[*=1|center]با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز مادر یرد من گیگابایت مدل Z77-D3H است و ویندوز که با ان همیشه کار میکنم ویندوز 7 است 64 بیتی میخواستم هارد mSATA روی مادر بردم نصب کنم میخواستم ببینم بهترین برندش چی وچه نکاتی را باید رعایت ودقت کنم و از کجا تهیه کنم با تشکر
AMD>INTEL
07-11-21, 16:17
[*=1|center]با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز مادر یرد من گیگابایت مدل Z77-D3H است و ویندوز که با ان همیشه کار میکنم ویندوز 7 است 64 بیتی میخواستم هارد mSATA روی مادر بردم نصب کنم میخواستم ببینم بهترین برندش چی وچه نکاتی را باید رعایت ودقت کنم و از کجا تهیه کنم با تشکر
سلام بخش گیگابایت تعطیل شده و پشتیبانی نداره عبارت بایگانی هم درج شده
msata با ساتا تفاوت سرعتی نداره و بعید نوش رو پیدا بتونید کنید
یک SSD ساتا بگیرید به صرفه تره و موجوده
- - - Updated - - -
سلام بخش گیگابایت تعطیل شده و پشتیبانی نداره عبارت بایگانی هم درج شده
msata با ساتا تفاوت سرعتی نداره و بعید نوش رو پیدا بتونید کنید
یک SSD ساتا بگیرید به صرفه تره و موجوده
JAVAD SHARIFI
07-11-21, 17:17
اخه من کار های 3بعدی گرافیکی میکنم یکی توی اینترنت نوشته بود ام ساتا برای کارهای گرافیکست چون قطعه آنبردی محسوب میشه و ساتا برای بازی اگه اشنایی دارید من این قطعه را پیدا بکنم چون ام ساتا هست توی بازار نمیدونم روی مادر برد من جواب میده یا نه؟
AMD>INTEL
07-11-21, 18:56
اخه من کار های 3بعدی گرافیکی میکنم یکی توی اینترنت نوشته بود ام ساتا برای کارهای گرافیکست چون قطعه آنبردی محسوب میشه و ساتا برای بازی اگه اشنایی دارید من این قطعه را پیدا بکنم چون ام ساتا هست توی بازار نمیدونم روی مادر برد من جواب میده یا نه؟
m.2 nvme سرعنش از sata بیشتره ولی m.2 sata سرعتش بالا نیست در حد ساتا شاید هم کمتر به خاطر قدیمی بودن مدلهای موجود .پس فرقی نمیکنه
شما یک ssd sata سریع مثل سامسونگ 870 بگیرید خیلی بهتر از m.2 sata است .
XFXForce
07-11-21, 19:16
mSATA کلا منسوخ شده، و با m.2 ها هم سایزش فرق میکنه و compatible نیست.
سرعتش هم در حد همون ساتای معمولی هست.
اگر دنبال حجم بالا با قیمت مناسب هستید
Crucial BX500 1TB
اگر حجم بالا با کمی سرعت بیشتر میخواید
SAMSUNG 870 QVO 1TB
اگر کلا به دنبال سرعت هستید
SAMSUNG 870 EVO
Crucial MX500
با هر حجمی که دنبالش هستید.
و حسن دیگه ساتا اینه که بعدا سیستم رو ارتقا دادید باز میتونید ازش استفاده کنید
اما mSATA فقط دیگه رو این مادربرد حواب خواهد داد.
اون مبحثی هم که درباره کار گرافیکی و بازی و ام ساتا خوندید کلا اشتباه بوده و حتی از نظر تئوری هم غلط و بی پایه هست.
برای کارهای گرافیکی سنگین M.2 NVMe پیشنهاد میشه که همر از روش اجرا بشن هم از نظر بحث کش و اینا.
که سیستم شما پشتیبانی نمیکنه.