PDA

مشاهده نسخه کامل : بررسی چیپست zx297520v3

vardipoor.m
18-12-21, 22:12
سلام خدمت دوستان گل شهر سخت افزار

مودم همراه اول(u.tel L443) و مودم zte mf79u از چیپست zx297520v3 استفاده میکنند که هیچ اطلاعاتی توی نت ازش نیست!
خواستم بدونم کسی اطلاعاتی ازش داره مثل شرکت سازنده، قدرت، مشخصاتش، مدل مشابه در کوالکام یا مدیاتکش؟
و این چیپست در چه رده ای هست؟
اصلا بعضی جاها نوشتن cpu هست و داخل چیپست قرار گرفته مثل این عکس
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
19-12-21, 12:29

مودم همراه اول(u.tel L443) و مودم zte mf79u از چیپست zx297520v3 استفاده میکنند که هیچ اطلاعاتی توی نت ازش نیست!
خواستم بدونم کسی اطلاعاتی ازش داره مثل شرکت سازنده، قدرت، مشخصاتش، مدل مشابه در کوالکام یا مدیاتکش؟

سلام
از فرایند لیتوگرافی 28 نانو این چیپ نشون میده تولید کننده خیلی قدرتمندی نداره . احتمالا توسط یکی از زیر مجموعه های خود ZTE تولید میشه و جزو بهترین چیپ ها برای مودم ها نیست .
TD-LTE/FDD LTE 3GPP Release 9

- - - Updated - - -

سلام
از فرایند لیتوگرافی 28 نانو این چیپ نشون میده تولید کننده خیلی قدرتمندی نداره . احتمالا توسط یکی از زیر مجموعه های خود ZTE تولید میشه و جزو بهترین چیپ ها برای مودم ها نیست .
TD-LTE/FDD LTE 3GPP Release 9

vardipoor.m
19-12-21, 13:32
میشه بگید این اطلاعات رو از کجا اوردید؟

AMD>INTEL
19-12-21, 15:54
میشه بگید این اطلاعات رو از کجا اوردید؟

ZX297520 Chip

Mobile Modem Chip (Only the registered members can see the link)

vardipoor.m
19-12-21, 22:13
ممنون به خاطر اطلاعات مفیدتون
میشه چندتا از بهترین چیپست های مودم رو بگید
فکر کنم کوالکام بهترین باشه

XFXForce
20-12-21, 00:26
منظورتون مدل چیپ ست هست یا اینکه کدوم شرکت ها بهترین چیپ ها رو میسازن؟
و بعد نکته ی دیگه منظورتون تو چه مودم هایی هست؟
adsl/vdsl یا 4g lte یا 5g یا td-lte؟

اینم در نظر داشته باشید که مودم های زیادی هستن تو بازار که مدلشون یکیه اما چیپ هاشون فرق میکنه که با توجه به ورژنشون میشه متوجه شد
برای مثال مودم tp linkl vr400 که 3 تا ورژن داره که چیپ هاشون هم فرق میکنه و برودکام و مدیاتک هستن.
برخی دیگه حتی تا 4 -5 تا ورژن هم دارن.

و معمولا هم ورژن با عدد کمتر مودم بهتری هست هر چند استثنا هم هست توشون.

بهتره نوع مودم انتخابی تون رو بگید.
مثلا میخواید 4g lte باشه حتما و cat 6 یا cat 4 و اینکه الویت بعدیتون چیه براش؟ تعداد و نوع پورت ها؟
آنتن گیری قوی تر از اپراتور سیم کارت یا اینکه قدرت پخش وای فای تو محیط بیشتری داشته باشه؟
یا سرعت وای فای بیشتر مهمه؟

چون تو این مودم ها بعضی آنتنشون برای پخش بیشتر وای فای هست (حتی بعضا آنتن جداگانه برای 5 و 2.4 گیگاهرتز)
و تو بعضی برای آنتن گیری بیشتر از اپراتور که تو گرفتن سرعت بیشتر و پایدار تر اثر داره.
بعضیا آنتن غیر قابل جداشدن دارن بعضی ندارن یا بعضی میشه حتی آنتن های خارجی بسیار قوی هم بهشون وصل کرد.

همچنین بودجه تون رو بگید.
که با توجه به نیازهاتون بهترین مودمی که چیپ ستش هم خوب باشه معرفی بشه.

vardipoor.m
20-12-21, 13:25
منظورتون مدل چیپ ست هست یا اینکه کدوم شرکت ها بهترین چیپ ها رو میسازن؟

بهترین شرکت های حال حاضر به ترتیب اولویت و چندتا از بهترین چیپهاشون.

و بعد نکته ی دیگه منظورتون تو چه مودم هایی هست؟
adsl/vdsl یا 4g lte یا 5g یا td-lte؟

مودم 4G اگه tdd هم ساپورت کنه که بهتر ولی اولویت fdd هست.

