ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل بعد از خرید مانیتور

Emotion2
18-11-21, 09:28
سلام بچه ها. من یک هفتس ی مانیتور ips خریدم که مدلش اینه aoc 24g2
بعد کیفیتش حتی از تلویزیونم پایین تره...ب فروشندشم گفتم ک کیفیتش پایینه گفت بخاطر مشکلات نرم افزاریه و من اطلاعی ندارم و ازین داستانا... با تنظیماتشم هرچی ور رفتم درست نشد ک نشد...فک کن بعد ۵ سال با کلی شوق و ذوق ی مانیتور ips بخری بعد اینجوری بزنه تو ذوقت.. ینی این ی هفته مثل جهنم برام گذشته..تورو خدا هرکس کمکی از دستش بر میاد راهنمایی کنه. گرافیکم گیگابایت ۱۰۶۰ (۶) هستش
کابل dp اورجینال ک روی خود مامیتور بوده هم وصل کردم. کارت گرافیکمم بروز کردم نرم افزارشو... بازم نشد ک نشد...
عکسارو میفرستم فقط ب کیفیت نگاه کنید.. تبلیغی ک براش توی یوتیوب هم میشه نگاه کنید...

Only the registered members can see the link۲۰۲۱۱۱۱۸_۰۹۴۶۰۲_fdkd.jpg

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link۲۰۲۱۱۱۱۸_۰۸۱۳۵۲_hkc.jpg

Only the registered members can see the link۲۰۲۱۱۱۱۸_۰۸۱۳۵۶_iwsd.jpg

AMD>INTEL
18-11-21, 11:00
سلام بچه ها. من یک هفتس ی مانیتور ips خریدم که مدلش اینه aoc 24g2
بعد کیفیتش حتی از تلویزیونم پایین تره...ب فروشندشم گفتم ک کیفیتش پایینه گفت بخاطر مشکلات نرم افزاریه و من اطلاعی ندارم و ازین داستانا... با تنظیماتشم هرچی ور رفتم درست نشد ک نشد...فک کن بعد ۵ سال با کلی شوق و ذوق ی مانیتور ips بخری بعد اینجوری بزنه تو ذوقت.. ینی این ی هفته مثل جهنم برام گذشته..تورو خدا هرکس کمکی از دستش بر میاد راهنمایی کنه. گرافیکم گیگابایت ۱۰۶۰ (۶) هستش
کابل dp اورجینال ک روی خود مامیتور بوده هم وصل کردم. کارت گرافیکمم بروز کردم نرم افزارشو... بازم نشد ک نشد...
عکسارو میفرستم فقط ب کیفیت نگاه کنید.. تبلیغی ک براش توی یوتیوب هم میشه نگاه کنید...

Only the registered members can see the link۲۰۲۱۱۱۱۸_۰۹۴۶۰۲_fdkd.jpg

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link۲۰۲۱۱۱۱۸_۰۸۱۳۵۲_hkc.jpg

Only the registered members can see the link۲۰۲۱۱۱۱۸_۰۸۱۳۵۶_iwsd.jpg

سلام
عکس ها بسیار سینگینه
مانیتور نیاز به تغییری نداره
احتمال میدم مانیتور شما پنل با کیفیت نداره یا گرید c یا گرید d هست .
حتما با گارانتی مانیتور صحبت کنید .

Emotion2
18-11-21, 21:14
از کجا بفهمم گرید c یا d هستش؟ سایتشونم نماد اعتماد داره مثلا...بعد پلمپم نداشت اصلا میگه پلمپ داشته فرستادم، نمیدونم چیکار کنم بخدا دهنم سرویس شده این ۸ تومنو جور کردم...از طریق نماد الکترونیکی نمیشه اقدام کرد واسه شکایتی چیزی؟

XFXForce
18-11-21, 21:20
این کیفیت عکس خیلی بده احتمال داره اصلا تقلبی باشه کلا ماینتورتون و یه شرکت چینی اومده باشه با اون ظاهر مانیتور خودش رو با پنل بی کیفیت درست کرده باشه.
در هر صورت باید همون روز اول دوم کلا پس میدادینش.
با اون هزینه میتونستید ACER NIRTO 27" بگیرید
27 اینچ - IPS مات - 165 هرتز - FREE SYNC- HDR10 - 2ms-

سعی کنید تا جایی که میشه فروشنده رو قبول به پس گرفتنش کنید چون شکایت دنگ و فنگ زیاد داره

