PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با اینترنت در ویندوز 7 {جدی - سراسری}

vstvstt
03-10-21, 07:47
باسلام وقت بخیر

Only the registered members can see the link

چند روزی هست که ارور عکس بالا ، نه تنها برای سایت شهر سخت افزار بلکه برای اکثر سایت های ایرانی و خارجی رخ داده و داخل ویندوز 7 فقط این اتفاق میافته

تمامی موارد را بررسی کردم از قبیل به روز بودن تاریخ ، حذف کش مرورگر ، عدم وجود VPN و DNS و پروکسی و ...

هرچیزی هر راه حل ممکنی را بررسی کردم

این مشکل نه فقط برای من بلکه برای دوستانم که ویندوز 7 دارن اتفاق افتاده تو این چند روز

با اینترنت موبایل و ADSL تست کردم دوباره همین مشکل وجود داشت

مشکل از کجاست و باید چه کار کنم

Mehrdad.A 88
03-10-21, 08:35
این مشکل ممکنه مربوط به certificate های رو ویندوز باشه، ویندوز رو آپدیت کنین ببینین مشکل حل میشه، راه دیگش هم نصب certificate به صورت جداگانه است البته من آپدیت رو ترجیع میدم.

تاج
04-10-21, 00:52
منم چند روزه با Brave از گوشیم میرم اکثر سایتا مشکل داره
مرورگرای دیگه همینجوره
این سایتو unsafe میزد دیروز
ظاهرا ربط باینترنت داره و از مرورگرا و سیستما نیس

vstvstt
04-10-21, 07:25
این مشکل ممکنه مربوط به certificate های رو ویندوز باشه، ویندوز رو آپدیت کنین ببینین مشکل حل میشه، راه دیگش هم نصب certificate به صورت جداگانه است البته من آپدیت رو ترجیع میدم.

باسلام ، آخه اگه تو کامپیوتر خودم بود فقط ، میگفتم آره مشکل از آپدیته

اما رو چند تا ازکامپیوتر های خودم در مکان ها با اینترنت های مختلف این مشکل رو دیدم

و اینکه این فایل رو اومدم دانلود و نصب کنم ارور داد که این آپدیت قابل نصب در کامپیوتر شما نیست

Davood2549
04-10-21, 08:18
یکی از شرکت های ارائه دهنده SSL رایگان جدیدا ارائه سرویس به برخی مرورگرها/سیستم عامل های قدیمی رو متوقف کرده. شاید به این هم مرتبط باشه.

Mehrdad.A 88
04-10-21, 16:24
باسلام ، آخه اگه تو کامپیوتر خودم بود فقط ، میگفتم آره مشکل از آپدیته

اما رو چند تا ازکامپیوتر های خودم در مکان ها با اینترنت های مختلف این مشکل رو دیدم

و اینکه این فایل رو اومدم دانلود و نصب کنم ارور داد که این آپدیت قابل نصب در کامپیوتر شما نیست

چیزی که فراموش کرده بودم این بود که برای ویندوز 7 آپدیت هم ارائه نمیشه، توصیه من ویندوز 10 هست

AMD>INTEL
04-10-21, 19:26
باسلام وقت بخیر

چند روزی هست که ارور عکس بالا ، نه تنها برای سایت شهر سخت افزار بلکه برای اکثر سایت های ایرانی و خارجی رخ داده و داخل ویندوز 7 فقط این اتفاق میافته

تمامی موارد را بررسی کردم از قبیل به روز بودن تاریخ ، حذف کش مرورگر ، عدم وجود VPN و DNS و پروکسی و ...

هرچیزی هر راه حل ممکنی را بررسی کردم

این مشکل نه فقط برای من بلکه برای دوستانم که ویندوز 7 دارن اتفاق افتاده تو این چند روز

با اینترنت موبایل و ADSL تست کردم دوباره همین مشکل وجود داشت

مشکل از کجاست و باید چه کار کنم

ویندوز 7 از رده خارج هست برای شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری مقرون به صرفه نیست ادامه پشتیبانی از این ویندوز متروکه
نسخه های home ویندوز 10 را نصب کنید .

Mehrdad.A 88
04-10-21, 20:02
ویندوز متروکه

کل جامعه ی ویندوز 7 با این جمله با خاک یکسان شد

Davood2549
04-10-21, 20:17
کل جامعه ی ویندوز 7 با این جمله با خاک یکسان شد
خوشبختانه بردارزاده کوچیک من نمیبینه. همین الانشم اصرار داره ویندوز 7 کامپیوترشو پاک کنم ویندوز 10 براش نصب کنم. کار خاصی با کامپیوتر نمیکنه. why bother :whistle::lol:

vstvstt
04-10-21, 21:47
خوشبختانه بردارزاده کوچیک من نمیبینه. همین الانشم اصرار داره ویندوز 7 کامپیوترشو پاک کنم ویندوز 10 براش نصب کنم. کار خاصی با کامپیوتر نمیکنه. why bother :whistle::lol:

باسلام ، اطلاعیه شرکت letsencrypt در مورد این مشکل اخیر :
DST Root CA X3 Expiration (September 2021) - Let& (Only the registered members can see the link)#39 (Only the registered members can see the link)s Encrypt

ویندوز 7 از رده خارج هست برای شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری مقرون به صرفه نیست ادامه پشتیبانی از این ویندوز متروکه
نسخه های home ویندوز 10 را نصب کنید .

این حرف از شما بعیده . درسته از رده خارج هست اما کلی سازمان و دانشگاه و ... دارن از ویندوز 7 استفاده میکنن

AMD>INTEL
06-10-21, 10:14
DST Root CA X3 Expiration (September 2021) - Let& (Only the registered members can see the link)#39 (Only the registered members can see the link)s Encrypt

این حرف از شما بعیده . درسته از رده خارج هست اما کلی سازمان و دانشگاه و ... دارن از ویندوز 7 استفاده میکنن

اون دانشگاه باید به فکری به حال نگرششون به تکنولوژی و بحث امنیت کنند . کار اشتباه را نباید انجام داد . تکنولوژی باید به روز باشه . ویندوزی که امنیتی نداره و پشتیبانی نمیشه اصلا ارزش نصب ندارد . یادم هست که یک مدت هم دوستان ویندوز xp را بیخیال نمیشدن خیلی طول کشید به ویندوز 7 عادت کردند .

- - - Updated - - -

اون دانشگاه باید به فکری به حال نگرششون به تکنولوژی و بحث امنیت کنند . کار اشتباه را نباید انجام داد . تکنولوژی باید به روز باشه . ویندوزی که امنیتی نداره و پشتیبانی نمیشه اصلا ارزش نصب ندارد . یادم هست که یک مدت هم دوستان ویندوز xp را بیخیال نمیشدن خیلی طول کشید به ویندوز 7 عادت کردند .