سلام بنده جدیدا یک لپتاپ گرفتم مشکلی که در بازی ها داره اینه که وقتی اف پی اس بین 30 تا 60 میگیره صفحه نمایش با لگ و تاخیر نمایش میده و زمانی که فقط اف پی اس بازی ها از 60 بالاتره بازی روان اجرا میشه مثلا وقتی اف پی اس بازی 50 هست لگ میبینم در صفحه نمایش میخواستم ببینم مشکل از چیه و ایا راه حلی براش وجود داره
SajjadKhati
23-12-21, 10:15
سلام بنده جدیدا یک لپتاپ گرفتم مشکلی که در بازی ها داره اینه که وقتی اف پی اس بین 30 تا 60 میگیره صفحه نمایش با لگ و تاخیر نمایش میده و زمانی که فقط اف پی اس بازی ها از 60 بالاتره بازی روان اجرا میشه مثلا وقتی اف پی اس بازی 50 هست لگ میبینم در صفحه نمایش میخواستم ببینم مشکل از چیه و ایا راه حلی براش وجود داره
سلام
قبلا درباره ی علت لگ ها ، بصورت مختصر در لینک های زیر توضیح داده شد :
Only the registered members can see the link
و
Only the registered members can see the link
ضمن اینکه زیر 60 فریم ، خوب مشخص هست که چندان فریم خوبی نیست و لگ ها ، مقداری حس میشه .
XFXForce
23-12-21, 11:28
برای اجرای بازی بصورت روان معمولا 60 فریم الانه به عنوان حداقل حساب میشه.
( جدا از اینکه توی بازی های سبک های متفاوت فرق میکنه و امروزه 60 هم دیگه کم هست و برای همین گرافیک های قویتر و ماینتور های با هرتز های بالاتر مثل 144، 240 و حتی 360 هرتز هم اومدن)
یکی از دلایل لگ میزان تاخیر متغیر فریم های رندر شده توسط گرافیک (به تاخیر تصویر نمایش داده شده توسط مانیتور هم اضافه میشه این مقدار) هست.
هرچقدر فاصله ی تاخیر فریم ها تغییر کمتری داشته باشه و به مقدار ثابت نزدیک تر باشه بازی روان تری رو میشه شاهد خواهید بود (حتی اگر fps کم باشه).
مشخصات لپ تاپتون رو بنویسید کامل.
ali0070
23-12-21, 11:50
اخه من قبلا رو سیستم قبلیم مثلا gta v رو 35 فریم میگرفتم روون بود ولی الان رو این 50 اف پی اس لگ میبینم
مشخصات
I7 1165g7
Mx450
Ram 8
- - - Updated - - -
اخه من قبلا رو سیستم قبلیم مثلا gta v رو 35 فریم میگرفتم روون بود ولی الان رو این 50 اف پی اس لگ میبینم
مشخصات
I7 1165g7
Mx450
Ram 8
بعد مانیتورم 60 hz هست و بیشتر از 60 هم نمیتونم بازی کنم
ali0070
23-12-21, 12:01
مشخصات
I7 1165g7
Mx450
Ram 8
ali0070
23-12-21, 13:45
برای اجرای بازی بصورت روان معمولا 60 فریم الانه به عنوان حداقل حساب میشه.
( جدا از اینکه توی بازی های سبک های متفاوت فرق میکنه و امروزه 60 هم دیگه کم هست و برای همین گرافیک های قویتر و ماینتور های با هرتز های بالاتر مثل 144، 240 و حتی 360 هرتز هم اومدن)
یکی از دلایل لگ میزان تاخیر متغیر فریم های رندر شده توسط گرافیک (به تاخیر تصویر نمایش داده شده توسط مانیتور هم اضافه میشه این مقدار) هست.
هرچقدر فاصله ی تاخیر فریم ها تغییر کمتری داشته باشه و به مقدار ثابت نزدیک تر باشه بازی روان تری رو میشه شاهد خواهید بود (حتی اگر fps کم باشه).