اینم در نظر داشته باشید که مودم های زیادی هستن تو بازار که مدلشون یکیه اما چیپ هاشون فرق میکنه که با توجه به ورژنشون میشه متوجه شد
برای مثال مودم tp linkl vr400 که 3 تا ورژن داره که چیپ هاشون هم فرق میکنه و برودکام و مدیاتک هستن.
برخی دیگه حتی تا 4 -5 تا ورژن هم دارن.

و معمولا هم ورژن با عدد کمتر مودم بهتری هست هر چند استثنا هم هست توشون.

کاش یه پست مخصوص این موضوع توی فروم وجود داشت که علاقمندان بتونن خودشون تشخیص بدن و بهترین انتخاب رو داشته باشن.
و حرفتون کاملا صحیح هست من تجربشو داشتم و یه جمله معروف توی بازار هست که میگه سری اول بهتره و تقریبا برای تمام اجناس و نه فقط مودم هست.
و اینکه چطور میشه از روی مدل و ورژن یا سریال مودم به چیپستش پی برد؟ ظاهرا فقط با جسنجوی گوگل نمیشه!

بهتره نوع مودم انتخابی تون رو بگید.
مثلا میخواید 4g lte باشه حتما و cat 6 یا cat 4 و اینکه الویت بعدیتون چیه براش؟ تعداد و نوع پورت ها؟
آنتن گیری قوی تر از اپراتور سیم کارت یا اینکه قدرت پخش وای فای تو محیط بیشتری داشته باشه؟
یا سرعت وای فای بیشتر مهمه؟

چون تو این مودم ها بعضی آنتنشون برای پخش بیشتر وای فای هست (حتی بعضا آنتن جداگانه برای 5 و 2.4 گیگاهرتز)
و تو بعضی برای آنتن گیری بیشتر از اپراتور که تو گرفتن سرعت بیشتر و پایدار تر اثر داره.
بعضیا آنتن غیر قابل جداشدن دارن بعضی ندارن یا بعضی میشه حتی آنتن های خارجی بسیار قوی هم بهشون وصل کرد.

ترجیحا 4g cat6 باشه و قابلیت CAداشته باشه; حداقل 2CA و اگر گزینه ی مناسبتری در رده 4g cat4 هست خوب cat4 هم مشکلی نیست.
وای فایش کمتر از 300Mbps نباشه.
پورت Lan Gb داشته باشه و تعداد پورت هم حداقل یک Lan داشته باشه
قطعا آنتن گیری قویتر از اپراتور و مهمترین چیز کیفیت اینترنت دریافتی(نوسان و قطعی به هیچ وجه از طرف مودم نباشه)
برای انتن هم اولویت آنتن جداشدنی هست.
بودجه هم نهایت 3 میلیون اگه کمتر هم باشه که چه بهتر

XFXForce
21-12-21, 22:46
من گشتم اما چیزی که همه ی موارد مورد نیاز شما رو داشته باشه و تو میزان بودجه ی شما باشه هنوز پیدا نکردم.
ارزون تر ها هر کدوم یه چیزی کم دارن از نکاتی که خواسته بودید.

اونی که همه رو داشته باشه هم حدود 7 میلیون هست.

vardipoor.m
23-12-21, 15:41
خب پس میشه به ترتیب اولویت مودم هایی که از نظر خودتون عالی هستن رو معرفی کنید زیر 3 تومن
حالا شاید تونستم با کمبودهاش کنار بیام

XFXForce
23-12-21, 17:33
من با مودم های هواوی b310 و b315 زیاد کار کردم
چه برای خودم چه برای خیلی مشتری ها.
مخصوصا بعد از اتصال دو تا آنتنشون اینترنت خیلی خوب و پر سرعت و بدون قطعی رو میدن.

حتی برای مشتریایی فرستادمشون که تو روستا ها بودن و کیفیت اینترنت خیلی ضعیف اما با وصل کردن آنتن outdoor کامل مشکلشون حل شده بود.
حالا توی سایت هواوی میتونید امکاناتشون رو ببینید که به کارتون میاد یا نه.

