سلام من چند روز ییش یه لپ تاپ لنوو لیجن ۵ خریدم یه صدای ریز تق تق مانند میادطبیعی هست یا مشکل داره؟
و هارد نداره و فقط یه ssd یک ترابایت داره به نظر میاد صدای فنش باشه میترسم مشکل داشته باشهمیتونه طبیعی باشه این صدا؟
AMD>INTEL
15-10-21, 20:26
سلام من چند روز ییش یه لپ تاپ لنوو لیجن ۵ خریدم یه صدای ریز تق تق مانند میادطبیعی هست یا مشکل داره؟
و هارد نداره و فقط یه ssd یک ترابایت داره به نظر میاد صدای فنش باشه میترسم مشکل داشته باشهمیتونه طبیعی باشه این صدا؟
سلام
اگر فن باشه موقع پروسه سنگین مثل اجرای burn in test باید صدا بیشتر باشه .
همچنین دمای پردازنده را چک کنید ببنید دما چقدره اگر فن مشکل داشته باشه دما باید خیلی بالا باشه
گاهی به دلیل استفاده از پلاستیک بی کیفیت در اثر حرارت داغ شدن و سرد شدن صدا میدهد .
- - - Updated - - -
سلام
اگر فن باشه موقع پروسه سنگین مثل اجرای burn in test باید صدا بیشتر باشه .
همچنین دمای پردازنده را چک کنید ببنید دما چقدره اگر فن مشکل داشته باشه دما باید خیلی بالا باشه
گاهی به دلیل استفاده از پلاستیک بی کیفیت در اثر حرارت داغ شدن و سرد شدن صدا میدهد .
m.mahdi79
15-10-21, 21:48
این صدا به محض روشن شدن میاد و و اصلا تا حالا باهاش کار سنگین نکردم که داغ باشه و کلا چند روزه خریدمش صداش شبیه هاردی که سکتور داره و مشکل داره و صدا میده اما هاردی نداره
AMD>INTEL
16-10-21, 08:19
این صدا به محض روشن شدن میاد و و اصلا تا حالا باهاش کار سنگین نکردم که داغ باشه و کلا چند روزه خریدمش صداش شبیه هاردی که سکتور داره و مشکل داره و صدا میده اما هاردی نداره
پست قبل را بخونید . باید کاری که گفتم انجام بدید تا مشخص بشه از فن هست یا نه .
m.mahdi79
16-10-21, 22:54
صداش بیش تر نشد و صدای تق تق همونقدر بود و بیش تر نشد الان مشکل نداره یا از چیز دیگه هست؟
یه چیز دیگه که تو تست بود این که با این که گرافیک 3060 روشه اما چرا fps بیش تر از 80 نمیشد و بعضی جاهاش رو 60 بود؟
و تو قسمت تست تست دیسک سی ارور داده نوشته fail و نوشته data verify failure این یعنی چی؟
AMD>INTEL
17-10-21, 08:39
صداش بیش تر نشد و صدای تق تق همونقدر بود و بیش تر نشد الان مشکل نداره یا از چیز دیگه هست؟
یه چیز دیگه که تو تست بود این که با این که گرافیک 3060 روشه اما چرا fps بیش تر از 80 نمیشد و بعضی جاهاش رو 60 بود؟
و تو قسمت تست تست دیسک سی ارور داده نوشته fail و نوشته data verify failure این یعنی چی؟
این برنامه بسیار مناسب تست فریم پردازنده گرافیکی نیست .
برای تست دقیق تر SSD هم از برنامه Hard Disk Sentinel استفاده کنید . در قسمت Overview
m.mahdi79
18-10-21, 10:36
چک کردم ssd رو کاملا سالم هست و تو برنامه مشکلی رو نشون نمیده
AMD>INTEL
18-10-21, 11:07
چک کردم ssd رو کاملا سالم هست و تو برنامه مشکلی رو نشون نمیده
قطعه متحرک دیگری به جز فن ندارد پیشنهاد میکنم برای بررسی با گارانتی هماهنگ کنید .
m.mahdi79
19-10-21, 13:15
بردم گارانتی میگه صدا طبیعی فن هستش بعد موقعی که یه ذره سر و صدا باشه اصلا حس نمیشه بیش تر موقعی که جایی آروم هست حس میشه. به نظرتون میتونه طبیعی باشه؟
میتونه مشکل نرم افزاری باشه لپ تاپ خام بود و روش ویندوز نداشت من از همون اول ویندوز 11 ریختم و این مشکلات به خاطر این باشه و این که چند دفعه بعد از اسلیپ شدن خواستم روش کنم ویندوز مجدد لود شد و چند دفعه هم صفحه سیاه شد و شکلک صفحه مرگ اومد
AMD>INTEL
19-10-21, 17:53
میتونه مشکل نرم افزاری باشه لپ تاپ خام بود و روش ویندوز نداشت من از همون اول ویندوز 11 ریختم و این مشکلات به خاطر این باشه و این که چند دفعه بعد از اسلیپ شدن خواستم روش کنم ویندوز مجدد لود شد و چند دفعه هم صفحه سیاه شد و شکلک صفحه مرگ اومد
ویندوز 11 هنوز جای کار داره و برای نصبش عجله نکنید .
فعلا همون ویندوز 10 نصب کنید درایورها هم از سایت سازنده دانلود و نصب کنید .
گارانتی چقدر سریع جواب داده باید کالا را پذیرش کنند و بررسی کنند .