه ش جداست و همچنین سریعتر
ali0070
31-12-21, 17:27
عجیبه گرافیک اصلیم زده 2 گیگ حافظه داره ولی اون که روی سی پی هست 4 گیگ😂
این عکس اخرین نسخه درایور برا این کارت گرافیکه تو تنظینات این گذینه که گفتید موجود نمیباشد متاسفانه.
ایا نرم افزاری وجود نداره که کار vsynce را بکنه؟
XFXForce
31-12-21, 18:17
ali0070
31-12-21, 18:34
فقط image sharping داره
XFXForce
31-12-21, 19:00
ورژن درایور نصب شده تون چنده؟
ali0070
31-12-21, 21:04
ورژن درایور نصب شده تون چنده؟
تو همون عکسی ک گزاشتم گفتی چیه نوشته بود دیگ
XFXForce
31-12-21, 22:12
اگر به این ورژن آپدیت شده باشه باید این گزینه اضافه شده باشه،
ali0070
01-01-22, 09:19
اگر به این ورژن آپدیت شده باشه باید این گزینه اضافه شده باشه،
بخدا همین ورژنه ولی نداره میخایی عکس بدم؟
میگم ک لگ بخاطر اینه که رم کم میاره.
خب.
الان رم لپتاپ 2 تا 4 هست که سرعتش 3200 هست بنظرت طبیعی رم کم میاره یعنی امکان نداره مشکل نرم افزاری براش اینجاد شده باشه؟
XFXForce
01-01-22, 10:29
با توجه به اینکه گفتید با اضافه کردن پیج فایل مشکلتون تا حد زیادی برطرف شده احتمال برطرف شن با افزایش رم هست.
مشکل نرم افزاری هم وجودش همیشه محتمل هست.
باید کارهایی که قبلا گفته شده رو اول انجام بدید.
یعنی بازی های دیگه رو هم تست کنید.
دمای گرافیک و میزان رم و پردازنده و گرافیک رو موقع لگ مانیتور کنید و عکسش رو بگذارید.
در مورد درایور هم اول با ddu کامل پاکش کنید بعد دوباره نصب کنید.
ali0070
01-01-22, 10:53
با توجه به اینکه گفتید با اضافه کردن پیج فایل مشکلتون تا حد زیادی برطرف شده احتمال برطرف شن با افزایش رم هست.
مشکل نرم افزاری هم وجودش همیشه محتمل هست.
باید کارهایی که قبلا گفته شده رو اول انجام بدید.
یعنی بازی های دیگه رو هم تست کنید.
دمای گرافیک و میزان رم و پردازنده و گرافیک رو موقع لگ مانیتور کنید و عکسش رو بگذارید.
در مورد درایور هم اول با ddu کامل پاکش کنید بعد دوباره نصب کنید.
راهی واسه خلوت کردن رم یا یکم سبک تر کردنش هست؟
درایور رو پاک کردن نصب کردم هنوز نیومده اون گذینه
SajjadKhati
01-01-22, 15:48
میخونم وقتی vsynce رو خاموش میکنم درسته اون مشکل رفع میشه ولی از اونجایی که مانیتور 60 هرتز هست پارگی تصویر ایجاد میشه که اونم خودش اذیت میکنه چشم رو موقع بازی
سلامی مجدد
الان مشکل تون اینه که پارگی تصویر دارین؟
اگه آره ، طبق لینک زیر :
Screen tearing explained (Causes & fixes) – DIY HomeTronics (Only the registered members can see the link)
پارگی تصویر اغلب وقتی ایجاد میشه که تعداد فریم ها از refresh rate ئه مانیتور بیشتر باشه (البته اگه درست متوجه شده باشم) .
راه صحیح رفع اش اینه که یا v-sync (که ایجاد تاخیر و لگ میکنه اما رایگان هست) یا g-sync و تکنولوژی های شبیه اینها (که انگار در بعضی از سخت افزارها با مانیتورهای خاص فقط این قابلیت وجود داره) ، فعال بشه .
اما راهی که طبق توضیحی که دادن و شاید پارگی را بهتر کنه (نه اینکه کامل رفع کنه) شاید این باشه که فریم ریت را روی عددی کمتر از ریفرش ریت مانیتور تنظیم کنید.
یعنی refresh rate ئه مانیتورتون که 60 هرتز هست ، فریم ریت را روی عدد 55 قفل کنید .
این را تست کنید و ببینید پارگی بهتر میشه یا نه .
اگه نشد ، باز هم کمتر کنید و ببینید باز بهتر میشه یا نه . مثلا روی 50 و حتی اگه بهتر نشد روی 45 تست کنید (کمتر از 35 تا 40 نکنید چون دیگه لگ ایجاد میشه و کاملا لگ را حس میکنید) .
با این کار ، پارگی تصویر کامل رفع نمیشه . بلکه تا حدودی شاید بهبود پیدا کنه .
