چون همه قطعات رو خودت پیدا کردی مشخصه حرفه ای هستی و پیدا کردن فن کار راحتیییه برات. اما خرید نسل 11 وقتی قراره نسل 12 بیاد خرید نسل 11 اشتباه محضه مخصوصا اینکه نسل 12 تقریبا 25 درصد یا بیشتر بر اساس پردازنده قوی تر از نسل 11 هستن. استاد امید گفتن مادربردهای خوش قیمتش هم تا نهایتا اسفند و فروردین وارد بازار میشن و تحریم ها که قراره برداشته بشه دلار میاد پایین و قیمت ها افت زیادی می کنن.
البته یکسری افراد هستن که قطعات نسل های پیش روی دستشون باد کرده و دنبال فروش اون به مردمی هستن که اطلاعاتی ندارن و ما وظیفه داریم بهشون بگیم.
دیگه این به خودت مربوطه و منتظر باش استاد XFXForce بیاد بهت فن خوب پیشنهاد بده چون فن ها رو خوب میشناسه
Martinism
25-11-21, 02:23
سلام
چون همه قطعات رو خودت پیدا کردی مشخصه حرفه ای هستی و پیدا کردن فن کار راحتیییه برات. اما خرید نسل 11 وقتی قراره نسل 12 بیاد خرید نسل 11 اشتباه محضه مخصوصا اینکه نسل 12 تقریبا 25 درصد یا بیشتر بر اساس پردازنده قوی تر از نسل 11 هستن. استاد امید گفتن مادربردهای خوش قیمتش هم تا نهایتا اسفند و فروردین وارد بازار میشن و تحریم ها که قراره برداشته بشه دلار میاد پایین و قیمت ها افت زیادی می کنن.
البته یکسری افراد هستن که قطعات نسل های پیش روی دستشون باد کرده و دنبال فروش اون به مردمی هستن که اطلاعاتی ندارن و ما وظیفه داریم بهشون بگیم.
دیگه این به خودت مربوطه و منتظر باش استاد XFXForce بیاد بهت فن خوب پیشنهاد بده چون فن ها رو خوب میشناسه
متشکر بابت پیشنهاد و راهنمایی.
بله قبول دارم نسل دوازده بازدهی بیشتر داره اما مجبورم و به شدت به سیستم نیاز دارم. از ناچاریه.
ولا از بس این فنها تنوع دارند خودم گیج شدم بینشون.
خواستم اون مدل گرین خنک کننده آبی GLC240-evo بخرم که مطمئن نبودم روی سوکت LGA1200 سوار میشه یا نه!
حالا دوستان اگر تجربهای دارند یا مورد بهتری برای پیشنهاد سراغ دارند کمک کنند ممنون میشم.
Speed Racer
25-11-21, 03:01
متشکر بابت پیشنهاد و راهنمایی.
بله قبول دارم نسل دوازده بازدهی بیشتر داره اما مجبورم و به شدت به سیستم نیاز دارم. از ناچاریه.
ولا از بس این فنها تنوع دارند خودم گیج شدم بینشون.
خواستم اون مدل گرین خنک کننده آبی GLC240-evo بخرم که مطمئن نبودم روی سوکت LGA1200 سوار میشه یا نه!
حالا دوستان اگر تجربهای دارند یا مورد بهتری برای پیشنهاد سراغ دارند کمک کنند ممنون میشم.
در سایت گرین نوشته از سوکت 1200 پشتیبانی می کنه.
تو اینترنت برات جستجو کردم و نوشته که 11700K وقتی روی فرکانس پایه کار می کنه 125 وات توان مصرفیشه ولی وقتی روی فرکانس های بوست کار می کنه 251 وات مصرف می کنه و طبیعتا حرارت بالایی نسل 11 تولید می کنن. فرکانس بوست هم 56 ثانیه طول می کشه در هر نوبت.
توی سایت گرین برای کولر آبی مدل 240 و دو فن نوشته حداکثر دفع حرارت تا 220 وات و توی مدل 360 و 3 فنه نوشته حداکثر دفع حرارت تا 250 وات.
امیدورام تونشته باشم کمک کنم
SajjadKhati
25-11-21, 07:37
سلام
دوستانی که درخواست مشاوره ی سیستم میدن ، باید این براشون عادت و جزء بدیهیات بشه که تمام نرم افزارهایی که میخوان استفاده کنن را هم نام ببرن .
در موارد حرفه ای تر حتی نیاز به جزئیات خیلی بیشتر هست (نظیر اینکه چند شی از اون نرم افزار اجرا میکنن و یا با نرم افزارهای دیگه اجرا میکنن و حتی جزئیات خیلی بیشتر از اینها هست) .
اینها جزء بدیهیات هست .
این بدیهی هست که انتخاب قطعه بدون نرم افزار ، هیچ معنا و ارزشی نداره .
AMD>INTEL
25-11-21, 09:02
سلام دوستان عزیز
این سیستم رو من جمع کردم اگر پیشنهادی دارید راجع بهش بدید ممنون میشم.
MSI MPG Z590 GAMING PLUS
I7 11700k
Corsair Vengeance RGB pro 16gb 8x2 3200mhz cl16
Green GP500A uk plus-
Green Aria
تقریبا ۲۵ میلیون خورده بودجه دارم واسه این قطعهها.
و یک خنک کننده پردازنده خوب هم اگر معرفی کنید عالی میشه. تا ۲ و ۳۰۰ بودجه خنک کننده دارم.
سلام
دوستانی که درخواست مشاوره ی سیستم میدن ، باید این براشون عادت و جزء بدیهیات بشه که تمام نرم افزارهایی که میخوان استفاده کنن را هم نام ببرن .
در موارد حرفه ای تر حتی نیاز به جزئیات خیلی بیشتر هست (نظیر اینکه چند شی از اون نرم افزار اجرا میکنن و یا با نرم افزارهای دیگه اجرا میکنن و حتی جزئیات خیلی بیشتر از اینها هست) .
اینها جزء بدیهیات هست .
این بدیهی هست که انتخاب قطعه بدون نرم افزار ، هیچ معنا و ارزشی نداره .
سلام
حتما در زمان ایجاد تاپیک برای مشاوره برای جلوگیری از اشتباه حتما نوع کاربری و نرم افزارها را قید کنید . تا سیستم بهتری به شما پیشنهاد شود .
XFXForce
25-11-21, 19:34
سلام
این قطعات رو تهیه کردید؟ یا میخواید تهیه کنید؟
چون نوشتین که جمع کردین و اگه خریداری شده دیگه راهنمایی ما فایده نداره.
اگر هنوز تهیه نشده، نوع کاربری و نرم افزارهای مورد استفاده و حجم کاری مثلا سبک، یا سنگین 24.7
و کل بودجه تون رو بگید که بهترین پیشنهاد داده بشه
lophalab
28-11-21, 00:09
سلام
قیمتش هم تا نهایتا اسفند و فروردین وارد بازار میشن و تحریم ها که قراره برداشته بشه دلار میاد پایین و قیمت ها افت زیادی می کنن. ?????? واقعن برداشته میشه یعنی صبر کنم برای خرید قطعات؟