درود بر شما
من لپ تاپ لنوو دارم. وقتی از هیچ برنامهای هم استفاده نمیکنم (صرفا فقط سیستم عامل لود میشه) به شدت فن لپ تاپ سریع میچرخه و استفاده از رم و سی پی یو هم تقریبا بالاست. حتی وقتی در حالت پاور سیو هم قرار میدم، باز هم این استفاده از رم و سی پی یو کم نمیشه. در هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس به همین شکل هست. لطفا راهنمایی کنید که چطور مشکلی رو برطرف کنم. ارادتمند.
XFXForce
14-12-21, 21:34
یعنی مشکل cpu usage 100% دارید؟
تو لینوکس هم مشابه هست؟
با نرم افزارهای مانیتور دما مثل hwmonitor تو حالت idle ببینید دمای پردازنده رو چقدر نشون میده.
dsh
14-12-21, 21:54
ابتدا سپاسگزارم از پاسختون.
نه صد در صد نمیشه. ولی در بهترین حالت که هیچ نرم افزاری در حال اجرا نباشه و هیچ استفادهای از کامپیوتر نکنم، سی پی یو 50 درصد در حال استفادهست. رم هم در حدود 25 درصد. در لینوکس هم همینطوره. دائما فن لپ تاپ با سرعت بالا در حال کار هست.
24875
24876
AMD>INTEL
15-12-21, 10:11
ابتدا سپاسگزارم از پاسختون.
نه صد در صد نمیشه. ولی در بهترین حالت که هیچ نرم افزاری در حال اجرا نباشه و هیچ استفادهای از کامپیوتر نکنم، سی پی یو 50 درصد در حال استفادهست. رم هم در حدود 25 درصد. در لینوکس هم همینطوره. دائما فن لپ تاپ با سرعت بالا در حال کار هست.
24875
24876
دمای قطعات تقریبا زیاده
پردازنده تون توی 49 درصد به دمای نزدیک 100 رسیده بود و حدود 45 وات مصرف کرده بوده که برای 1035 خیلی زیاده.
اس اس دیتون هم تو حالت idle بالای 60 هست دماش که زیاده
سیستمتون دچار thermal throttling میشه.
مدل لپ تاپ چیه؟
با پردازنده i5 نباید انقدر توان حرارتی ایجاد شده بالا باشه و تو زیر 50 درصد فشار دما به 100برسه.
چون سازنده ها براش محدودیت میذارن که مثلا اگه به 30 وات رسید دیگه بالاتر نره و یا وقتی به 100 درجه رسید فرکانس رو پایین بیاره.
چطور باید مشکلش رو حل کنم. در حال حاضر گارانتی داره.
XFXForce
16-12-21, 18:18
کاری که فعلا میتونید بکنید نرم افزاری هست
یکی محدود کردن مصرف پردازنده روی 30 وات
و دیگری آندرولت کردنش
که اینجا آموزشش رو گذاشتم
Only the registered members can see the link
البته با توجه به اینکه اعدادش برای هر پردازنده فرق میکنه و همچنین برای پردازنده های موبایل معمولا اعداد بیشتری به عنوان افست میشه تعیین کرد باید مرحله به مرحله جلو بریم
شما فعلا نرم افزار رو نصب و اجرا و تنظیمات عمومی گفته شده رو انجام بدید.
SajjadKhati
16-12-21, 21:16
سلام
زمانی که این اتفاق میافته ، در task manager ببینید که چه پروسه ای ، بیشترین استفاده از cpu و رم تون را میبره؟
زمانی که بیکار هست ، این اتفاق میافته ، بعد که موس را تکون میدین ، درست نمیشه؟
miladkaramian
05-01-22, 00:07
تا جایی که من اطلاع دارم دلیل اصلی افزایش فشار سی پیو و هنگ کردن لپ تاپ های لنوو به قلع مردگی بر میگرده که بهترین کار ، ریبال کردن CPU هست . هرچند میتونید مقاله هنگ کردن لپ تاپ سایت فو بیست FO20 که سطح وب وجوده داره رو مطالعه کنید.
اما اینم در نظر بگیر که ممکنه به علت معیوب شدن هارد دیسک ، سیستم نیاز به صرف انرژی بیشتری برای نگه داشتن روال نمیه عادی ویندوز داشته باشه. حتما سلامت داریو ها رو چک کن