تفاوت اشکارشون تعداد پورت لن هست و اینکه توی مدل 315 آنتن ها تو خود جعبه موجوده.
اما قیمتشون هم باید بررسی بشه اگه اختلاف زیاد باشه نمیصرفه

vardipoor.m
29-12-21, 12:17
هواوی b315 قیمت نو 4750 دیجی کالا
هواوی b310 قیمت نو نتونستم پیدا کنم. اگه دوستان راهنمایی کنن

و یه دونه Huawei B310s-927 هست توی یک سایت دست دوم 1450 و به جای لوگوی هواوی نوشته ooredoo
و یه دونه Huawei B315s-22 هست توی یک سایت دست دوم 2600 با لوگوی هواوی

من خودم الان مودم zte mf79u دارم که توی کارای عادی خوب عمل میکنه(با سرعت 12 مگ هم دانلود کردم) ولی برای کاری که من میخوام خوب نیست حالا برای چی میخوام الان توضیح میدم
راستش من از برنامه geforce NOW که استریم آنلاین بازی هست استفاده میکنم به این صورت که بازی روی سرورهای انویدیا اجرا میشه و فقط ما تصویرش رو میبینیم و داده های کیبورد و موس ما برای سرور ارسال میشه و البته خودتون استاد هستید دیگه
حالا مشکلم اینه که با گوشی a72 و a11 ساسونگ توی ساعات خلوتی شبکه(اگه نت خوب باشه) بدون هیچگونه لگ و افت کیفیت میتونم بازی رو اجرا کنم که تازه گوشی a11 یک گوشی پایین رده هست اما با این مودم تا حالا نتونستم حتی یک بار با کیفیت و بدون لگ اجرا کنم و به این نتیجه رسیدم که فقط مشکل از مودم هست که packet loss زیاد داره(مخصوصا توی کیفیت بالا)

*- حالا به نظر شما مشکلم با خرید مودم b310 هواوی حل میشه؟ یا به عبارتی کارایی مثل گوشی a11 و a72 داره؟
*- مدل b310s-927 و b310s-22 بجز باند چه فرقی دارن و 22 بهتر هست یا باقی مشخصه ها؟
*- دست دوم b310 چقدر میارزه؟

XFXForce
29-12-21, 16:46
B310 باید موجود باشه با قیمت تو رنج 1800-2200 بسته به گارانتیش (ورژن اورجینال آنلاک یونیورسال)
B315 هم قیمتی که نوشتین خیلی گرونه و نهایت باید یک میلیون گرون تر از 310 باشه.
برای 310 هم باید آنتن بخرید تا اینترنت استیبل تری بهتون بده.

از نظر کیفیتی و سرعت هم توی تست هایی که با همه ی سیم کارت ها انجام دادم خیلی بهتر از گوشی جواب میداد، حتی گوشی های بالارده سری اس و نوت
و سرعت 80 با ایرانسل و 100 با همراه اول گرفتم (طبیعتا جا با جا هم فرق داره آنتن دهی و سرعت و بعضی مشتریام سرعت ایرانسل بیشتر داشتن)

تی پی لینک هم مودم خوب داره

vardipoor.m
29-12-21, 18:23
این ورژن هایی که مال یه اپراتور خاص هستند مثل ooredoo و انلاک شدند ممکنه کارایی ضعیفتری داشته باشن از نسخه ی شرکتی انلاک؟
و اینکه مشکل من اینترنت استیبل هست نه سرعت بالا
خواستم بدونم این مودم بهتر/مساوی مودم الانم هست؟(از لحاظ packet loss وکیفیت سرویس دریافتی) چیپستش هم همونه که نوشتم توی موضوع
آخه میخوام اینو بفروشم اونو بخرم

XFXForce
29-12-21, 20:04
ورژن های اپراتورهای دیگه رو نخرین چون آپدیت های فریم ویر روشون جواب نمیده.
و این آپدیت ها هم مهم هستن و خیلی وقتا باعث بهینه شدن خیلی چیزا میشن.

از نظر استیبل بودن هم وقتی آنتن ها رو وصل کنید مشکلی نباید باشه. مگر اینکه جایی باشید که وافعا آنتن دهی کم باشه و نیاز به آنتن outdoor باشه.
با این حال باید اپراتور های مختلف رو روش تست کنید ببینید با کدوم بهترین کیفیت رو میگیرید.

از نظر کیفیت هم توی مودم های سیم کارتی هواوی مودم هاش بهتر از بقیه جواب میدن تو ایران.

vardipoor.m
30-12-21, 18:24
آقا من یه تست انجام دادم

248872488824889
آی پی مودم و گوشی رو پینگ کردم تا پاسخگویی مودم رو بسنجم و در حالی که پینگ میکردم مرتب تست سرعت میگرفتم که شرایط طبیعی بشه یعنی هم دانلود داشته باشم هم آپلود هم پینگ. عکس اول که packet loss نداره مربوط به گوشی A11 هست و دومی مربوط به مودم و سومی سرعت ارسال و دریافت بسته در برنامه geforceNOW هست. من اومدم با برنامه که تو تصویر مشخصه ping tester professional پارامترها رو تنظیم کردم و تست گرفتم و متاسفانه مودم packet loss داره و گوشی نداشت. نمیدونم این تست تا چه حد درست هست.
حالا این میزان از packet lost طبیعی هست؟ یا اصلا توی یک شبکه محلی نباید وجود داشته باشه؟

XFXForce
30-12-21, 20:19
توی شبکه محلی نباید پکت لاس باشه.