Emotion2
19-11-21, 01:13
این کیفیت عکس خیلی بده احتمال داره اصلا تقلبی باشه کلا ماینتورتون و یه شرکت چینی اومده باشه با اون ظاهر مانیتور خودش رو با پنل بی کیفیت درست کرده باشه.
در هر صورت باید همون روز اول دوم کلا پس میدادینش.
با اون هزینه میتونستید ACER NIRTO 27" بگیرید
27 اینچ - IPS مات - 165 هرتز - FREE SYNC- HDR10 - 2ms-

سعی کنید تا جایی که میشه فروشنده رو قبول به پس گرفتنش کنید چون شکایت دنگ و فنگ زیاد داره

اخه از روز اول همش میگفت مشکل نرم افزاریه نرم افزاریه، ب هرکی میگم مبگه تنظیماتشه، مشکلش نرم افزاریه، حالا من یه هفتس دهن خودمو سرویس کردم نمیدونم این مشکل نرم افزاری لنتی چیه ک کیفیت ۱۰۸۰ رو مثه ۳۶۰ نشون میده!!!
اول ک ب هیچ عنوان زیر بار نمیرفت، بعد ک گفتم آبروتو میبرم و شکایت میکنم و اینا گفت بفرستش ما تستش کنیم اگه مشکلی باشه عوضش میکنیم، حالا میترسم بفرستم الکی باز بگه مشکل از خودته یا لج کنه اصن پولمو نده ... من چجوری ثابت کنم مشکل از من نیست.بخدا دارم دیوونه میشم. خدا لعنت کنه باعث و بانی بدبختی مردمو

XFXForce
19-11-21, 01:18
مشکل نرم افزاری نیست، اون بحث تنظیمات و کالیبره کردن و اد کردن پروفایل مانیتور توی چیزایی مثل دقت رنگ های نمایش داده شده توی نرم افزارهای ادیت عکس و فیلم مشخص میشن اونم برای حرفه ای ها
مانیتور شما مشکلش خیلی جدی تر و عمیق تر از این چیزاست و خود پنل افتضاح هست
حالا یا میگم کلا تقلبی بوده؛ یا از مدل های تعمیری بوده که پنل بی کیفیت روش انداختن و renew کردنش
شما در هر صورت تا جایی که میشه روی پس گرفتن کامل اصرار کنید که بعدش ایشالا یه مانیتور مثل اونی که معرفی کردم بگیرید.
اگر یک درصد نشد و قبول نکردن روی تعویض و بعد اون تعویض شده رو اگه تونستید بفروشید و ماینتور بهتر بگیرید.

باز هم فردا درایور مانیتور رو رنصب کنید که معمولا تو آپدیت ویندوز قسمت optional باید باشه.
و پروفایلش رو از اینترنت دانلود و اد کنید.
که دیگه بهانه ای هم دست اونا نباشه که بگن نرم افزاریه

AMD>INTEL
19-11-21, 17:44
از کجا بفهمم گرید c یا d هستش؟ سایتشونم نماد اعتماد داره مثلا...بعد پلمپم نداشت اصلا میگه پلمپ داشته فرستادم، نمیدونم چیکار کنم بخدا دهنم سرویس شده این ۸ تومنو جور کردم...از طریق نماد الکترونیکی نمیشه اقدام کرد واسه شکایتی چیزی؟

این پنل با توجه عکس نشون میده کیفیت پنل خوب نیست . بعیده ساخت خود AOC باشه . پنل گرید سی چینی یا هندی است . مرجوع کنید با تهدید شکایت به صنف کامپیوتر

Emotion2
20-11-21, 12:24
دقیقا، پلمپش فقط با چسب بود! بعد ک بهش میگم میگه تو داری دروغ میگی..من با پلمپ شرکت تحویلت دادم، بعد با فیلم بهش ثابت کردم ک پلمپ کارخونه نداشته و فقط چسب داشته..بازم زیر بار نمیره... میگم خوب دوست عزیز مگه شما کد کالا ندارید؟ مگه هم روی کارتن و هم روی مانیتور نیست کد کالا؟ بذارید من بفرستم کالا رو اگر من عوض کرده باشم از روی کد کالاتون میفهمین دیگه..اصلا از من ب جرم کلاهبرداری شکایت کنید ک مانیتورم توقیف بشه. بعد اینجا ب بنده توهین میکنه و منو بلاک میکنه.. من این مانیتورو بعد ۴ سال دارم میخرم، و واقعا پولشو ب سختی در آوردم...از هر طریقی باشه پیگیری میکنم، حتی اگر شده باشه برم شهرشون بوکان توی دادگاه دست روی قرآن بذارم ک ۴ تا بدبخت دیگه توی این تورم اینجوری کلاه نره سرشون ..سایتشونم ی نماد الکترونیک داره ولی رفتم شکایت کنم کلا ۳ تا عکس با حجم ۶۵ کیلوبایت میشد اپلود کرد... حالا من واسه اثبات ادعام ده دقیقه فیلم فقط گرفتم.... بعد ب صنف کامپیوتر چجوری میشه شکایت کرد؟ تورو خدا راهنماییم کنید بچه ها واقعا دارم اتیش میگیرم.. خودتون میدونید خریدن قطعات کامپیوتر چقد سخته

