سلام دوستان وقتتون بخیر اخیرا سیستم رو به ویندوز 11 اپدیت کردم با همه اپدیتای amd
تو بعضی برنامه ها شروع میکنه به لگ زدن و فریز شدن های کوتاه
تو ویندوز 10 اینطوری نبود
حالا اینجا خوندم
Strange freezing issue in Windows with new 5800X system. - Troubleshooting - Linus Tech Tips (Only the registered members can see the link)
که باید در بایوس Global C-State رو غیرفعال کنم که اینکارو کردم و بنظر دیگه مشکلی نیست
ایا غیر فعال کردن این گزینه ضرری داره ؟
و اینکه ایا مشکل برق رسانی خوده cpu هست یا اینجا ویندوز 11 هم دخیله تو مشکل
AMD>INTEL
01-12-21, 13:07
سلام دوستان وقتتون بخیر اخیرا سیستم رو به ویندوز 11 اپدیت کردم با همه اپدیتای amd
تو بعضی برنامه ها شروع میکنه به لگ زدن و فریز شدن های کوتاه
تو ویندوز 10 اینطوری نبود
حالا اینجا خوندم
Strange freezing issue in Windows with new 5800X system. - Troubleshooting - Linus Tech Tips (Only the registered members can see the link)
که باید در بایوس Global C-State رو غیرفعال کنم که اینکارو کردم و بنظر دیگه مشکلی نیست
ایا غیر فعال کردن این گزینه ضرری داره ؟
و اینکه ایا مشکل برق رسانی خوده cpu هست یا اینجا ویندوز 11 هم دخیله تو مشکل
سلام
به نظرم برای ایستگاه های کاری و سیستم هایی که رندر انجام میدن برای نصب ویندوز 11 نباید عجله کنند .
کمی صبر کنید تا مشکلات ریز و درشت ویندوز 11 حل بشه .
Global C-State مشکلی ایجاد نمیکنه
keyone72
01-12-21, 14:07
سلام
به نظرم برای ایستگاه های کاری و سیستم هایی که رندر انجام میدن برای نصب ویندوز 11 نباید عجله کنند .
اره اشتباه کردم سیستم دیگمم اپدیت کردم همین مشکل پیدا کردم امروز
فعلا باید بسازیم
keyone72
02-12-21, 10:39
سلام
متاسفانه مشکل دوباره برگشت
چیزی که فهمیدم در زمان idle بودن مقدار توان لازم به cpu نمیرسه که اینطوری میشه چون در حالت لود اصلا مشکلی نیست
بنظرتون مشکلی برای cpu ایجاد میکنه این وضع که صبر کنم شاید اپدیتی بدن
یا کلا برگردم رو 10 حالا چند جا هم دیدم خیلیا با 10 هم همین مشکل رو داشتم ولی نداشتم اینو
AMD>INTEL
03-12-21, 13:01
چیزی که فهمیدم در زمان idle بودن مقدار توان لازم به cpu نمیرسه که اینطوری میشه چون در حالت لود اصلا مشکلی نیست
یا کلا برگردم رو 10 حالا چند جا هم دیدم خیلیا با 10 هم همین مشکل رو داشتم ولی نداشتم اینو
سلام
فعلا برگردید به ده
تا باگ های ویندوز 11 حل بشه . من تا فروردین 1401 صبر میکنم برای نصب ویندوز 11
keyone72
29-12-21, 17:08
تنظیمات اینسایدر رو روی dev گزاشتم تا اپدیت های جدید رو بگیرم و الان کاملا مشکل برطرف شده بدون هیچ تغییری در بایوس
AMD>INTEL
01-01-22, 13:05
تنظیمات اینسایدر رو روی dev گزاشتم تا اپدیت های جدید رو بگیرم و الان کاملا مشکل برطرف شده بدون هیچ تغییری در بایوس
اپدیت ها به مرور مشکلات رو حل میکنه . ولی مایکروسافت هم مانند اینتل باید قبل از ورود محصول نهایی با پلتفرم های مختلف محصولات را تست کند .
keyone72
07-01-22, 11:18
اپدیت ها به مرور مشکلات رو حل میکنه . ولی مایکروسافت هم مانند اینتل باید قبل از ورود محصول نهایی با پلتفرم های مختلف محصولات را تست کند .
قشنگ معلوم بود عجله داشتن برای لانچ سری 12 اینتل
AMD>INTEL
08-01-22, 17:07
قشنگ معلوم بود عجله داشتن برای لانچ سری 12 اینتل
کاملا با یک افتضاح از نظر عرضه و مشکلات ریز و درشت مواجه است . قیمت و میزان خرابی ddr5 و کمبود تامین هم بماند .