لطفاً راهنمایی کنید که از نظر کیفیت ساخت و نمایشگر و سایر موارد بهترین انتخاب کدام هست؟
و سوال بعدیم این هست که سی پی یو 11300H و GTX 1650 در فریم ریت و سرعت با 10300H و RTX 3050 برابر است یا با هم اختلاف زیادی دارند.
به غیر از Frame Rate مزیت RTX 3050 نسبت به GTX 1650 چیه؟
.
سلام
به نظر من ACER NITRO گزینه مناسبیه
به هر کسی ایسر پیشنهاد کردم و خریده راضی هستش .خیلی هاشون هم بعد از 5 تا 6 سال بدون مشکل کار میکنند .
کلا تفاوت عملکرد نسل ده و یازده مشاهده نمیشه بعید میدونم تفاوتی مشاهده کنید .
چیپ جدیدتر . پشتیبانی از ری تریسینگ / مدت ساپورت بیشتر از سمت انویدیا
XFXForce
13-12-21, 11:19
Acer Nitro 5
بسیار لپ تاپ های خوبی هستن و پرفروشترین مدل ایسر این سری
از نظر کیفیت هم لپ تاپ های ایسر خیلی خوبن، کیفیت بدنه اش هم خوبه این سری
گرافیک سری 30 هم مزیت های خوبی داره مثل DLSS و RT و از نظر درایوری هم مدت بیشتری ساپورت میشه.
حتی میتونید ببرید گارانتی و اس اس دی و هاردش رو ازتون میخرن و با پولش میتونید یک اس اس دی 1 ترابایت بندازید روش که بهتره.
XFXForce
13-12-21, 13:13
NVIDIA GeForce GTX 1650 Mobile vs NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Cyberlife
13-12-21, 13:39
NVIDIA GeForce GTX 1650 Mobile vs NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU (Only the registered members can see the link)
Nvidia GeForce GTX 1650 Mobile vs Nvidia GeForce RTX 3050 - GadgetVersus (Only the registered members can see the link)
خیلی ممنون
جالبه که به قسمت مشاوره فروشگاه اینترنتی که این لپ تاپ ها رو داره زنگ زدم میگه Lenovo Ideapad Gaming بهتره
و شک میفته به دلم که نکنه اینها چیزی میدونن ولی وقتی علت رو ازشون میپرسم وارد جزئیات نمیشن و در نهایت میگن انتخاب با خودتون هست
XFXForce
13-12-21, 13:49
بله چیزی میدونن واقعا
و اینه که فروختن لپ تاپ های 1650 خیلی سخت تر هست از فروختن 3050 که خیلی جدیده و حالا حالا ها جا برای فروختن داره و رو دست نمیمونه.
وارد جزیات هم نمیشن چون نمیدونن جزییاتش رو.
اون پردازنده نسل 11 هم اختلافش خیلی خیلی کمه با نسل دهش، حدود 5 درصد که عملا هیچی نیست
اما گرافیک رو اگر سایت هایی که فرستادم رو دیده باشید میبیند تو کارایی هم به نسب خوبی قوی تر هم هست ، هسته های کوداش دوبرابر هست، از حافظه خیلی سریعتری استفاده میکنه.
Cyberlife
13-12-21, 13:54
بله چیزی میدونن واقعا
و اینه که فروختن لپ تاپ های 1650 خیلی سخت تر هست از فروختن 3050 که خیلی جدیده و حالا حالا ها جا برای فروختن داره و رو دست نمیمونه.
وارد جزیات هم نمیشن چون نمیدونن جزییاتش رو.
اون پردازنده نسل 11 هم اختلافش خیلی خیلی کمه با نسل دهش، حدود 5 درصد که عملا هیچی نیست
اما گرافیک رو اگر سایت هایی که فرستادم رو دیده باشید میبیند تو کارایی هم به نسب خوبی قوی تر هم هست ، هسته های کوداش دوبرابر هست، از حافظه خیلی سریعتری استفاده میکنه.
خیلی خیلی ممنون خدا خیرت بده
انتخابم رو نهایی کردید :1. (23):
AMD>INTEL
13-12-21, 16:29
خیلی ممنون
جالبه که به قسمت مشاوره فروشگاه اینترنتی که این لپ تاپ ها رو داره زنگ زدم میگه Lenovo Ideapad Gaming بهتره
و شک میفته به دلم که نکنه اینها چیزی میدونن ولی وقتی علت رو ازشون میپرسم وارد جزئیات نمیشن و در نهایت میگن انتخاب با خودتون هست
فروشنده همیشه جنسی که بیشتر سود داره رو بهتر معرفی میکنه .
شما باید حواستون جمع باشه .