اگر قراره از مودمی که میخواید چن نفر همزمان استفاده دانلود و آپلود کنن مودمی بگیرید که MU-MIMO داشته باشه حتما

vardipoor.m
01-01-22, 09:51
بین این سه مودم کدوم ارزش خرید بالاتری داره؟

در حد نو، گارانتی idh هست، آنلاک یونیورسال 2700 *** Huawei B525s-23a
1450 *** Huawei B310s-927
در حد نو، آنلاک یونیورسال 2600 *** Huawei B315s-22

XFXForce
01-01-22, 10:32
خب مودم B525s یک رده بالاتر هست.
همچنین از cat 6 با سرعت دوبرابر اون یکی مدل ها پشتیبانی میکنه.
اما برخلاف مدل 315 داخل جعبه ش آنتن ها وجود ندارند و باید جدا خریداری بشن.
و تعداد کانکشن های همزمانی که ساپورت میکنه هم دو برابر هست.

vardipoor.m
01-01-22, 11:36
و یک سوال دیگه همزمان مودم b612s-25 مبین نت با قیمت 3 تومن نمایندگی سرکوچمون هست که میتونم بخرم و آنلاک کنم
بین دو مودم b612s-25, b525s-23a کدوم رو پیشنهاد میدید?
توی دریافت سیگنال و پایداری بهتر، کدوم بهتر عمل میکنه؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه گزینه ها زیاد شدن

XFXForce
01-01-22, 12:51
612 خب بهتره و 4 x 4 MIMO هم داره.
اگر از آنلاک شدنش مطمن هستین گزینه بهتری هست.

vardipoor.m
01-01-22, 14:31
آقا میشه بگید این آنلاک میشه

مودم مبین نت b612s-22
S/N:GQQ7S21129XXXXXX
IMEI:867889040XXXXXX
HARDWARE VERSION: WL2B612M
SOFTWARE VERSION: 10.0.2.1(H201SP3C1472)
CONFIQURATION FILE VERSION: B612S-25D-CUST 10.0.2.1(C1472)
الکی نخرم چون میگن مبین نت قفل سختافزاری زده و آنلاک نمیشه و میگن حتی بعدا هم نمیشه

XFXForce
01-01-22, 18:33
من تا حالا خودم این مدل مودم مبین نت آنلاک نکردم (تا جایی که میدونم ایرانسلش رو ورژن قدیمیش رو میشه و مبین نتش رو نمیشه)

کلا یک سری مودم های اپراتورهای ایران هستند که قفلشون رو به جز خود اپراتور و شرکت سازنده مودم نمیشه شکست.
دلیل ارزون بودنش هم همین انحصاری بودنش هست وگرنه نسخه آنلاکش خیلی گرون تر هست.

باید ببینید میتونید مدلیش رو پیدا کنید که دست دوم باشه با مهلت تست یا اینکه شرایط بازگردوندن آسونی تا چن روز داشته باشه که اول روش تست کنید خودتون تا مطمن بشید
وگرنه ریسک بزرگیه و نمی ارزه.

و در کل این مودم ورژن هایی داره که نمیشه آنلاکشون کرد، تو مدل هاییش هم که میشه آنلاک کرد فایل ایرانسلش موجوده و ندیدم کسی مبین نتش رو آنلاک کرده باشه.
چون حتی جلوی باز کردنش با خرید کد رو هم بسته و از ورژن جدید که آنلاک نمیشه (بسیار سخت و هزینه بر هست) استفاده میکنه.

بعضی گفتن با داشتن آشنا و هزینه 1.5 میلیون توسط مبین نت براشون آنلاک شده که هزینه هنگفتی هست.
از طریق تعویض چیپ هم ریسکش بالاست چون bga هست. پیدا هم نمیشه به راحتی و هزینه بر هم هست.

نظر من رو میخواین 99.99 درصد امکانش نیست یا به صرفه نیست.

در ضمن چیپ استفاده شده HiSilicon هست، مدل 525 و بالاتر دوال بند هستند و از وای فای 5 گیگاهرتز هم پشتیبانی میکنن. از نظر استاندارد همه تا 802.11n یعنی وای فای 4 پشتیبانی میکنن نه بالاتر
لن ها هم 10/100 هستن نه گیگابیت 310 و 315 جفتشون Cat 4 و 512 و 612 جفتشون cat 6 هستن.