شاید هم نیاز باشه که فریم ریت بیشتر از ریفرش ریت مانیتور تنظیم بشه (که طبق توضیحات اون سایت فکر نکنم این طور باشه) . بالاخره اگه موارد بالا پارگی را بهتر نکرد ، فریم ریت های بالاتر از مقدار ریفرش ریت را تست کنید . مثلا فریم ریت را روی 65 تست کنید و ببینید بهتر میشه یا نه . و بعد روی 70 و ... .
نرم افزار و یا روش ها برای قفل کردن فریم ریت که زیادن .
دوست مون که در تنظیمات nvidia روش این کار را توضیح دادن .
با نرم افزار NVIDIA Inspector هم میتونید این کار را کنید .
ali0070
01-01-22, 17:20
سلامی مجدد
الان مشکل تون اینه که پارگی تصویر دارین؟
اگه آره ، طبق لینک زیر :
Screen tearing explained (Causes & fixes) – DIY HomeTronics (Only the registered members can see the link)
پارگی تصویر اغلب وقتی ایجاد میشه که تعداد فریم ها از refresh rate ئه مانیتور بیشتر باشه (البته اگه درست متوجه شده باشم) .
راه صحیح رفع اش اینه که یا v-sync (که ایجاد تاخیر و لگ میکنه اما رایگان هست) یا g-sync و تکنولوژی های شبیه اینها (که انگار در بعضی از سخت افزارها با مانیتورهای خاص فقط این قابلیت وجود داره) ، فعال بشه .
اما راهی که طبق توضیحی که دادن و شاید پارگی را بهتر کنه (نه اینکه کامل رفع کنه) شاید این باشه که فریم ریت را روی عددی کمتر از ریفرش ریت مانیتور تنظیم کنید.
یعنی refresh rate ئه مانیتورتون که 60 هرتز هست ، فریم ریت را روی عدد 55 قفل کنید .
این را تست کنید و ببینید پارگی بهتر میشه یا نه .
اگه نشد ، باز هم کمتر کنید و ببینید باز بهتر میشه یا نه . مثلا روی 50 و حتی اگه بهتر نشد روی 45 تست کنید (کمتر از 35 تا 40 نکنید چون دیگه لگ ایجاد میشه و کاملا لگ را حس میکنید) .
با این کار ، پارگی تصویر کامل رفع نمیشه . بلکه تا حدودی شاید بهبود پیدا کنه .
شاید هم نیاز باشه که فریم ریت بیشتر از ریفرش ریت مانیتور تنظیم بشه (که طبق توضیحات اون سایت فکر نکنم این طور باشه) . بالاخره اگه موارد بالا پارگی را بهتر نکرد ، فریم ریت های بالاتر از مقدار ریفرش ریت را تست کنید . مثلا فریم ریت را روی 65 تست کنید و ببینید بهتر میشه یا نه . و بعد روی 70 و ... .
نرم افزار و یا روش ها برای قفل کردن فریم ریت که زیادن .
دوست مون که در تنظیمات nvidia روش این کار را توضیح دادن .
با نرم افزار NVIDIA Inspector هم میتونید این کار را کنید .
حتما انجام میدم ممنون
XFXForce
02-01-22, 01:41
راهی واسه خلوت کردن رم یا یکم سبک تر کردنش هست؟
درایور رو پاک کردن نصب کردم هنوز نیومده اون گذینه
بله ممکنه
اما لطفا اول چیزای های دیگه که ازتون خواسته شده و هنوز انجام نشده رو انجام بدید تا مرحله به مرجله بریم جلو.
مشکلات ممکنه فراتر از حتی کم اومدن رم هم باشن. هنوز گرافیک اینتلتون مشکل داره و میگید فقط یک فریم میده!
میتونه به مشکل در سیستم عامل مربوط بشه (با توجه به کاستی های دیگه ای هم که داشت تو موارد دیگه)
یا چون باید وی رم رو از سیستم کم کنه برا خودش ،رمتون دیگه خیلی کم میاد و عملا اجرای بازی رو امکانش رو میگیره.
که عجیب این هست شما گفتید رم اینتل 4 گیگ گرفته! در حالیکه با رم 8 گیگ کل سیستم باید چیزی حدود 1 گیگ رو برمیداشت نه نصفش رو.
در ضمن چک کردم گرافیک شما این قابلیت رو پشتیبانی نمیکنه برای همین توی درایور جدید هم نمایش داده نشده.
اما همون SHARPEN رو فعال کنید که داشت وتیک GPU SCALING رو پایینش بزنید.
ali0070
02-01-22, 10:42
بله ممکنه
اما لطفا اول چیزای های دیگه که ازتون خواسته شده و هنوز انجام نشده رو انجام بدید تا مرحله به مرجله بریم جلو.
مشکلات ممکنه فراتر از حتی کم اومدن رم هم باشن. هنوز گرافیک اینتلتون مشکل داره و میگید فقط یک فریم میده!
میتونه به مشکل در سیستم عامل مربوط بشه (با توجه به کاستی های دیگه ای هم که داشت تو موارد دیگه)
یا چون باید وی رم رو از سیستم کم کنه برا خودش ،رمتون دیگه خیلی کم میاد و عملا اجرای بازی رو امکانش رو میگیره.
