PDA

مشاهده نسخه کامل : قیمت کارت گرافیک میاد پایین یا میره بالا ؟

Afshar.m.n
30-11-21, 20:35
سلام

وقت عزیزان بخیر

میخوام بدونم بعد از افزایش قیمت اخیر دلار و قطعات کامپیوتری ، چه بلایی سر قیمت ها ، مخصوصا قیمت کارت گرافیک میاد ؟

پیش بینی عزیزان چیه ؟ من 1 ماهه منتظرم که یه تکونی بخوره ( مثل هیچوقت : رو به پایین) ، چه کار کنم ؟ خرید کنم یا بازم منتظر باشم ؟

(واقعا منطقی نیست دلار 5 درصد رفته روش ، قیمت کارت گرافیک 20 درصد!)

AMD>INTEL
30-11-21, 20:41
سلام

وقت عزیزان بخیر

میخوام بدونم بعد از افزایش قیمت اخیر دلار و قطعات کامپیوتری ، چه بلایی سر قیمت ها ، مخصوصا قیمت کارت گرافیک میاد ؟

پیش بینی عزیزان چیه ؟ من 1 ماهه منتظرم که یه تکونی بخوره ( مثل هیچوقت : رو به پایین) ، چه کار کنم ؟ خرید کنم یا بازم منتظر باشم ؟

(واقعا منطقی نیست دلار 5 درصد رفته روش ، قیمت کارت گرافیک 20 درصد!)

سلام
فعلا تا مشخص شدن نتیجه مذاکرات قیمت قطعات روی نوسان هست . اگر پول دارید خرید کنید و اصلا مشخص نیست که چه اتفاقاتی در پیش باشه .
قیمت یک کالا غیر از قیمت دلار . هزینه هایی دیگه مثل هزینه های فرایند انتقال پول + حمل و نقل به ایران معمولا دو مسیره چون مستقیم از کشورهای دیگه به ایران نمیاد . همچنین هزینه گمرک
کلا در حال حاضر با محاسبه قیمت دلاری یک قطعه نمیشه قیمت قطعه را بدست آورد . خیلی این فرمول رو استفاده میکنند ولی این برای شرایط نرمال هست .

Afshar.m.n
01-12-21, 12:31
قیمت دلار در بازار امروز 1400/09/10 ساعت 12:29 با 28,600 (10.98%) کاهش ، 260,470 ریال اعلام شده است. روز جاری برای دلار با 28,700 ریال کاهش نسبت به روز گذشته و با رقم 260,370 ریال آغاز شد و طی معاملات امروز، 260,480 ، بیشترین مقدار و 260,230 نیز کمترین رقمی بود که برای قیمت دلار به ثبت رسید.

حالا باید ببینیم چی میشه ....

AMD>INTEL
01-12-21, 13:08
قیمت دلار در بازار امروز 1400/09/10 ساعت 12:29 با 28,600 (10.98%) کاهش ، 260,470 ریال اعلام شده است. روز جاری برای دلار با 28,700 ریال کاهش نسبت به روز گذشته و با رقم 260,370 ریال آغاز شد و طی معاملات امروز، 260,480 ، بیشترین مقدار و 260,230 نیز کمترین رقمی بود که برای قیمت دلار به ثبت رسید.

حالا باید ببینیم چی میشه ....

الان فقط نوسان و نوسان کاذب هم هستند
این نوسان تا مشخص شدن مذاکرات ادامه دارد . حتی شرکت ها هم برآورد درستی ندارند الان باید صبر کرد .

Davood2549
01-12-21, 15:57
هیچ کس نمیدونه. احتمال بیشتری هست که قیمت ها بره بالا تا اینکه بیاد پایین (کلی میگم، ولی کارت گرافیک هم مستثنا نیست).

- - - Updated - - -

هیچ کس نمیدونه. احتمال بیشتری هست که قیمت ها بره بالا تا اینکه بیاد پایین (کلی میگم، ولی کارت گرافیک هم مستثنا نیست).

XFXForce
02-12-21, 13:03
تو کوتاه مدت گرون تر میشن
بلند مدت بستگی به برگشت به برجام و اینا داره

اما انتظار معجزه حتی در اون موقع رو هم نداشته باشید چون دولت با کسری بودجه رو بروست و اقتصاد ایران هم یک اقتصاد نرمال نیست.
و حتی خیلی از آیتم هایی که تو جهان روی قیمت هم تاثیری ندارن تو ایران رو هم اثر میذارن.
یا حتی با وجود آزاد شدن چن میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران همین تازگی ها باز هم ارزش ریال کمتر شد (دقت کنید دلار گرون نمیشه (بلکه مثل خیلی ارز های دیگه تو این سالها بخشی از ارزش خودشم از دست داده) بلکه ریال هست که روز به روز کم ارزش تر میشه که یکی از دلایل مهمش تولید نقدینگی بسیار بالا و بدون پشتوانه ست.

در کل اگر بودجه مورد نیازتون رو دارید خرید کنید و به اینده های واهی که همه چی ارزون میشه دل نبندید.

Afshar.m.n
02-12-21, 17:31
تو کوتاه مدت گرون تر میشن
بلند مدت بستگی به برگشت به برجام و اینا داره

اما انتظار معجزه حتی در اون موقع رو هم نداشته باشید چون دولت با کسری بودجه رو بروست و اقتصاد ایران هم یک اقتصاد نرمال نیست.
و حتی خیلی از آیتم هایی که تو جهان روی قیمت هم تاثیری ندارن تو ایران رو هم اثر میذارن.
یا حتی با وجود آزاد شدن چن میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران همین تازگی ها باز هم ارزش ریال کمتر شد (دقت کنید دلار گرون نمیشه (بلکه مثل خیلی ارز های دیگه تو این سالها بخشی از ارزش خودشم از دست داده) بلکه ریال هست که روز به روز کم ارزش تر میشه که یکی از دلایل مهمش تولید نقدینگی بسیار بالا و بدون پشتوانه ست.

در کل اگر بودجه مورد نیازتون رو دارید خرید کنید و به اینده های واهی که همه چی ارزون میشه دل نبندید.

بله همینطوره ، احتمال زیاد همین کار رو میکنم .
این سوال رو به خاطر این مطرح کردم که قیمت کارت گرافیک به همراه بالا رفتن دلار ، رفت بالا ...

XFXForce
02-12-21, 18:05
بله همینطوره ، احتمال زیاد همین کار رو میکنم .
این سوال رو به خاطر این مطرح کردم که قیمت کارت گرافیک به همراه بالا رفتن دلار ، رفت بالا ...

بالا رفتن رو که به هر بهونه ای میره بالا ، مشکل اینجاست که حتی اگه بعدا دلار به قیمت قبل هم برگرده دیگه قیمت قطعات به قیمت قبلشون برنمیگردن
مگر اینکه به مدت طولانی دلار دوباره برگرده به قیمت پایین و نوسان نداشته باشه که خیلی کم پیش میاد همچین چیزی.

گرافیک بحث جداگانه ای هم داره که همون تقاضای زیاد هست اما عرضه محدود به خاطر chip shortage و بحث ماینینگ
وگرنه یادمه وقتی دلار 30 هزار تومن هم شد کارت 2060 رو میشد با 6 میلیون خرید چن سال پیش.

و مشکل حل زنجیره ی تامین هم احتمالا دو سالی طول میکشه.