در مورد مودم های جز 315 که روی خودشون آنتن نیست هم دقت کنید خیلی از آنتن های موجود در بازار تقلبی هستند و ممکنه هیچ اثری توی کارایی نداشته باشند.
و بسته به محلی که هستید ممکنه آنتن indoor خیلی اثر نداشته باشه توی کارایی براتون و outdoor بیشتر به کار بیاد.
برخی محل ها هم همون آنتن های اصلی indoor کمک کردند از یک خط به 3 خط آنتن گیری بهبود پیدا کنه

vardipoor.m
01-01-22, 23:10
خب پس ظاهرا B612 رو باید قیدشو بزنم بنده خدا قسطی هم میداد

در ضمن چیپ استفاده شده HiSilicon هست، مدل 525 و بالاتر دوال بند هستند و از وای فای 5 گیگاهرتز هم پشتیبانی میکنن. از نظر استاندارد همه تا 802.11n یعنی وای فای 4 پشتیبانی میکنن نه بالاتر
لن ها هم 10/100 هستن نه گیگابیت 310 و 315 جفتشون Cat 4 و 512 و 612 جفتشون cat 6 هستن.
ببخشید من این رو متوجه نشدم یعنی الان این مودم 525 LAN 10/100 داره و گیگ نیست؟یا منظورتون 612 هست؟
واینکه این قیمتی که 525 رو گفته میارزه؟ میگه گارانتی تموم شده و مال خودش بوده و فقط یک بار برای تست روشن کرده و از ADSL توی خونه استفاده کرده که از ظاهر مودم به نظر میاد خیلی تمیزه

XFXForce
02-01-22, 00:43
نه منظورم برای 310 و 315 بود
525 و 612 هر دو گیگابیت لن دارن

در ضمن ورژن جدید 525 وای فای Ac تک باند هم پشتبیانی میکنه روی 5 گیگاهرتز تا سرعت786 Mbps
البته باید لپ تاپ یا کامپیوترتون هم کارت یا دنگلش از وای فای 5 پشتیبانی کنه که ماردبردها (که وای فای دارن) و لپ تاپ ها چن سال اخیر (به جز پایین رده ها) از ac پشتیبانی میکنن.

اما دانگل های یو اس بی موجود اغلب تا N بعضی تک بانده یعنی 150 و بعضی دو بانده یعنی 300 ساپورت میکنن.
کارت PCI-E و M.2 هم هست که AC پشتیبانی کنه یا بالاتر اما قیمتشون بالاست. (مثل مادربردهای نسل های جدید که تا AX ساپورت میکنن.

اون مودم 525 هم واقعا به شرط در حد نو بودن، با برند خود هواوی و آنلاک یونیورسال، بله اون قیمت میارزه (انلاک 612 نو هم حدود 6 تومنه)
اما چرا باید مودم به این خوبی فقط یک بار استفاده شده باشه؟ دلیل منظقی داره؟
چون اینکه گفته شده ای دی اس ال داشتم اینو استفاده نکردم خیلی موجه نیست، چون سرعتشون اصلا قابل مقایسه نیست. و اگر ADSL براش کفایت میکرده چرا کلی هزینه برای مودم LTE اونم نوع گرونش کرده؟
از اونجا هم که گارانتی تموم شده نشون میده مودم مدت ها قبل خریداری شده (حداقل 2 تا 3 سال پیش)

در هر صورت حتما ازش مهلت تست باید بگیرید حداقل 48 ساعت.
و با همراه اول و ایرانسل و اگر رایتل دارید ( اگر هم 4 جی و هم 4.5 جی دارید با هر دو) همه رو تست سرعت و پایداری بگیرید. نسخه ی فریم ویر رو چک کنید، تمام تنظیمات داخل پنل مودم رو تست کنید. همه ی پورت ها رو از لن گرفته تا یو اس بی و تلفن
وای فای ها رو
و با هر سیم کارت برای یک بازه مشخص حداقل یک ربع پشت سر هم بگذازید دانلود و آپلود کنه و پکت ها . باقی چیزا رو مانیتور کنید. مثل پینگ ار سرورهای داخلی و خارجی
البته خود مودم نصف قضیه هست و نصف دیگه اش اون اپراتور هست، و آخرش ببینید کدومش بهترین جواب رو بهتون میده از اون استفاده کنید اگر مثل هم بودن اون که بسته هاش براتون مناسب تره

اینکه کجای خونه قرار بگیره هم خیلی مهمه؛ معمولا هر چی توی ارتفاع بالا تر خونه بگذارید ( برای مثال اگر سقف 2.5 متر هست. تو 2 متری میتونید یک پایه با پیچ و چوب درست کنید که مودم روش باشه.) و کنار پنجره رو به بیرون باشه یا حتی اگر بالکن هست توی بالکن آنتن دهی بیشتری خواهد داشت.

با این حال بعد از تست اولیه اگه همه چی اوکی بود چن جای مختلف منزل یا محل کارتون رو جداگانه به مدت چن دیقه تست کنید و بهترین محل رو پیدا کنید.
فریم ویر رو اگه قدیمی بود آپگرید کنید.

