ورود

مشاهده نسخه کامل : ارتقا پردازنده

esmaeilshabani75
22-12-21, 08:02
سلام دوستان ، مشخصات فعلی سیستم من این زیر گذاشتم لطفا راهنمایی کنید با بودجه 4 میلیون تومان چه پردازنده ای رو انتخاب کنم برای ارتقا که کیفیت بهتری بگیرم ، سیستم برای مغازه هست کارهای حسابداری طراحی پست های اینستاگرام و ادیت ویدئو معرفی محصولات و از طرف دیگه شاید گاهی اوقات گیم بزنم اونم گیم DOTA 2 که سنگین نیست . اما یکمی سرعتش در فتوشاپ تازگی ها افت کرده میخواستم پردازنده رو ارتقا بدم ، ضمن اینکه کرات گرافیک هم ندارم .

CPU : Intel Pentium Gold G5400
RAM : 16 GB DDR4 geil 2400
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
SSD : ADATA 120GB SATA
POWER : GREEN 480W EUD 80PLUS B
MotherBoard : MSI H310M PRO-VD PLUS 1151

XFXForce
22-12-21, 10:24
میتونید 9100 بگیرید که ارزون تره، یا اینکه بیشتر هزینه کنید و 9400 بگیرید که مشخصا قوی تر و بهتر هست.
چون گرافیک ندارید دقت کنید که مدل های با پسوند f نباید بگیرید.

و دیگه اینکه توی نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و گرافیکی یا ویرایشی که اکثرا از هسته های کارت های گرافیک به عنوان شتاب دهنده استفاده میکنن داشتن کارت گرافیک اثر زیادی داره.

esmaeilshabani75
22-12-21, 12:16
میتونید 9100 بگیرید که ارزون تره، یا اینکه بیشتر هزینه کنید و 9400 بگیرید که مشخصا قوی تر و بهتر هست.
چون گرافیک ندارید دقت کنید که مدل های با پسوند f نباید بگیرید.

و دیگه اینکه توی نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و گرافیکی یا ویرایشی که اکثرا از هسته های کارت های گرافیک به عنوان شتاب دهنده استفاده میکنن داشتن کارت گرافیک اثر زیادی داره.

منظورتون Core i5 هست یا i3 ؟؟؟

XFXForce
22-12-21, 13:01
8100-9100 مدل i3 هستن
که زیر بودجه شما هستن

8400-9400مدل i5
که بالای بودجه شما هستن اما میصرفه به کاراییش

esmaeilshabani75
22-12-21, 18:26
8100-9100 مدل i3 هستن<br>
که زیر بودجه شما هستن<br>
<br>
8400-9400مدل i5 <br>
که بالای بودجه شما هستن اما میصرفه به کاراییش<br>
<br><br>من توی سایت یوز بنچ مارک که دیدم تفاوت زیادی بین core i3-9100 با i5-9400&nbsp; نداشت تقریبا انگار 2 الی 5 درصد تفاوت داشتن باهم یعنی i5 بهتر بود حالا نظر نهایی شما روی کدوم یکی از اینها هست ؟&nbsp;

XFXForce
22-12-21, 18:52
یوزر بنچمارک همونطور که از اسمش پیداست نتایج بنچمارک یوزر هاست که میانگینشون رو نشون میده.
برای همین دقیق نیست.

چون من میتونم با پردازنده ی خودم تو سرعت کلاک استوک برم و نتیجه رو آپلود کنم که امتیاز خیلی کمتری میده و در نتیجه باعث پایین تر اومدن اعداد میانگین میشه (حالا فکر کنین صدها نفر این کارو میکنن)
یا میتونم یک خنک کننده ی خیلی قوی داشته باشم و کل مدت بنچ مارک رو بذارم روی فول توربو بوست پردازنده کار کنه و امتیاز خیلی بیشتری به دست بیارم و آپلود کنم.
دلیل پایین بودن تفاوت هم همینه تو این سایت چون اکثر کسایی که این پردازنده ها رو دارن از کولر های استوک که ضعیف هستن استفاده میکنن. و چون سرعت پایه 9100 بالاتره (3.6 گیگاهرتز به 2.9 گیگاهرتز 9400)
و با کولر استوک نمیتونه به سرعت بوست تو تحت فشار و مدت طولانی برسه این تفاوت که میبینید به همین دلیل هست.

اما فرکانس بوستشون تقریبا یکی هست.
توی تست تک هسته ای با فرکانس یکسان تفاوتی بینشون وجود نداره.
اما توی تست های مولتی ترد هست که اختلافشون آشکار میشه. و تو فرکانس یکسان حدود 33 درصد پردازنده 9400 بهتر هست.
که امروزه دیگه چیزی که مهمتره همون قدرت تو حالت چن هسته ای و مولتی ترد هست بیشتر.

اما مطمن باشین که تفاوتش بیشتر از این حرف هاست که نوشتین 2 تا 5 درصد.
چون 9400 شش هسته ای هست یعنی دو هسته بیشتر داره، 9 مگ کش داره یعنی 3 مگ بیشتر.
و اگر خنک کننده ی بهتری از نمونه استوک روش بندازین که بتونه پردازنده رو روی توربو بوست خنک نگه داره اثر گذازی خیلی بهتری هم میبینین ازش.

میتونین مدل tray رو بگیرید که بدون فن و باکس هست که ارزونتره و هزینه اش رو روی خرید کولر بهتر هزینه کنید که خیلی منطقی تر هست.

اگر هم براتون مقدور بود فروشش پیشنهاد میدادم مادربرد و پردازنده رو بفروشین و یک مادبرد h510 و پردازنده نسل 10 بگیرید (با قابلیت ارتقا به نسل 11)
که قیمتاشون با وجود سریعتر و جدید تر بودن با نسل 9 یکی هست تقریبا تو اون رنج

mahsa.lari
22-12-21, 21:46
<br>
<br><br>من توی سایت یوز بنچ مارک که دیدم تفاوت زیادی بین core i3-9100 با i5-9400&nbsp; نداشت تقریبا انگار 2 الی 5 درصد تفاوت داشتن باهم یعنی i5 بهتر بود حالا نظر نهایی شما روی کدوم یکی از اینها هست ؟&nbsp;
تفاوتشون زیاد هست من i5 - 9400 البته نوع f دارم که با کارت گرافیک مصرف میکنم قبلا i3 داشتم سرعتش دو برابر فرق میکنه
در کل مادربورد شما فقط نسل ۸ و ۹ و سوکت ‌lga 1151 را ساپورت میکنه باید از این فیلتر ها رد بشه تا با مادربوردت کار بکنه