مشخصات لپ تاپتون رو بنویسید کامل.
مشخصات
I7 1165g7
Mx450
Ram 8
XFXForce
23-12-21, 17:27
بخاطر همون تفاوت زمان های تاخیر هست.
یکی دیگه از دلایل تاخیر بیشتر تو لپ تاپ ها (به جز مدل های بسیار بالا که با اضافه کردن قطعه ای این مشکل رو حل کردن)
اینه که شما الان درسته گرافیک جدا لپ تاپت داره اما باز هم حتی وقتی گیم رو اون اجرا میشه برای نمایش میره از طریق گرافیک اینتل به مانیتور لپ تاپ میرسه برای نمایش که تاخیر رو بیشتر میکنه و کارایی رو کمتر.
که البته با اضافه کردن مانیتور جدا و استفاده از اون این فابل دور زدن هست.
اینکه ماینتورتون 60 هرتزه مانع این نمیشه که نشه بیشتر فریم گرفت.
روان بودن بازی 60 فریم تو 60 هرتز با مثلا 140 فریم در 60 هرتز یکی نیست!
و دومی روان تر و بهتره
و مخصوصا توی بازی های سبک شوتر اختلافش رو متوجه میشید.
چن تا نکته:
1- موقع گیم حتما شارژر وصل باشه.
2- پروفایل پاور رو روی high performance قرار بدید.
3- آخرین داریور انویدیا رو نصب کنید.
4- از داخل کنترل پنل انویدیا انتخاب کنید که همیشه از این کارت برای کار استفاده بشه.
5- تنظیمات زیر رو اعمال کنید.
24883
24884
به جای auto select مدل کارتتون رو انتخاب کنید.
apply رو بزنید.
توی قسمت PhysX هم گزینه رو بذارید روی mx450
دوباره گیم ها رو اجرا کنید و ببینید چقد fps میگیرید و اینکه تاخیر از بین رفت یا نه.
ali0070
24-12-21, 11:22
بخاطر همون تفاوت زمان های تاخیر هست.
یکی دیگه از دلایل تاخیر بیشتر تو لپ تاپ ها (به جز مدل های بسیار بالا که با اضافه کردن قطعه ای این مشکل رو حل کردن)
اینه که شما الان درسته گرافیک جدا لپ تاپت داره اما باز هم حتی وقتی گیم رو اون اجرا میشه برای نمایش میره از طریق گرافیک اینتل به مانیتور لپ تاپ میرسه برای نمایش که تاخیر رو بیشتر میکنه و کارایی رو کمتر.
که البته با اضافه کردن مانیتور جدا و استفاده از اون این فابل دور زدن هست.
اینکه ماینتورتون 60 هرتزه مانع این نمیشه که نشه بیشتر فریم گرفت.
روان بودن بازی 60 فریم تو 60 هرتز با مثلا 140 فریم در 60 هرتز یکی نیست!
و دومی روان تر و بهتره
و مخصوصا توی بازی های سبک شوتر اختلافش رو متوجه میشید.
چن تا نکته:
1- موقع گیم حتما شارژر وصل باشه.
2- پروفایل پاور رو روی high performance قرار بدید.
3- آخرین داریور انویدیا رو نصب کنید.
4- از داخل کنترل پنل انویدیا انتخاب کنید که همیشه از این کارت برای کار استفاده بشه.
5- تنظیمات زیر رو اعمال کنید.
24883
24884
به جای auto select مدل کارتتون رو انتخاب کنید.
apply رو بزنید.
توی قسمت PhysX هم گزینه رو بذارید روی mx450
دوباره گیم ها رو اجرا کنید و ببینید چقد fps میگیرید و اینکه تاخیر از بین رفت یا نه.