اگر همه سالم بودن تو مدت مهلت تست با خیال راحت بخرید
و اگر خوب جواب داد اصلا برای انتن هم فعلا نیازی نیست هزینه کنید.

vardipoor.m
02-01-22, 01:40
ممنون به خاطر راهنماییتون
شما چطور میگید پورت گیگ ندارن، من دارم دیتاشیتاشون رو میخونم پورت گیگ دارن
24891
**مودمش توی ایسام هست و میگه از زمان تحویل 24 ساعت مهلت تست داره حقیقت پولشم پرداخت کردم گفتم نبرنش ولی شک برم داشته
حداقل میدونم بیشتر از 4 سال استفاده نشده، با فرض اینکه این 4 سال روشن بوده باشه هنوزم مودم خوبیه و ارزش خرید داره؟
اینم عکساش
2489224893

XFXForce
02-01-22, 02:12
ممنون به خاطر راهنماییتون
شما چطور میگید پورت گیگ ندارن، من دارم دیتاشیتاشون رو میخونم پورت گیگ دارن
24891
**مودمش توی ایسام هست و میگه از زمان تحویل 24 ساعت مهلت تست داره حقیقت پولشم پرداخت کردم گفتم نبرنش ولی شک برم داشته
حداقل میدونم بیشتر از 4 سال استفاده نشده، با فرض اینکه این 4 سال روشن بوده باشه هنوزم مودم خوبیه و ارزش خرید داره؟
اینم عکساش
2489224893

ببنید داخل سایت هواوی نزده که گیگابیت هست یا نه.
سایت های مقایسه ای که نگاه کردم یا نزده بودن یا 100/100 نوشته بودن.
اما الان چن تا سایت دیگه هم پیدا کردم که نوشتن گیگابیت هستن.

ممکنه بخاطر ورژن های این این مدل و سال تولیدش باشه، جون مودم هایی که من سالهای قبل (از حدود 6 سال) پیش گرفته بودم گیگابیت نبودن.
و احتمال داره توی تولیدات جدید تر اضافه کرده باشه ، برای همین هم نه تو سایت خودش درست اشاره شده و نه همه ی سایتا اطلاعات یکسان گذاشتن چون ممکنه مودم های مختلف همین مدل رو تست کرده باشن یا اینکه مقالاتشون زمانی باشه که فقط ورژن بدون گیگابیت بوده.

خب 4 سال دیگه در حد حساب نمیشه که ، کاملا دست دوم دوست دوم حساب میشه اگه این مدت استفاده شده باشه.
و وقتی پول رو کامل داده باشید بحث مهلت تست رو میتونن بزنن زیرش، چون از ایسام خریدید یعنی یک فروشنده دیگه به شما داده،
و مثل یک شرکت یا مغازه نیست که روی فاکتور قید میکنه مهلت تست رو و موظف هست رعابت کنه.

ایسام سیستم بازگشت پولش چجوریه؟ مطمنه؟ اگر مشکل داشت؟

vardipoor.m
02-01-22, 02:19
ایسام واسط هست و پول رو به مشتری نمیده تا من تایید کنم و اگه تایید نکردم و فروشنده قبول کرد کالا پس داده میشه و پول هم همینطور و درنهایت که اختلافی پیش اومد میفرستن حل اختلاف و چون گفته که 24 ساعت مهلت تست هست و توی سایت نوشته نمیتونه بزنه زیرش و فروشنده فیدبک 100 در صد داره و تمام مشتری هاش راضی بودن ولی در جواب سوالی که پرسیدم از ایشون که شما توی تمام کالاهای قبلی که فروختید نوشتید در حد نو و فقط برای تست روشن شده گفتن که آره قرار بوده شرکت بزنم چندتا لپتاپ و مودم خریدم که دارم کم کم میدمشون به بازار! نظرتون؟

خوب اگه دست دوی مطلق باشه قیمتش میارزه یا کمتره؟

XFXForce
02-01-22, 02:45
اگر سالم بود توی تست هاتون، حتی اگر بیشتر کار کرده بود (باز نشده بود خود مودم) ظاهر واقعا تمیز بود.
باز هم به این قیمت میصرفه چون عملا شما 45 درصد قیمت نو رو دارید میدید.

فقط تمام کارهایی که گفتم وسیم کارت های متفاوتتون رو اماده داشته باشید و سیستم هایی که روش تست میکنین آماده باشن
که تو 24 ساعت آمارش رو دربیارید.