که عجیب این هست شما گفتید رم اینتل 4 گیگ گرفته! در حالیکه با رم 8 گیگ کل سیستم باید چیزی حدود 1 گیگ رو برمیداشت نه نصفش رو.
در ضمن چک کردم گرافیک شما این قابلیت رو پشتیبانی نمیکنه برای همین توی درایور جدید هم نمایش داده نشده.
اما همون SHARPEN رو فعال کنید که داشت وتیک GPU SCALING رو پایینش بزنید.
خیر گرافیک سی پی یو درست شده و مشکلش رفع شده. حتما شارپن رو فعال میکنم و نتیجه رو میگم
راه حلی برای اینکه highe performance را توی پاور اپشن بیارم ندارید.؟
ali0070
02-01-22, 23:15
خیر گرافیک سی پی یو درست شده و مشکلش رفع شده. حتما شارپن رو فعال میکنم و نتیجه رو میگم
راه حلی برای اینکه highe performance را توی پاور اپشن بیارم ندارید.؟
خیلی وقت شد چرا جواب نمیدید
یه سوال این احتمال وجود واره اگه گرافیم بازیو ببرم بالاتر بعد از گرافیک بیشتر استفاده شه و در نتیجه اف پی اس بهتری بده وقتی vsynce روشنه؟
مثلا از بخواد اون موقع اف پی اس رو از 100 لیمیت کنه رو 60 الان بخواد از 70 لیمیت کنه و نتیحه بهتری بده یعنی گرافیک رو ببرم بالا جوری که اف پی اسش بین 65 تا 75 باشه و زیر 65 اصلا نیاد و بعد vsynce را روشن کنم؟
XFXForce
03-01-22, 17:36
خب وقتی شما از هر چن تا فقط یکی از چیزایی که میگیم رو انجام میدید چرا بعدش میگید ما چرا پاسخ نمیدیم!
قرار بود شما نتیجه ی میزان مصرف قطعات دماشون رو بهمون وقت بازی و هنگا لگ بذارید اسکرین شاتش رو که دوستمون توضیح داده بودن از افتر برنر باید انجام بدید.
اون هم توی چن تا بازی متفاوت.
بالا بردن کیفیت هم باید اثر برعکس بده چون مشکل قوی نبود کافی کارت گرافیک و کافی نبودن رم هست فعلا، که با بالابردن کیفیت بد تر میشه.
شما اون فریم ریتی که میگید دارید مکس رو میگید یا نهایتا میانگیم درحالیکه 0.1 درصد باید ببینید چقدره! اینه که باعث لگ میشه که ممکنه 20-30 باشه عددش.
ali0070
03-01-22, 21:20
خب وقتی شما از هر چن تا فقط یکی از چیزایی که میگیم رو انجام میدید چرا بعدش میگید ما چرا پاسخ نمیدیم!
قرار بود شما نتیجه ی میزان مصرف قطعات دماشون رو بهمون وقت بازی و هنگا لگ بذارید اسکرین شاتش رو که دوستمون توضیح داده بودن از افتر برنر باید انجام بدید.
اون هم توی چن تا بازی متفاوت.
بالا بردن کیفیت هم باید اثر برعکس بده چون مشکل قوی نبود کافی کارت گرافیک و کافی نبودن رم هست فعلا، که با بالابردن کیفیت بد تر میشه.
شما اون فریم ریتی که میگید دارید مکس رو میگید یا نهایتا میانگیم درحالیکه 0.1 درصد باید ببینید چقدره! اینه که باعث لگ میشه که ممکنه 20-30 باشه عددش.
اینم از نرم افزار افتر برنر
ali0070
04-01-22, 09:21
میشه شما راه هایی واسه کمتر مصرف شدن رم هنگام بازی پیشنهاد بدید ممنون میشم من مشکلم حل شده که اونکارو نمیکنم فقط همین مورد مونده ک بگید چجوری میتونم کاری کنم که رمم پر نشه و تا 70 درصد بیشتر نیاد
یک چیزی احتمال داره این مشکل که تو این عکس دارت این اقا میگن برا منم صدق کنه؟
ali0070
04-01-22, 14:35
یک چیزی احتمال داره این مشکل که تو این عکس دارت این اقا میگن برا منم صدق کنه؟
اقا رفتم موقع بازی msi afterburner رو فعال کردم دیدم مشکل دقیقا همینه که این اقا میگفتن وقتی که یکم بازی میکنم و داغ بشه سیستم سرعت سی پی میاد پایین و باعث لگ میشه مثلا وقتی بازی روونه سرعت سی پی یو روی 3900 تا 4500 هست ولی وقتی لگ میشم که بیاد روی 2500 به پایین حالا یه سوال پیش میاد چجوری میتونم سرعت رو همیشه بالا نگه دارم این راهیی که این رفیقمون گفت رو هنوز تست نکردم نظر شما چیه همینو پیشنهاد میدید؟