سلام.
من میخواستم که دو تا از درایو هام رو باهم یکی کنم ولی اشتباهی تیک مربوط به دلیت ولیوم رو زدم. راهی برای برگردوندنش هست؟
AMD>INTEL
27-10-21, 08:55
سلام.
من میخواستم که دو تا از درایو هام رو باهم یکی کنم ولی اشتباهی تیک مربوط به دلیت ولیوم رو زدم. راهی برای برگردوندنش هست؟
سلام
MiniTool Partition Wizard
و گزینه پارتشین ریکاوری
2180
27-10-21, 08:59
ممنون.
فقط اینکه فایل ها برمیگرده؟ چون فضای اشغال شده رو زده 0
AMD>INTEL
27-10-21, 09:06
ممنون.
فقط اینکه فایل ها برمیگرده؟ چون فضای اشغال شده رو زده 0
بله فقط باید بگذارید روی فول اسکن پارتشین های دیلیت شه به همراه فایل ها برمیگرده . البته اگر اور رایتی این وسط انجام نشده باشه .
2180
27-10-21, 12:28
سلام.
اسکن کردنش تموم شد و لیست فایل هارو پیدا کرد. حالا باید چیکار کنم تا پارتیشن ها و فایل ها برگردن؟24794
AMD>INTEL
27-10-21, 13:38
سلام.
اسکن کردنش تموم شد و لیست فایل هارو پیدا کرد. حالا باید چیکار کنم تا پارتیشن ها و فایل ها برگردن؟24794
تیک درایوها رو میزنید و بعد apply میکنید
How Do I Recover Hard Disk Partition with Ease? (Only the registered members can see the link)
2180
27-10-21, 15:16
این کار رو چند بار کردم ولی بعد از اینکه apply میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و هارد رو اصلا توی مای کامپیوتر نشون نمیده. فقط داخل دیسک منیجر نشون میده و اونم به صورت خام.
AMD>INTEL
27-10-21, 16:02
این کار رو چند بار کردم ولی بعد از اینکه apply میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و هارد رو اصلا توی مای کامپیوتر نشون نمیده. فقط داخل دیسک منیجر نشون میده و اونم به صورت خام.
طبق راهنما برید جلو . من نمیدونم کجای کار را اشتباه میکنید ولی باید پارتشین ها را انتخاب کنید . بعد apply کنید راهنما هم براتون قرار دادم .
- - - Updated - - -
طبق راهنما برید جلو . من نمیدونم کجای کار را اشتباه میکنید ولی باید پارتشین ها را انتخاب کنید . بعد apply کنید راهنما هم براتون قرار دادم .