اینکه میگید باید تایید کنید تا پول براش واریز شه خیلی خوبه و پشتیبانی داره. (جدا از اینکه خود این مودم رو طرف کمتر گیرش میاد چون فک کنم چیزی حدود 300 تومن اینا رو ایسام ازش میگیره به عنوان حق دلالی

vardipoor.m
02-01-22, 10:44
612 خب بهتره و 4 x 4 MIMO هم داره.
اگر از آنلاک شدنش مطمن هستین گزینه بهتری هست.
این mimo 4*4 مگه برای وای فای نیست که همزمان 4 نفر میتونن استریم کنن، چون توی فروم p30world همه گفتن یک تکنولوزی ایرانسل هست که هنوز نیومده!؟
و این هم توی دیتاشیت مودم b612 نوشته که نمیدونم یعنی چی(شاید میگه روی این باندها فقط میشه از وایفای 4*4 استفاده کرد. توی تنظیمات b612 مبین نت هم بین CA و MIMU 4*4 فقط میشه یکی رو انتخاب کرد)
MIMO 4*4:B3/B7/B20/B38/B40/B41/B42/B43

XFXForce
02-01-22, 14:28
بله برای وای فای هست
تکنولوژی ایرانسل؟ هنوز نیومده؟ این اصلا ربطی به ایرانسل نداره یا هر اپراتور خاص دیگه ای، و این ها اصلا در حد تولید تکنولوژی های وایرلس نیستن حتی مودم هاشون رو خودشون درست نمیکنن،
شرکت های سازنده ی مودم هم عملا استفاده کننده از تکنولوژی های اومده هستن و باید لایسنس استفاده رو بخرن.
در مورد CA , MIMO هم بله یکیشون رو باید انتخاب کرد

vardipoor.m
05-01-22, 13:24
MIMOقابلیت بعدی افزوده شده به مودم TF-i60، پشتیبانی از MIMO 4×4 است. این مودم از ابتدا به ۴ آنتن LTE داخلی مجهز شده بود ولی فریم‌ویر اولیه بیشتر از MIMO 2×2 را پشتیبانی نمی‌کرد که خوش‌بختانه با ارتقای فریم‌ویر می‌توان از MIMO 4×4 سود برد.MIMO 4×4 یعنی استفاده از ۴ آنتن مجزا برای تبادل اطلاعات و این نتیجه‌ای جز افزایش سرعت ندارد. تصور کنید شما با ۲ آنتن به دکل‌های موبایل متصل شوید یا اینکه از ۴ آنتن استفاده کنید. Only the registered members can see the link
در حالت MIMO 4×4 تجمیع فرکانس صورت نگرفته است و شما از یک باند رادیویی استفاده می‌کنید ولی ۴ لینک و خط ارتباطی مجزا با آنتن BTS موبایل دارید و می‌توانید اطلاعات را با سرعت بیشتری دریافت کنید.اینکه کدام‌یک از این دو حالت برای مودم شما بهتر است و باید روی آن تنظیم کنید؛ دقیقا به منطقه سکونت شما برمی‌گردد. برخی اوقات MIMO 4×4 سرعت بهتر و پایدارتری می‌دهد و گاهی اوقات CA جواب خواهد داد.همان‌طور که گفتیم؛ گزارش‌های کاربران نشان می‌دهد باید با این قابلیت‌ها و به‌خصوص MIMO 4×4 به سرعت‌های نزدیک به ۱۰۰ مگابیت روی شبکه‌های TD-LTE و ۴G برسید.
پس این چی میگه توی سایت شبکه چی نوشته

XFXForce
05-01-22, 15:46
سلام
منظور از کلمه "پس" چی بود؟
مگه چیزی که نوشته با گفته من تناقضی داشته؟

vardipoor.m
05-01-22, 16:32
تصور کنید شما با ۲ آنتن به دکل‌های موبایل متصل شوید یا اینکه از ۴ آنتن استفاده کنید.
در حالت MIMO 4×4 تجمیع فرکانس صورت نگرفته است و شما از یک باند رادیویی استفاده می‌کنید ولی ۴ لینک و خط ارتباطی مجزا با آنتن BTS موبایل دارید و می‌توانید اطلاعات را با سرعت بیشتری دریافت کنید.اینکه کدام‌یک از این دو حالت برای مودم شما بهتر است و باید روی آن تنظیم کنید؛ دقیقا به منطقه سکونت شما برمی‌گردد. برخی اوقات MIMO 4×4 سرعت بهتر و پایدارتری می‌دهد و گاهی اوقات CA جواب خواهد داد.همان‌طور که گفتیم؛ گزارش‌های کاربران نشان می‌دهد باید با این قابلیت‌ها و به‌خصوص MIMO 4×4 به سرعت‌های نزدیک به ۱۰۰ مگابیت روی شبکه‌های TD-LTE و ۴G برسید.
خب این داره میگه که در حالت mimo 4 اتصال با دکل bts برقرار میشه!یا من اشتباه متوجه شدم
تعریفی که من از mimo دارم اینه که همزمان ۴ تا انتن برای دریافت و ۴ تا انتن برای ارسال داده از طریق وایفای هست که اگه ۴ نفر همزمان بخوان استفاده کنن هیچگونه گلوگاهی توی سرعت وافای نیست درسته؟ پس اونجا که میگه برخی کاربران با میمو به سرعت ۱۰۰ رسیدن بی معنی هست چون وقتی یه نفر داره استفاده میکنه چه میمو باشه چه نه به سرعت ۱۰۰ میتونه برسه