AMD>INTEL
20-11-21, 12:51
دقیقا، پلمپش فقط با چسب بود! بعد ک بهش میگم میگه تو داری دروغ میگی..من با پلمپ شرکت تحویلت دادم، بعد با فیلم بهش ثابت کردم ک پلمپ کارخونه نداشته و فقط چسب داشته..بازم زیر بار نمیره... میگم خوب دوست عزیز مگه شما کد کالا ندارید؟ مگه هم روی کارتن و هم روی مانیتور نیست کد کالا؟ بذارید من بفرستم کالا رو اگر من عوض کرده باشم از روی کد کالاتون میفهمین دیگه..اصلا از من ب جرم کلاهبرداری شکایت کنید ک مانیتورم توقیف بشه. بعد اینجا ب بنده توهین میکنه و منو بلاک میکنه.. من این مانیتورو بعد ۴ سال دارم میخرم، و واقعا پولشو ب سختی در آوردم...از هر طریقی باشه پیگیری میکنم، حتی اگر شده باشه برم شهرشون بوکان توی دادگاه دست روی قرآن بذارم ک ۴ تا بدبخت دیگه توی این تورم اینجوری کلاه نره سرشون ..سایتشونم ی نماد الکترونیک داره ولی رفتم شکایت کنم کلا ۳ تا عکس با حجم ۶۵ کیلوبایت میشد اپلود کرد... حالا من واسه اثبات ادعام ده دقیقه فیلم فقط گرفتم.... بعد ب صنف کامپیوتر چجوری میشه شکایت کرد؟ تورو خدا راهنماییم کنید بچه ها واقعا دارم اتیش میگیرم.. خودتون میدونید خریدن قطعات کامپیوتر چقد سخته

سلام
از طریق ای نماد و صنف شکایت کنید .
ثبت شکایات - اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران (Only the registered members can see the link)

XFXForce
20-11-21, 12:55
کاش از فروشگاه های معتبر خرید میکردید نه از اونایی که کنار مرز هستن و اکثر قطعاتشون استوک یا ریفربیشد یا دست دو در حد نو هست.
در هر صورت تا رسیدن به سرانجام اینکه یا پس بگیره یا تعویض کنه تلاشتون رو بکنید.
اما متاسفانه ثبت شکایت و پیگیریش هم وقت گیره و تا جواب میاد دیگه مدتها زمان گذشته و با همین مانیتور مجبورید سر کتید.

Emotion2
20-11-21, 16:37
سلام
از طریق ای نماد و صنف شکایت کنید .
ثبت شکایات - اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران (Only the registered members can see the link)

جفتشون رو ثبت شکایت کردم، متاسفانه توی ای نماد کلا ۳ تا عکس میشه بارگذاری کرد، توی صنف هم ی عکس از کارت ملی میخاست ک گذاشتم، یکی فاکتور خرید، ک کاملا مخدوشه و چیزی دیده نمیشه، یکی هم گارانتی ک نداشت و یکیم معرفی نامه ک نمیدونستم چی بود...امیدوارم ی احضاریه دادگاهی چیزی بیاد برم حضوری ثابت کنم! چون با ۲ تا عکس چیزی رو نمیشه ثابت کرد واقعا...بنظر شما امیدی هست واسه اینکه حداقل نماد اعتمادشو ازش بگیرن؟..ولی اینکه بهت جنس اشغال بدن یه طرف اینکه کلاهبردارم خطابت کنن یه طرف دیگه.. حالا انشالا توی روزهای آتی یه تاپیک میزنم اگر مدیرای عزیز اجازه دادن با مستندات کامل، ک حداقل بقیه دوستان گول نماد الکترونیکشو نخورن

Emotion2
20-11-21, 16:40
کاش از فروشگاه های معتبر خرید میکردید نه از اونایی که کنار مرز هستن و اکثر قطعاتشون استوک یا ریفربیشد یا دست دو در حد نو هست.
اما متاسفانه ثبت شکایت و پیگیریش هم وقت گیره و تا جواب میاد دیگه مدتها زمان گذشته و با همین مانیتور مجبورید سر کتید.