داداش اون موقع که بخوایی رو مانیتور 60 هرتز 140 فریم اجرا کنی بازم مشکل vsync میخوری که باید اون گذینه رو روشن کنی بعدم که روشن کنی بازم مشکلات خاص خودشو داره مثلا من gta v رو 100 فریم میگیرم بعد وقتی اون گذینه vsync را روشن میکنم سر 60 فیکس میشه ولی وقتی یکم رندر سنگین بشه میاد رو 50 و لگ میشم مشکل چیه ولی وقتی خاموش باشه اون گذینه هول هوش 100 فریم میده
XFXForce
24-12-21, 16:23
V-sync یک مشکل نیست یک راه حل هست برای جلوگیری از به هم ریختگی و پارگی تصویر.
و میزان فریم رو روی میزان هرتز مانیتور قفل میکنه. (به شرطی که کارت گرافیک بتونه همیشه اون حداقل فریم یعنی برای شما 60 فریم رو رندر کنه)
اما چون کارت mx450 کارت ضعیفی هست مشخصه که تو صحنه های شلوغ و با آبجکت ها و افکت های مختلف کم میاره.
اما اگه براتون تصویر دچار پارگی نمیشه که گزینه v-sync رو خاموش کنید.
برای داشتن گیمینگ توی فول اچ دی با تنظیمات متوسط بهتره حداقل لپ تاپ داری کارت GTX بگیرید نه MX و اونم نه هر GTXای،
با سخت افزارهای الان که حداقل RTX 3050 ti ترجیحا 3060 پیشنهاد میدم به همه.
ali0070
27-12-21, 11:50
V-sync یک مشکل نیست یک راه حل هست برای جلوگیری از به هم ریختگی و پارگی تصویر.
و میزان فریم رو روی میزان هرتز مانیتور قفل میکنه. (به شرطی که کارت گرافیک بتونه همیشه اون حداقل فریم یعنی برای شما 60 فریم رو رندر کنه)
اما چون کارت mx450 کارت ضعیفی هست مشخصه که تو صحنه های شلوغ و با آبجکت ها و افکت های مختلف کم میاره.
اما اگه براتون تصویر دچار پارگی نمیشه که گزینه v-sync رو خاموش کنید.
برای داشتن گیمینگ توی فول اچ دی با تنظیمات متوسط بهتره حداقل لپ تاپ داری کارت GTX بگیرید نه MX و اونم نه هر GTXای،
با سخت افزارهای الان که حداقل RTX 3050 ti ترجیحا 3060 پیشنهاد میدم به همه.
کارت گرافیک اونقدری هم که میگید ضعیف نیست و داخل بنچمارک ها و تست ها حتی گاهی بهتر از gtx 1050 بوده و قدرت کارت گرافیک در بنچمارک ها و اف پی اسی که در بازی ها میده بیشتر از اینی هست که میبینم
XFXForce
27-12-21, 13:13
نه از 1050 ضعیف تره، به جز دو سه تا تست، تو باقیشون حتی تا 40 درصد هم ضعیف تر بوده، میانیگن ولی حدود 20 درصد
بعد 1050 گرافیک 5 سال پیشه و اون موقع هم ضعیف ترین گرافیک لپ تاپ سری 10 بود.
مورد بعد اینه شما پردازندتون گرافیک خیلی خوبی داره Iris XE در حد همون 450 هست و نیازی نبوده که هزینه ی زیاد برای گرافیک جدا بشه.
و خب من وقتی قدرت رو مد نظر میدم منظورم تو کل جهان هست،
تو ایران خب یه سری همین که لپ تاپ گرافیک جدا داشته باشن میگن خیلی خوبه. یا وقت خرید سیستم همون 1650 رو کافی میدونن.
اما اگر اصولی نگاه کنیم کارت ضعیفیه (تازه منظورم برای دسکتاپش هست ، نسخه لپ تاپ که ضعبف تر هم میشه)
حتی کارت 3060 هم میان رده حساب میشه.
همه چیز بسته به این داره که مورد مصرفتون چی باشه، گیمری که سبک بازیاش خیلی به اف پی اس بالا و تاخیر کم نیاز داره باید خیلی برای گرافیک و مانیتور و تجهیزات دیگه هزینه کنه.
اما یه گیمر که دوتا بازی میکنه با سیستم قدیمی هم کارش راه میفته.