XFXForce
05-01-22, 18:16
خیلی اثر گذار توی سرعت نیست (باعث افزایش تا حدی میشه نه خیلی زیاد) بیشتر بلکه کم شدن تاخیر و پایداری بیشتر هنگام استفاده همزمان و نیاز بصورت REALTIME مثلا استریم همزمان هست.
به دلیل اینکه به هر یوزر دیتا همزمان فرستاده میشه نه اینکه به ترتیب
24908

24906
24907
24909

قسمت به سرعت 100 رسیدن رو بله من حتی 6 سال پیش هم با مودم بدون MIMO به سرعت 100 رسیده بودم روی 4G LTE ، ولی روی TD-LTE نمیدونم چجوری نوشته بعضی کاربران رسیدن به این سرعت! چون تا جایی که میدونم سرعتی که میدن 40 هست.

اما اگر منظورتون این هست که ایا مثلا اگر 2X2 باشه هر یوزر اونوقت دو برابر باید سرعت بگیره (یعنی هر کدوم 100 بگیرن همونطور که تکی وصل شن سرعتشون 100 هست) اصلا اینجوری نیست. باز هم بینشون تقسیم میشه اما جوری که تداخلی توی کارشون ایجاد نکنه.

vardipoor.m
07-01-22, 00:22
خوب من یه خرده گیج شدم یه طور دیگه میپرسم
من وای فای مودم رو خاموش میکنم و از طریق کابل به مودم وصل میشم و مودم رو روی حالت میمو میزارم آیا تاثیری روی سرعت من داره؟

XFXForce
07-01-22, 18:37
MIMU درسته تکنولوژی بی سیم هست اما مختص فقط وای فای نیست و برای 4G هم هست. یعنی هم گیرنده گی هم فرستندگی
شما با کابل متصل بشید بخش وای فای MIMU رو عملا استفاده نمیکنید ، پخش چند آنتنه بودن خود مودم با MIMU هم چنان پابرجاست برای 4G

vardipoor.m
08-01-22, 18:41
حالا کامل گرفتم
من الان موندم بین دوتا مودم b525 و b612 که b525 فردا صبح میرسه دستم و مودم b612 هم یکی از اقوام دارن که طبق گفته ی خودشون قدیمی بوده و رفتن یه سری جدیدش رو گرفتن که من هنوز مودم رو از نزدیک ندیدم که تستش کنم و حدود 2500 میگش و احتمالا فردا بیارش
حالا فرق b612 و b525 همونطور که گفتید mimu 4*4 هست.
به نظر شما با توجه به اینکه من خودم تنها از مودم استفاده میکنم b612 بهتر هست؟(به خاطر داشتن mimu تاثیری میبینم؟)

XFXForce
08-01-22, 21:47
الان خودتون b525 گرفتید؟ چه قیمتی؟

vardipoor.m
08-01-22, 23:21
b525 رو گرفتم 2600
اول b525 رو گرفتم بعد فهمیدم یکی از اقوام b612 قدیمی دارن

XFXForce
09-01-22, 00:55
بله مسلما b612 با همون قیمت ارزش بیشتری داره.
اما باید از سلامتش و وضعیتش اطمینان حاصل کنید اول.
اگر همه چیش اوکی بود ارزش خرید بیشتری داره. (مدل 525 که خریدید بدون گارانتی هست؟ اگر گارانتی داشته باشه قضیه فرق میکنه)

vardipoor.m
09-01-22, 09:32
هر دو گارانتی ندارن
میگم سری های قدیم b612 که میشه فرمور آپدیت کرد و میمو رو فعال کرد درسته؟

XFXForce
09-01-22, 11:14
بله
میشه آپدیت کرد

vardipoor.m
20-01-22, 16:54
آقا ممنون به خاطر تمام راهنمایی هاتون ما دیگه موندیم رو همین b525s-23a به نظر مودم خوبی هست و دست فروشنده درد نکنه واقعا همونطور که گفته بود حتی خم کابل ها هم باز نشده بود و سیم کارت هم پلمپ بود و خیلی نو بود
تا اینو خریدم یه مودم دیگه زدن تو ایسام مدل b625 اپراتور ee انگلیس( cat 12 که هردو ca و mimo رو با هم استفاده میکنه نه مثل b612 که به علت پردازنده ضعیف نمیتونه از هردو همزمان استفاده کنه)به قیمت ۳۳۰۰ :1. (29): و من ۵۲۵ رو خریدم ۲۶۰۰
سرعت b525 که چک کردم ایرانسل دانلود ۱۷۶ مگابیت و همراه اول حدود ۱۰۰ مگابیت
خلاصه ممنون

XFXForce
20-01-22, 17:20
مبارک باشه