دوست عزیز متاسفانه بنده گول نماد اعتماد سایتشونو خوردم... ولی خوب اگه لازم باشه برم بوکان توی دادگاه دست روی قرآن بذارم اینکارو میکنم... و اینکه در اخر بنده رو دزد و کلاهبردار خطاب کردن ک مانیتورشونو عوض کردم! من موندم مگه اینا توی لیست کالاهاشون کد کالاهارو ندارن؟ حتی مذاشت من این سوالو ازش بپرسم، بلاکم کرد !

AMD>INTEL
20-11-21, 18:24
جفتشون رو ثبت شکایت کردم، متاسفانه توی ای نماد کلا ۳ تا عکس میشه بارگذاری کرد، توی صنف هم ی عکس از کارت ملی میخاست ک گذاشتم، یکی فاکتور خرید، ک کاملا مخدوشه و چیزی دیده نمیشه، یکی هم گارانتی ک نداشت و یکیم معرفی نامه ک نمیدونستم چی بود...امیدوارم ی احضاریه دادگاهی چیزی بیاد برم حضوری ثابت کنم! چون با ۲ تا عکس چیزی رو نمیشه ثابت کرد واقعا...بنظر شما امیدی هست واسه اینکه حداقل نماد اعتمادشو ازش بگیرن؟..ولی اینکه بهت جنس اشغال بدن یه طرف اینکه کلاهبردارم خطابت کنن یه طرف دیگه.. حالا انشالا توی روزهای آتی یه تاپیک میزنم اگر مدیرای عزیز اجازه دادن با مستندات کامل، ک حداقل بقیه دوستان گول نماد الکترونیکشو نخورن

سلام صبر کنید
هر دو مورد پیگیری میکنند
راهش همین هست . با روش دیگری هم نمیتونید احقاق حق کنید .
به هیچ عنوان بحث های بیمورد نکنید با فروشنده چون ممکنه به ضرر خودتون تموم بشه . بگذارید قانونی موضوع پیگیری بشه .

Emotion2
21-11-21, 07:23
متاسفانه فروشگاهای معتبر هیچوقت همچین مارکایی رو وارد نمیکنن، منم چون توی گوگل سرچ کرده بودم و تقریبا جز بهترین مانیتورهای ارزون قیمت دنیا بود این ریسک رو کردم، و چون نماد اعتماد داشت اعتماد کردم... الان رفتم شرایط گرفتن نماد اعتمادو خوندم خندم گرفت، ی عکس از شناسنامه و کارت ملی میدی بهت نماد میدن 😂 حالا طرف پس نمیگیره جنسو ک هیچ خودمم دزد میکنه.. میگه من با پلمپ کارخونه دادم تحویلت، براش فیلم فرستادم ثابت کردم ک دروغ میگه بلاکم کرد. حالا رفتم سایت اینماد شکایت کنم کلا ۳ تا عکس میشه بارگذاری کرد با حجم ۶۵ کیلوبایت! حالا نمیدونم عکسامو چجوری ۶۵ کیلو بایتی کنم 🤣🤣🤣 مملکت اصلا معلوم نیست چ خبره توش

بله حرف شما متین خودمم مقصرم.. ولی متاسفانه توی کشور ما انقدر گرونن لوازم الکترونیکی ک تا ی جایی آدم ارزون میبینه فک میکنه معجزه شده... مخصوصا اگه نماد الکترونیک داشته باشه...بهرحال کلایی بود ک سر من رفت.. امیدوارم دوستان دیگه آنلاین خرید نکنن یا اگه خرید کردن با شرط تست تحویل بگیرن ک یه فروشنده ی وقیحی مثل این اقا برنگرده ب من بگه میخاستی تحویل نگیری و خودمو دزد کنه آخر کار..اینجا میتونم اسم سایتو بذارم حداقل باقی دوستان در جریان باشن یا ممنوعه؟ اگر اجازه هست میتونم چنتا فیلم بذارم ک خودشون قضاوت کنن و حداقل آگاهی مردم بالاتر بره ک هر ارزونی بی حکمت نیست